Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
igazából székletfehérvári barátom fletamás volt az egész kitalálója még az EB-n(ahogy lila tezsvírem is mondja), én csak divatból csatlakoztam a Samaras bandwagonhoz... 😊DivatPedig Samaras még a gólba tartó szabadrúgásokat is csak lazán kifejeli 😀
www.dailymotion.com/video/x16amjc_sam_sport
több mint 12 éve
most látom csak a lilákok új edzőjét, elég jó választás, szvsz rendbe is teszi a csapatot...asszem ha most lenne a derby csúnyán megégnénk ott is!
|
több mint 12 éve
Én sem NFL-nél szoktam ezt megjátszani, hanem soccer bajnokikon, meg egy két magyar-külföldi kupaselejtezőn. Ott mondjuk nem is tudok senkiért annyira rajongani mint itt a Redskinsért.én (2 válogatott meccstől eltekintve) sosem teszek a csapataim ellen, maximum ha nagyon neccesnek ítélem meg nem fogadok arra a meccsre. Valahogy nem tudnék annak a pénznek örülni amit mondjuk egy GB győzelem hozna 2 hét múlva...davemayerÉn ezért nem sportfogadok. Vannak csapatok akiket utálok, de viszont az "erejük" megvan, tehát pl egy Barca-Vidi meccsen is a Vidinek szurkolnék holott a pénzemet a Barcára kéne tennem. De ez így nem okés😊NB2Épp ez a lényeg, win-win szituáció. Ha nyer a Barca, jön a pénzed, ha nyer a Vidi, boldogság van. Ha meg X, akkor beszoptad 😀bálnalekvár
akkorisredskins
több mint 12 éve
ja jó, aláÍrásokat meg sigeket kivettem a saját nézetből. már értem. bocs.slowmotionmegbocsájtunk! 😉
mondjuk Ciprián Máriká lehet, h nem... 😀
|
több mint 12 éve
ja jó, aláÍrásokat meg sigeket kivettem a saját nézetből. már értem. bocs.igazából székletfehérvári barátom fletamás volt az egész kitalálója még az EB-n(ahogy lila tezsvírem is mondja), én csak divatból csatlakoztam a Samaras bandwagonhoz... 😊DivatKovács Kálmán azt mondta, hogy Svájc lesz a meglepetéscsapat az EB-n. Aztán valahogy Samaras svájci lett és fejjel ollózva lövi a gólokat és ez akkora legenda lett, hogy Divat azóta is hordja az aláírásba (amég nem lesz valami új divat 😛 )Tocana jó, de ez hogy jön Marikához vagy Szamaraszhoz?slowmotionIgen. Most nem találom,de majd belinkelem. A lényeg, hogy a szakértők Svájcot tippelte az EB egyik fő esélyesének, miközben ki se jutottak 😀 Vagy vmi ilyen a sztoriKissbocs, lassú vagyok. ki jutott ki a vébére Svájccal?slowmotionaztán hogyan? ő már Svájccal kijutott egyszer a VB-re, mondjuk ha vki képes a duplázásra akkor az Ő!!! 😊DivatMarikáéknak még szerencséjük is volt,szerintem pakolják a görögöket.KennySamaras majd gurít nekik párat.Kiss
több mint 12 éve
igazából székletfehérvári barátom fletamás volt az egész kitalálója még az EB-n(ahogy lila tezsvírem is mondja), én csak divatból csatlakoztam a Samaras bandwagonhoz... 😊Kovács Kálmán azt mondta, hogy Svájc lesz a meglepetéscsapat az EB-n. Aztán valahogy Samaras svájci lett és fejjel ollózva lövi a gólokat és ez akkora legenda lett, hogy Divat azóta is hordja az aláírásba (amég nem lesz valami új divat 😛 )Tocana jó, de ez hogy jön Marikához vagy Szamaraszhoz?slowmotionIgen. Most nem találom,de majd belinkelem. A lényeg, hogy a szakértők Svájcot tippelte az EB egyik fő esélyesének, miközben ki se jutottak 😀 Vagy vmi ilyen a sztoriKissbocs, lassú vagyok. ki jutott ki a vébére Svájccal?slowmotionaztán hogyan? ő már Svájccal kijutott egyszer a VB-re, mondjuk ha vki képes a duplázásra akkor az Ő!!! 😊DivatMarikáéknak még szerencséjük is volt,szerintem pakolják a görögöket.KennySamaras majd gurít nekik párat.Kiss
|
több mint 12 éve
Nebojsa Vignjevics lehet az újpesti megmentő. Remélem a szerb mentalitása jobb lesz a csapatnak mint a belga bamba pofája.
