NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
91
12
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
😀"52 ezer néző előtt könnyed győzelmet aratott a magyar labdarúgó-válogatott vb-selejtezőn Hollandia otthonában, s ezzel gyakorlatilag kivívta a pótselejtezős helyet a csoportjában. A péntek esti mérkőzésen a némileg esélyesebbnek tűnő hollandok kezdtek jobban, ám miután az első negyedórában 23 alkalommal találták el a kapufát, és kihagytak 4 db tizenegyest, megtört a lendületük. Az addig csak szédelgő, ravaszul huncut magyar csapat a 31. percben egy kontrával lepte meg nagyképű ellenfelét: Bogdán rosszul sikerült kirúgásával a villámgyors léptű Lipták lépett ki a lelátó legjobb nőivel szemezgető hazai védői közül, majd miután kétszer 360 fokban megpördült maga körül, a guruló labdával a léc alá bombázott (0-1). A láthatóan pályaidegenül mozgó hollandusok erre válaszul ismét támadásba lendültek, ám nem tudtak kifogni a mintegy 1000 magyar drukkeren, akik minden németalföldi ziccernél ráböfögtek a helyzetbe kerülő csatárklasszisokra: a mérhetetlen mennyiségű pia és hagymás kolbászos szendvics elfogyasztása után a vendégszurkolók olyan leheletet idéztek elő, amely több száz méterről is szinte megfojtotta és könnyekre késztette Van der Vaartékat, akik így nem is tudtak a kapuba találni.
A második játékrész váratlanul az Oranje rohamaival kezdődött, ám a gólvonalon 22,5-ször mentő Van de Czák jóvoltából nem tudtak egyenlíteni, pedig egy ízben a magyar védő gyakorlatilag a heréivel terelte ki a labdát a veszélyes zónából. A mieink ekkor már kezdték elhinni, hogy nyerhetnek, ami szárnyakat adott a fiúknak: a 64. percben Dzsudzsák egy 65 méteres szabadrúgást váltott gólra (0-2), miután a labda megpattant mind a 11 holland játékoson. Van Gaal gárdája az újabb bekapott találattól teljesen megzavarodott, olyannyira, hogy három perc múlva Van Persie amúgy gyönyörű ollózását követően tévedésből a saját kapujukba kotorták be a kipattanót (0-3), még az sem zavarta őket, hogy ehhez egy rémgyors ellentámadást kellett vezetniük az ekkor már fáradó magyar futballistákat bójaként megkerülve. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy ekkorra Egervári Sándor szövetségi kapitány az összes támadó szellemű játékosát lecserélte, és mindhárom alkalommal a labdabiztos Guzmicsot állította a helyükre. A hajrára elszabadultak az indulatok: az egyik meg nem nevezett magyar cserejátékos azt kiabálta be Robbennek, hogy "Ki a f.sz vagy te baz.meg?", a Bayern klasszisa erre dühében belerúgott a kispadba, amitől eltört a lába, ráadásul ki is állították. A tulipánosok a legvégén rúgtak még 25 kapufát, ám az eközben Korcsmárral römiző Bogdánnak az arcizma sem rándult, hiszen ismeri a vízilabdás Kemény Dénes mondását, miszerint a kapufa az tulajdonképpen mellé.
A lefújás után a magyar szövetségi kapitány azt nyilatkozta, hogy elnézést kér a magyar futballkedvelőktől a gyenge játékért, de ezúttal kivételesen az eredmény volt a fontos. Dzsudzsák Balázs a rokonainak és a rendőrségnek ajánlotta a győzelmet, míg Koman bejelentette, megtalálta álmai klubját, a Szibir Novoszibirszkben folytatja pályafutását."
