Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 099 — Invisible man
A bdsrstnt, hogy itt játszik 300 méterre a Fradi és nem tudok kimenni ebédidőben megnézni. Hát ilyen egy munkahelyet 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/meszoly-szalai-magarol-allitott-ki-bizonyitvanyt-2291267

😊

|
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 337 — no es importante
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/dardai-napi-masfel-ora-edzessel-senki-nem-lesz-neves-futballista-2291073

nem kell kommentálni, elmond mindent.Amadeus91
a "Garamit kapitánynak" kissé hiteltelenné teszi mondandóját... xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Gombfociban esetleg 😀peach
tehát akkor nem?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 611 — a new hope (again)
Gombfociban esetleg 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
szegediek, a focicsapatban van annyi hogy megszívassa az MTK-t? csak mert gondolkodom egy szeged vagy x-en. Köszi!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Attól függetlenül, hogy Kíszlíng a fejét fogta még én is benéztem tv-n keresztül, hogy sima gól. Bíró meg rossz szögben állt, még a hazaiak sem tiltakoztak, mentek közepet kezdeni 😀
Még ajándék 11-est is kaptak, nem éltek vele, akkor miről beszélnek? Bezzeg ha nyertek volna nem óvnak 😀JC6
nemtom. csávó amúgy jelezte a bírónak, hogy nem gól? ha nem, akkor csak egy sportszerűtlen köcsög, ha igen, akkor a bíró egy öntelt fasz.
persze az is megoldás lett volna, ha engednek egy gólt a Hoffenheimnek, bár ugye annak meg fogadás-implikációi vannak... marad az első verzió.slowmotion
nem jelezte. persze meccs után sajnálkozott, így kell ezt 😀
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 214
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/dardai-napi-masfel-ora-edzessel-senki-nem-lesz-neves-futballista-2291073

nem kell kommentálni, elmond mindent.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 927 — Cowboys fan
Attól függetlenül, hogy Kíszlíng a fejét fogta még én is benéztem tv-n keresztül, hogy sima gól. Bíró meg rossz szögben állt, még a hazaiak sem tiltakoztak, mentek közepet kezdeni 😀
Még ajándék 11-est is kaptak, nem éltek vele, akkor miről beszélnek? Bezzeg ha nyertek volna nem óvnak 😀JC6
nemtom. csávó amúgy jelezte a bírónak, hogy nem gól? ha nem, akkor csak egy sportszerűtlen köcsög, ha igen, akkor a bíró egy öntelt fasz.
persze az is megoldás lett volna, ha engednek egy gólt a Hoffenheimnek, bár ugye annak meg fogadás-implikációi vannak... marad az első verzió.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Még ajándék 11-est is kaptak, nem éltek vele, akkor miről beszélnek? Bezzeg ha nyertek volna nem óvnak 😀
több mint 12 éve
Fülöp Marci pedig nálunk "edz", lehet nem lenne hülyeség Levinek vmi konkurencia, ha már a dózsás kidőlt! 😊
Mondjuk Akeem esete után, nem biztos, h jó omen lenne, még ha teljesen fel is épül belőle... :S

|
több mint 12 éve
mert várta bárki is, h elfogadják az óvást és újrajátszás v bármi lett volna? ugyan! semmi műhiba nem történt, ugyanúgy tévedés történt, mint egy elnézett lesgólnál, v egy gólvonalra pattant megadott gólnál...nem is értettem mit gondoltak a hoffenheimiek.Divat
akkor 94-ben miért volt újrajátszás a Bayern-Nürnberg meccsen történtek miatt?
 www.youtube.com/watch?v=kShS20yT8IUjjncaa
nem tudom, kérdezd meg az illetékeseket, akkor '94-be miért döntöttek úgy, de leginkább kivétel erősíti a szabályt volt. Azóta se volt precedens értékű eset, pedig eltelt pár év és akár nem egy lehetett volna(angliába is volt nem az elmúlt évben, csigazabálók-ír eset, kassaiék...etc.), szvsz a miértje pofon egyszerű, mint ahogy utaltam már rá: onnantól kezdve minden durva-nem durva lesért is simán lehetne óvni, meg újrajátszást követelni.
Amíg nem lesz a más sportágban jól bevált videóbíró(márpedig nem lesz), addig az ilyenek v még nagyobb "famtomgólok"/tévedések benne vannak a pakliban...sajnos!

