Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
igazából székletfehérvári barátom fletamás volt az egész kitalálója még az EB-n(ahogy lila tezsvírem is mondja), én csak divatból csatlakoztam a Samaras bandwagonhoz... 😊Divat
Pedig Samaras még a gólba tartó szabadrúgásokat is csak lazán kifejeli 😀

www.dailymotion.com/video/x16amjc_sam_sport
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
most látom csak a lilákok új edzőjét, elég jó választás, szvsz rendbe is teszi a csapatot...asszem ha most lenne a derby csúnyán megégnénk ott is!

|
több mint 12 éve
bálnalekvár Washington Commanders 696
Én ezért nem sportfogadok. Vannak csapatok akiket utálok, de viszont az "erejük" megvan, tehát pl egy Barca-Vidi meccsen is a Vidinek szurkolnék holott a pénzemet a Barcára kéne tennem. De ez így nem okés😊NB2
Épp ez a lényeg, win-win szituáció. Ha nyer a Barca, jön a pénzed, ha nyer a Vidi, boldogság van. Ha meg X, akkor beszoptad 😀bálnalekvár
én (2 válogatott meccstől eltekintve) sosem teszek a csapataim ellen, maximum ha nagyon neccesnek ítélem meg nem fogadok arra a meccsre. Valahogy nem tudnék annak a pénznek örülni amit mondjuk egy GB győzelem hozna 2 hét múlva...davemayer
Én sem NFL-nél szoktam ezt megjátszani, hanem soccer bajnokikon, meg egy két magyar-külföldi kupaselejtezőn. Ott mondjuk nem is tudok senkiért annyira rajongani mint itt a Redskinsért.

akkorisredskins
több mint 12 éve
ja jó, aláÍrásokat meg sigeket kivettem a saját nézetből. már értem. bocs.slowmotion
megbocsájtunk! 😉
mondjuk Ciprián Máriká lehet, h nem... 😀

|
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 927 — Cowboys fan
Marikáéknak még szerencséjük is volt,szerintem pakolják a görögöket.Kenny
Samaras majd gurít nekik párat.Kiss
aztán hogyan? ő már Svájccal kijutott egyszer a VB-re, mondjuk ha vki képes a duplázásra akkor az Ő!!! 😊Divat
bocs, lassú vagyok. ki jutott ki a vébére Svájccal?slowmotion
Igen. Most nem találom,de majd belinkelem. A lényeg, hogy a szakértők Svájcot tippelte az EB egyik fő esélyesének, miközben ki se jutottak 😀 Vagy vmi ilyen a sztoriKiss
na jó, de ez hogy jön Marikához vagy Szamaraszhoz?slowmotion
Kovács Kálmán azt mondta, hogy Svájc lesz a meglepetéscsapat az EB-n. Aztán valahogy Samaras svájci lett és fejjel ollózva lövi a gólokat és ez akkora legenda lett, hogy Divat azóta is hordja az aláírásba (amég nem lesz valami új divat 😛 )Toca
igazából székletfehérvári barátom fletamás volt az egész kitalálója még az EB-n(ahogy lila tezsvírem is mondja), én csak divatból csatlakoztam a Samaras bandwagonhoz... 😊Divat
ja jó, aláÍrásokat meg sigeket kivettem a saját nézetből. már értem. bocs.
több mint 12 éve
aztán hogyan? ő már Svájccal kijutott egyszer a VB-re, mondjuk ha vki képes a duplázásra akkor az Ő!!! 😊Divat
Igen. Most nem találom,de majd belinkelem. A lényeg, hogy a szakértők Svájcot tippelte az EB egyik fő esélyesének, miközben ki se jutottak 😀 Vagy vmi ilyen a sztoriKiss
Kovács Kálmán azt mondta, hogy Svájc lesz a meglepetéscsapat az EB-n. Aztán valahogy Samaras svájci lett és fejjel ollózva lövi a gólokat és ez akkora legenda lett, hogy Divat azóta is hordja az aláírásba (amég nem lesz valami új divat 😛 )Toca
igazából székletfehérvári barátom fletamás volt az egész kitalálója még az EB-n(ahogy lila tezsvírem is mondja), én csak divatból csatlakoztam a Samaras bandwagonhoz... 😊

|
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 022 — Axel Foley
Nebojsa Vignjevics lehet az újpesti megmentő. Remélem a szerb mentalitása jobb lesz a csapatnak mint a belga bamba pofája.

