NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
91
12
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
JJ, mindig előjön és lehet unalmas, de több külföldön játszó játékosunk is van, aki elérhető lenne, csak nem szerethető. ők nem 500 ember előtt játszanak hétről - hétre...szóval nem abból főzünk, ami van.
több mint 12 éve
ha valakine az a munkája, hogy futballozik, azt ne zavarja meg ha kiabálnak a meccsen.kijelentheted ezt így nyugodtan, csak labdarúgókat nem úgy "vesznek fel" a válogatottba, ahogy pl. egy kórház agysebészeket keres: ez meg az a kritérium, ha valaki nem képes rá, akkor nem tölti be senki az állást
ez nem új ekeltű dolog, 13 éves korában is láthatta a tévében, hogy a stadionban emberek vannak.
készüljön rá fel basszameg. mentális erő kérdése az egész.
ha a híradós nem izgúlja el a riportot 2 millió néző előtt, akkor a fottbalista se lépjen rá a labdára csak azért mert 41 ezer román kiabál.Höri
nyilván az az ideális, ha ez nem tényező, de abból tudsz főzni, ami van, ha az aranylábúinkat ez igenis megzavarja, akkor lenyeled a békát, és levonod a következtetést, hogy bizony ez is egy létező probléma...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
JJ, a románoknál volt olyan játékos, akinek nem volt klubja 😀
több mint 12 éve
persze.na, akkor nem csak én voltam ígydavemayernekem édesanyám járt így, mikor először volt telt házas meccsen az Allianzban (69 ezer ember).azt a válaszát speciel teljesen elhiszem hogy aki 2 ezer néző előtt játszott maximum és olyanok ellen akiknek ugyanez a szint jutott az meg van lőve 50 ezer ember előtt olyanok ellen akik meg ahhoz vannak szokva.pont hogy nem kapott semmilyen kőkemény kritikát, csak és kizárólag hülyeséget kérdezteknemtom JJ, nekem az is elég kritika lenne, ha azt mondaná a kérdező, hogy 3000 magyar szurkoló majdnem a halálba ment (molotov - koktélos banda ugye) miattunk, de egy játékoson sem lehetett látni azt, hogy megszakadna a pályán, nem csak értük, de a hazáért vagy a 2. helyért...JC6
én mondjuk feltettem volna neki azt a kérdést, ha most valahogy mégis pótselejtezőt játszanánk, akkor ahhoz a meccshez hogy kellene hozzáállni? 😊jjncaa
Hülye hasonlat de amikor én eljutottam a Wembleybe, nézőként (!) sokkolt a látvány, annak akinek ilyen helyen teljesítenie kell (és a maximumot, de azonnal) annak igenis kell az ilyen jellegű helyzeteket gyakorolnia. davemayer
első szavai: "hű, de sokan vagyunk". (Békéscsabáról jött, ahol összesen lakik 63 ezer ember)Amadeus91
Ezért (is) szoktam mindig mondani - és tanácsolni - azoknak akik külföldben gondolkodnak - akár bajnoki meccsek látogatása terén, akár komolyabban - hogy szakadjanak le szépen a magyar közegről és az ebben használt "sok, kevés, jó, rossz" mércéről, mert kb. alma és a körte esete áll fenn. Egyszerűen nem lehet összehasonlítani a kettőt, ahogy Szalai is elmondta a saját szakmájának -foci- terén.
több mint 12 éve
Akkor mi a szarnak jutottunk volna ki a VB-re srácok? 😀 Összefosták volna magukat a fiaink az első percben...nem fogta senki erre, csak egy adalékként említette meg Szalai, hogy azért vegyük hozzá ezt is pl. a románok elleni meccshez: idegenben játszottunk több rutintalan, nemzetközi szinten sose bizonyított játékossal a kezdőben, a szakmai munka és a keret értéke össze sem hasonlítható az ellenfelével (és nem a mi javunkra), de elméletileg mégis hozni KELLETT volna a győzelmet, ami innen nézve tényleg vicces 😊
Ezzel az erővel sose játszunk nagy csapatok ellen, nagy stadionokban, mert garantált a vereség.
Szerintem ez nem kifogás, de belátom, sok mindenben igazatok van.JC6

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ha valakinek az a munkája, hogy futballozik, azt ne zavarja meg ha kiabálnak a meccsen.ez nem új keletű dolog, 13 éves korában is láthatta a tévében, hogy a stadionban emberek vannak.
készüljön rá fel basszameg. mentális erő kérdése az egész.
ha a híradós nem izgulja el a riportot 2 millió néző előtt, akkor a fottbalista se lépjen rá a labdára csak azért mert 41 ezer román kiabál.
több mint 12 éve
Akkor mi a szarnak jutottunk volna ki a VB-re srácok? 😀 Összefosták volna magukat a fiaink az első percben...Nem kifogás, nem mentség hanem lehetséges magyarázat.
