NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Holnapi Kaposvár meccstől tartok,nem nyerni járunk oda,jó lenne ha jól megszórnánk őket,nem ártana a morálnak az biztos.KennySajnos ritkán nyerjük ezeket a meccseket sok góllal...
Remélem nem lesz igazunk!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Kádár majdnem guzmicsozott egyet 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
jó nagy vicc volt ez vidi1-vidi2.Nem tudtam eldönteni hogy direkt balfaszkodtak ennyit a Fehérvár csatárai,vagy tényleg ennyire nem voltak formában.Aztán bejött Kovács és lerendezte a meccset.Durván jó ez a gyerek.
Nikolicot már sajnáltam,rúghatott volna 3-4 gólt simán.
Holnapi Kaposvár meccstől tartok,nem nyerni járunk oda,jó lenne ha jól megszórnánk őket,nem ártana a morálnak az biztos.
több mint 12 éve
8/8 22-1 24 pontElég durva eddig a Roma, főleg az az 1 kapott gól rémisztő.
forza Roma!Habi
több mint 12 éve
Gyepes 😀azért ismerek olyan játékost, aki szólt volna a sporinak, hogy nem gól...gamerkrXanyi? or Devecseri?Divat
több mint 12 éve
azért ismerek olyan játékost, aki szólt volna a sporinak, hogy nem gól...gamerkrXanyi? or Devecseri?
|
több mint 12 éve
azért ismerek olyan játékost, aki szólt volna a sporinak, hogy nem gól...
több mint 12 éve
nem baj, nekem hozott mixen ~5k-et...buzi farkasokon meg elmegy a másik szelo, pedig agyaltam, h H-ra tegyem, de mondom csak leXel Napoli! 😕
|
több mint 12 éve
kiessling mg fogta is utána a fejét... hogy lehetett ezt megadni? 😐viszont a roma kurvajó

több mint 12 éve
Kiessling mekkora gólt fejelt! 😀 o_o 😀Zolikade hogy 😀
életbe nem láttam még ilyet. és az a durva, hogy meg nem mondtam, vna, hogy nem gól. lyuk nem látszott, csak annyi, hogy bent a labda 😀
mondjuk előtte se volt rossza amikor a kapus seggberúgta az egyik leverkursenit 😀
több mint 12 éve
100k euró egy utánpótlás edzőnek, Magyarországon???évi 100 000 euró nem olyan nagy pénz szerintem, azt megkapja Svájcban is, vagy bárhol nyugaton.Amadeus91Más: Guus Hiddink az Ancsinál évi 8 millió eurót keresett, ami 2,4 milliárd forint. Van 32 első és másodosztályú csapatunk, mi lenne, ha ebből az összegből mindegyiknek az élére hoznánk évi 100 000 eurós keresetért egy-egy szakmai vezetőt az utánpótlás koordinálására? Hiddink béréből 3 évig dolgozhatna itt 32 SZAKEMBER a fiatal gyerekekkel. Igaz, ez nem lenne látványos, "csak" hasznos...Szokolugyanez a véleményem, talán itt lenne az ideje hogy vegyünk végre egy konkrét külföldi példát (mondjuk a törökökét) és elkezdjünk óriási összeget ölni az utánpótlásba ill az igazi edzőképzésbe + abba hogy külföldi szakemberek tömegét csábítsuk hazánkba. Vagy ez, vagy hagyjuk az egészet a francba és mindenki törődjön bele hogy 3-4. helynél előrébb nem fog lenni a válogatott a random selejtezősorozat végén a csoportjában.
Egyébként most idehozni ennyi pénzért egy ekkora szakembert mégsem most a legjobb ötlet, a feltöltött EB-re lehet hogy az Egervári is eljuttatott volna minket - bár akkor meg 10 évig minden meg lett volna bocsájtva neki szóval jobb hogy felállt...davemayer
Bazi nagy pénz... pláne úgy hogy mondjuk a standard költségek töredéke a svájcinak. Szerintem özönlenének az emberek.
Úgy látom, rossz szakmát választottam, pedig a bankszektorban dolgozom...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
S1 Sportgazdaság (gondolom ismétlés)Eddig tartott a Szalai-féle "hullám"?
Már most megy a szerecsenmosdatás...
pl.: utolsó pillanatig volt esélyünk
Gellei, Boborján...