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
Kovács Kálmán azt mondta, hogy Svájc lesz a meglepetéscsapat az EB-n. Aztán valahogy Samaras svájci lett és fejjel ollózva lövi a gólokat és ez akkora legenda lett, hogy Divat azóta is hordja az aláírásba (amég nem lesz valami új divat 😛 )
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Én ezért nem sportfogadok. Vannak csapatok akiket utálok, de viszont az "erejük" megvan, tehát pl egy Barca-Vidi meccsen is a Vidinek szurkolnék holott a pénzemet a Barcára kéne tennem. De ez így nem okés😊NB2
Épp ez a lényeg, win-win szituáció. Ha nyer a Barca, jön a pénzed, ha nyer a Vidi, boldogság van. Ha meg X, akkor beszoptad 😀bálnalekvár
én (2 válogatott meccstől eltekintve) sosem teszek a csapataim ellen, maximum ha nagyon neccesnek ítélem meg nem fogadok arra a meccsre. Valahogy nem tudnék annak a pénznek örülni amit mondjuk egy GB győzelem hozna 2 hét múlva...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 927 — Cowboys fan
na jó, de ez hogy jön Marikához vagy Szamaraszhoz?
több mint 12 éve
bálnalekvár Washington Commanders 696
Épp ez a lényeg, win-win szituáció. Ha nyer a Barca, jön a pénzed, ha nyer a Vidi, boldogság van. Ha meg X, akkor beszoptad 😀

akkorisredskins
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 169 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bazzeg ha ott annál a Muntari beadásnál Robinho nem engedi el a labdát...
De sebaj így is jó volt a Milan.

Másik meccsen Szalai bejött fél órára labdába se ért 😀eaglesmcnabb
Hát ha ezt nevezik jónak, nem csoda, hisz Madrid drukker vagy 😉 de az is szánalmas volt amit mi műveltünk még így is volt vagy 5 ziccerünk. Francé nem lehet belőni őket 5-3nak kellett volna kb lennie. Semmi beindulás csel sem Neymártól sem Messitől minek sétálgatnak a pályán áh........... nagyon Tata (lassú) játék volt ez.....
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 46 842 — Whoops, looks like something went wrong.
Csicska Barca, esélyük sem volt, hagytunk nekik egy pontot, hogy ne sírjanak, de hát nem kérdés, hogy az idei BL-t a Milan nyeri. XD

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 671 — je suis poloska
Bazzeg ha ott annál a Muntari beadásnál Robinho nem engedi el a labdát...
De sebaj így is jó volt a Milan.

Másik meccsen Szalai bejött fél órára labdába se ért 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 439 — Panthers fan
Hummels mekkora tanár már megint 😊

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Muntari te balfasz, egyet tolt a labdán és még Devecseri is befutotta volna

több mint 12 éve
Pont hozzáért a labdához Muntari. 😛

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 611 — a new hope (again)
Én is csak párszáh forintban nyomom, ellenben a mostani szelvényemen a max nyeremény 114.000 ft... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 465 — nabege2@yahoo.com
Én ezért nem sportfogadok. Vannak csapatok akiket utálok, de viszont az "erejük" megvan, tehát pl egy Barca-Vidi meccsen is a Vidinek szurkolnék holott a pénzemet a Barcára kéne tennem. De ez így nem okés😊
több mint 12 éve
bírom amikor egy számomra semleges meccsen fogadok az egyik csapatra majd amikor elkezdődik azt veszem észre hogy izomból drukkolok a másiknak 😊davemayer
miért?kaszo
nem tudom, most pl megtettem a Barca V-t (meg egy szelvényen a D-t is) de amikor megláttam hogy egymásra talált újra Kaká meg a közönség, már annak drukkoltam hogy lőjenek egyet és legyen még jobb a hangulat.davemayer
ja így oké, azt hittem tényleg indok nélkül 0:00-tól kezdve magad ellen szurkolsz egy korábban semlegesnek hitt meccsen 😀kaszo
na ekkora állat azért nem vagyok 😊

ezért jó kis téttel fogadni mert így igazán nem befolyásolhat negatív irányba a meccsel kapcsolatban (attól még hogy fogadtál tudod értékelni magát a játékot) míg ha nagy téttel fogadsz tuti nem engedsz meg magadnak ilyen "luxust".

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
bírom amikor egy számomra semleges meccsen fogadok az egyik csapatra majd amikor elkezdődik azt veszem észre hogy izomból drukkolok a másiknak 😊davemayer
miért?kaszo
nem tudom, most pl megtettem a Barca V-t (meg egy szelvényen a D-t is) de amikor megláttam hogy egymásra talált újra Kaká meg a közönség, már annak drukkoltam hogy lőjenek egyet és legyen még jobb a hangulat.davemayer
ja így oké, azt hittem tényleg indok nélkül 0:00-tól kezdve magad ellen szurkolsz egy korábban semlegesnek hitt meccsen 😀
több mint 12 éve
miért?kaszo
nem tudom, most pl megtettem a Barca V-t (meg egy szelvényen a D-t is) de amikor megláttam hogy egymásra talált újra Kaká meg a közönség, már annak drukkoltam hogy lőjenek egyet és legyen még jobb a hangulat.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
miért?
több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
Igen. Most nem találom,de majd belinkelem. A lényeg, hogy a szakértők Svájcot tippelte az EB egyik fő esélyesének, miközben ki se jutottak 😀 Vagy vmi ilyen a sztori

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 465 — nabege2@yahoo.com
Örülök neki,hogy szalai ádi a BLben tolja ezt leszögezném előre is, de az,hogy emiatt ez megy s digi1en az minimum nonszensz mikor van egy arsenal-dortmund is....peach
és az megy a digi2-n😊