Soccer
42 feliratkozó
több mint 11 éve
csodálkozom is hogy nem csaptak eddig agyon, UTEs teli buszon is utaztam MTK sállal a nyakamon, és fradis villamoson is, egyelőre egyszerű zsidózásnál tovább nem jutottak. Én annak tulajdonítom mindezt, hogy mindig olyan ismerősömmel mentem, aki az ellenfélnek drukkolt, látták hogy jóba vagyok vele és nem bántottak. Azt tanácsolom valami lokis haveroddal menj, tuti nem szednek szét.Valószínű annak az arcnak lett volna gázos később az eset aki agyoncsap. Egy MTK sállal nem is nagyon tud menőzni haveroknak, pláne nem úgy, hogy 50 emberrel a háta mögött húzta azt be. Normálisabb helyeken azért nem divat az ilyesmi. Balfaszok mondjuk mindenhol vannak, szóval inkább ne keresd a bajt😊
eaglesmcnabb
több mint 11 éve
Én nem az ultrákra gondoltam, hanem a békésebb szurkolókra. Lehet tévedek, de nem gondolom, hogy Lisszabonban az összes Atlético vagy Real szurkolót végigterelnék majd gyalog a stadionig és vissza.A két tábor jóban van egymással, közös pont a Real gyűlölet.
Lehet rosszul következtetek, bár tévútra vihet, hogy amikor a Barca és az Atléti játszott egymással, akkor lassításban ott volt egy Barca szurker körbevéve Atléti szurkolókkal és azután sem lett semmi baja, miután bosszankodott a kihagyott helyzet miatt. Lehet ez a kép tévesztett meg és meglehet nincs igazam, csak feltételezem.Tony
Sok ilyen példa is van persze, az egyik legerősebb a Samp és a Verona meg a Samp és a Parma csakhogy saját példát említsek. 😉
több mint 11 éve
Premiere League-ben van kíséret a stadionig rendőrök által.Egyébként külföldön is biztos előfordul olyan, hogy más csapatnak szurkol, mint amilyenben él, de feltételezem nincs (és nem is kell) díszkíséret, nincs megszabva mivel mehetsz a stadionig és nem kordonokon kell keresztülmenned, hogy még csak véletlenül se térhess le az "útról". TonyHát ez szerintem nagyon nem így van.
Olaszban tuti nem keverednek az utcán de máshol sem hiszem, hogy nem lennének balhék.Bazzani
Londoni nemzetközi meccsen pedig a transport police megtermett legényei viszik a szurkolói csoportokat a helyszínre.
Amúgy jellemzően fizikai atrocitás nem ér, ha másnak szurkolsz-habár simán benne van,hogy egy-két ittasabb verbálisan inzultál,de a tömeg általában nem hagyja,hogy ez elfajuljon- és vannak(!) semleges zónák, ahová gyerekkel mehetsz pl.
több mint 11 éve
engem az basz fel, hogyha nálunk játszik idegenben az UTE vagy a Fradi, akkor meccs végén ők mehetnek el hamarabb, emiatt le is késtem a buszomat, és nem értem el a Real meccs elejét... Elvileg azért van ez hogy ne legyen balhé, de1. aki balhét akar az úgyis megvár minket a villamosmegállóban
2. idegenben kurvára nem engedtek haza hamarabb, amikor 25en voltunk se..
3.: nekem egy jó kis bunyó többet érne mintsem halálra fagyjak, mint a ftc meccs után majdnem 😀
csodálkozom is hogy nem csaptak eddig agyon, UTEs teli buszon is utaztam MTK sállal a nyakamon, és fradis villamoson is, egyelőre egyszerű zsidózásnál tovább nem jutottak. Én annak tulajdonítom mindezt, hogy mindig olyan ismerősömmel mentem, aki az ellenfélnek drukkolt, látták hogy jóba vagyok vele és nem bántottak. Azt tanácsolom valami lokis haveroddal menj, tuti nem szednek szét.