több mint 12 éve
Kovács Kálmán azt mondta, hogy Svájc lesz a meglepetéscsapat az EB-n. Aztán valahogy Samaras svájci lett és fejjel ollózva lövi a gólokat és ez akkora legenda lett, hogy Divat azóta is hordja az aláírásba (amég nem lesz valami új divat 😛 )na jó, de ez hogy jön Marikához vagy Szamaraszhoz?slowmotionIgen. Most nem találom,de majd belinkelem. A lényeg, hogy a szakértők Svájcot tippelte az EB egyik fő esélyesének, miközben ki se jutottak 😀 Vagy vmi ilyen a sztoriKissbocs, lassú vagyok. ki jutott ki a vébére Svájccal?slowmotionaztán hogyan? ő már Svájccal kijutott egyszer a VB-re, mondjuk ha vki képes a duplázásra akkor az Ő!!! 😊DivatMarikáéknak még szerencséjük is volt,szerintem pakolják a görögöket.KennySamaras majd gurít nekik párat.Kiss
több mint 12 éve
én (2 válogatott meccstől eltekintve) sosem teszek a csapataim ellen, maximum ha nagyon neccesnek ítélem meg nem fogadok arra a meccsre. Valahogy nem tudnék annak a pénznek örülni amit mondjuk egy GB győzelem hozna 2 hét múlva...Én ezért nem sportfogadok. Vannak csapatok akiket utálok, de viszont az "erejük" megvan, tehát pl egy Barca-Vidi meccsen is a Vidinek szurkolnék holott a pénzemet a Barcára kéne tennem. De ez így nem okés😊NB2Épp ez a lényeg, win-win szituáció. Ha nyer a Barca, jön a pénzed, ha nyer a Vidi, boldogság van. Ha meg X, akkor beszoptad 😀bálnalekvár
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
na jó, de ez hogy jön Marikához vagy Szamaraszhoz?Igen. Most nem találom,de majd belinkelem. A lényeg, hogy a szakértők Svájcot tippelte az EB egyik fő esélyesének, miközben ki se jutottak 😀 Vagy vmi ilyen a sztoriKissbocs, lassú vagyok. ki jutott ki a vébére Svájccal?slowmotionaztán hogyan? ő már Svájccal kijutott egyszer a VB-re, mondjuk ha vki képes a duplázásra akkor az Ő!!! 😊DivatMarikáéknak még szerencséjük is volt,szerintem pakolják a görögöket.KennySamaras majd gurít nekik párat.Kiss
több mint 12 éve
Én ezért nem sportfogadok. Vannak csapatok akiket utálok, de viszont az "erejük" megvan, tehát pl egy Barca-Vidi meccsen is a Vidinek szurkolnék holott a pénzemet a Barcára kéne tennem. De ez így nem okés😊NB2Épp ez a lényeg, win-win szituáció. Ha nyer a Barca, jön a pénzed, ha nyer a Vidi, boldogság van. Ha meg X, akkor beszoptad 😀
akkorisredskins
több mint 12 éve
Bazzeg ha ott annál a Muntari beadásnál Robinho nem engedi el a labdát...Hát ha ezt nevezik jónak, nem csoda, hisz Madrid drukker vagy 😉 de az is szánalmas volt amit mi műveltünk még így is volt vagy 5 ziccerünk. Francé nem lehet belőni őket 5-3nak kellett volna kb lennie. Semmi beindulás csel sem Neymártól sem Messitől minek sétálgatnak a pályán áh........... nagyon Tata (lassú) játék volt ez.....
De sebaj így is jó volt a Milan.