😀
több mint 12 éve
nekem jó, én mindegyik poszton klasszis teljesítményt tudok nyújtani.szerintem JJ menjen be középre én pedig ki a helyére a szélre. Elég komoly CB páros lennék Hörivel.Amadeus91egy kezdő védelmet szeretnék hallani, hogy lehetne úgy összeállítani a hátsó négyest, hogy az legalább papíron ne legyen a közröhej tárgya? 😊jjncaaJJ - Sobri - Amadeus - Höri
JC6
majdnem azt írtam, hogy válogatott formát, de az már egy ideje negatív jelző.
több mint 12 éve
sajnos ez nem jött be 😕éljen a Fradi!22 évesen már nem volt olyan fiatal..de relatíve hamar került ki ő is Franciaországba.Amadeus91Husztira azért ez kevésbé igaz, profi volt ő már a Fradiban is.davemayermindegyik külföldi közegben kezdte a tényleges profi karrierjét.Amadeus91azért látszik, hogy kik szóltak eddig? Dárdai, Huszti és Szalai.Amadeus91mire célozgatsz mozart? 😀
amúgy az megvan h u21 spanyol vs. magyar new generation meccset semmi nem adja? v én vagyok rosszul tájékozott?peach
Őt a Fradi nevelte ki.Kenny
period.Amadeus91
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 410
felesleges egy-egy dolgot kiemelni.Megfelelo neveles kell..mar a szuloktol is.l bar ez alap lenne.A mostani attitud nem az igazi.
technikai es elmeleti normalis kepzes.a mentalis dolgokrol ne is beszeljunk.persze ehhez egy nagyon jo alapotlet kene amit nem sztornoznak 1,5ev utan.
Minden ember mas a valogatas hibaja itt is kijon.Valakit feldob x ezer ember vki leblokkol en ezt siman ala tudom irni ugy mint vkinek jot tesz ha nyomas alatt van vkinek nem.
Nagyon orultem anni a zuhanyhiradoban mondta ki egy elsportolo h basszki ezerrel keszul az ember es vhogy a verseny napjan nem jon ki nem tud koncentralni ugy odafigyelni.
Mindig belegondolok h a nagy bl harcosok mikor pl az o buntetojevel kaptok ki a dontoben...es kovetkezore odaall.ez milyen felkeszules ..fejben?!!
a masik sztem masnak is feltunt h a legtobb magyar aki kijut mindig osszeszed vmi komoly serulest..miert?!
tobben fociztunk itt.Sokunknak volt alma es fejbe vagott a valosag.oldalakat tudnank irni..pl 96-ban mikor rennesben egy olyan tornan vettem reszt amin kb a komplett league1 megmutatta magat...
Lehet sok uj dolgot nem irtam.De orulok h szalai kiallt.volt ver a pucajaban.
több mint 12 éve
Vanczák, Otigba, Varga, Korcsmár, Leandro, Bodor, Pintér, illetve most nézem az U21-et, hátha 😀7 védős felállás, hátha nem kapnánk ennyit 😀
Én Vadóczot is kipróbálnám középhátvédnek, illetve haza kell hozni Garicsot.JC6
több mint 12 éve
EB-n ott volt az osztrák keretben 5 éve.Vanczák, Otigba, Varga, Korcsmár, Leandro, Bodor, Pintér, illetve most nézem az U21-et, hátha 😀Garics többszörös osztrák válogatott.Kenny
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Francba..
több mint 12 éve
Vanczák, Otigba, Varga, Korcsmár, Leandro, Bodor, Pintér, illetve most nézem az U21-et, hátha 😀Garics többszörös osztrák válogatott.
több mint 12 éve
Vili valóban lassú,körülményes DE,van rutinja és az utóbbi időben a pontrúgás variációk leredukálódtak arra hogy rúgjuk fel Vilinek aztán lesz valami,volt 1-2 gólja ami igen fontos volt.Nemtudok mondani olyan balbekket akit be lehetne rakni a helyére,talán Völgyi és Korhut volt tavaly ilyen,de ők mindketten beleszürkültek a méltán híres nb1be. Én sem kedvelem Juhászt,de nála jobb középhátvéd nincs itthon,össze tudná fogni a védelmet,Korcsmár akkor játszott jól amikor Juhásszal volt párban,ez tény.Varga meg szerintem jó volt jobbhátvédnek amikor játszott,nyilván csak akkor van helye itt ha van helyette jobb szűrőben.kristofegy kezdő védelmet szeretnék hallani, hogy lehetne úgy összeállítani a hátsó négyest, hogy az legalább papíron NE legyen a közröhej tárgya? 😊jjncaaVanczák-Juhász-Korcsmár-Varga.Kenny
@JJ
Ha visszaemlékszel akkor volt viszonylag tűrhető a védelem amikor Juhász játszott még kint,és nem is rosszul.Az ő személye a kulcs,ha ő visszanyerné régi formáját(amit nagy valószínűség szerint soha nem fog),akkor össze tudná fogni a védelmet.