Ezzel az erővel sose játszunk nagy csapatok ellen, nagy stadionokban, mert garantált a vereség.
több mint 12 éve
Akkor mi a szarnak jutottunk volna ki a VB-re srácok? 😀 Összefosták volna magukat a fiaink az első percben...erre nem ez a megoldás b+ hanem elkezdeni fiatalon tudatosan készíteni őket erre is. Ha már mi otthon nem tudunk garantálni nekik ilyen körülményeket (remélhetőleg azért ha lesz új Puskás abban lehet 50 ezer ember) akkor legalább készítsük fel őket arra amit a külföldi fiatal alapból megkap.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
na, akkor nem csak én voltam ígynekem édesanyám járt így, mikor először volt telt házas meccsen az Allianzban (69 ezer ember).azt a válaszát speciel teljesen elhiszem hogy aki 2 ezer néző előtt játszott maximum és olyanok ellen akiknek ugyanez a szint jutott az meg van lőve 50 ezer ember előtt olyanok ellen akik meg ahhoz vannak szokva.pont hogy nem kapott semmilyen kőkemény kritikát, csak és kizárólag hülyeséget kérdezteknemtom JJ, nekem az is elég kritika lenne, ha azt mondaná a kérdező, hogy 3000 magyar szurkoló majdnem a halálba ment (molotov - koktélos banda ugye) miattunk, de egy játékoson sem lehetett látni azt, hogy megszakadna a pályán, nem csak értük, de a hazáért vagy a 2. helyért...JC6
én mondjuk feltettem volna neki azt a kérdést, ha most valahogy mégis pótselejtezőt játszanánk, akkor ahhoz a meccshez hogy kellene hozzáállni? 😊jjncaa
Hülye hasonlat de amikor én eljutottam a Wembleybe, nézőként (!) sokkolt a látvány, annak akinek ilyen helyen teljesítenie kell (és a maximumot, de azonnal) annak igenis kell az ilyen jellegű helyzeteket gyakorolnia. davemayer
első szavai: "hű, de sokan vagyunk". (Békéscsabáról jött, ahol összesen lakik 63 ezer ember)Amadeus91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Akkor mi a szarnak jutottunk volna ki a VB-re srácok? 😀 Összefosták volna magukat a fiaink az első percben...Ezzel az erővel sose játszunk nagy csapatok ellen, nagy stadionokban, mert garantált a vereség.
Szerintem ez nem kifogás, de belátom, sok mindenben igazatok van.
több mint 12 éve
na látod ez az amit nem értek, miből gondolod hogy a két helyzet azonos? és miért gondolod hogy csak Mo-n van így, biztos van olyan román játékos is akit pl vidékről megvesz a Steaua és utána komolyan szoknia kell hogy kis létszámú publikum után egy nagy stadionban kell játszania.de ez egy demagóg butaság, ráadásul ugye Szalai elmondta, hogy azért ne csodálkozzunk, ha pár játékosnál teli a gatya, miután itthon 500 ember előtt játszik, majd elmegy egy ötvenezres katlanba... és erre jött a nagyon okos megállapítás, hogy bezzeg a szurkolóknál nem volt ilyen gond...jjncaanem is arról van szó, de ha egy amatőrt feldob, hogy 1000 ember előtt játszhat, akkor egy profit 50 ezer miért nem? amúgy meg ez miért csak Magyarországon van így? sosem értettem.JC6
A grund és a 2-3 ezres stadion között kisebb az ugrás mintha innen egy 50-60 ezres nagy stadionban lennél. És a te példádat biztos befolyásolja hogy ha nem is játszottál ekkora tömeg előtt már biztos voltál olyan stadionban ahol ennyien voltak, tehát tudtad mi vár rád.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
nekem édesanyám járt így, mikor először volt telt házas meccsen az Allianzban (69 ezer ember).azt a válaszát speciel teljesen elhiszem hogy aki 2 ezer néző előtt játszott maximum és olyanok ellen akiknek ugyanez a szint jutott az meg van lőve 50 ezer ember előtt olyanok ellen akik meg ahhoz vannak szokva.pont hogy nem kapott semmilyen kőkemény kritikát, csak és kizárólag hülyeséget kérdezteknemtom JJ, nekem az is elég kritika lenne, ha azt mondaná a kérdező, hogy 3000 magyar szurkoló majdnem a halálba ment (molotov - koktélos banda ugye) miattunk, de egy játékoson sem lehetett látni azt, hogy megszakadna a pályán, nem csak értük, de a hazáért vagy a 2. helyért...JC6
első szavai: "hű, de sokan vagyunk". (Békéscsabáról jött, ahol összesen lakik 63 ezer ember)
több mint 12 éve
Ez nettó baromság, mindenki azért az első pár több 10.000 meccsén kicsit máshogy áll a dolgokhoz.de ez egy demagóg butaság, ráadásul ugye Szalai elmondta, hogy azért ne csodálkozzunk, ha pár játékosnál teli a gatya, miután itthon 500 ember előtt játszik, majd elmegy egy ötvenezres katlanba... és erre jött a nagyon okos megállapítás, hogy bezzeg a szurkolóknál nem volt ilyen gond...jjncaanem is arról van szó, de ha egy amatőrt feldob, hogy 1000 ember előtt játszhat, akkor egy profit 50 ezer miért nem? amúgy meg ez miért csak Magyarországon van így? sosem értettem.JC6
Csak ugye van akinek ez a bajnokikon 2 forduló alatt megy le, van akinek meg döntő selejtezőn.
