Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
gyáárek....csupán annyi kérdésem, önmagát vajon miért nem szórta ki? 😊Divatarany apám, 0:38-nál lefújhatta volna a meccset, és akkor megspórolta volna magának ezt az orbitális önalázást.
több mint 12 éve
gyáárek....csupán annyi kérdésem, önmagát vajon miért nem szórta ki? 😊
|
több mint 12 éve
parádés.
több mint 12 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
www.origo.hu/sport/magyarfoci/20131025-a-pofajuk-nagy-am-a-tudasuk-nincs-meg.html?sec-2láttad már a sport tv önreklámját, melyben hiteles szakértőkről és műsorokról beszélnek?
botrány baszd meg.....Amadeus91

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Szó nélkül le kéne zavarni az ilyen színészpalántákat, akár Krisztina az, akár Messi, akár valaki a mennyei bajnokságból.ha meg nem egyértelmű a meccsen, simán el lehetne tiltani utólag is 4-5 meccsre egy undorító színészkedésért valakit, csak hát akkor meg elég nagy érvet bukna majom platini a videobíró ellen, és ebbe soha nem fog belemenni.
Meg is tisztulna a játék elég hamar.Stez
több mint 12 éve
Teljesen egyértelmű, hogy színészkedett, de rajta kívül mutatni lehet még minden meccsen legalább 3-4 ilyet.FViktor93Pontosan. És emiatt kellene kiosztani még legalább 3-4 pirosat a színészkedőnek.
Nincsen ezzel semmi gond sem. Nem olyan hülye ám a játékosok nagy része, mint az gondolja mindenki, egy hónap után rögtön elfelejtenék ezeket a műeséseket, amikor rájönnek, hogy őket állítják ki ezért.
Csak nincsen töke az UEFA-nak, ahogy semelyik sporinak sem.
Szó nélkül le kéne zavarni az ilyen színészpalántákat, akár Krisztina az, akár Messi, akár valaki a mennyei bajnokságból.
Meg is tisztulna a játék elég hamar.
több mint 12 éve
Szerintem meg Chiellini örülhet, hogy egyáltalán 50 percet a pályán lehetett, és nem kapta meg a sárgáit még korábban 😊
több mint 12 éve
www.origo.hu/sport/magyarfoci/20131025-a-pofajuk-nagy-am-a-tudasuk-nincs-meg.html?sec-2botrány baszd meg.....
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A tizi jogos volt, a kiállítás nem.
több mint 12 éve
ez eddig oké. De amúgy szerintem lefutotta volna, akkora volt a sebességkülönbség, tisztán látszott hogy befele tolta, meg kellett kerülnie, és már mellette volt.De a lényeg továbbra is: ha én tudnám hogy Ronaldo szeret színészkedni, akkor még véletlenül sem lennék olyan hülye hogy kirakjam a kezemet. De ennek a balfasznak volt annyi esze.
Aki nem látta a meccset annak javaslom hogy nézze meg hogy csinált tizit Chiellini... Az is benny hill szint...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
a színészkedés az a dolog, amit ha egyszer levetkőzne ez a sport, sokkal szívesebben néznék az emberek. kár, hogy ez sosem fog bekövetkeznidugo1993Olasz és spanyol csapatok meccsét főleg egymás ellen kerülöm😊 Jó nem mindig, de szégyenletes, hogy ezek a latin csókák mit össze nem tudnak hisztizni!
több mint 12 éve
Megvolt 😀 mostantól minden egyes hsz-t ami tőled jön lájkolom 😊 😀 😀szerencséd...de akko lájkoljad izibe tezsvírem!!! 😀😀😀Divatén biztos nem! 😛Samaras #1 szurkolójával nem merek vitatkozni, szóval vedd úgy, hogy nem linkelte még be senki =nemvótmárKiss
hétvégén nem voltam, egy darabig visszagörgettem, de nem láttam, így bátorkodtam belinkelni...de akkor engedélyt kérek meghunyászkodni!! 😕
(mondjuk gyanús is volt, h-h nem rakta még be senkise...hát ezért)Divat