a békés együtt szurkolás meg utópia idehaza szerintem, még mennyei megye 3-ban is anyáznak, BLSZ talán az egyetlen kivétel ahol nem mindenhol.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Én nem az ultrákra gondoltam, hanem a békésebb szurkolókra. Lehet tévedek, de nem gondolom, hogy Lisszabonban az összes Atlético vagy Real szurkolót végigterelnék majd gyalog a stadionig és vissza.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Lehet rosszul következtetek, bár tévútra vihet, hogy amikor a Barca és az Atléti játszott egymással, akkor lassításban ott volt egy Barca szurker körbevéve Atléti szurkolókkal és azután sem lett semmi baja, miután bosszankodott a kihagyott helyzet miatt. Lehet ez a kép tévesztett meg és meglehet nincs igazam, csak feltételezem.
több mint 11 éve
Egyébként külföldön is biztos előfordul olyan, hogy más csapatnak szurkol, mint amilyenben él, de feltételezem nincs (és nem is kell) díszkíséret, nincs megszabva mivel mehetsz a stadionig és nem kordonokon kell keresztülmenned, hogy még csak véletlenül se térhess le az "útról". TonyHát ez szerintem nagyon nem így van.
Olaszban tuti nem keverednek az utcán de máshol sem hiszem, hogy nem lennének balhék.
több mint 11 éve
Tony
885
Ezért is gondolkodtam el, hogy most már ki lehetne menni meccsre, mert ezelőtt eszembe nem jutott. Főleg miután láttam, hogy egy-egy meccs után a kb. 50 Fradistát vagy 4 begyűjtő, 3 terepjáró, 4 rendőrautó, és vagy 60 rohamrendőr vonultatott végig a Nagyerdőről, a Nagyállomásig. Na ott magyaráztam volna meg, hogy én itt lefordulok jobbra, mert arra lakom. 😀😀
885
Nem ragaszkodnék én a hazai szektorhoz, ha nem lenne ez a terelős módszer, persze tudom, hogy (sajnos) szükséges, de csak azért nem akarok zűrt, mert 18 éve, gyerek fejjel egy fővárosi csapat tetszett meg és azok szimpatizánsai közt vannak randalírozó marhák. Csapatot meg nem cserélek, mert kitartok a választásom mellett.
Egyébként külföldön is biztos előfordul olyan, hogy más csapatnak szurkol, mint amilyenben él, de feltételezem nincs (és nem is kell) díszkíséret, nincs megszabva mivel mehetsz a stadionig és nem kordonokon kell keresztülmenned, hogy még csak véletlenül se térhess le az "útról". Feltételezem, hogy külföldön odamegyek, jegyet veszek, leülök, szurkolok, majd hazamegyek és nem kell azon merengenem, hogy szurkolhatnék probléma mentesen, minden bajt kerülvén. 😀
több mint 11 éve
Mondjuk szerintem egy 20ezres Loki stadionban tuti lesz olyan hely ahol le tudsz ülni és a kutya nem lesz a közeledben (még a Fradi meccsen is).Mert egy darabig biztos vonzó lesz az új stadion de aztán jön a szokásos 3-4ezer néző/meccs.
több mint 11 éve
Igen, ez a legjobb megoldás.Ülj be valamelyik hazai szektorba ne fradis cuccban és ne nagyon mutasd ki, hogy melyik csapatnak szurkolsz. Ellenkező esetben viszont ne lepődj meg ha nem lesz kellemes végignézni a meccset. Nagyjából ennyi az egész.AsbeeIgen, a fotelban otthon.Ettől tartottam. Csak gáz, hogyha ülök, miközben "aki nem ugrál az újpesti" rigmust skandálják, akkor a saját "táborom" kezd velem balhézni, illetve a meccsre menet/jövet a rendőrök végigvezetnek a városon, mint egy birkát. Valamint magyarázkodhatok, hogy vendégszurkoló vagyok, de a hazaiak városában élek, ha haza szeretnék jutni. Ha meg ebből nem kérek, akkor szintén atrocitások érnek, mert az ellenfélnek szurkolok.
Amúgy sehol sincs semleges szektor a világon.Bazzani
Szóval hiába szeretnék én kimenni egy meccsre, régen se tudtam, most se tudok. Ezen mit sem változtatott a "csodastadion".Tony
Én is beültem a Szpari fanok közé Loki szurkolóként a legutóbbi kupa meccsen és lightosan, visszafogottan viselkedve is élveztem a meccset.
