NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
ha Csányit is el tudják lehetetleníteni, akkor tényleg itt a világvége (legalábbis a magyar labdarúgásban)Mondom én, Csányi nem hülye ember (aki az üzleti éretben ennyire sikeres ritkán az...), idő kell hogy kiismerje magát a magyar foci (sic...) viszonyai közt, de remélem eljön ez az idő és szép lassan leépíti a focin élősködő semmirekellő csőcseléket. gabokockaA kérdés sokkal inkább az, hogy hagyják-e majd véghez vinni ezeket a terveit. Mert ugye 2 év múlva lejár a mandátuma, és ha olyan intézkedéseket hozz, amik nem tetszenek egyes embereknek, kétlem, hogy hagyják majd tovább dolgozni.FViktor93

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Mondom én, Csányi nem hülye ember (aki az üzleti éretben ennyire sikeres ritkán az...), idő kell hogy kiismerje magát a magyar foci (sic...) viszonyai közt, de remélem eljön ez az idő és szép lassan leépíti a focin élősködő semmirekellő csőcseléket. gabokockaA kérdés sokkal inkább az, hogy hagyják-e majd véghez vinni ezeket a terveit. Mert ugye 2 év múlva lejár a mandátuma, és ha olyan intézkedéseket hozz, amik nem tetszenek egyes embereknek, kétlem, hogy hagyják majd tovább dolgozni.
több mint 12 éve
A tegnapi Jeno galabol nincs fent valahol egy best of, vagy nem hallgathato meg valahol? A meccs abszolut nem erdekel, csak a kommentalas😊
több mint 12 éve
Mondom én, Csányi nem hülye ember (aki az üzleti éretben ennyire sikeres ritkán az...), idő kell hogy kiismerje magát a magyar foci (sic...) viszonyai közt, de remélem eljön ez az idő és szép lassan leépíti a focin élősködő semmirekellő csőcseléket. Az egy másik dolog, hogy a szurkolók mindig is utálni fogják a biztonsági intézkedések miatt, de ez meg az UEFA/FIFA vesszóparipája, nem tehet mást. És ha már a felelősök említésénél tartunk a kudarc okán, a szurkolók is kivették belőle a részüket a zárt kapus meccsel, messze nem biztos, hogy a románok pontot szereztek volna egy teltházas meccsen a Puskásban.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Miért szerintem ez pl. telitalálat:"- Nem tudom, meglesz-e novemberre az új kapitány. 7-8 külföldi név van a jelöltek listáján,. 3-4 olyan, aki európai topcsapatot vezetett már, vagy válogatottat. Valószínű, hogy külföldi lesz a kapitány,mert nem látom, hogy itthonról ki lenne képes a feladat ellátására, de ez még nem eldöntött kérdés. Egy nagyon jól képzett, jó tapasztalatokkal rendelkező és egy nagyon kemény edzőt keresünk a posztra."
Csányi Sándor végül a kritikákra reagált. Deutsch Tamás véleményét nem kommentálja, de tanácsot adna: a nála megvett beléptető kapuk még mindig ott állnak a raktárban, azzal tenné a legtöbbet, ha azokat valamilyen módon értékesítené tudná.
Kövezzetek meg, sztem nem Csányi miatt vagyunk szarban, ő egy üzletember, előteremti a szükséges forrásokat, csak a szakma szarul használja föl. Mondjuk remélem előbb utóbb rájön, hogy el kell takarítani minden hozzá nem értőt.gabokocka
Újabb pozitívum a mai napban,ha ez tényleg igaz akkor ebből csak jól jöhetünk ki.
több mint 12 éve
Miért szerintem ez pl. telitalálat:Csányi Sándor végül a kritikákra reagált. Deutsch Tamás véleményét nem kommentálja, de tanácsot adna: a nála megvett beléptető kapuk még mindig ott állnak a raktárban, azzal tenné a legtöbbet, ha azokat valamilyen módon értékesítené tudná.
Kövezzetek meg, sztem nem Csányi miatt vagyunk szarban, ő egy üzletember, előteremti a szükséges forrásokat, csak a szakma szarul használja föl. Mondjuk remélem előbb utóbb rájön, hogy el kell takarítani minden hozzá nem értőt.
több mint 12 éve
Amíg az MLSZ elnöke ilyeneket nyilatkozik mint ma,addig ne is várjunk változást..Siralmas,hogy mentegeti magát,meg a "szakmát"
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
😀 Jenő for president 😀"Tényleg nem célom, hogy ellenségeket szerezzek magamnak, bár, hogy már eggyel több vagy kevesebb... De most már csak elmondom, mert böki a csőrömet: amit itt a kollégám, Mohai Bence interjút csinált Csank Jánossal a szünetben...Istenem! Mekkora közhelyek voltak ezek: "Föl kell állni a padlóról", "a jugó pótselejtező után is felálltunk". Könyörgöm, hol álltunk mi fel a padlóról Mexikó után? Hát sehol! Hol álltunk mi fel a jugoszlávok elleni pótselejtező után, amikor Csank volt a szövetségi kapitány? Nem álltunk fel a padlóról azóta sem! És ezek milyen dumák már, hogy "majd újra kell kezdeni és akkor azt kell megtartani, ami jó, ami nem jó, azon javítani kell meg..."...jézusmáriám.. Egyetlen egy konkrétum nem hangzik el ilyenkor! Hát ilyeneket én is tudok: meg a labda gömbölyű, még ezt is szokták mondani.. Nem akarom tényleg bántani Csank Jánost, mert ugyanennek a közegnek a terméke ő is, de ha valaki visszahallgatja ezt az interjút, a semmit mondta el."
