Foldesi26

New England Patriots

Foldesi26
Utoljára láttuk
5 órája
Regisztrált
több mint 11 éve
Fórum hozzászólások
274


Utolsó 10 fórum hozzászólás

22 napja
Foldesi26 New England Patriots 274
Ha potenciális franchise QB van a 3. helyen, akkor azt kell húzni. Szerintem ez nem is kérdés.
zinedine5
Egyetértek. Ha van olyan QB, akibe beleszeretnek, ki kell húzni.

Ha nincs, akkor két utat látok:
- Letrade, annyira lehúzva valakit, amennyire csak lehet + bridge QB (pl Brissett).
- Beleállni a világ végébe, idehozni FAról Russel Wilsont és behúzni neki harmadikon Harrisont, beletenni minden mást OL-be és hagy szóljon.

Utóbbi lehet öngyilkosság, de legalább rocksztárként halsz meg.
1 hónapja
Foldesi26 New England Patriots 274
És most jön egy offseason és vitaindító:
Travis Kelce mindenidők legjobb TE-e, vagy a blokkolása miatt nem lehet soha róla majd így beszélni?
zacknorb
Kurva jó kérdés, én is ezen gondolkoztam.
Gronkot már behozta nálam.
A nagy kérdés azok, akiket egyáltalán nem, vagy keveset láttam játszani pl Gonzalez, Sharpe és társai.
De mindenképp ott van már a beszélgetésben.
tenorx
Szerintem pont most írta ki magát belőle, egyrészt azzal, hogy nekiment Reidnek, másrészt azzal, hogy nem érződött a meccsen a hiánya. Itt nem ő a zseni, hanem Mahomes (és Reid), szerintem egy Laporta ugyanezt lehozza ebben a rendszerben ezzel a QBval. Gronk hatása a játékra a fizikalitása és a blokkolásban nyújtott teljesítménye miatt (Suggsot es Ngatat is képes volt blokkolni futójátékoknál) - a nyilván elfogult véleményem szerint - más polcra helyezi, mint TE.
Foldesi26
Nem érződött a meccsen a hiánya?
Kulcs szitukban kapta a labdát, és akkor kezdett működni az offense, amikor megtudták játszani.
És végül majd 100 yardot hozott a második félidőben.
tenorx
Igaz, csak egyszerűen nem rémlik egyetlen nagy elkapás sem, vagy clutch momentum, inkább az, hogy full üresen kapja a labdát. Nyilván a separation is a játék része, vagy a zóna határba bemozgás, az, hogy mennyire érted/érzed és éled a rendszert és a QB-ddal az összhangod, csak olyan laikusként, mint nekem pl. fel sem tűnt, hogy a második félidőben ekkora hatása lett volna. -> szóval elfogadom, ha nincs igazam, hülyeséget mondtam 😀

Mindenesetre valamiért azt érzem, hogy 5 év múlva egy másik TE-ről fogunk beszélni hasonlóan Mahomes mellett.
1 hónapja
Foldesi26 New England Patriots 274
És most jön egy offseason és vitaindító:
Travis Kelce mindenidők legjobb TE-e, vagy a blokkolása miatt nem lehet soha róla majd így beszélni?
zacknorb
Kurva jó kérdés, én is ezen gondolkoztam.
Gronkot már behozta nálam.
A nagy kérdés azok, akiket egyáltalán nem, vagy keveset láttam játszani pl Gonzalez, Sharpe és társai.
De mindenképp ott van már a beszélgetésben.
tenorx
Szerintem pont most írta ki magát belőle, egyrészt azzal, hogy nekiment Reidnek, másrészt azzal, hogy nem érződött a meccsen a hiánya. Itt nem ő a zseni, hanem Mahomes (és Reid), szerintem kis túlzással Laporta ugyanezt lehozza ebben a rendszerben ezzel a QBval, de pl egy 2011 és 2014 közötti Jimmy Graham ugyanez. Gronk hatása a játékra a fizikalitása és a blokkolásban nyújtott teljesítménye miatt (Suggsot es Ngatat is képes volt blokkolni futójátékoknál) - a nyilván elfogult véleményem szerint - más polcra helyezi, mint TE.

Szerkesztette: Foldesi26
1 hónapja
Foldesi26 New England Patriots 274
Ez nagyon fájó vereség, mert ennél jobb D gameplanre és végrehajtásra nincs lehetőség egy meccsen… Szerintem Shananannek nem sikerült outcoacholni Spagst, a félidő után egyértelműen megtorpant az O, előtte meg az egyéni hibák és fegyelmezetlenség miatt tökön lőtték magát a Frisco, nem tudták kapitalizálni azt, hogy egy félidőn keresztül nem is voltak pályán a chiefs támadók… Greenlaw kiesése nagyon sokat számított, onnantól érzetre jobban beindultak a futások is a kansasnél. Purdynál sajnos hiányzott/hiányzik egy extra fokozat egyelőre.