BROÁFFFF
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
ultrasliberi.hu/2013/10/csaladbarat-mlsz-inkabb-zartkapus-lesz-a-baja-ujpest-minthogy-felcsereljek-a-helyszint/miért nem lepődök meg... 😀
|
több mint 12 éve
fantázia fociban tényleg a magyarok a legnagyobbak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
4.helynél előbb nem lettünk volnaBosznia 2. kalapban a VB-n. Remélem továbbmennek a csoportból is.Amadeus91Mire? Abból a hulla gyenge csoportból még mi is továbbmentünk volna😊)NB2
több mint 12 éve
Bosznia 2. kalapban a VB-n. Remélem továbbmennek a csoportból is.Amadeus91Mire? Abból a hulla gyenge csoportból még mi is továbbmentünk volna😊)
több mint 12 éve
Bosznia 2. kalapban a VB-n. Remélem továbbmennek a csoportból is.
több mint 12 éve
az agyonhype-olt Böde Danit, aki a hype ellenére eszméletlen szimpatikus, mert van benne alázat és tud küzdeni.JC6tavalyi teljesítménye alapján ott lenne helye, viszont idén sajnos vmi rém gyenge, én se értem minek erőltetik...remélem télen összekapja magát, mer ez eddig csak buzizás, pedig neki JÖNnie kéne!
|
több mint 12 éve
...és ki az a Deák István, aki a Deporban van? JC6valami vajdasági karakter, a Siófokba nem fért be
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szvsz tökmindegy ki lesz a kapitány, csak 1. ne magyar legyen, 2. háromtól több játékost ne válogasson be a Mennyei Bajnokságból. Lesz@rom, hogy Novothny Soma fiatal és kölcsönadták valami kis csapatnak, plusz eddig semmit nem tett még le az asztalra a válogatottban, de ezerszer jobban nézném őt címeres mezben, mint - bocsánat az ősfradistáktól - az agyonhype-olt Böde Danit, aki a hype ellenére eszméletlen szimpatikus, mert van benne alázat és tud küzdeni.Külföldön játszó magyar labdarúgók
Gera Zoltán (West Bromwich Albion)
Bogdán Ádám (Bolton Wanderers FC)
Varga József (Middlesbrough FC)
Gulácsi Péter (Red Bull Salzburg)
Köteles László (KRC Genk)
Vass Ádám (KV Oostende)
Leandro de Almeida (Omónia)
Vadócz Krisztián (Odense BK)
Megyeri Balázs (Olimpiakosz Pireusz)
Adorján Krisztián (FC Groningen)
Bodor Boldizsár (NAC Breda)
Otigba Kenneth (SC Heerenveen)
Lovrencsics Gergő (Lech Poznan)
Huszti Szabolcs (Hannover 96)
Szalai Ádám (FC Schalke 04)
Hajnal Tamás (FC Ingolstadt 04)
Korcsmár Zsolt (Greuther Fürth)
Stieber Zoltán (Greuther Fürth)
Sváb Dániel (FC Energie Cottbus)
Tőzsér Dániel (Genoa)
Feczesin Róbert (Calcio Padova)
Dzsudzsák Balázs (FK Gyinamo Moszkva)
Pintér Ádám (Tom Tomszk)
Priskin Tamás (FK Alanyija Vlagyikavkaz)
Vanczák Vilmos (FC Sion)
Magyar Richárd (Halmstads BK) - attól még, hogy svéd korosztályos labdarúgó, választhatja a magyar felnőttet? utánaolvastam, elég jó védő...
...és ott van még:
Bajner Bálint (BvB)
Bukrán Erik (Bolton Wanderers FC)
Gyollai Dániel (Stoke City FC)
Polgár Kristóf (Liverpool FC)
Stieber András (Aston Villa FC)
Vida Krisztofer (Jong FC Twente Enschede)
Nagy Dániel (VfL Osnabrück) (róla is sok jót hallottam)
Filkor?
Királyt, NK9-et, Komant, Laczkót direkt hagytam ki.
...és ki az a Deák István, aki a Deporban van? Akik fiatalon kikerültek, azokból lehet valami. Érdemes rájuk figyelni. Egyébként kapusokból nagyon jól el vagyunk látva, legalább 10 válogatottnak tudnánk adni 😀
Persze ismételtem írom: saját vélemény, mert úgyis tudom, hogy valaki belém fog kötni 😀
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-minek-kellett-bodet-a-neve-miatt-bevalogatni-2288353Valami ilyesmi jutott az eszembe, az egészről.
Most kb ott tartunk hogy ugyan van 2-3 kiemelkedő emberünk (Szalai, Dzsudzsi, Gera(ha felépül),Huszti ), de igazából az embereink része sőt még talán ez a 4 név is, ha nincs formában felesleges hozni őket. Azért van merítés, mert látjuk ki hogy játszik ki hogy véd, ki mennyi gólt lő. Mi nem feltétlen az a csapat kéne, hogy legyünk aki fix 11-el áll ki minden válogatott meccsre, hanem van egy fix 20 fős keret (természetesen lehet több meg cserélődhetnek is az emberek) akik hajtanak és éppen adott forma alapján kezdenek vagy nem.
