Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ha már így alakította a Loki, legalább Doll nyugodtan tud csapatot építeni.
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 471 — "Grammar maci"
faxom hogy ezt az egy meccset nem kellett volna elbasznia a lokikakinak, de persze hogy sikerült. A sporik tuti benyomják a vidit a harmadik helyre így ugrott az EL a fradinak.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Nagyon örülök, hogy a dióval játszunk a döntőben. Megjósolhatatlan a kupa, persze, de ha a Debrecen jött volna, az egy hatalmas picsás. Így pont egy ugyanolyan szerencsétlen csapattal játszunk, mint mi vagyunk 😀

Mindig jövőre
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 366 — E/1
diósgyőrrel....😊 😊 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
KUPADÖNTŐ !!! 😀 😀 😀ZoliZoltán
-||-

^ ^
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 634 — Lucas Scott
brazil keret az megvan? Filipe Luisnak mit kellett volna még tennie, hogy bekerüljön?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
gdavid New England Patriots 3 923 — Patriots fan
Komolyan nem értem az itteni MU szurkolók lelki világát...

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 471 — "Grammar maci"
Amikor a Pool megverte 3-2 a City-t (azt a meccset is majdnem leadták úgy hogy az első félidőben gyakorlatilag lemosták a shitty-t) azt mondtam hogy ezt a bajnokságot megnyerték és meg is érdemlik mert ezt a szezont nézve ők nyújtották (főleg korábbi önmagukhoz képest) a legjobb teljesítményt. Látva azt hogy az itteni Pool fanok mennyire vágynak már egy sikerre és hogy ezt a címet kb 1000szer többre értékelik a BL-nél még talán drukkoltam is nekik, pedig MU-drukkerként már én is amondó voltam mint tüsi hogy inkább a City - azt lehet magyarázni az elapadhatatlan pénzcsappal 😊
Aztán amikor közeledett a Chelsea elleni meccs akkor láttam az összes Pool drukkeren hogy mennyire be vannak szarva, kb mintha nekik kéne játszaniuk, és ez még akkor sem változott amikor kiderült hogy a fél kezdőt pihenteti Mou a BL miatt. Nem láttam azt a meccset de biztos nem volt olyan hangulat mint a CIty elleni meccsen, ki is kaptak. Egy bajnokcsapatnak hazai pályán egy ilyen meccset hoznia kell, mint ahogy pl kb 3-4 éve a MU hozta is a 6 pontos meccset a Chelsea ellen otthon úgy, hogy már az elején Chicha bevert egy ziccert.