Mindezek ellenére simán behúzható lett volna a fumble és a punt balfaszkodás nélkül, a 49ers az erősebb csapat, és ilyenkor mindig felmerül a coaching. Szerintem sok ideig nem lesz ennyire közel a niners, mint idén, ez volt az év.
1 hónapja
Foldesi26 New England Patriots 274
Most mutassak swiftit…
1 hónapja
Foldesi26 New England Patriots 274
Sneedre nem jött a 15 yard
KeyG
Maskor meg pattognak a legkisebb tauntingre is, ugye…
1 hónapja
Foldesi26 New England Patriots 274
A liga ünnepli a középszerűséget, újra el lehet adni egy csávót, aki 59 meccséből 21-et nyert meg… Minden harmadikat sikerül behúznia, na de majd most! Hiszen biztos tanult a korábbiakból, lesz egy jó stáb alatta, azaz másodjára jobban rakja össze, meg csak 1-2 jó draft kell, az eddigi fos qbnak is előrántja A rendszert…

Nem értem, de remélem most tényleg bejön nektek, mert van pár nagyon szimpatikus játékosotok.
Foldesi26
Jajj hagyjuk már ezt minden harmadikat, meg megbukott a Tampaban! 33 éves volt, egy roncsot próbált kormányozni, ahol a qbja az ujjat szopogatta….

Utána milyen munkát végzett?

A faszit imádják a játékosai, jó vezető akivel szívesen dolgoznak emberek!
zekeffron
Morris bőven kiérdemelte ezt, nem sokan állnak be HC bukta után előlről kezdeni mindent, de ő megtette hogy nulladik lépcsőfokról indított. Az egyetlen hátrány, hogy a liga trendjei miatt nem O edzőt kinevezni jó pár lépéssel hátrébb indítja az építkezést, így talán Ben Johnson elmulasztása az egyetlen felróható dolog, bár ő ahogy nézem egy ideje megegyezett a Kommandoval pletykák szerint.

Nem lepne meg, ha Evero lehorgonyozna alatta DC-nek, hisz a Ramsnél elég jó munkát végeztek együtt.Cruyffista
Én átemelném ezeket a kommentek ide is a Falcons topikból, annyi különbséggel, hogy Quinn legalább életében két kompetens szezont fel tudott már mutatni a ligában HCként.

Mondhatnánk, hogy koordinátorként Lefleur és a félig rookie qbja idén beárazta, de az nem is úgy történt.

Engem kiráz a hideg ezektől a 3-5 (oké Morris akkorát bukott, hogy neki kellett 10+ év, illetve az eltelt idő miatt még nagyobb a csodavárás) évente újra eladjuk megváltónak típusú emberektől, szóval én itt is pesszimista vagyok, de arra mindig van remény, hogy normális stábot verbuválhat, tanult a hibáiból, új ember lett, és majd most.
1 hónapja
Foldesi26 New England Patriots 274
Érdekes, hogy egy borzalmas szezon után és az elmúlt 20+ év lezárásaként nem padlást söprünk, hanem ebből a brigádból léptetünk elő embereket. Értem, hogy nem a D-vel volt gond, mondjuk itt volt a valaha volt egyik legjobb D edző, de furcsa, hogy két üzenet jön át eddig:
- Csak BB és BoB volt a ludas
- Egy kilátástalan és borzalmas szezon utàn nyugi haver, nem kell félni, a stáb előre megy nem hátra.

A Luke Geczi interjú…

Továbbra sem repesek az iránytól.
2 hónapja
Foldesi26 New England Patriots 274
Sima KC iden is… Rendes QB nelkul nehez🥲
2 hónapja
Foldesi26 New England Patriots 274
Dobperges, 3 negyed utan sikerult 3 pontot feltenni!!

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 3 éve
Foldesi26 New England Patriots 274
Nyilván változik a liga, de aki a toronymagasan legfontosabb poszton közel 2 évtizeden keresztül a liga élmezőnyébe tartozik be fog kerülni.

Miként be fog pl kerülni Gore is, aki hiába nem egy szint a legnagyobb futókkal, mégis annyi ideig tudott a ligaban maradni, hogy mar az önmagaban eleg lesz a beválasztáshoz.

Illetve a te nezőpontod szerint, aki elsőre nem kerül be az kuka, hiszen nincs egyszinten a first balloot HoF arcokkal.
gabokocka
Feltéve, de meg nem engedve, hogy igazad van, akkor Matt Ryan, Cam Newton, Tony Romo, BigBen HoF irányítók?

