Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 412 — Ajmo Vatreni
Szivics: „Megértem, hogy egy kicsit idegesek. Ilyen kerettel, ilyen háttérrel semmit sem nyerni nem olyan szép dolog."

😀
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 228 — Cowboys fan
Vazz, egy francos ligakupán hajtanak, mint állat, a mennyeiben meg lótúró..)Go Vikings!
mer' kevesebb meccsel is lehet eredményt elérni 😊
több mint 11 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 570 — Bowl Winner
Vazz, egy francos ligakupán hajtanak, mint állat, a mennyeiben meg lótúró..)

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 11 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 459 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ja és lehet szurkolni holnap este, hogy a Wigan megverje a QPR-t a playoffban, utána már "csak" egy meccs és ismét jönnek a PL-be 😊Dexxter Tailor
hogyhogy így drukkolsz a Wigannek?davemayer
nemtom, pár éve kezdtem el figyelni őket, hogy kiesőcsapatként az utolsó fordulókban mindenkit legyőztek, és mindig bennmaradtak. tavaly ugye kiestek, de az FA kupa menetelés epikus volt. sajnos Martinezt lenyúlta az Everton, és Owen Coyle semmit nem tudott kihozni a csapatból, aztán jött Uwe Rosler és simán meglett a playoff, szerintem az EL-ben is továbbjutottak volna a csoportból, ha nem Coyle-t nevezik ki, na meg idén is volt egy szép FA kupa menetelés 😊 meg amúgyis szeretek az underdogoknak szurkolni, ha nem a Chelsea-t szopatják 😀Dexxter Tailor
ez király, örülök hogy feltűntek neked. Csak azért kérdeztem rá mert ott ahol dolgozom, a MU és a Pool mellett a Wigan fan a legtöbb és nagyon jó arcok, az általad leírtakon túl nekem emiatt is szimpatikusak, nagyon drukkolok a feljutásuknak hogy legyen jövőre MU-Wigan amire kimehessek (és utána zrikáljam őket az eredménnyel- vagy fordítva).davemayer
hát, eddig tartott a wigannek a PO 😕 majd jövőre...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 471 — "Grammar maci"
ja és lehet szurkolni holnap este, hogy a Wigan megverje a QPR-t a playoffban, utána már "csak" egy meccs és ismét jönnek a PL-be 😊Dexxter Tailor
nemtom, pár éve kezdtem el figyelni őket, hogy kiesőcsapatként az utolsó fordulókban mindenkit legyőztek, és mindig bennmaradtak. tavaly ugye kiestek, de az FA kupa menetelés epikus volt. sajnos Martinezt lenyúlta az Everton, és Owen Coyle semmit nem tudott kihozni a csapatból, aztán jött Uwe Rosler és simán meglett a playoff, szerintem az EL-ben is továbbjutottak volna a csoportból, ha nem Coyle-t nevezik ki, na meg idén is volt egy szép FA kupa menetelés 😊 meg amúgyis szeretek az underdogoknak szurkolni, ha nem a Chelsea-t szopatják 😀Dexxter Tailor
ez király, örülök hogy feltűntek neked. Csak azért kérdeztem rá mert ott ahol dolgozom, a MU és a Pool mellett a Wigan fan a legtöbb és nagyon jó arcok, az általad leírtakon túl nekem emiatt is szimpatikusak, nagyon drukkolok a feljutásuknak hogy legyen jövőre MU-Wigan amire kimehessek (és utána zrikáljam őket az eredménnyel- vagy fordítva).

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 099 — je suis poloska

igazából lehet hogy rossz topikba írom, de ez valami gyönyörű.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Dub New Orleans Saints 1 019

Kellett oda stadion.Kenny
A nagy családbarát stadion évek óta... igaz maximum a pár száz hazai néző számára, mert a vendégeket a jól megszokott balkáni kiszolgálás illeti meg továbbra is, ők ázzanak csak szarrá nyugodtan a mobil tákolmányon, pedig amint a mellékelt kép is mutatja, hely éppen akadna valamelyik oldalon egy sarkot leválasztani a vendégek számára. Szurkolóik alig vannak, azok is totál leírták magukat a szememben, a tavalyi zászlós produkciójukkal. Összességében kevés ellenszenvesebb csapatot tudok mondani, mint ők, bár Győrhöz, mint városhoz szép emlékek fűznek.
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 493 — Omar's Coming Yo!