Az mondjuk priceless volt amikor a hétfő reggeli eligazítás után a manager úgy búcsúzott hogy "jó munkát mindenkinek, bár a Pool fanoknak biztos nem lesz az" 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 100 — je suis poloska
Szerintem Suarez túl van misztifikálva, persze top5 csatár, meg lő egy rakat gólt, de majd jön helyette más aki ha annyit nem is de húszat simán lő, viszont annyival meg kevesebbet kapnak majd ha jön pár jól védekező játékos. Szerintem nem lesz itt óriási visszaesés, főleg ha mennek a BLbe.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Sturridge-nak milyen szezon? Várj már, biztos csak bakiból lőtt 24 gólt, tudás és képesség semmi, csak egy szezonnyi szerencse. Egy hibájuk van Suarezzel, a nagyok ellen nem szerepelnek túl jól gólokban, de ennyi.
Azt meg mégis mi a retkes fenéből gondoljátok, hogy Suarez már Real? Értem én, hogy számotokra egy senki a Pool, mert nem láttatok belőlük Európában semmit 4-5 éve, de azért meglep, hogy jövőre Bl, de a csapat meg szét fog esni... Jó én elfogult vagyok, de én sem nem látok reális esélyt, hogy jövőre BL-ben és bajnokságban is helyt fogunk állni, de ha Rodgersen múlik ez a keret sokkal erősebb lesz és egy normális szintet hozni fogunk.kristóf17
de nem Rodgersen múlik. Suarezt nem fogjátok tudni megtartani, és Sturridge nagyon meglepne, ha következő évben elérné az idei góljainak a számátcsebi
ez mondjuk nagyrészt Suarezen múlik - szerintem rengeteg gólt "rúgatott" Sturridge-dzsel Suarez. viszont az is igaz, hogy itt kap játéklehetőséget, és talán a játékrendszer is jobban fekszik neki. meglátjuk jövőre.slowmotion
Ez mondjuk tényleg igaz, de ahogy a meccseket figyelemmel követtem, Suarez nélkül nyerte meg nekünk majdnem az első 4et. Szóval nyilván Suarezzel lett igazán hatékony, de úgy gondolom, hogy kapott elég önbizalmat, hogy több szezonban rúgjon hasonló mennyiségű gólt. 😊
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 228 — Cowboys fan
Sturridge-nak milyen szezon? Várj már, biztos csak bakiból lőtt 24 gólt, tudás és képesség semmi, csak egy szezonnyi szerencse. Egy hibájuk van Suarezzel, a nagyok ellen nem szerepelnek túl jól gólokban, de ennyi.
Azt meg mégis mi a retkes fenéből gondoljátok, hogy Suarez már Real? Értem én, hogy számotokra egy senki a Pool, mert nem láttatok belőlük Európában semmit 4-5 éve, de azért meglep, hogy jövőre Bl, de a csapat meg szét fog esni... Jó én elfogult vagyok, de én sem nem látok reális esélyt, hogy jövőre BL-ben és bajnokságban is helyt fogunk állni, de ha Rodgersen múlik ez a keret sokkal erősebb lesz és egy normális szintet hozni fogunk.kristóf17
de nem Rodgersen múlik. Suarezt nem fogjátok tudni megtartani, és Sturridge nagyon meglepne, ha következő évben elérné az idei góljainak a számátcsebi
ez mondjuk nagyrészt Suarezen múlik - szerintem rengeteg gólt "rúgatott" Sturridge-dzsel Suarez. viszont az is igaz, hogy itt kap játéklehetőséget, és talán a játékrendszer is jobban fekszik neki. meglátjuk jövőre.
több mint 11 éve
de nem Rodgersen múlik. Suarezt nem fogjátok tudni megtartani, és Sturridge nagyon meglepne, ha következő évben elérné az idei góljainak a számát

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 366 — E/1
Hétvégén csak altatott a csapat. Meg előtte is hetekig! 😀 😀Geeri
Így van!Tudunk picit játszani ha akarunk! 😛
több mint 11 éve
a Pool jövőre ugyanúgy vissza fog esni... Suarez elmegy, Gerrard még 2 évet öregszik 4 hónap alatt, Sturridge-nak ez egy kifutott szezon volt, és ha még tényleg lerabolják az edzőt, akkor örülhet a Pool egy EL helyezésnek...csebi
lerabolják az edzőt? szerinted Rodgers elmegy bárhova is?slowmotion
PápáraAsbee
oda maximum csak scoutolni.
Minyon nem volt idén tökéletes, mégnézik, Szűcs mit tud mutatni 😊
több mint 11 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Azt meg mégis mi a retkes fenéből gondoljátok, hogy Suarez már Real? Értem én, hogy számotokra egy senki a Pool, mert nem láttatok belőlük Európában semmit 4-5 éve, de azért meglep, hogy jövőre Bl, de a csapat meg szét fog esni... Jó én elfogult vagyok, de én sem látok reális esélyt, hogy jövőre BL-ben és bajnokságban is helyt fogunk állni, de ha Rodgersen múlik ez a keret sokkal erősebb lesz és egy normális szintet hozni fogunk.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
a Pool jövőre ugyanúgy vissza fog esni... Suarez elmegy, Gerrard még 2 évet öregszik 4 hónap alatt, Sturridge-nak ez egy kifutott szezon volt, és ha még tényleg lerabolják az edzőt, akkor örülhet a Pool egy EL helyezésnek...csebi
lerabolják az edzőt? szerinted Rodgers elmegy bárhova is?slowmotion
Pápára

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
lerabolják az edzőt? szerinted Rodgers elmegy bárhova is?
több mint 11 éve
a Pool jövőre ugyanúgy vissza fog esni... Suarez elmegy, Gerrard még 2 évet öregszik 4 hónap alatt, Sturridge-nak ez egy kifutott szezon volt, és ha még tényleg lerabolják az edzőt, akkor örülhet a Pool egy EL helyezésnek...