több mint 12 éve
én most egy terror secondaryről álmodok már.Soccerben a középső 2 a cb :pShilkorszerintem JJ menjen be középre én pedig ki a helyére a szélre. Elég komoly CB páros lennék Hörivel.Amadeus91egy kezdő védelmet szeretnék hallani, hogy lehetne úgy összeállítani a hátsó négyest, hogy az legalább papíron ne legyen a közröhej tárgya? 😊jjncaaJJ - Sobri - Amadeus - Höri
😀JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Vanczák, Otigba, Varga, Korcsmár, Leandro, Bodor, Pintér, illetve most nézem az U21-et, hátha 😀Én Vadóczot is kipróbálnám középhátvédnek, illetve haza kell hozni Garicsot.
több mint 12 éve
Soccerben a középső 2 a cb :pszerintem JJ menjen be középre én pedig ki a helyére a szélre. Elég komoly CB páros lennék Hörivel.Amadeus91egy kezdő védelmet szeretnék hallani, hogy lehetne úgy összeállítani a hátsó négyest, hogy az legalább papíron ne legyen a közröhej tárgya? 😊jjncaaJJ - Sobri - Amadeus - Höri
😀JC6
több mint 12 éve
ebből három most szerepelt le a románok és a hollandok ellenVanczák-Juhász-Korcsmár-Varga.KennyJJ, mindig előjön és lehet unalmas, de több külföldön játszó játékosunk is van, aki elérhető lenne, csak nem szerethető. ők nem 500 ember előtt játszanak hétről - hétre...szóval nem abból főzünk, ami van.JC6egy kezdő védelmet szeretnék hallani, hogy lehetne úgy összeállítani a hátsó négyest, hogy az legalább papíron ne legyen a közröhej tárgya? 😊jjncaa
JJ - Sobri - Amadeus - Hörina itt a baj, papíron tökéletes, csak az összhang nem lenne megfelelő
😀JC6

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ez rosszabb mint a Bears OL volt idáig 😛Vanczák-Juhász-Korcsmár-Varga.KennyJJ, mindig előjön és lehet unalmas, de több külföldön játszó játékosunk is van, aki elérhető lenne, csak nem szerethető. ők nem 500 ember előtt játszanak hétről - hétre...szóval nem abból főzünk, ami van.JC6egy kezdő védelmet szeretnék hallani, hogy lehetne úgy összeállítani a hátsó négyest, hogy az legalább papíron ne legyen a közröhej tárgya? 😊jjncaa
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
szerintem JJ menjen be középre én pedig ki a helyére a szélre. Elég komoly CB páros lennék Hörivel.egy kezdő védelmet szeretnék hallani, hogy lehetne úgy összeállítani a hátsó négyest, hogy az legalább papíron ne legyen a közröhej tárgya? 😊jjncaaJJ - Sobri - Amadeus - Höri
😀JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
egy kezdő védelmet szeretnék hallani, hogy lehetne úgy összeállítani a hátsó négyest, hogy az legalább papíron NE legyen a közröhej tárgya? 😊jjncaaVanczák-Juhász-Korcsmár-Varga.Kenny
több mint 12 éve
Vanczák-Juhász-Korcsmár-Varga.JJ, mindig előjön és lehet unalmas, de több külföldön játszó játékosunk is van, aki elérhető lenne, csak nem szerethető. ők nem 500 ember előtt játszanak hétről - hétre...szóval nem abból főzünk, ami van.JC6egy kezdő védelmet szeretnék hallani, hogy lehetne úgy összeállítani a hátsó négyest, hogy az legalább papíron ne legyen a közröhej tárgya? 😊jjncaa
több mint 12 éve