Amúgy, ha mindenképp hazai szektorba akarsz, akkor talán a legdrágább középkategóriás szektorba lenne érdemes jegyet venned (3000), ott általában a nyuggerek szoktak ülni. (legalábbis a régebbi stadionban ez volt a módi)
Igaz, hogy ők is nagyon elkötelezettek a csapat mellett, de ők csak nem vernek meg téged.... 😀
több mint 11 éve
Tony!No offense, de ! Vannak a hazai szurkolók, vannak a vendégek, de a hazai városban élő vendégszurkoló a világon ritkább😊 Ez csak itt Mo-n divat, Fradinak v. Újpestnek szurkolni nagy számban. Sajnos a Loki vendégszurkoló szektora a leggusztustalanabb volt évekig, ha nem nyitották volna meg a kapu mögötti részt, tényleg csak a legfanatikusabbaknak volt helyük. Szégyen volt szerintem a Lokira nézve az a stadion. Most lesz nagyobb vendégszektor, így a sima szurkerek is jobban el tudnak majd különülni.
több mint 11 éve
Nem kevés az szerintem.Hová tudok ülni, van-e "semleges", "emberbarát", "kulturált ember" szektor?TonyVIP? 😀 ott van mindenféle szurkoló, bár nyilván többségben a hazaiaknak szurkolnak. mindenesetre átérzem a problémád, mikor diósgyőriként mentem újpestre a vendégszektorba, hálát adtam az égnek, hogy semleges színekben utazom a 30-as buszon, miközben a hazai "szurkolók" épp szétverték maguk alatt az üléseket és az anyámat szidták 😊
tőlem legutóbb pont a Hidegkutiban (vendégszektor) kérték el a személyimet, de nagyobb sor esetén nem baszakodnak, nekik se árt ha mindenki időben bejut.
más: az újpestiek vagy külföldi válogatott vendégtáborai mennyi jegyet szoktak kapni a Puskásba? mi jövőhétre elvileg 1377-et fogunk, amit rettentően keveslek.kristof
Elvileg a megnyitott rész cirka 18-20ezre, abból lejön a lezárt szektor(ok) és annak kell a 10%át adni. Mondjuk 2000-t símán adhattak volna.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Hová tudok ülni, van-e "semleges", "emberbarát", "kulturált ember" szektor?TonyVIP? 😀 ott van mindenféle szurkoló, bár nyilván többségben a hazaiaknak szurkolnak. mindenesetre átérzem a problémád, mikor diósgyőriként mentem újpestre a vendégszektorba, hálát adtam az égnek, hogy semleges színekben utazom a 30-as buszon, miközben a hazai "szurkolók" épp szétverték maguk alatt az üléseket és az anyámat szidták 😊
tőlem legutóbb pont a Hidegkutiban (vendégszektor) kérték el a személyimet, de nagyobb sor esetén nem baszakodnak, nekik se árt ha mindenki időben bejut.
más: az újpestiek vagy külföldi válogatott vendégtáborai mennyi jegyet szoktak kapni a Puskásba? mi jövőhétre elvileg 1377-et fogunk, amit rettentően keveslek.
több mint 11 éve
pedig én aszittem, hogy Lou Bega sikerének feltétele a BRAVO magazin széles olvasói bázisa 😊Azért amikor kijött a Mambo No.5 nem csak ebben a 2 országban volt nagy sláger. Csak annak már több mint 10 éve, több nagy slágere meg nem volt Lou Begának.iktriadvégülis Németország meg Magyarország, az már két állam, az meg már nemzetközislowmotionDebrecen10 éve még ez talán igaz is lett volna.iktriad
"A műsor nemzetközi sztárja Lou Bega volt, "
xDZoliMP
több mint 11 éve
Ülj be valamelyik hazai szektorba ne fradis cuccban és ne nagyon mutasd ki, hogy melyik csapatnak szurkolsz. Ellenkező esetben viszont ne lepődj meg ha nem lesz kellemes végignézni a meccset. Nagyjából ennyi az egész.Igen, a fotelban otthon.Ettől tartottam. Csak gáz, hogyha ülök, miközben "aki nem ugrál az újpesti" rigmust skandálják, akkor a saját "táborom" kezd velem balhézni, illetve a meccsre menet/jövet a rendőrök végigvezetnek a városon, mint egy birkát. Valamint magyarázkodhatok, hogy vendégszurkoló vagyok, de a hazaiak városában élek, ha haza szeretnék jutni. Ha meg ebből nem kérek, akkor szintén atrocitások érnek, mert az ellenfélnek szurkolok.