több mint 11 éve
azért ez a Pool úgy fáradt el a szezon végére, hogy szinte csak a bajnokságra figyeltek, mert még az FA kupából is kizúgtak relative hamar..jövőre necces lesz nekik még talán a 4-be is bekerülni, mert nagyon rövid keretük van véleményem szerint és azért már a BL mellett hamar el fog fogyni a kakaó. Másrészt érdekes lett volna ennyi kapott góllal bajnokságot nyerni, csak egy kicsivel ment volna rosszabbul a támadó játék már ők is lazán az 5-6 hely környékén lettek volna.
kicsit más: Giggsy nagy arc volt, ennyi idősen is jól focizott ezen a meccsen az utolsó 20 percben,remélem helyet kap a következő edzőnél a stábban akárki is legyen az. Ebben a borzasztó szezonban is vannak pozitív dolgok igaz nem sok de akad, pl ez a Januzaj gyerek tényleg a jövő egyik nagy ásza lehet, 18 évesen rengeteget hozzátett a játékhoz ma is, jelenleg kb az egyetlen egy szélső akit megtartanék a csapatban 😀
Vidicset sajnálom hogy elhagyja a klubbot, remek playa csak már tényleg lelassult meg sok sérülése volt az utolsó 2 évben, de legalább levezetni inkább elmegy másik országban mint egy másik angol klubban focizzon respect érte! 😊manuszka86
Pool esetében ne felejtsünk el pár dolgot:
1. alig két éve sikerült megmenekülni a halál torkából. volt ez a csapat a 19. helyen is. ahhoz képest ez a dobogó kurva jó eredmény, még ha éppen kifutott is.
2. FA kupa... nem gondoltam volna, hogy pont egy junájtidostól kapjuk meg, hogy hamar kiestünk. megvan az a vicc, ahol Dzsozé, Brendan, Arzén és Mojszi piálgatnak, és a negyedik körben Mojszi nem kap piát?
persze biztos nem számít, hogy úgy sikerült kikapni az Emirates-ben, hogy konkrétan lefociztul a csúzlisokat, és Webb (ki más?) még a tízből-tizenegyszer-megadja-a-bíró jogos tizenegyest sem adta meg. viszont ha ott továbbjutunk, akkor jött volna szemben az Everton (bajnokság: 3-3 i, 4-0 o), Wigan (másodosztály, talán sikerült volna) és most a Hull City (1-3 i, 2-0 o). nem hiszem, hogy az a három meccs annyit elvett volna.
3. BL-hiány... nem csak áldás, átok is. persze, 6-12 meccsel kevesebb lett volna, egyik oldalról ez tökéletesen igaz. másik oldalról viszont nem volt olyan "szexi" a csapat a célba vett játékosok számára, nem volt plusz 20-30 millió píz BL-bevételből, sőt még EL sem volt, pedig az aprópénz a nagytesóhoz képest. jövőre lesz, úgyhogy megnő a vonzerő és a pénztárca is.

Hadd osszak meg veletek egy nagyon tanulságos történetet. Előre is leszögezném, hogy United drukker vagyok, és bár utálom a Cityt, de örülök, hogy vélhetően nem a Pool lesz a bajnok.

Az esemény 2 évvel ezelőtt kezdődött, mikor a United 5 ponttal ment a City előtt 4 körrel a vége előtt, majd kikapott a Wigantől és döntetlent játszott az Evertonnal és a City elragadta az aranyat. Akkor kérdezte a Poolos barátom, hogy mi a véleményem. Én azt mondtam, hogy az a csapat, amely akkor nem tudja hozni a papírformát, amikor nagyon kellene, akkor nem tudja megnyerni a számára igazán fontos meccseket, mikor kell, az nem is érdemli meg. Évekig, évtizedekig ez jellemezte a Unitedet, hogy megtudta csinálni, de 2012-ben nem, a City ellenben igen, így megérdemelték.

Ma ugyanaz a Poolos ismerősöm ugyanúgy megkérdezte, hogy látom a Pool helyzetét. A válaszom az volt, hogy az a csapat, amely a szezon hajrájában két fontos meccsen, nem bírja el a nyomást és pontokat veszt, az nem érdemli meg.