Persze ez szar kifogás, nem ezért kaptunk ki se a románoktól se a hollandoktól, de van akire ez bénitólag hatott rá a durvaság.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Azért ez a "majdnem halálba mentek" dolog kissé erős 😀 A lényegesen kevesebb kivételtől eltekintve pontosan ezért mentek ki azok az emberek. Azért mert kikaptunk nem mártírok.JayBJó, hát nekem csak mondták a spanok, meg láttam fényképeket, videókat, nem voltam ott. Azt viszont tudom, hogy pár százan csakis a balhéért mentek.
Viszont nagyon sok magyarnak "élete meccse" volt, azt hiszem ebben megegyezhetünk. Én is szomorúan láttam, hogy Varga Józsi két becsúszásán kívül semmilyen értékelhető - harcos - momentumunk nem volt...
több mint 12 éve
elméletben mindenki nagy király, én is a tévé előtt ülve gondolatban mindig felszántom oda-vissza meccsek közben a pályát, elképzelem, hogy mekkora gólokat varrnék a bal felsőbe szögletből ollózva, csak a valóság az, hogy az esetek többségében ellenfél is van a pályán, akiknek részben az a dolga, hogy a másik játékát megöljék (a nagy akarásnak meg nyögés a vége, előbbi nem feltétlen elég ugye, ha szimplán gyenge vagy -> próbálj meg iszonyat felspanoltan 300 kilóval guggolni akár egyet... a végeredmény nem az lesz, hogy nagyot küzdesz a súllyal, hanem simán ottmaradsz alatta)de ez egy demagóg butaság, ráadásul ugye Szalai elmondta, hogy azért ne csodálkozzunk, ha pár játékosnál teli a gatya, miután itthon 500 ember előtt játszik, majd elmegy egy ötvenezres katlanba... és erre jött a nagyon okos megállapítás, hogy bezzeg a szurkolóknál nem volt ilyen gond...jjncaanem is arról van szó, de ha egy amatőrt feldob, hogy 1000 ember előtt játszhat, akkor egy profit 50 ezer miért nem? amúgy meg ez miért csak Magyarországon van így? sosem értettem.JC6

---
több mint 12 éve
azt a válaszát speciel teljesen elhiszem hogy aki 2 ezer néző előtt játszott maximum és olyanok ellen akiknek ugyanez a szint jutott az meg van lőve 50 ezer ember előtt olyanok ellen akik meg ahhoz vannak szokva.pont hogy nem kapott semmilyen kőkemény kritikát, csak és kizárólag hülyeséget kérdezteknemtom JJ, nekem az is elég kritika lenne, ha azt mondaná a kérdező, hogy 3000 magyar szurkoló majdnem a halálba ment (molotov - koktélos banda ugye) miattunk, de egy játékoson sem lehetett látni azt, hogy megszakadna a pályán, nem csak értük, de a hazáért vagy a 2. helyért...JC6
Hülye hasonlat de amikor én eljutottam a Wembleybe, nézőként (!) sokkolt a látvány, annak akinek ilyen helyen teljesítenie kell (és a maximumot, de azonnal) annak igenis kell az ilyen jellegű helyzeteket gyakorolnia. Annak aki ebben a közegben nő fel és pl 15 évesen már több tízezer ember előtt futkos a pálya mellett (vagy rajta), de egyáltalán, nézőként ott van egy ilyen tömegben az előnnyel indul azzal szemben aki még sosem volt 10 ezer embernél nagyobb tömeg előtt (vagy benne).