több mint 12 éve
Azért az is vicces egyébként, hogy ez a csapat az egyik legszarabb amit az elmúlt években látni lehetett, mégis igazából egy apró hiba miatt maradtunk csak le a pótselejtezőről. Ha itthon nem kapunk gólt a románok ellen, most a "szakma" nagyja biztos, hogy verné a mellét, hogy na ugye ők megmondták.
több mint 12 éve
Nem bántásból, de baromira nem számít, hogy hány százalékkal vagyunk egyébként jobbak, ha az adott pillanatban amikor KELL, akkor nem tudunk teljesíteni. És mivel az elmúlt pár évtizedben nem jutottunk ki sehova, így azt sem mondhatjuk, hogy ez most csak pech, hogy nem vagyunk ott. Mert mindig nem lehet erre fogni a dolgot.Nézd amúgy én is tudom, hogy a mai teljesítménynél kb 40%-kal tudunk többet. Ehhez sok apró dolog kell, mert nem vagyunk ennyire bénák, de jók sem. Pont most elemeztem családtagomnak, hogy a szűk 5-6 fős európai eliten kívül van még 15 csapat aki simán kijuthat világeseményre. Csak egy-két apró nüanszon múlik sok minden. PL a B csoportban kb 3 válogatott biztos épp azt számolgatja hol cseszték el.NB2mindent meg lehet magyarázni, pláne egy esetleges játék esetleg eredményeinél, ahol a pillanatnyi forma és a labda pattanása sokkal jobban számít, mint bárhol máshol...azért voltunk ott ahol, mert két irtó gyenge válogatottal játszottunkAmúgy ha csak a táblázatra nézünk, azt mondom a pontokat tekintve erőn felül teljesített a válogatott.és akkor ennyit a nagy okoskodásról... mondjuk ez inkább a világ labdarúgását minősíti, de hát ezzel szembenézni nyilvánvalóan sokkal nehezebb, mint nekiállni ész nélkül fikázni mindent és mindenkit 😊jjncaa
A románok elleni 93. percben bekapott gólon tudott elmenni a pótselejtező.
Az elmúlt napok történéseit tekintve vicces, de nehéz a fenti tényekkel vitatkozni.gabokocka
Hol van már a vb bronzérmes török csapat, hol van már a jó kis román csapat? Oda vissza verni kellett volna őket, legalábbis egy tényleg jó csapat megtette volna. De nálunk az alapokkal van a baj, kb visszamennék u10-ig és 10 év alatt épitkeznék, kb a fél Európának bejött, nekünk ne jönne be?NB2
az észtek döntetlent játszanak a hollandokkal, jön az "erre csak ők képesek", majd megverjük őket 5-1-re: "bunda volt"... a hollandok ugyanúgy 2-0-ra verték Andorrát, de az ott más miatt történt, mi is 2-0-ra nyerünk, ami meg szégyen és gyalázat
korábban is írtam már, hogy van egy Hollandia fémjelezte szűk élmezőny, ami alatt viszont tulajdonképpen egy mérkőzésen bárki megverhet bárkit, nagy tudomány nem kell hozzá, csak tényleg kb. annyi, hogy ne legyen tele a gatya, mikor kifutnak a játékosok a pályára (és persze ezt nem sikerül szinte sose abszolválni, kizárólag akkor megy, ha az esélytelenek nyugalmával játszunk)jjncaa
több mint 12 éve
szöv kap egy dolog, hogy a külföldi jobban ért hozzá, taktika stb, de itt fiatalkorban kell elkezdeni a javulást, 25 éves játékosokat tényleg nem fognak megtanítani focizni, a szervezettség is jó dolog, de elég 1-2 egyéni hiba és baszhatod a taktikát
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Koeman is a portugál 0-1, 0-3 miatt lett szétsavazva. 1-4, 1-8...Mondjuk a médiában egy embernek a szájából nem hallani, hogy ők is faszok voltak, amikor vég nélkül szapulták a hollandust meg Sousát a védekező foci miatt.