Kellett oda stadion.

több mint 11 éve
Cubehor Los Angeles Rams 325
Ez a Méhes szenzációs kommentátor. Élmény hallgatni.

S Mezey féle gyökerek mennek a VB-re.tüsi91
na most gondold el ha Knézy is menne. Egy hülye pont elég lesz.berger90
Knézy lett volna a legjobb kommentátora a királyinak a vébén.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 228 — Cowboys fan
Szépen rágörcsölt az Atleti, bajban lesznek a CN-ban...😕JC6
dehogy lesznek, ha csak annyi helyzetük lesz, mint ma az Elchének, akkor elég négy kapott gól alatt megúszniuk
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Szépen rágörcsölt az Atleti, bajban lesznek a CN-ban...😕
több mint 11 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 325
Most van a Félidőben a meccs összefoglalója. Tévében borzasztóbb mint a győri pálya, mintha valami kibaszott felhőkarcoló tetejéről vennék, aztán vagy lássaja paraszt, vagy nem...

említettetek valami lila mezes "műsort", ez mi volt pontosan?berger90
2. Lopki gól után piroztak kicsit,amivel nekem nincs is gondm de amikor a rendezőre,fotósra, dobálják egyet el is találtak ugrott egyet szegény, és a hazai szektorba próbálják átdobi,ahol akár gyerekek,öregek vannak az már a legalja szerintem....és aztán csodálkoznak h mindenhol betiltják....hát ezért.Kroos
Ez amúgy nekem teljesen új. 😀 Ugye mint írtam későn mentem jegyet venni szal a D7-ben ültem (2-re a liláktól), de én nem vettem észre h dobálnának át valamit, szóval lehet én nem figyeltem nem tudom... 😀 Amúgy megnéztem a meccset a Tv-ben úgyse volt jobb (egy Diósgyőr meccsen ezerszer nagyobb a hangulat), a Sz.U.D. meg nem az igazi maradjunk ennyibe, nem mennék bele ennél jobban...

Ja és, ha Szima kapott most 2 új kaszinót Viktoréktól akkor jöhet egy kis pénz a csapatba is... 😀
több mint 11 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 459 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
nemtom, pár éve kezdtem el figyelni őket, hogy kiesőcsapatként az utolsó fordulókban mindenkit legyőztek, és mindig bennmaradtak. tavaly ugye kiestek, de az FA kupa menetelés epikus volt. sajnos Martinezt lenyúlta az Everton, és Owen Coyle semmit nem tudott kihozni a csapatból, aztán jött Uwe Rosler és simán meglett a playoff, szerintem az EL-ben is továbbjutottak volna a csoportból, ha nem Coyle-t nevezik ki, na meg idén is volt egy szép FA kupa menetelés 😊 meg amúgyis szeretek az underdogoknak szurkolni, ha nem a Chelsea-t szopatják 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Kamera? több helyről is veszik, de hát ahogy a sport tv összevágja,meg hát gondolom nincs több pénz kamerára,esetleg ilyen lógó,pók kamerára ami máshol is van, és akkor több szemszögből is lehetne...Kroos
az első gól lassítása konkrétan "csúszással" ment, nem ért oda a kamera. mondom dejókvagytokbazmeg.

na következő szezonban muszáj meglátogatni az új stadiont, ha már adtam bele pénzt 😀

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Most van a Félidőben a meccs összefoglalója. Tévében borzasztóbb mint a győri pálya, mintha valami kibaszott felhőkarcoló tetejéről vennék, aztán vagy lássaja paraszt, vagy nem...

2. Lopki gól után piroztak kicsit,amivel nekem nincs is gondm de amikor a rendezőre,fotósra, dobálják egyet el is találtak ugrott egyet szegény, és a hazai szektorba próbálják átdobi,ahol akár gyerekek,öregek vannak az már a legalja szerintem....és aztán csodálkoznak h mindenhol betiltják....hát ezért.Kroos
én sose támogattam a betiltást - képzavar - de ez a dobálás tényleg a legalja. (persze mikor mellettem robban hanggránát, én is anyázni szoktam egyet úgyse hallja, aki dobta 😀)berger90
Én se,és azt se mondtam h te.csak mondom h valahol érhető ha az idióta kisebbség erre használja sajnos.