Magyar edzőkkel ez a bajom, hogy beleszeretnek egy névbe aztán nem nézik, hogy mennyit segíthet a csapatnak éppen hanem azt mondják óó ő majd tuti jó lesz , villan egyet.
Böde esete is ilyen Nikolics jó formában van akkor játsszon ő ne Böde, ha van olyan védő aki stabilnak tűnik akkor tegyük fel a pályára de a 700 éves Vilit hozzuk mert ő már jó volt valaha.
Semmi versenyhelyzet nincs a válogatottnál, Szalai is, Dzsudzsi is, de még Huszti is ide tartozik primadonnáskodnak pedig ők is sokszor semmit nem tesznek le az asztalra.
Ezért szeretnék egy kemény kezű külföldit, aki nem teljesít padra rakja, be se hívja, aki meg alázattal dolgozik az játszon.
Ki lehet kapni úgyis hogy gyengébb csapat teper és kikap, mint hogy egy jobb csapat alibizik...
Én pl. nem a 8-2-t vagy a 3-0-t vagy Devecseri öngólját sajnálom, hanem hogy a 2 meccsen kilátástalan , tűz nélküli, alázat nélküli játékot láttunk és Devecseri meg nem azt mondja, hogy szar voltam (mer VanPersie góljába is vastagon volt benne a fejese előtt), hanem hogy addig jól játszottam, csak elmértem a kaput WTF...
Engem nem érdekel, hogy milyen képességűek a játékosok, nem érdekel ha van egy Guzmics passz az ellenfélnek, mert Puyol is hibázott már ekkorát vagy más védő, én annyit akarok látni, hogy utána pályára rakja azt amit perpill tud és küzd 90 percig.
És ebben jár előttünk Izland, Bosznia, Románia és még kb 20-30 válogatott.
több mint 12 éve
Ez így van csak 1 -2 emberrel az a baj h még mindig 82-ből élne,még mindig ott tartanak,közbe meg eltelt már 30 év és kb. gőzük sincs mai világról(fociról).Namost ezek közül a Mészöly kilóg, mert játékosként, edzőként és szövetségi kapitányként is voltak eredményei. Nem tudom emlékszel-e, de a '82-es VB előtt a selejtező csoportunk eredménye:engem az érdekelne, hogy minek a révén lesz valaki "kártevő". Elég rugalmas a fogalom.Amadeus91Kártevő? Aki ellehetetleníti más munkáját, nem enged mást dolgozni, megfúrja, akadályt emel elé, megfenyegeti, kicsesz vele. Olyan személy, aki tudja a megoldást egy problémára mégis az ellenkezőjét teszi. Lehúz másokat, nagyképű, bukás után nem vállalja a felelősséget.
Például:
- az MLSZ-ből 1-2 vezetőségi tag
- Mezey György, Mészöly Kálmán
- Bognár György és az összes tévés celeb, Várhidi, Puhl, stb.
- az összes UP- válogatott edző
- az NB1-es/NB2-es csapatok edzőinek 90%-a (Pintér, Csank, Supka, stb.)
- egyes médiumok képviselőiJC6
1- Magyaro.
2- Anglia
3-Románia
4-Svájc
5-Norvégia
Azután még török szövetségi kapitány is volt, meg a Fenerbahce edzője. Szóval a maga idejében hozott olyan eredményeket, amilyenekért most bármelyik magyar edző bármit megadna. Játékosként pedig olyan volt, amiért most mindenki sír hogy nincs: európai szinten a posztja egyik top játékosa.
Én egyébként nem komázom az öreget a tapló stílusa miatt, de amit elért, azt el kell ismerni. Mert emberileg olyan amilyen, de a tények ugye adottak.Jan
több mint 12 éve
ott is azért, mert még el volt tiltva 😊Tegnap előtt valaki kérdezte, hogy hogy jutottunk így a múltkori török meccstől az andorrai szörnyűséghez. Elgondolkodtam, hogy az EB selejtezők idején is sokkal jobban toltuk. Aztán eszembe jutott, hogy bizony ahhoz képest sokkal kevesebbet játszó embereink vannak. Fura, de ez is szempont, hogy ha légiósokat játszatunk olyanokkal kell tenni akik játszanak is. Dzsudzsi is alig-alig játszik kint, meg is látszik a teljesítményén.NB2Ez a Dzsudszák alig játszik dolog konkrétan baromság. Az utolsó 8 meccsből 1 volt, ahol nem játszott.Schleck