Azért kérdem, hogy hol húzzuk meg a határt.
Amadeus
Nem azért írja Black_Adder, hogy fasz vagy, mert van egy véleményed, hanem mert minden alátámasztás és érv nélkül ideböfögsz valami epéset... (off: ahogy a Tampa topikban is zseniálisak voltak a megfejtéseid, most persze nem látni ott az egysorosaid, de majd meg lehet mondani egy esetleges vesztes Championship Game után - ahova a Raiders pl. 19 éve nem jutott el - hogy volt ez az egész eleve halálra ítélt... szigorúan egy sorban kifejtve).

Mert lehetett volna úgyis érvelni, hogy szerinted bizonyos szempontok miatt nem elég jó irányító, mert utánanéztél ennek és ennek, megteremted valamivel a vita alapját. Ehelyett azt mondod, hogy "mé, akkor Dalton is?", majd tovább tetézed olyanokkal, mint hogy Big Ben akkor HoF? Tessék, itt van 10 percnyi utánajárás eredménye, amiben összehasonlítom BB és Rivers karrierjét egy konszenzusos HoF QB-val:

Reg seasonGames playedWinswin pct (%)Yrd/gameTD/gameInt/gamecmp%
Favre30218661,6%237,91,681,1162,0%
BB23315667,0%259,01,700,8664,4%
Rivers24413454,9%260,01,730,8664,9%

PlayoffGamesWinswin%Yrd/gameTD/gameInt/gamecmp%SB wins
Favre241354,2%243,961,831,2560,8%1
BB221359,1%261,681,551,2763,0%2
Rivers12541,7%247,081,330,8359,4%0

Ezután pedig el lehetett volna kezdeni esetleg a diskurzust arról, hogy mennyit számítanak a statisztikák, a playoffban mutatott gyengébb játék, az egyes érák és a szabályok közötti különbség, és mennyit az, hogy Rivers egy local hero, aki közel két évtized erejéig feltette a Chargerst a térképre úgy, hogy közel sem volt olyan jól funkcionáló körülötte a franchise, mint a GB és a Steelers esetében a BB-Favre összehasonlításban. Vagy legalább valami, hogy ne süllyedj folyamatosan az egyszeri NSO/Facebook kommentelő szintjére...

Ha így vitatkoznál, talán nem mondanák, hogy fasz vagy, de csak tippelek.
több mint 1 éve
Foldesi26 New England Patriots 274
Hát ez a 4es pont nagyon betalált. Nekünk még nincs saját, de sok barátnál, rokonnál látjuk mi megy. Épp a hétvégén voltunk barátainknál és az tűnt fel, hogy ők az első gyerekes ismerősök ahol nem azt tudták elmondani az óvódás poronytyról, hogy milyen ügyesen kezeli a házban lévő összes okoseszközt, hanem hogy mekkorákat taknyol bringával, meg hogy nyáron sártengert csinált a homokozóból és nyakig beásta magát. Amikor megunta, hogy a felnőttek csak pofáznak nem apa telefonját kérte, hanem játszott matchboxszal, tudott velem labdázni. Máshol nagyon nem ez a jellemző, itt van a telefon/tablet, nézzél/játszál valamit. Nem az eszköz a baj persze, hanem hogy semmi kontroll, a szülő nem vesz részt benne, azt néz, csinál amit akar. Egyik anyuka el is mesélte, hogy ja hát a múltkor a mesékről valahogy elkavart valami horrorelőzetesekre a leány, aztán hetekig rémálmai voltak...
Henderson
sztem itt megint nem jó oldalról van megfogva a dolog
legalábbis irreleváns hogy matchboxozik-e vagy sem
hanem a kérdés hogy a szülő figyel-e rá

ha nem figyelsz a gyerekre aki kint játszik és a gyerek kiugrik az autó elé, leugrik a fáról és eltöri a lábát
megeszik egy pókot, felgyújtja a disznóólat ...
mint ugyanolyan felelőtlenség és hiba, viszont ott nehéz másokat hibáztatni