Szerintem aki volt már nagyobb tömeggel járó eseményen az alá tudja támasztani hogy mire is gondolok itt: egész már hangok vannak, más a morajlás, más vizuálisan ha pl 80 ezren vannak egy helyen mintha csak 2 ezren. Nem hiszem hogy erre pl pszichológus fel tudja készíteni őket, ezt át kell élni minél többször és akkor tudsz hozzászokni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Azért ez a "majdnem halálba mentek" dolog kissé erős 😀 A lényegesen kevesebb kivételtől eltekintve pontosan ezért mentek ki azok az emberek. Azért mert kikaptunk nem mártírok.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
de ez egy demagóg butaság, ráadásul ugye Szalai elmondta, hogy azért ne csodálkozzunk, ha pár játékosnál teli a gatya, miután itthon 500 ember előtt játszik, majd elmegy egy ötvenezres katlanba... és erre jött a nagyon okos megállapítás, hogy bezzeg a szurkolóknál nem volt ilyen gond...jjncaanem is arról van szó, de ha egy amatőrt feldob, hogy 1000 ember előtt játszhat, akkor egy profit 50 ezer miért nem? amúgy meg ez miért csak Magyarországon van így? sosem értettem.
több mint 12 éve
de ez egy demagóg butaság, ráadásul ugye Szalai elmondta, hogy azért ne csodálkozzunk, ha pár játékosnál teli a gatya, miután itthon 500 ember előtt játszik, majd elmegy egy ötvenezres katlanba... és erre jött a nagyon okos megállapítás, hogy bezzeg a szurkolóknál nem volt ilyen gond...pont hogy nem kapott semmilyen kőkemény kritikát, csak és kizárólag hülyeséget kérdezteknemtom JJ, nekem az is elég kritika lenne, ha azt mondaná a kérdező, hogy 3000 magyar szurkoló majdnem a halálba ment (molotov - koktélos banda ugye) miattunk, de egy játékoson sem lehetett látni azt, hogy megszakadna a pályán, nem csak értük, de a hazáért vagy a 2. helyért...JC6

---
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
pont hogy nem kapott semmilyen kőkemény kritikát, csak és kizárólag hülyeséget kérdezteknemtom JJ, nekem az is elég kritika lenne, ha azt mondaná a kérdező, hogy 3000 magyar szurkoló majdnem a halálba ment (molotov - koktélos banda ugye) miattunk, de egy játékoson sem lehetett látni azt, hogy megszakadna a pályán, nem csak értük, de a hazáért vagy a 2. helyért...
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/video-bognar-szerint-most-mezey-legmegfelelobb-a-kapitany-2287603szvsz Döme lenne a legmegfelelőbb/legszerethetőbb! de amúgy ez se rossz, esetleg még Pinyőt tudnám elképzelni, v magát a Gyurkát...
Ennyi.zinedine5
|
több mint 12 éve
Szerintem meg már a médiáa képviselőinek is tele lehet a töke az állandó leszereplésekkel. Már nem lehet mit írni az újságban, már nem lehet kit megkérdezni, már nem tudják szépíteni a sok sz@rt. Annak ellenére mondom azt, hogy engem személy szerint 90%-ban irritál az, ahogy próbálják eladni a mocskot.pont hogy nem kapott semmilyen kőkemény kritikát, csak és kizárólag hülyeséget kérdeztek
Miután Szalai betámadott - hangsúlyozom jogosan - várható volt, hogy nem olyan kérdéseket fog viszontkapni, hogy: "Juj Ádámka, bibis lett a kicsi szíved? Hogy foltozhatnám össze?" és a többi, hanem kőkemény kritikát vagy választ.JC6
én mondjuk feltettem volna neki azt a kérdést, ha most valahogy mégis pótselejtezőt játszanánk, akkor ahhoz a meccshez hogy kellene hozzáállni? 😊

---
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szerintem meg már a média képviselőinek is tele lehet a töke az állandó leszereplésekkel. Már nem lehet mit írni az újságban, már nem lehet kit megkérdezni, már nem tudják szépíteni a sok sz@rt. Annak ellenére mondom azt, hogy engem személy szerint 90%-ban irritál az, ahogy próbálják eladni a mocskot. Miután Szalai betámadott - hangsúlyozom jogosan - várható volt, hogy nem olyan kérdéseket fog visszakapni, hogy: "Juj Ádámka, bibis lett a kicsi szíved? Hogy foltozhatnám össze?" és a többi, hanem kőkemény kritikát vagy választ.
Olvastam valahol a vastapsot is. Egy ember tapsolását hallottam, szerintem a többiek nem mertek, mert lehet, hogy holnap nem lenne munkájuk...
több mint 12 éve
Ezek a 20-30 éves lemaradásos duma is nettó hülyeség...a belgák 10 év alatt épìtettek konkrétan a szarból várat, a németek is a 2000es eb zakó után 2006ban már az új rendszerből kijövő emberekkel voltak bronzosak a vébén, de meg lehet nézni a bosnyákokat is stb.... csak hozzá értő szakemberek és elhivatottság kérdése minden....peachJaja, bruttóban (gondolkodás, felfogás tekintetében) ötven év a lemaradásunk. Nagypofájú, buta, sötét, fennhéjázó, magyarázkodó, mellébeszélésekkel tarkított nyilatkozatokban viszont évek óta élvonalban vagyunk.................
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png