Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
KUPADÖNTŐ !!! 😀 😀 😀ZoliZoltán
Hétvégén csak altatott a csapat. Meg előtte is hetekig! 😀 😀

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Na Ryan Giggs miután stoplisban meg öltönyben bemelegített, átöltözött és becserélte saját magát 😀😀
Nagy forma, respekt 😀😀

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 496
Állítólag Gattuso Budapesten van, hogy tárgyaljon a Honvéd edzői posztjáról. (Mondjuk a Sionnál annyira nem ment vele se a szekér, szóval ne jöjjön össze a dolog.)
 csak.taccs.hu/2014/05/06/ezen-beszartok-bar-valoszinuleg-nem-lesz-belole-semmi/iktriad
jöhetne vele Vanczák
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 100 — je suis poloska
deörülök hogy nem mentem ki megnézni ezt a szart. Garami takaroggy!!!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 366 — E/1
KUPADÖNTŐ !!! 😀 😀 😀
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 242
Újabb példa, hogy Magyarországon miért nincs foci. Három körrel a vége előtt megválnak egy edzőtől, aki eddig kihozta a maximumot a rá bízott két ballábas csapatból.
Gratulálok MSE Zsóry vezetőSEGG!JC6
Nem vagyok biztos abban, hogy nem Vébernek lett elege.
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 154 — Steelers fan
Legalább lenne üvöltözés😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 721 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Állítólag Gattuso Budapesten van, hogy tárgyaljon a Honvéd edzői posztjáról. (Mondjuk a Sionnál annyira nem ment vele se a szekér, szóval ne jöjjön össze a dolog.)
 csak.taccs.hu/2014/05/06/ezen-beszartok-bar-valoszinuleg-nem-lesz-belole-semmi/
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 471 — "Grammar maci"
Szerencsétlen Pool fanoknak egy kis gyógyír a tegnapi ÉGÉS után:

www.youtube.com/watch?v=ZltDDcVs2rU&feature=youtu.be
(oh Moyes, oh no... 😀 )

Amúgy az amikor a harmadik gól után Suarez fut a labdáért és rohan a kezdőkörbe hogy még javítani tudjanak a gólarányon, majd leixelnek a végén az priceless.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Eredetileg a gyűlölködjük topikba akartam írni, de mivel soccer szempontjából valamilyen szinten pozitív a hír, így ideírom.

Nos tehát ma végre tudtunk (2 haverral) volna jegyet venni az UTE elleni meccsre itt Debrecenben, így 4 után pár perccel (5-ig van nyitva a kassza gondoltam, hogy leszünk páran de hát na egyetemre is kell járni) meg is érkeztem, láttam, hogy állnak vagy 70-en a 3 kassza előtt (nehogy már többet nyissanak teljesen jogos) na mondom fasza állhatok sorba 1 órát, de ha már eljöttem végig állom. Erre mi történik? Odamegyek beállnánk a sorba, erre közlik, hogy bocs, de csak 5-ig vannak nyitva, és már így ennyi emberrel se tudnak annyira végezni szóval jöjjünk vissza holnap...:[] Nem akartam kötözködni, meg akadékoskodni meg amúgy is ráérek holnap, de azért na hát elmennek a faszba, hogy nem lehet több helyen vásárolni (ha már ott voltunk kipróbáltuk a futópályát, és tapasztaltuk, hogy volt is balhé más elküldöttek által).

Aztán most olvasgatom itt a véleményeket, és általános a felháborodás, mert 2-3 órákat kell sorban állni a jegyekért, ugyanis 3 kassza viszonylag nagy érdeklődés ráadásul még ugye a személyes adatokat is kérik. Aztán meg a bérletesekkel is eléggé kicsesztek, mert több helyről hallom, hogy baráti társaságok egymás mellett voltak bérlettel erre most random szétszórják őket mikor beváltják a bérleteket...

Szóval egyrészt az örömteli, hogy komolyabb az érdeklődés, hisz egyfolytában áll vagy 50 ember a pénztárok előtt (állítólag), másrészt dühítő, hogy milyen amatőr módon van megszervezve a jegyértékesítés...

Ennek ellenére jó volna ha jövőre is ekkora lenne az érdeklődés, mert örömteli látni, hogy mekkora foci láz van végre Debrecenben, de remélem addigra tökéletesítik a jegyértékesítést is, szerencsére az már engem nem fog érinteni, mert újra bérletes leszek (a tavaly előtti szezonig az voltam, akkor fogadtam meg, hogy az új stadionig hanyagolom a meccsre járást,aztán majd akkor újra veszek bérletet). 😉Jughead
Peched van, én kétszer vettem jegyet, egyszer magamnak, meg másoknak is, egyik volt vagy 15 perc,másik 5 perc se 😀 😊 Tudni kell menni is 😛

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 269 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az egészben főleg Gerrardot sajnálom. Pedig már ott volt a kezében/kezükben............... így elbukni
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 027
Ennek annyi, bajnok a City 😕gdavid
Ezt már tudjuk pár napja. Ma csak annyit tudtunk meg, hogy nem a gólarányon fog múlni.