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Mondjuk sokadszorra is megnézve a jelenetet messze nem vagyok benne biztos, hogy CR lefutotta volna Chiellinit.BekiNem futotta volna le, ezért esett el. Ennyi a történet.
több mint 12 éve
a színészkedés az a dolog, amit ha egyszer levetkőzne ez a sport, sokkal szívesebben néznék az emberek. kár, hogy ez sosem fog bekövetkezni
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk sokadszorra is megnézve a jelenetet messze nem vagyok benne biztos, hogy CR lefutotta volna Chiellinit.
több mint 12 éve
Teljesen egyértelmű, hogy színészkedett, de rajta kívül mutatni lehet még minden meccsen legalább 3-4 ilyet.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
egyébként csak engem érdekel hogy Chiellini miért rakta ki a kezét? Ja hogy ziccer lett volna különben, mert 5 méteren 6-ot ver rá a portugál?
CR nyomott egy színészkedést, ezt aláírom, de ez a Chiellini is elég nagy bohóc azok után, hogy csinált egy teljesen fölös tizenegyest. Ha csak simán lerántja is lap jár érte mert onnan már gólhelyzet lett volna kb.eaglesmcnabb

Kinnt volt a könyöke nem vitás, de hogy ez simogatáson kívül bármi másnak minősülne azt nem hiszem. 😊
Két kérdés még ehhez:
1. Ronaldo a labda megtolását követően miért távolodik a labdától?
2. miért a jobb arcához kap, mikor balról kapja a "könyököst"?
több mint 12 éve

lengyelek 😊
egyébként csak engem érdekel hogy Chiellini miért rakta ki a kezét? Ja hogy ziccer lett volna különben, mert 5 méteren 6-ot ver rá a portugál?
CR nyomott egy színészkedést, ezt aláírom, de ez a Chiellini is elég nagy bohóc azok után, hogy csinált egy teljesen fölös tizenegyest. Ha csak simán lerántja is lap jár érte mert onnan már gólhelyzet lett volna kb.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
szerencséd...de akko lájkoljad izibe tezsvírem!!! 😀😀😀én biztos nem! 😛Samaras #1 szurkolójával nem merek vitatkozni, szóval vedd úgy, hogy nem linkelte még be senki =nemvótmárKiss
hétvégén nem voltam, egy darabig visszagörgettem, de nem láttam, így bátorkodtam belinkelni...de akkor engedélyt kérek meghunyászkodni!! 😕
|
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 410
Na most a DVTK-nak is megcsinálták a nagy átverést, megy a fika, hogy a törköktől nyúlták.De a kezdet ez volt😊
több mint 12 éve
csak vicceltem amúgy, CR-en tisztán látszik hogy amint meglátja a kart maga előtt már emeli is a kezét az arcához 😊no de milyen szándékot? (aláírom, hogy Chiellini egész magas fokon tudja észrevétlenül basztatni a támadókat, de ez még könyöklési szándéknak is kevés. kicsit kiteszi az evezőket, de ennyi. tipikusan az az ítélet, amit akkor sem értenék, ha mondjuk Pepét vagy Terry-t állítanák ki ezzel)slowmotionszerintem dicséret illeti CR-t mert naprakész a szabályokból, ugyanis már a szándékot is "bünteti" 😀davemayernem is tudom, h melyik szerepet alkalmaznám a komédiámban, leginkább mindkettőt... 😀😀😀Divatazt nem tudom, de az első dolog, ami eszembe jutott az az volt hogy: "same ol' Cristina"...
szerk: revideálom az álláspontomat, lehet, hogy Chiellini bekente meccs előtt fokhagymával az alkarját, és a szag terítette le Cét. más nemigen lehetett 😊slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
no de milyen szándékot? (aláírom, hogy Chiellini egész magas fokon tudja észrevétlenül basztatni a támadókat, de ez még könyöklési szándéknak is kevés. kicsit kiteszi az evezőket, de ennyi. tipikusan az az ítélet, amit akkor sem értenék, ha mondjuk Pepét vagy Terry-t állítanák ki ezzel)szerintem dicséret illeti CR-t mert naprakész a szabályokból, ugyanis már a szándékot is "bünteti" 😀davemayernem is tudom, h melyik szerepet alkalmaznám a komédiámban, leginkább mindkettőt... 😀😀😀Divatazt nem tudom, de az első dolog, ami eszembe jutott az az volt hogy: "same ol' Cristina"...
szerk: revideálom az álláspontomat, lehet, hogy Chiellini bekente meccs előtt fokhagymával az alkarját, és a szag terítette le Cét. más nemigen lehetett 😊slowmotion
több mint 12 éve
én biztos nem! 😛Samaras #1 szurkolójával nem merek vitatkozni, szóval vedd úgy, hogy nem linkelte még be senki =nemvótmár

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
ETO hazai meccseire kell szurkoló kártya?

Samaras játszott?