Soccer

42 feliratkozó

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Vignjevics
– Igyekszem megtalálni azokat a karakteres labdarúgókat, akik méltók az Újpest-mez viselésére, akik bírják az állandó győzelmi kényszert, nyomást.

Segítek:

Őket nem az öltözőben találod Nebojsa.

több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 027
Hát faszom, becsülettel ki kéne kapni a Citytől, erre vezetünk 😀gabokocka
Azért sikerült. 😕Mikey
Mi lesz velünk Mikey? Én vér pozitív szurkoló/ember vagyok, szóval nálam ma 8-1-re nyerünk.kristóf17
Végül is ja. Megoldható hogy a hátralévő 2 meccsen 10-zel jobb gólarányunk legyen, mint a ManCitynek. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding
Azért sikerült. 😕Mikey
De legalább nem érheti szó a házelejét, vagy legalább nagyon hitelesen eladtuk, hogy nyerni akartunk 😀

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Azért sikerült. 😕Mikey
Mi lesz velünk Mikey? Én vér pozitív szurkoló/ember vagyok, szóval nálam ma 8-1-re nyerünk.
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 027
Azért sikerült. 😕

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 156 — Csodabogár
Shao Khan nagyon peches a csapataival. Megvette a Jaguarst 2011ben, amely 2012ben a franchise történetének legrosszabb mérlegével zárt. Tavaly megvette a Fulhamet, idén kiestek a Premiere Leagueből... De azért a nyáron jönnek meccset játszani az Everbank Fieldre. 😀iktriad
nehogy megvegye a Kispestet is

több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 366 — E/1
nem tehetek róla de ezt valahogy imádom !!! Nosztalgia is talán!!! 😊))

több mint 11 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 117 — Illegális gyakorló
Eddig úgy voltam vele, hogy ne a Mezőkövesd essen ki, de a mai "focijuk" után örülök, hogy amilyen gyorsan csak lehet, távoznak az mb1-ből...

Hurvinyek meg csak hozta a szokásosat.

több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ez a barom, most miért állította ki Pavlovicot? A túloldalt könyöklésért sárga (amikor Jennert lekönyökölték), Pavlovicnak csak azért, mert ott állt egy idegbeteg előtt, sárga. Ezek szerint egy könyöklés annyit ér, mintha valaki szenvedő alanya egy ütésnek. Na elmegy ez a bíró a jó büdös picsába.
több mint 11 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Hurvinyek ismét nagyon korrektül vezeti a meccset...

Ezt nem hiszem el.
Pavlovic megint azért kap pirosat, mert megütik.
BMLSZ
Sikerült a korrekt bírónak mindkét belső védőt kivenni a Diósgyőr elleni meccsből!!!

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding
Hát faszom, becsülettel ki kéne kapni a Citytől, erre vezetünk 😀

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 277 — Így remélem megfelelek nektek.....
Shao Khan nagyon peches a csapataival. Megvette a Jaguarst 2011ben, amely 2012ben a franchise történetének legrosszabb mérlegével zárt. Tavaly megvette a Fulhamet, idén kiestek a Premiere Leagueből... De azért a nyáron jönnek meccset játszani az Everbank Fieldre. 😀iktriad
Rossz Scoutokat alkalmaz melyik csapatot vegye meg 😛
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 725 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Shao Khan nagyon peches a csapataival. Megvette a Jaguarst 2011ben, amely 2012ben a franchise történetének legrosszabb mérlegével zárt. Tavaly megvette a Fulhamet, idén kiestek a Premiere Leagueből... De azért a nyáron jönnek meccset játszani az Everbank Fieldre. 😀
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 277 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mondtam már hogy rühellem a madridi csapatokat 😛 de főleg Sandro Rosell-t. tudom hogy hülyeségnek tartjátok s valószínű igaz is de szerintem igenis ő a felelős, ő indította el ezen az úton ahol tartunk a Barcát. Hozzuk csak szépen vissza Pep-t meg Laportat. Csuda vigye el.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 100 — je suis poloska
Torghellét ha szezon elején hozzuk simán gólkirály.
Remélem kedden is így játszik az UTE, mert valljuk be ma nem mi voltunk jók hanem ők gyengék.
Amellett hogy a 2. félidőben végig szidták a csapatukat (jogosan), minek kell Buzi MTK-zni nem tudom, mi legalább próbáltunk focizni.