BTW, remélem a védelemmel kezd valamit a vezetőség a nyáron, mert a 49 kapott gól mindennek a legalja. Persze ebben benne van a támadó szellemű játék is, de az ennyi kapott gól akkor is túlzó, és legalább nagyon.
A 99 rúgott persze gyönyörűséges, elvégre klubrekord is az élvonalban.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Újabb példa, hogy Magyarországon miért nincs foci. Három körrel a vége előtt megválnak egy edzőtől, aki eddig kihozta a maximumot a rá bízott két ballábas csapatból.
Gratulálok MSE Zsóry vezetőSEGG!
több mint 11 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Campioni D'Italia!!!! 😀
több mint 11 éve
gdavid New England Patriots 3 923 — Patriots fan
Ennek annyi, bajnok a City 😕

YNWA!

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 496
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mezokovesd-mar-nem-veber-gyorgy-iranyitja-a-csapatot-2333741 o_oJoeyPorter
több mint 11 éve
krixtofer New Orleans Saints 606 — SaintGooner
...Jughead
😊
Én még az első napon szereztem meg a jegyemet. Fél 1-kor odamentem, nyilván mindenki a lehető leghamarabb akarja megvenni. Lehetetlen tömeg. Aztán fél óra állás után el kellett mennem, így kiálltam a sorból, de az alatt az idő alatt senki nem távozott jeggyel, egyik kasszából sem... 4-kor végeztem a dolgommal, gondoltam visszanézek, hátha csoda történt. Félre odaérek, ugyanakkora. Beállok, mostmár kivárom mondom. Kerek másfél óra múlva már én fizethettem a jegyemet. 😊 Nekem csak a nevemet kérték rá, de állítólag volt akitől a születési, hely, időt is.
Körülbelül 5:20-kor állt a sorok végére egy szervező, és küldte el az újonnan érkező embereket, hogy már ne álljanak be.
Visszagondolva nem volt vészes, de tényleg kabaré, hogy csak 3 pénztárral vágnak neki a mai világban. Bár szerintem az új szezontól már az összes pénztár körbe ki lesz nyitva ilyen helyzetben.
több mint 11 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mezokovesd-mar-nem-veber-gyorgy-iranyitja-a-csapatot-2333741 o_o

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 258 — Vikings fan
nem, nem ezért kaptunk ki, csak elég fura. úgy mondták nekem, hogy a 4-0 előtt volt a halasztás, de azért ez is fura, hogy az 1-0 előtt halasztottak

PL-ben mikor halasztottak BL meccs miatt bajnokit?

ha picit néznéd a híreket, akkor mikor felvetették Pepnek, hogy elég ha a tarcsi játszik, azt mondta, hogy nem tehetjük meg az ellenfelekkel szemben, mert így pl a kiesés elleni párharcokat is nagyban befolyásolnánk, és meg lehet nézni, hogy hány embert pihentet a meccsek előtt...

sztem nem húzza be az Atletico, épp azt számoltam, hogy az X még talán elég lenne az utsó fordulóban, de nem lesz meg, a Barca sztem nyerni fog, és királycsináló lesz!csebi
A halasztás azért volt, amúgy mert 21-én lett volna a meccs. Ami nem is lehet, mert úgy tudom 3 naponta nem játszhatnak.
Az Ateltico-nal is gond volt, csak ők előre tudták hozni a meccset 18.ára. A Real viszont nem, mert a Kupadöntő miatt nem lehetett.
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 634 — Lucas Scott
nem, nem ezért kaptunk ki, csak elég fura. úgy mondták nekem, hogy a 4-0 előtt volt a halasztás, de azért ez is fura, hogy az 1-0 előtt halasztottak

PL-ben mikor halasztottak BL meccs miatt bajnokit?

ha picit néznéd a híreket, akkor mikor felvetették Pepnek, hogy elég ha a tarcsi játszik, azt mondta, hogy nem tehetjük meg az ellenfelekkel szemben, mert így pl a kiesés elleni párharcokat is nagyban befolyásolnánk, és meg lehet nézni, hogy hány embert pihentet a meccsek előtt...

sztem nem húzza be az Atletico, épp azt számoltam, hogy az X még talán elég lenne az utsó fordulóban, de nem lesz meg, a Barca sztem nyerni fog, és királycsináló lesz!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 258 — Vikings fan
Az a baj hogy Real fankent abban bízni hogy a Barca majd kikaparja nekünk a bajnoki címet, mikor ilyen meccseket dobunk el...
Örülnék a triplanak de ezt a bajnoki címet nem érdemeljük meg. Iker mért nem védhet...Toca
igazából ezt a spanyol bajnokságot senki sem akarja igazán megnyerni, sajnos az Atleticó sem...