ha berakod a tv elé akkor nem te vagy a hibás ha vmi gond történik hanem a tv társaság
Negritis, a vajda
nem az első eset, hogy ilyen jellegű kérdésben az egyik leghangosabban foglalsz állást, hogy mit hogy kell(ene) csinálni. nem ártana lassan gyakorlatba is átültetni ezt a mérhetetlen mennyiségű tudást gyerekneveléssel kapcsolatban 😉
peach
Uhh ez a szokásos, ha nincs gyereked ne dumálj hozzáállás nagyon kiábrándító, főleg egy teljesen korrekt véleménnyel szemben, ahol arra hívták fel a figyelmet, hogy a diskurzust nem tablet vs. játszótér, hanem odafigyelés vs. beleszarás tengelyen kellene lefolytatni, teljesen jogosan. Persze miközben ezt gépelem kibasztam asszony fogamzásgátlóját, hogy ha minden jól megy, cirka 1 év múlva érvényt nyerjen a véleményem.
több mint 9 éve
Foldesi26 New England Patriots 274
Bár Én nem vagyok az itteni fórumközösség szerves tagja, mégis szeretnék hozzászólni a témához, elnézést, ha megismétlem valaki gondolatait, de JC6 hszei annyira meghökkentettek, hogy nem tudom figyelmesen végigolvasni az egész diskurzust... Elöljáróban szeretném leszögezni, hogy felháborodásom miatt nem lesz egybefüggő a hozzászólás, és a leírtaktól még nem értek egyet a nemzeti fasszopózó idiótával a prideos képen, mivel ő ugyanakkora ökör, mint a kordon másik oldalán lévők. Ja és buzi sem vagyok.

A hsz nagyrészt JChez szól, de idézek máshonnan is.
„Amúgy szilárd, hiteles tudományos kutatások nem igazolják, hogy bárki is homokosnak születne. A legtöbb kutatás pont arra mutat rá, hogy a homokosság forrása a személyiségfejlődés összetett tényezőiben keresendő.”szaba
Ez a kedvencem, ezért ezzel is kezdeném. Valójában mit is támaszthat ez alá? Vagy hova szeretne ezzel bárki is kilyukadni? Sem a genetikához, sem a pszichológiához nem értek, de úgy gondolom, hogy egy ilyen súlyos, a szexualitást érintő hatás, ha nem is biológiai, akkor olyan veleszületett tulajdonság, a jellemből és a személyiségből eredő vonás, amit talán ki sem lehet "irtani" egy emberből. És mint ilyen, mennyiben választható el a veleszületettségtől? Nem az lenne abnormális, ha egy embert gyökereiben akarnánk megváltoztatni? Vagy mire akarunk itt kilyukadni? Hogy a környezet tette azzá? Vagy a nevelés? Akkor mire föl ez a rengeteg buzi és pedofil pap, akik elvileg az egyetlen, szent és sérthetetlen értékrendet követik már kiskorúk óta? De feltehetjük azt a kérdést is, hogy vajon mi lehet a közös a brazil gettóban és a rózsadombon nevelkedő melegek neveltetésében, amitől saját nemükhöz vonzódnak?

„de hol és kik bizonyították be azt, hogy valaki genetikailag lesz buzi?”JC6

Ahogy mondtam, szerintem ez a kérdés egyszerűen nem releváns. Vagy azt hiszed, ez választás kérdése? Esetleg ezt neked ilyen könnyű lenne eldönteni, megváltoztatni? Ja, de hogy ők korcsok, őket a sátán küldte, vagy mi a f*sz, ezért ők egyik nap a brét, másik nap melleket szopkodnának, ezt így ki-be tudnák kapcsolgatni, ha nem lennének velejéig romlottak? (elnézést a trágárságért)

„Komolyan mondom lassan mi leszünk a hülyék, akik egy egészséges értékrendet szeretnének kialakítani s normálisan élni, megfelelni Istennek, hogy hitünk szerint ne kárhozzunk el. Az egy dolog, hogy nem hiszel benne, de ne sértegess!”JC6

Már elnézést, de mégis ki vagy te, hogy meghatározd, mi az egészséges értékrend? Ugyanakkor nyugodtan megkérdezhetném azt is, hogy merészelsz a tíz parancsolatra hivatkozni, amikor a Biblia egyik legfontosabb tanítását sem vagy képes betartani, hogy szeresd felebarátodat? Vagy ők nem emberek a szemedben? Akkor a kérdés inkább az, hogy veled mi van? (Azt hozzá kell tennem, hogy a szeresd a mai világban túl erős kifejezés, ezért az elfogadás a szó, amit használnék.)

A továbbiakra reagálva, a család nem APA, ANYA, és GYEREKEK közössége, hanem embereké, akik mindennél jobban szeretik egymást. A szeretet az, ami képes felnevelni egy gyereket, nem a nemek különbözősége. Sarkítok, de valóban jobb a gyereknek pl. egy részeges, szíjjal hátat hasító vadbarom és egy reszkető anyuka mellett felnőnie, mint pl. Neil Patrick Harrisék otthonában?