JJ, mindig előjön és lehet unalmas, de több külföldön játszó játékosunk is van, aki elérhető lenne, csak nem szerethető. ők nem 500 ember előtt játszanak hétről - hétre...szóval nem abból főzünk, ami van.JC6ez egy olyan tényező amit mi előzetesen nem vehetünk figyelembe, de feltenném a kérdést mi változott volna ha ott van Huszti a pályán? az egész védelmünkben nincs egy ember aki hétről hétre legalább 20-30 ezer ember előtt játszik (bár a sionnal nem vok tisztában), akkor most őszintén mit akarunk? nincs egy olyan válogatott a környező térségben (mert ne a hollandokhoz mérjük kapásból magunkat) amelyikben ez így lenne... Pedig azért a védelemhez nem kell hogy valaki hatalmas tehetség legyen, tanulással egy bizonyos szintig simán eljut az ember. Skrtel sem agysebész, és nem is Messi a labdával mégis elég jó, a Poolban játszik megbízhatóan jó ideje, ne mondja nekem senki hogy ezt egy magyar sem tudná utána csinálni...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
egy kezdő védelmet szeretnék hallani, hogy lehetne úgy összeállítani a hátsó négyest, hogy az legalább papíron ne legyen a közröhej tárgya? 😊jjncaaJJ - Sobri - Amadeus - Höri
😀
több mint 12 éve
ha valakinek az a munkája, hogy futballozik, azt ne zavarja meg ha kiabálnak a meccsen.Így van, aki operába megy, az számítson rá, hogy ott énekelni fognak........
ez nem új keletű dolog, 13 éves korában is láthatta a tévében, hogy a stadionban emberek vannak.
készüljön rá fel basszameg. mentális erő kérdése az egész.
ha a híradós nem izgulja el a riportot 2 millió néző előtt, akkor a fottbalista se lépjen rá a labdára csak azért mert 41 ezer román kiabál.Höri
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
JJ, mindig előjön és lehet unalmas, de több külföldön játszó játékosunk is van, aki elérhető lenne, csak nem szerethető. ők nem 500 ember előtt játszanak hétről - hétre...szóval nem abból főzünk, ami van.JC6egy kezdő védelmet szeretnék hallani, hogy lehetne úgy összeállítani a hátsó négyest, hogy az legalább papíron ne legyen a közröhej tárgya? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Én nem is nagyon értem, min vitáztok. Amíg egy Berki szabadlábon menőzhet, vagy egy Szőke ilyen beosztást kap előélete ellenére, addig ez a közeg ezt termeli ki. És nem lesz változás. Ezt nagyjából tíz éve biztosra vettem, és nem is tévedtem. Szóval nem csak az én életemben, hanem a gyerekemében sem lesz még számottevő változás.apeszosPontosan.
Ahogy '86 óta nincs.
Na de hova kapkodni?
több mint 12 éve
Én nem is nagyon értem, min vitáztok. Amíg egy Berki szabadlábon menőzhet, vagy egy Szőke ilyen beosztást kap előélete ellenére, addig ez a közeg ezt termeli ki. És nem lesz változás. Ezt nagyjából tíz éve biztosra vettem, és nem is tévedtem. Szóval nem csak az én életemben, hanem a gyerekemében sem lesz még számottevő változás.
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/video-bognar-szerint-most-mezey-legmegfelelobb-a-kapitany-2287603Most erre megint mit lehet mondani?
Ennyi.zinedine5
A válogatott megfigyelője,aki minden ellenfelet ismer,folyamatosan fúrja a kapitányt a tv-ben,aztán nyilatkozik egy olyat hogy ő nem tehet semmiről...
Mindenki tudja hogy Mezey irányítja a szálakat,akkor lesz elmozdulás erről a szintről hogyha őt végre eltávolítják.
több mint 12 éve
amúgy az megvan h u21 spanyol vs. magyar new generation meccset semmi nem adja? v én vagyok rosszul tájékozott?peachfirstrownow.eu/watch/214319/1/watch-spain-vs-hungary,-u21.html
30. perc 1-0 a spanyoloknak, ha érdekel még vkit...