amúgy az vicc, hogy mki arra a Realra veri a nyálát, aki mint egy görög/magyar/szlovén csapat elhalasztatja a meccsét. ja és persze a városi riválisnak már nem halasztják el ugyanúgy BL meccs miatt. lehet a BM is gyorsabban mozgott volna, ha nem kell előtte hétvégén bajnokira készülni, amikor már amúgy teljesen mind1, mert megnyerték. nem a szövetség csapata kicsit sem 😀csebi
Az a vicc, hogy van olyan Bayern fan aki azt hiszi ezért kaptak 5-öst 😀. Mellesleg 2 nappal lett volna a meccs előtt ami nem is lehet. Amúgy 1--0 előtt volt ez nem is a 0-4nél. De amúgy igen sajnos kurva fáradtak voltatok mert szoros tétremenő bajnokikakt kellett játszanotok, így nem tudtatok pihenni... 😀
PL-ben is vannak elhalasztott meccsek, bár az nem olyan színvonalas mint a Bundesliga (17-5 😀)
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 100 — je suis poloska
ja és persze a városi riválisnak már nem halasztják el ugyanúgy BL meccs miatt. lehet a BM is gyorsabban mozgott volna, ha nem kell előtte hétvégén bajnokira készülni, amikor már amúgy teljesen mind1, mert megnyerték. nem a szövetség csapata kicsit sem 😀csebi
mondjuk a városi rivális nem játszott hétközben kupadöntőt velünk ellentétben.
A visszavágó előtt meg nem volt meccshalasztás az a 0-4 nem azon múlt.
Atletico meg innen sajnos már behúzza

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 809 — no es importante
Kis magyar-magyar fodbalszótár

valogatott.blog.hu/2014/05/04/kis_magyar-magyar_fodbalszotardeyell
ment a lájk, ha már kistesóm bekerült ebbe a cikkbe is xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 325
Eredetileg a gyűlölködjük topikba akartam írni, de mivel soccer szempontjából valamilyen szinten pozitív a hír, így ideírom.

Nos tehát ma végre tudtunk (2 haverral) volna jegyet venni az UTE elleni meccsre itt Debrecenben, így 4 után pár perccel (5-ig van nyitva a kassza gondoltam, hogy leszünk páran de hát na egyetemre is kell járni) meg is érkeztem, láttam, hogy állnak vagy 70-en a 3 kassza előtt (nehogy már többet nyissanak teljesen jogos) na mondom fasza állhatok sorba 1 órát, de ha már eljöttem végig állom. Erre mi történik? Odamegyek beállnánk a sorba, erre közlik, hogy bocs, de csak 5-ig vannak nyitva, és már így ennyi emberrel se tudnak annyira végezni szóval jöjjünk vissza holnap...:[] Nem akartam kötözködni, meg akadékoskodni meg amúgy is ráérek holnap, de azért na hát elmennek a faszba, hogy nem lehet több helyen vásárolni (ha már ott voltunk kipróbáltuk a futópályát, és tapasztaltuk, hogy volt is balhé más elküldöttek által).

Aztán most olvasgatom itt a véleményeket, és általános a felháborodás, mert 2-3 órákat kell sorban állni a jegyekért, ugyanis 3 kassza viszonylag nagy érdeklődés ráadásul még ugye a személyes adatokat is kérik. Aztán meg a bérletesekkel is eléggé kicsesztek, mert több helyről hallom, hogy baráti társaságok egymás mellett voltak bérlettel erre most random szétszórják őket mikor beváltják a bérleteket...

Szóval egyrészt az örömteli, hogy komolyabb az érdeklődés, hisz egyfolytában áll vagy 50 ember a pénztárok előtt (állítólag), másrészt dühítő, hogy milyen amatőr módon van megszervezve a jegyértékesítés...

Ennek ellenére jó volna ha jövőre is ekkora lenne az érdeklődés, mert örömteli látni, hogy mekkora foci láz van végre Debrecenben, de remélem addigra tökéletesítik a jegyértékesítést is, szerencsére az már engem nem fog érinteni, mert újra bérletes leszek (a tavaly előtti szezonig az voltam, akkor fogadtam meg, hogy az új stadionig hanyagolom a meccsre járást,aztán majd akkor újra veszek bérletet). 😉
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 331 — buhloone mindstate
Kis magyar-magyar fodbalszótár

valogatott.blog.hu/2014/05/04/kis_magyar-magyar_fodbalszotar

chemicals keep me under control