Erre a reakciója az volt, hogy menjek a faszba, köcsög Unitedesként nem is tudom mit várt tőlem. Ezek után valahogy még jobban örülök, hogy amióta megszülettem a Pool nem nyerte meg az angol bajnokságot.tüsi91
ez nem feltétlenül általános a Pool-szurkolók körében, én sem feltétlenül osztom.
másik oldalról viszont részben meg tudom érteni, mert a Junájtidnak az húsz év alatt kábé a tizenkettedik bajnoki címe lett volna, a Poolnak meg 24 éve az első.
de abban tényleg igazat adok, hogy aki kulcsszituációban nem tudja hozni a meccseket, az nem érdemli meg a bajnoki címet.
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 809 — no es importante
wow, már előrerendelhető

ez az Inverting the pyramid cmű soccerbiblia magyar nyelvű kiadása lesz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 027
Hagyjuk már azt, hogy elfáradtak a szezon végére. Ez nettó belemagyarázás. Inkább a W11 sorozat és a 16 meccs egymás után veretlenül volt a csoda, és nem az utolsó két meccs.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
azért ez a Pool úgy fáradt el a szezon végére, hogy szinte csak a bajnokságra figyeltek, mert még az FA kupából is kizúgtak relative hamar..jövőre necces lesz nekik még talán a 4-be is bekerülni, mert nagyon rövid keretük van véleményem szerint és azért már a BL mellett hamar el fog fogyni a kakaó. Másrészt érdekes lett volna ennyi kapott góllal bajnokságot nyerni, csak egy kicsivel ment volna rosszabbul a támadó játék már ők is lazán az 5-6 hely környékén lettek volna.
kicsit más: Giggsy nagy arc volt, ennyi idősen is jól focizott ezen a meccsen az utolsó 20 percben,remélem helyet kap a következő edzőnél a stábban akárki is legyen az. Ebben a borzasztó szezonban is vannak pozitív dolgok igaz nem sok de akad, pl ez a Januzaj gyerek tényleg a jövő egyik nagy ásza lehet, 18 évesen rengeteget hozzátett a játékhoz ma is, jelenleg kb az egyetlen egy szélső akit megtartanék a csapatban 😀
Vidicset sajnálom hogy elhagyja a klubbot, remek playa csak már tényleg lelassult meg sok sérülése volt az utolsó 2 évben, de legalább levezetni inkább elmegy másik országban mint egy másik angol klubban focizzon respect érte! 😊

több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Hadd osszak meg veletek egy nagyon tanulságos történetet. Előre is leszögezném, hogy United drukker vagyok, és bár utálom a Cityt, de örülök, hogy vélhetően nem a Pool lesz a bajnok.

Az esemény 2 évvel ezelőtt kezdődött, mikor a United 5 ponttal ment a City előtt 4 körrel a vége előtt, majd kikapott a Wigantől és döntetlent játszott az Evertonnal és a City elragadta az aranyat. Akkor kérdezte a Poolos barátom, hogy mi a véleményem. Én azt mondtam, hogy az a csapat, amely akkor nem tudja hozni a papírformát, amikor nagyon kellene, akkor nem tudja megnyerni a számára igazán fontos meccseket, mikor kell, az nem is érdemli meg. Évekig, évtizedekig ez jellemezte a Unitedet, hogy megtudta csinálni, de 2012-ben nem, a City ellenben igen, így megérdemelték.

Ma ugyanaz a Poolos ismerősöm ugyanúgy megkérdezte, hogy látom a Pool helyzetét. A válaszom az volt, hogy az a csapat, amely a szezon hajrájában két fontos meccsen, nem bírja el a nyomást és pontokat veszt, az nem érdemli meg.

Erre a reakciója az volt, hogy menjek a faszba, köcsög Unitedesként nem is tudom mit várt tőlem. Ezek után valahogy még jobban örülök, hogy amióta megszülettem a Pool nem nyerte meg az angol bajnokságot.
több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Hétvégén csak altatott a csapat. Meg előtte is hetekig! 😀 😀

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Na Ryan Giggs miután stoplisban meg öltönyben bemelegített, átöltözött és becserélte saját magát 😀😀
Nagy forma, respekt 😀😀