bammeg uccsó 9 meccsen annyi pontot szereztünk mint a 17 őszi fordulóba. Kemények vagyunk!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Egész 2. félidőben azon gondolkodtam, hogy amit a Barca játszik az nem méltó ehhez a csapathoz. Egyszerűen szégyen, hogy egy Getafe könnyed 2-2-t tud hozni idegenben. Nagyon komoly frissítésre van itt szükség, legalább 4-5 új igazolással, különben ez csak még rosszabb lesz jövőre.
több mint 11 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 325
 www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/nemet-3-liga-feljutas-es-ujabb-nezocsucs-lipcseben-2333163

német 3. osztály; 42 ezer ember.Amadeus91
igen, most, hogy a Red Bull felvásárolta a Lokomotiv Leipziget (aminek ezért van némi múltja, meg a város sem kicsi), meg megy a szekér is, most mindenki elkezdett meccsre járni

ezt már csak azzal lehet kontrázni, hogy a skót negyedosztályban is ötvenezer feletti a nézőcsúcs, és negyvenezer feletti a rekord átlagnézőszámslowmotion
nem vásárolt fel semmit. 2009-ben alapították a csapatot.Amadeus91
Pontosítsunk a SSV Markranstädt együttesét felvásárolták, igaz ma már külön vált a két csapat. A Lokomotivot viszont tényleg nem vásárolták fel, az az információ téves.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 496
 www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/nemet-3-liga-feljutas-es-ujabb-nezocsucs-lipcseben-2333163

igen, most, hogy a Red Bull felvásárolta a Lokomotiv Leipziget (aminek ezért van némi múltja, meg a város sem kicsi), meg megy a szekér is, most mindenki elkezdett meccsre járni

ezt már csak azzal lehet kontrázni, hogy a skót negyedosztályban is ötvenezer feletti a nézőcsúcs, és negyvenezer feletti a rekord átlagnézőszámslowmotion
nem vásárolt fel semmit. 2009-ben alapították a csapatot.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Már a riporter is röhög Tchibuabua-n. Szánalmas az egész csapat.

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 230 — Cowboys fan

ezt már csak azzal lehet kontrázni, hogy a skót negyedosztályban is ötvenezer feletti a nézőcsúcs, és negyvenezer feletti a rekord átlagnézőszám
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 496

német 3. osztály; 42 ezer ember.
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 054 — #NoStress
Amikor még megesett, hogy gurulós focimeccsre jártunk (ez a 90-es évek eleje, közepe), akkor Vasas drukker voltam, viszont a barátaim meg Fradi. Nem a B-középbe jártunk az Üllőire, hanem szépen a félpályához közel, de akkoriban még majdnem tele volt a Fradipálya. Ott gond nélkül üvölthettem a néma csendbe, hogy "jeeee, ez aaaaaazzzzzz" egy Vasas gólnál, igaz, pár arc kissé furcsán méregetett, de inkább amiatt, hogy miképp lehet a Vasasnak drukkolni, nem pedig ártó szándékkal, ahogy a Népstadionban is amikor valami Vasas-Fradi kupameccsen egálnál Szilveszter egy az egyben vezette a kapusra a labdát a félpályától, de gól nem lett belőle, és ezalatt végig ordítottam is csak lesajnálva néztek, nem pedig dühösen vagy sértetten.
Talán az a konklúzió, hogy akkor egy Vasas szurkoló (ahogy most egy MTK-s) nem lépi át az ingerküszöböt.

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 230 — Cowboys fan
 www.facebook.com/photo.php?v=4415009808163&set=vb.70254297877&type=2&theaterkishaszi
de szaaaar 😊
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Amúgy igen, most még divat kimenni a stadionba.Nem vicc, a fél facebook üzenőfalam stadionavatós képekkel van tele. (mondanom se kell, ezeknek az embereknek a 80%-nak köze sincs a soccerhez)
A következő évre ez már le fog ülepedni, kiváncsi leszek akkor hányan lesznek kint a meccseken...

több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 154 — Steelers fan
 www.facebook.com/photo.php?v=4415009808163&set=vb.70254297877&type=2&theater

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."