Összességében a társadalom nem akkor beteg, ha vannak benne melegek, hanem az olyanok miatt, mint Te, akik arról győzködnek másokat, hogy emberek nem kereshetik a természetükből adódó egyensúlyt, fellengzősen, a boldogságot. Ugyanis ők így tudnak kiteljesedni, Te pedig azt mondod, ezt ne tegyék, mert: ne házasodjanak, ne neveljenek gyereket, ne mutatkozzanak nyilvánosan, a párjuk kezét ne merjék megfogni....Ezek alapvető emberi jogok, ez nem deviancia, nem arról van szó, hogy mostantól legyen mindenki Conchita (akinek az el nem fogadása szintén nem egyenlő a homofóbiával, ez egy másik marhaság, amit olvastam mostanában itt) és a törvényeket sem helyeznék ezek a dolgok hatályon kívül (vagy nem tudom mitől félnek itt egyesek). Nem értem, ennyit miért nem kérhet ez a kisebbség? Én úgy leszarom, mit befolyásolja 2 idegen, egy harmadik személy életét az utcán? Azt az érvet sem értettem soha, hogy miért nehéz ezt a gyerekeknek beadni, ha látnak egy meleg párt csókolózni? A válasz ennyi: az a két ember szereti egymást kisfiam, ennyi az egész.

A pridera addig szükség van, ameddig vannak olyanok, mint JC, hiszen, ahogy én látom, az üzenet az lenne, amit az előbb írtam. Az azonban igaz, hogy nagyon rosszul kommunikálják ezt az egészet, nem utcára való meztelenkedéssel és olyan idiotizmussal, mint Trianon megsértése... Sajnos ez van.
több mint 10 éve
Foldesi26 New England Patriots 274
Gondolom Brady system QB volt 2007-ben is, akkor is homály volt az összes mély passza. Persze az is lehet, hogy csak akkor volt normális, fizikális és gyors szélső elkapója? Mennyire befolyásolhatta a térd sérülése a későbbi deep balljait? Akik Blair Whiteoznak, azoknak nyilván kimaradt 2006, Doug Gabriellel. Arról nem is beszélve, hogy csak Manning és Brady célpontjait nézve 2007-ig nevetségesen nagy a különbség Manning javára, halló Harrison és Wayne. Az edzői stáb is és a keret is egyszintű volt, így egyértelmű tényként írható le, hogy csak a 2 QB közötti különbség döntötte el, hogy 11-5 és 2-14.
Bár mondhatnánk a 2010-es teljesítmény "system" teljesítmény volt a gyors, rövid passzos játékkal, így nyilván egy jobb formában lévő Cassel is lehozta volna az MVP idényt, kicsit sarkítva. Félreértés ne essék, az idei PO búcsúban rendesen benne volt Brady is, az Edelman felé dobott labdát meg kell csinálni, erre nincs mentség. Nem lehajtott fejjel kell eljönni a két pontostól, ez is igaz.
Ettől még marha nevetséges Sobri csak az SB mantrája. A csapatban lévő 53 emberből minden csak Bradyn múlik, igaz? Szépen ejtette el Brady 2007-ben az SB-ben Eli Manning passzát az utolsó driveban. Ahogy kár az is, hogy Brady nem tudta földre vinni Manninget, miután szintén Brady még ugyanabban a playben nem volt képes egy noname elkapó kezéből kiütni a játékszert, aki a fejéhez szorítva kapta el a labdát. Amúgy is menjen a fenébe, hogy 5 yardra volt a végén leszakadva Plaxicotól. Arról ne is beszéljünk, hogy az addig rettenetesen stabilnak hitt Oline-t is Brady miatt dominálta le a Giants fala, mondjuk itt igazat adok, Bradynek stiff armolnia kellett volna a DT-ket, DE-ket... (Azt felejtsük is el, hogy a GW driveot végigvitte, amikor kellett 10-7-nél.)
Mert tudjuk, ez a sport egyszemélyes, összehasonlítható mondjuk a tenisszel. 2011-ben sem volt 16 jó completionje zsinórban a Giants ellen, ahogy nem is viselkedett igazi vezérként abban az évben végig - személy szerint sosem láttam annyira feltüzelve Bradyt minden meccsen, mint 2011-ben. Az sose zavarjon, hogy a Giants jobb csapat volt, hogy a védelem a liga aljához tartozott, mondjuk nem csoda, hiszen Brady, akárcsak 2007-ben ott sem tett sokat hozzá a csapat védelméhez.

Zárszóként annyi, hogy nyilván amikor edzők, játékosok, igazi szakértők (akik élőben is éveken keresztül láttak amerikai futballt) akár maga PM nyilatkozik Bradyről és méltatják őt, az le van szarva. Az csak bullshit a médiának.