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
Kamera? több helyről is veszik, de hát ahogy a sport tv összevágja,meg hát gondolom nincs több pénz kamerára,esetleg ilyen lógó,pók kamerára ami máshol is van, és akkor több szemszögből is lehetne...

PunBB bbcode test
több mint 11 éve

én sose támogattam a betiltást - képzavar - de ez a dobálás tényleg a legalja. (persze mikor mellettem robban hanggránát, én is anyázni szoktam egyet úgyse hallja, aki dobta 😀)

Mindig jövőre
több mint 11 éve

2. Lopki gól után piroztak kicsit,amivel nekem nincs is gondm de amikor a rendezőre,fotósra, dobálják egyet el is találtak ugrott egyet szegény, és a hazai szektorba próbálják átdobi,ahol akár gyerekek,öregek vannak az már a legalja szerintem....és aztán csodálkoznak h mindenhol betiltják....hát ezért.

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 366 — E/1
Atleti! 😕😕😕
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 632 — Lucas Scott
Ez a spanyol bajnokság ááá Adrian hihetetlen meg Sosa is... Sajna innen behuzza a Barca 😕

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve

említettetek valami lila mezes "műsort", ez mi volt pontosan?

Mindig jövőre
több mint 11 éve
negatívum a büféKroos
Kifejted? Kíváncsi vagyok, mivel találkoztál. (Ahol én voltam a (C szektor) nem volt rendes pénztárgép. Vagyis volt, csak ami a blokkot adta és az aprót meg a bankjegyeket műanyagpohárban tartották. 😀)

Egyébként tényleg nagyszerű volt belülről, végre meccsen is. A meccs nem volt nagy szám, de az élmény, hangulat miatt abszolút pozitív. 😊 A B-közép szokásosan tartották magukat végig. Volt amikor libabőrös lettem.

(Kíváncsiságból aki volt, hol ült? 😊)krixtofer
C6ba ültem,alá mentem le volt több büfé is, egy büfé jo hosszú ,de 2 ember volt benne, 1 sörcsap 1 pénztárgép....kártyás fizetés amire fel lehet tölteni pénzt még nem volt...
Az alkalmazottak kb diák munkások és kurva kevesen voltak ennyi emberre, 1 ember fizettett a másik csapol és várnak büfénként 100an, na kérnek 10 csapolt sört az jó pár perc, egy ember csapolja, másik fizettet v üditőt tölt.... ez így vicc vot meccs előtt beálltam v 20 perc várakozás után kiálltam mert egy métert nem haladtunk, 1. gól után kimentem a 30. percben, mondom nem lesznek....voltak páran ..15 percet vártam jött a félidő..még mindig nem kerültem sorra...ott is hagytam mondom én nem fizetek ezeknek 1 forintot se.

Tehát büfénként legalább 4-5 ember kéne, illetve több sörcsap,sokkal nagyobb szervezettség, meg akik pultosk voltak őket sajnáltam,nem tehettek róla, bár látszott h ilyen diák munkások lehetnek max, vendéglátáshoz, közük nincs, sört is szerintem életükbe 2.jára csapoltak...

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
Ez a Méhes szenzációs kommentátor. Élmény hallgatni.

S Mezey féle gyökerek mennek a VB-re.tüsi91
na most gondold el ha Knézy is menne. Egy hülye pont elég lesz.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
hihetetlen ez a Real, a Celtától simán kikap, és ezen megy el a bajnokság, hát rögtön beszarok. Pont most, mikor a Barca az Elchét nem bírja elverni, egészen hihetetlen 😀

Mindig jövőre
több mint 11 éve
halmosi mekkorát nyilatkozott félidőben, a magyar nyelv teljes eszkötára 😀

"...ööö...ööö... a pálya minősége... ööö... nem lenne szabad így játszaniööö... a bíróööö... tizenegyesööö"

Mindig jövőre