Másik meccsen Szalai bejött fél órára labdába se ért 😀eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Csicska Barca, esélyük sem volt, hagytunk nekik egy pontot, hogy ne sírjanak, de hát nem kérdés, hogy az idei BL-t a Milan nyeri. XD
több mint 12 éve
Bazzeg ha ott annál a Muntari beadásnál Robinho nem engedi el a labdát...De sebaj így is jó volt a Milan.
Másik meccsen Szalai bejött fél órára labdába se ért 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Hummels mekkora tanár már megint 😊
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Muntari te balfasz, egyet tolt a labdán és még Devecseri is befutotta volna
több mint 12 éve
Pont hozzáért a labdához Muntari. 😛
több mint 12 éve
Én is csak párszáh forintban nyomom, ellenben a mostani szelvényemen a max nyeremény 114.000 ft... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Én ezért nem sportfogadok. Vannak csapatok akiket utálok, de viszont az "erejük" megvan, tehát pl egy Barca-Vidi meccsen is a Vidinek szurkolnék holott a pénzemet a Barcára kéne tennem. De ez így nem okés😊
több mint 12 éve
na ekkora állat azért nem vagyok 😊ja így oké, azt hittem tényleg indok nélkül 0:00-tól kezdve magad ellen szurkolsz egy korábban semlegesnek hitt meccsen 😀kaszonem tudom, most pl megtettem a Barca V-t (meg egy szelvényen a D-t is) de amikor megláttam hogy egymásra talált újra Kaká meg a közönség, már annak drukkoltam hogy lőjenek egyet és legyen még jobb a hangulat.davemayerbírom amikor egy számomra semleges meccsen fogadok az egyik csapatra majd amikor elkezdődik azt veszem észre hogy izomból drukkolok a másiknak 😊davemayermiért?kaszo
ezért jó kis téttel fogadni mert így igazán nem befolyásolhat negatív irányba a meccsel kapcsolatban (attól még hogy fogadtál tudod értékelni magát a játékot) míg ha nagy téttel fogadsz tuti nem engedsz meg magadnak ilyen "luxust".
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
ja így oké, azt hittem tényleg indok nélkül 0:00-tól kezdve magad ellen szurkolsz egy korábban semlegesnek hitt meccsen 😀nem tudom, most pl megtettem a Barca V-t (meg egy szelvényen a D-t is) de amikor megláttam hogy egymásra talált újra Kaká meg a közönség, már annak drukkoltam hogy lőjenek egyet és legyen még jobb a hangulat.davemayerbírom amikor egy számomra semleges meccsen fogadok az egyik csapatra majd amikor elkezdődik azt veszem észre hogy izomból drukkolok a másiknak 😊davemayermiért?kaszo
több mint 12 éve
nem tudom, most pl megtettem a Barca V-t (meg egy szelvényen a D-t is) de amikor megláttam hogy egymásra talált újra Kaká meg a közönség, már annak drukkoltam hogy lőjenek egyet és legyen még jobb a hangulat.bírom amikor egy számomra semleges meccsen fogadok az egyik csapatra majd amikor elkezdődik azt veszem észre hogy izomból drukkolok a másiknak 😊davemayermiért?kaszo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
bírom amikor egy számomra semleges meccsen fogadok az egyik csapatra majd amikor elkezdődik azt veszem észre hogy izomból drukkolok a másiknak 😊davemayermiért?
több mint 12 éve
Igen. Most nem találom,de majd belinkelem. A lényeg, hogy a szakértők Svájcot tippelte az EB egyik fő esélyesének, miközben ki se jutottak 😀 Vagy vmi ilyen a sztoribocs, lassú vagyok. ki jutott ki a vébére Svájccal?slowmotionaztán hogyan? ő már Svájccal kijutott egyszer a VB-re, mondjuk ha vki képes a duplázásra akkor az Ő!!! 😊DivatMarikáéknak még szerencséjük is volt,szerintem pakolják a görögöket.KennySamaras majd gurít nekik párat.Kiss

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Örülök neki,hogy szalai ádi a BLben tolja ezt leszögezném előre is, de az,hogy emiatt ez megy s digi1en az minimum nonszensz mikor van egy arsenal-dortmund is....peachés az megy a digi2-n😊