|
több mint 12 éve
mert várta bárki is, h elfogadják az óvást és újrajátszás v bármi lett volna? ugyan! semmi műhiba nem történt, ugyanúgy tévedés történt, mint egy elnézett lesgólnál, v egy gólvonalra pattant megadott gólnál...nem is értettem mit gondoltak a hoffenheimiek.Divat
akkor 94-ben miért volt újrajátszás a Bayern-Nürnberg meccsen történtek miatt?
 www.youtube.com/watch?v=kShS20yT8IU

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
mert várta bárki is, h elfogadják az óvást és újrajátszás v bármi lett volna? ugyan! semmi műhiba nem történt, ugyanúgy tévedés történt, mint egy elnézett lesgólnál, v egy gólvonalra pattant megadott gólnál...nem is értettem mit gondoltak a hoffenheimiek.
retorzió pedig igenis van, még pedig a hibázó bírónak...amit persze szerintem hivatalosan nem fogunk megtudni, de nem csodálkoznék ha a regionális bajnokságban találná magát!

|
több mint 12 éve
jöhet a 40 csapatos vb, mindenféle retorzió nélküli fantomgól a bundásligában, csak így tovább, soccer! 😊

www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/labdarugas-michel-platini-40-csapatos-vb-t-szeretne-2291013
 www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bundesliga-elutasitott-hoffenheimi-ovas-marad-a-fantomgol-2291075

---
több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 410
a freiburg kapusa mit muvelt..ohhh.
A man city sem volt kutya.Lencse hozzajuk kepest sehol sincs.
több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 807 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
biszem-baszom bundásliga

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Pedig a bal szellő hasonlít rálya 😀
több mint 12 éve
Divat, itt akkor leszel nagy ember, ha Samaras áll majd melletted a fényképen 😀 Addig csendet! 😀JC6
Ezen a képen nincs rajta Divi.szaba
pedig azt hittem az egyik pókhasú kifogyott a sörkorcsolyából és egyben lenyelte

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 898
Divat, itt akkor leszel nagy ember, ha Samaras áll majd melletted a fényképen 😀 Addig csendet! 😀JC6
Ezen a képen nincs rajta Divi.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Divat, itt akkor leszel nagy ember, ha Samaras áll majd melletted a fényképen 😀 Addig csendet! 😀
több mint 12 éve
és csakh stílusos legyek:

😛 😀😀😀

|
több mint 12 éve
NémethKrinya hogy kilőtte bazdmeg... 4. a góllövőn 😀

static.pixter.hu/embed?id=43265&w=590&h=330&color=268ae2
1.26-tól a (mint az később kiderül Győztes) gól ha valakit érdekel, bár tudom hogy menőbb hogyha Böde jön 😉eaglesmcnabb
már párszor leírtam(uk), h Dani sajnos jó ideje nem jön, ahogy jönnie kéne, már-már Töjpike magasságokban van...egyébként Némónak az aranycipőt! 😉

Szolnoki Dr. Agóner nyomdokaiba lépett, vajon Őt is meg akarják majd lincselni? ezek után pláne szép volt Gomes monológja a játékosok védelméről, amiben amúgy persze teljesen igaza volt! durva h egy sárgával megúszta a Honvéd ezt a meccset!

|
több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 541 — Keep pounding
annyira jó, hogy győzni járunk a fidesz székházba 😀

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
A PSG-nél egyébként szinte ugyanazt a karácsonyfa alakzatát játszatta, ott nagyon be is jött, itt nem fog.Stez
mondjuk az se mindegy hogy ibra az ék, vagy egy benzema... kíváncsi vagyok, mikor veszi észre, hogy szar ez a "taktika" a realnakkaszo
most akkor majd jöhet megint új edző, új igazolás, stb...

mikor lesz eredmény Madridban? (no offense)Amadeus91
ha nem senkiháziak kezében lesz a popszakma