Szerk.: Pmnek a 2009-es SB-t pl. miért lehet akkor elnézni? Nyilván ő tehet arról, hogy SP outcoacholta Caldwellt, illetve arról is, hogy Porter zseniálisan anticipált az int ret TD-nél, nem?
5 hónapja
Foldesi26 New England Patriots 274
pedig ez szembe megy a patriot way-el. amint lefele tartasz a lejtőn cut v trade ez ment minden játékossal akármekkora ikonok voltak.
Kúrfürst briareos
Így-igy.

Írtam is
zinedine5
Aztan kit cutolnal meg kit tradelnel es kiert vagy miert?
Tudom, nem a te dolgod, oldja meg.

Gondolod h ha lenne ra lehetoseg, akkor nem tette volna meg?
Lúdas Solymi
2 éve ugyanezzel a Mac Jonesszal ez egy 10-7-es PO csapat volt. Az azota hozott osszes szemelyi dontes - staff es jatekosok egyarant - vezettek ehhez a nezhetetlen es lehetetlen kupachoz, ami jelenleg a panthersszel versenyez a liga legrosszabb csapata dijert. Nem most kellene tradelni, eddig kellett volna megfelelo donteseket hozni. Nem elcseszni egy evet a Judge-Patricia okorkodesre pl., Olinet nem igy felre menedzselni (Mason+Karras says hi), az elmult evek egyik legjobb es legszimpatikusabb jatekosat, Meyerst, nem lecserelni Jujura, nem egy rookiera bizni a CB sor eletkepesseget, legalabb valamilyen potencialt meghagyni a QB2 posztra Mac Jones tavalyi betlije utan… akar belatni, hogy a felelosseg megoszthato es full-time GMet hozni.

Azert vicces, hogy honapokig nem lehetett a Pats topikot normalisan olvasni, mert topin okoskodott, most meg hallgat… legalabb egy bocsi beleferne a topik szettrollkodasa miatt…
1 hónapja
Foldesi26 New England Patriots 274
Ez nagyon fájó vereség, mert ennél jobb D gameplanre és végrehajtásra nincs lehetőség egy meccsen… Szerintem Shananannek nem sikerült outcoacholni Spagst, a félidő után egyértelműen megtorpant az O, előtte meg az egyéni hibák és fegyelmezetlenség miatt tökön lőtték magát a Frisco, nem tudták kapitalizálni azt, hogy egy félidőn keresztül nem is voltak pályán a chiefs támadók… Greenlaw kiesése nagyon sokat számított, onnantól érzetre jobban beindultak a futások is a kansasnél. Purdynál sajnos hiányzott/hiányzik egy extra fokozat egyelőre.

Mindezek ellenére simán behúzható lett volna a fumble és a punt balfaszkodás nélkül, a 49ers az erősebb csapat, és ilyenkor mindig felmerül a coaching. Szerintem sok ideig nem lesz ennyire közel a niners, mint idén, ez volt az év.
több mint 5 éve
Foldesi26 New England Patriots 274
Hat Undi ez Top Komment!

😀 sorry, nem tudtam megallni. remelem nem kapok bannt.
mondjuk ennyi erovel Sobri belinkelhette volna, hogy '22-'52 kozott ki vezette a Szovjetuniot, majdnem annyira relevans, mint egy kocsmasport amit kb csak britek jatszottak a 20.szazadban 😀
Borbinho
Ebben az esetben nem a zászlókat kellett volna nézni, hanem elolvasni a neveket. Tudom, a betűk komplikáltabbak, mint a képek. Releváns komment volt ez!
Kollega
Ezt hivjak ongolnak, Kollega 😊 Ha megnezed mit irtam hasonlo peldakent, az pont egy ember (ahogy Phil Taylor is 1 ember), nem egy part. Ahogy te irtad, hogy ne a zaszlokat nezzem (gondolom Taylorra gondoltal 😊 ).
Taylor helyett csak azert irtam, hogy britek jatsszak a dartsot, mert irrelevans az egesz, egy olyan sport, aminek a kepviseloivel (a szumon kivul) semmilyen mas sportot nem lehetne nepszerusiteni. Kb mint az SZKP is jelentektelen, irhattam volna Sztalint.
Borbinho
Látom, nem érted, segítek:
Nem azért nyert a Pats/Taylor ennyit, mert a közeg gyenge, illetve nem volt más esélyes.
Azt hittem többen ismerik a darts hőskorát (pláne így VB idején), így nyílvánvalóvá válik undisputedly “szegénységi bizonyítványos” megjegyzésének butuskasága.
Ahogy a Sztálinos példád is azt támasztja alá, hogy Sztálin uralta az SZKP-t, nem azt, hogy az SZKP jelentéktelen lett volna.
Sobri Jóska
Ha szerinted a Pats nem azert nyert ennyit, mert gyenge a kozeg, akkor reszemrol be is fejezhetjuk.
| Felreertes elkerulese vegett az ennyit-en van a hangsuly |
Borbinho
Szerintem azért, mert jók voltak.
HoF, alltime top3 irányító, mindenidők talán legjobb edzője, zseniális koordinátorok, stabil, konzekvens szervezeti kultúra, korrekt vezetőség.
Szerintem ezeknek köszönhető, nem annak, hogy gyenge a közeg.
Azért a Dungy-Manning duó is leuralta az AFC Southt, aztán mikor annak vége lett, máris kiegyenlítődött a csoport.
Sobri Jóska
Milyen szerencse, hogy egyszeruen meg tudod nezni, az elmult 15 evben hany alkalommal volt jo csapat az AFC Eastben. Ketto. 15 ev alatt a kv 45 csapatbol 2 volt jo.

