NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Jenő mit ivott a szünetben?Nagyon komoly...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Knézynek se lesz holnap munkája 😀FViktor93Knézynek már több éve nem lenne munkája, hogy ha nem az lenne a vezetékneve, ami.
És ez az elkeserítő, hogy a csóka messze az ország leggyengébb kommentátora. És hidd el, hogy semmi sem fog történni holnap sem, bármit is mond most itt.
több mint 12 éve
Köcsög Hollandok, ezerszer inkább a törökök menjenek tovább mint a románok
több mint 12 éve
Tényleg erős, de kurvára igaz 😀
több mint 12 éve
Knézynek se lesz holnap munkája 😀
több mint 12 éve
na knézy folytatja. de nekem tetszik 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Azért nem vagyunk kevesen, akik képesek vagyunk magunkat kínozni ezzel a meccsel...BurkusÉn megmondom őszintén baromira élvezem ezt. A holland meccset is baromira élveztem 4-0 után.
több mint 12 éve
Ti amúgy hallottátok Gundit pénteken? Kb ugyanezt csinálta mint Jenő. De én egyetértek Jenővel, most hova dicsérje őket? Nem egyetértetek vele, hogy pocsékul játszunk és még nem is hajtunk???
több mint 12 éve
esetleg egy gólocska... hogy ne legyek telhetetlen 😊o jeenem kaptunk gólt
várom a szakmai értékelést, a pozitív jeleket.Gergőbácsi
nem lőttünk öngólt
mi több kell még?Stez
éééés Jenő ott folytatja ahol abbahagyta, Andorra is
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Azért nem vagyunk kevesen, akik képesek vagyunk magunkat kínozni ezzel a meccsel...BurkusÉn teljesen a vicc kedvéért nézem 😀 Kurva jókat röhögünk itthon faterral 😀
több mint 12 éve
Azért nem vagyunk kevesen, akik képesek vagyunk magunkat kínozni ezzel a meccsel...
több mint 12 éve
lol, ezek a játékosok nagyrészt komoly bajnokságokban edződnekStez= a játékosok kis része komolytalan bajnokságban edződik.
több mint 12 éve
lol, ezek a játékosok nagyrészt komoly bajnokságokban edződnek
több mint 12 éve
Rájöttem!Még nem fogták fel, hogy nem kell félni, nem a románokkal játszunk. a zászló téveszti meg a fiúkat:
hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1jl:Flag_of_Andorra.svg
hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1jl:Flag_of_Romania.svg
több mint 12 éve
persze, hogy van különbség, csak a korrekt tájékoztatás kb. itt kezdődik szerintema szeptemberi Hollandia-Andorra meccs is 0:0 volt a szünetben, csak úgy mondomjjncaaSzerintem van különbség a két meccs között. Ott egy már biztos továbbjutó Holland csapat volt, itt meg egy elvileg becsületéért küzdő magyar csapat.FViktor93
knézy is milyen féreg, nyilván megérdemlik a kritikát a játékosok, de hogy mire kell a hangulatkeltés, azt nem értem...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
a szeptemberi Hollandia-Andorra meccs is 0:0 volt a szünetben, csak úgy mondomjjncaaSzerintem van különbség a két meccs között. Ott egy már biztos továbbjutó Holland csapat volt, itt meg egy elvileg becsületéért küzdő magyar csapat.
több mint 12 éve
És a legolcsóbb jegyre erre 3000 HUF volt 😀JayBmert tudták, hogy izgalmas lesz
több mint 12 éve
Andrusch, Kenyeres és Csábi.. A magyar fociválogatott csúcsán..Baróti, Sebes, Bukovi, Lakat nyomdokaiban. Istenem.. 😕
több mint 12 éve
És a legolcsóbb jegyre erre 3000 HUF volt 😀
több mint 12 éve
a szeptemberi Hollandia-Andorra meccs is 0:0 volt a szünetben, csak úgy mondom

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Szégyen ez a produkció.Mondjuk Csányiéknak úgyis az a lényeg, hogy ne legyenek hangoskodó drukkerek.
Azt meg sikerült elérni.
több mint 12 éve
o jeenem kaptunk gólt
várom a szakmai értékelést, a pozitív jeleket.Gergőbácsi
nem lőttünk öngólt
mi több kell még?