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 410
sousat fikasztak mert difenziv...nekunk semmi nem jo?!😀
több mint 12 éve
Érdemes nézni, hogy amikor egy közepes képességű csapat játszik egy elit ellenféllel, 10 ember védekezik 20 méterre a kaputól, egy ember kóborol elől és szervezetten védekeznek. Vajon nekünk ez miért nem jó? Miért kell Hollandiában 5 védekezni képtelen emberrel felmenni a pályára? Ezért nem értek egyet azzal, hogy mindegy ki a szövetségi kapitány, szarból nem lehet várat építeni. Van sztem 20 olyan válogatott ami tök hasonló képességű, és csak a szakmai felkészítés, szervezettség, szerencse dönti el, melyik 5-6 jut ki ezek közül. És az a vicc, hogy bőven benne vagyunk abban a húszban. Csak amíg a szakma csúcsát nálunk még mindig a mezey egervári mészöly várhidi bognár nevek fémjelzik, semmi esély az előrelépésre. Ha Szalai nyilatkozata csak egy kicsit is segített abban, hogy normális külföldi szövetségi kapitányunk legyen, már megérte.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
köszönöm De Bruyne! mostmár nyerjetek 😀
több mint 12 éve
San Marino - Ukrajna 0-7 és még van 20 percük!
több mint 12 éve
Nézd amúgy én is tudom, hogy a mai teljesítménynél kb 40%-kal tudunk többet. Ehhez sok apró dolog kell, mert nem vagyunk ennyire bénák, de jók sem. Pont most elemeztem családtagomnak, hogy a szűk 5-6 fős európai eliten kívül van még 15 csapat aki simán kijuthat világeseményre. Csak egy-két apró nüanszon múlik sok minden. PL a B csoportban kb 3 válogatott biztos épp azt számolgatja hol cseszték el.mindent meg lehet magyarázni, pláne egy esetleges játék esetleg eredményeinél, ahol a pillanatnyi forma és a labda pattanása sokkal jobban számít, mint bárhol máshol...azért voltunk ott ahol, mert két irtó gyenge válogatottal játszottunkAmúgy ha csak a táblázatra nézünk, azt mondom a pontokat tekintve erőn felül teljesített a válogatott.és akkor ennyit a nagy okoskodásról... mondjuk ez inkább a világ labdarúgását minősíti, de hát ezzel szembenézni nyilvánvalóan sokkal nehezebb, mint nekiállni ész nélkül fikázni mindent és mindenkit 😊jjncaa
Az elmúlt napok történéseit tekintve vicces, de nehéz a fenti tényekkel vitatkozni.gabokocka
Hol van már a vb bronzérmes török csapat, hol van már a jó kis román csapat? Oda vissza verni kellett volna őket, legalábbis egy tényleg jó csapat megtette volna. De nálunk az alapokkal van a baj, kb visszamennék u10-ig és 10 év alatt épitkeznék, kb a fél Európának bejött, nekünk ne jönne be?NB2
az észtek döntetlent játszanak a hollandokkal, jön az "erre csak ők képesek", majd megverjük őket 5-1-re: "bunda volt"... a hollandok ugyanúgy 2-0-ra verték Andorrát, de az ott más miatt történt, mi is 2-0-ra nyerünk, ami meg szégyen és gyalázat
korábban is írtam már, hogy van egy Hollandia fémjelezte szűk élmezőny, ami alatt viszont tulajdonképpen egy mérkőzésen bárki megverhet bárkit, nagy tudomány nem kell hozzá, csak tényleg kb. annyi, hogy ne legyen tele a gatya, mikor kifutnak a játékosok a pályára (és persze ezt nem sikerül szinte sose abszolválni, kizárólag akkor megy, ha az esélytelenek nyugalmával játszunk)jjncaa
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a belgák meg engem sz*patnak komolyan 😀 képtelenek eltalálni a kaput.
több mint 12 éve
Mondjuk azt a G csoportot nem tudom hogy hozták össze 😀
több mint 12 éve
mindent meg lehet magyarázni, pláne egy esetleges játék esetleg eredményeinél, ahol a pillanatnyi forma és a labda pattanása sokkal jobban számít, mint bárhol máshol...azért voltunk ott ahol, mert két irtó gyenge válogatottal játszottunkAmúgy ha csak a táblázatra nézünk, azt mondom a pontokat tekintve erőn felül teljesített a válogatott.és akkor ennyit a nagy okoskodásról... mondjuk ez inkább a világ labdarúgását minősíti, de hát ezzel szembenézni nyilvánvalóan sokkal nehezebb, mint nekiállni ész nélkül fikázni mindent és mindenkit 😊jjncaa
korábban is írtam már, hogy van egy Hollandia fémjelezte szűk élmezőny, ami alatt viszont tulajdonképpen egy mérkőzésen bárki megverhet bárkit, nagy tudomány nem kell hozzá, csak tényleg kb. annyi, hogy ne legyen tele a gatya, mikor kifutnak a játékosok a pályára (és persze ezt nem sikerül szinte sose abszolválni, kizárólag akkor megy, ha az esélytelenek nyugalmával játszunk)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Bosnyákok örülnek pöppet😊200 millió+6év felfüggesztett szektorbezárás!
NB2
|
több mint 12 éve
Bosnyákok örülnek pöppet😊Nálunk már menne a tömegoszlatás
NB2

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
az angol meccs nagy 😀és most berohangál valami fan is 😀
több mint 12 éve
prandellit sem ártana kibaszna a squadra éléről...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
2-2-nél fogadni akartam a 2-3-ra, mire beütöttem gól 😀ezt eljátszották még kétszer velem, mostmár hagyjanak 😀
NB2