Itt most nem arrol van szo, hogy Brady HoF-e. Brees is HoF, meg is nala volt egy Cam es egy Ryan is tobbek kozott. A linkelt AFC East leader kep arrol arulkodik, hogy az elozo 15 ev messze leggyengebb divizioja a tietek, es ez nem azert van, mert Bray GOAT, hanem mert a tobbi 3 csapat kutyauto volt.
undisputedly
De akkor mivel magyarázod, hogy amikor Brady sérült lett rögtön a MIA jutott a PO-ba? Abban az évben nem voltak kutyaütők?
vpi
Ad1) 11-5-tel ritka, hogy vki lemarad a PO-ról.

Ad2) A wildcattel megbasztak mindenkit abban az évben. Ami utána kihalt, mint a kardfogú tigris.

Szóval mondhatjuk, hogy abban az egy évben nem voltak kutyaütők.
Fast Willie
Ad3) statok nélkül osztják az észt itt az emberek, amivel amúgy értelmes kommentelőknek sikerül marha gyorsan az NSO szintje alá repülni... De ha megnézzük (2 másodperc volt rákeresni), akkor itt egy minta arról, hogy a Patsnek a teljes NFL átlagban pont ugyanolyan könnyű, mint a lefikkantott AFC East => "The Patriots are 71-19 since 2003 in the AFC East. That’s a .788 winning percentage. Outside the division, they are 118-32 (.786)." (Forrás:  www.nbcsports.com/boston/patriots/patriots-win-same-rate-vs-rest-nfl-they-do-vs-afc-east)

De itt van egy teljes cikk erről, és hirtelen leesik, hogy Undi marhaságokat beszélt az elején, Borbi meg folytatta:  www.bostonglobe.com/sports/patriots/2018/12/06/the-afc-east-has-been-just-mediocre-not-terrible-during-patriots-reign/BHZgXVfkFjtSAy42JQ2C8L/story.html

Kimásolom a lényeget (2002-2018):
Winning percentage outside the division, excluding the top team (source: Pro-Football-Reference.com)
NFC East .503 without Eagles
NFC South .503 without Saints
AFC West .476 without Broncos
AFC North .468 without Steelers
AFC East .465 without Patriots
NFC North .456 without Packers
AFC South .446 without Colts
NFC West .415 without Seahawks

Ennek tükrében kifejezetten vicces, hogy a két legrosszabb csoport szurkolói a leghangosabbak. Ne csak a saját topikotokban menjen már a minőségi tartalom gyártás, hanem itt is, mégha a hate nyilvánvaló is, köszi.
több mint 9 éve
Foldesi26 New England Patriots 274
Elég nagy butaság is sajnálni a palesztinokat... Én is úgy látom, hogy a nők és a gyerekek tehetnek arról, ami zajlik, meg úgy általában az a több száz civil, akit az elmúlt napokban lemészároltak... (megint nem értem a meghúzódó érveket, miért is nem lehet zsidózni, amikor most tényleg Izrael gyilkol fékeveszetten? Nekik szabad? Vagy csak azért nem kell sajnálni Palesztinát, mert ők a kiválasztott nép - mármint a sok világvallás közül az egyikben - legnagyobb ellensége?)
Az teljesen jogos, hogyha rád lőnek, akkor vissza kell lőni, de most jelenleg ez olyan, mintha engem egy két éves kisgyerek dobálna kaviccsal, én meg teljes erőből ütném emiatt a fejét egy féltéglával. Ilyenkor hol vannak a nemzetközi szervezetek, miért nem csapnak picit oda, hogy na elég legyen bazdmeg? Vonuljon be a katonaság, vagy valamilyen speciális kommandó, derítsék fel a támadókat és öljék meg őket. De ez ami most folyik, elképesztően felháborító, mivel ártatlanok halnak meg. Ha ugyanezt pl. az Oroszok csinálnák, menne a balhé (teljes joggal), a probléma az, hogy itt mindenki szarik rá - azok közül, akiknek ráhatása is lehetne a dologra.
(Radikális saját vélemény: picit úgy néz ki számomra ez a történet, hogy végre van indok megint a palesztinokat halomra ölni, így az izraeliek szívesen ki is elégítik efféle szükségleteiket 😊 )

És attól, hogy valaki ezt leírja, még nem lesz zsidógyűlölő, fasiszta, sem jobbik szavazó, nem fog hinni a bilderberg csoportban sem, hiába próbálja néhány ember már-már kényszeresen a ilyenkor rásütni ezeket a marhaságokat a másikra... Nevén lehet nevezni a dolgokat, a zsidók civileket is bombáznak, és senki nem tesz semmit.
több mint 9 éve
Foldesi26 New England Patriots 274
Nem vagyok hippi, de amit mondtam, sokkal közelebb áll - szerintem - egy igazságos Isten képéhez, mint a Te ószövetségi idézeteid (gyilkosság, wtf?), amelyeket csak a hit felől közelítesz meg, ami szerintem igenis fanatizmus (ahogy az is, hogy nem hagysz más kiutat, szerinted a buziság csak választás kérdése, ez szimplán szűklátókörűség, és már picit nevetséges is) vagy a pontjaid, amiket nekem felsoroltál...

Szerinted pl. Én nem hihetek Istenben, akár a keresztényiben, azért, mert nem veszem komolyan az Írás minden szavát, vagy azért, mert belátom, vannak dolgok, amelyek elavultak? Ettől Én nem hihetek, nem törekedhetek arra, amire te is, a békére (amit te úgy próbálsz elérni, hogy megtalálod magad Istenben), vagy pl. köteles vagyok elhinni a teremtéstörténetet a hithez, és nem látni pl. a darwini egyedfejlődésben az Istent?

"Egyébkén meg érdekes látni, hogy az itt felszólalók nagyrésze állandóan azzal jön, hogy nekem ezzel nincs bajom, meg nem ítélem el, meg anyámtyúkja, közben meg nem egyszer köszön vissza a "én amúgy leszarom mit csinálnak a hálószobában, de utcára nem menjenek" mondat és társai."
Én nem ezt írtam.

A 3-as pont megrémisztő, és nincsenek szavak. Még hogy nem fanatizmus.... Szerk: Ráadásul ez teljesen ellentmondásos: "AZ emberek nem válogathatnak a sorsok között." Mivel a buzi is ember, így ő sem választhatja meg a sorsát, nemde?

Mondtam volna, hogy kívánom, hogy dőljön össze (ez, a mostani formájában szerintem teljesen elborult) világod, és legyen majd az egyik gyermeked meleg, hiszen akkor végre belátnád, miről beszélek/ünk. Ugyanakkor ez a már-már fröcsögés, amit itt leadtál, mégis azt mondatja velem, hogy nem kívánok ilyesmit, mert nem Te profitálnál belőle, hanem szerencsétlen gyerek keserülné meg.
több mint 10 éve
Foldesi26 New England Patriots 274
Ahogy most ha kielemeznéd döntéstechnikailag, kockázat, nyereség, veszteség, stb. alapon, akkor 1/3-ra a QB-draft lenne a jó döntés.
Sobri Jóska
Én pont ezt a részét nem értem. Hozzárendelnek a játékosokhoz egy várható hozamot és egy kockázatot, majd mérlegelik a lehetőségeiket. Mondjuk a Jagsben az adott scoutok és edzők megfigyelési képességei alapján az jön ki, hogy Clowney+Garropolo jobban megéri, mint Manziel/Bridgewater/Bortles+egy második körös DE, mert vagy nagyobb a várható hozama az első lehetőségnek, vagy ugyanakkora hozam mellett kisebb kockázatot látnak benne. Akkor miért kellene az utóbbit választani, ha az elemzésük alapján az első a kedvezőbb opció? Ez nem lenne irracionális? Miért kellene a kockázatelutasítási szintjüket már idén teljesen lenullázni? Hova kapkod a Jags? Miért térnének el az NFL jelenlegi két legdominánsabb csapatának stratégiájának követésétől (49ers-Seahawks)? Ráadásul egy QB-ra egy edzői stáb az egész karrierjét teszi: így talán még okosabb lenne először viszonylag elfogadható csapatot építeni, aztán QB-t szerezni (esetleg 1 év múlva), nem?