Szóval hiába szeretnék én kimenni egy meccsre, régen se tudtam, most se tudok. Ezen mit sem változtatott a "csodastadion".Tony
több mint 11 éve
Ez se rossz:www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bayern-guardiola-elfogadja-a-kritikak-a-csapat-dont-2332913
több mint 11 éve
Hidegkutiban elég gyakori jelenség az FTC meg UTE drukker a hazai szektorban, de nem emlékszem attrocitásra 😊 mondjuk gyanítom hogy fordítva más lenne a helyzetIgen, a fotelban otthon.Ettől tartottam. Csak gáz, hogyha ülök, miközben "aki nem ugrál az újpesti" rigmust skandálják saját "táborom" kezd velem balhézni, illetve a rendőrök végigvezetnek a városon, mint egy birkát. Valamint magyarázkodhatok, hogy vendégszurkoló vagyok, de a hazaiak városában élek, ha haza szeretnék jutni. Ha meg ebből nem kérek, akkor szintén atrocitások érnek, mert az ellenfélnek szurkolok.Tony
a személyes adataimat meg sohasem nézték, de elképzelhető hogy más pályán szokták nézni, azt nem tudom.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Tony
885
885
Igen, a fotelban otthon.Ettől tartottam. Csak gáz, hogyha ülök, miközben "aki nem ugrál az újpesti" rigmust skandálják, akkor a saját "táborom" kezd velem balhézni, illetve a meccsre menet/jövet a rendőrök végigvezetnek a városon, mint egy birkát. Valamint magyarázkodhatok, hogy vendégszurkoló vagyok, de a hazaiak városában élek, ha haza szeretnék jutni. Ha meg ebből nem kérek, akkor szintén atrocitások érnek, mert az ellenfélnek szurkolok.
Szóval hiába szeretnék én kimenni egy meccsre, régen se tudtam, most se tudok. Ezen mit sem változtatott a "csodastadion".
több mint 11 éve
Igen, a fotelban otthon.Kérjük, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét. A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről, ezért a beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges személyazonosításra alkalmas dokumentumforrás: dvsc.hu
Tehát akkor most már egy utolsó biztonsági őr is igazoltathat és hozzáférhet személyes adataimhoz, csak mert meg akarok nézni egy meccset? 😀
Na meg egy gyakorlati kérdés. Tegyük fel ki akarok menni egy DVSC-FTC meccsre, de nem akarok a vendégszektorba menni, mert nem akarok balhézni, pirózni, ugrálva más felekezetű és etnikumú embereket szidni. Nem akarom, hogy az egész városon végiggyalogoltassanak, mint egy birkát, pláne nem akarom, hogy azért verjenek meg, mert az egyik utcán lefordulnék, hogy hazajussak. Viszont nem akarok a környezetemben ülőkkel veszekedni, sem balhézni, nem akarom, hogy az anyámat szidják, ha egy Fradi gólnak örülök. Csak nyugodtan végi szeretnék nézni, "szurkolni" egy meccset, békésen. Hová tudok ülni, van-e "semleges", "emberbarát", "kulturált ember" szektor?Tony
Amúgy sehol sincs semleges szektor a világon.
több mint 11 éve
Tony
885
885
Kérjük, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét. A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről, ezért a beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges személyazonosításra alkalmas dokumentumforrás: dvsc.hu
Tehát akkor most már egy utolsó biztonsági őr is igazoltathat és hozzáférhet személyes adataimhoz, csak mert meg akarok nézni egy meccset? 😀
Na meg egy gyakorlati kérdés. Tegyük fel ki akarok menni egy DVSC-FTC meccsre, de nem akarok a vendégszektorba menni, mert nem akarok balhézni, pirózni, ugrálva más felekezetű és etnikumú embereket szidni. Nem akarom, hogy az egész városon végiggyalogoltassanak, mint egy birkát, pláne nem akarom, hogy azért verjenek meg, mert az egyik utcán lefordulnék, hogy hazajussak. Viszont nem akarok a környezetemben ülőkkel veszekedni, sem balhézni, nem akarom, hogy az anyámat szidják, ha egy Fradi gólnak örülök. Csak nyugodtan végi szeretnék nézni, "szurkolni" egy meccset, békésen. Hová tudok ülni, van-e "semleges", "emberbarát", "kulturált ember" szektor?
több mint 11 éve
én inkább a szánalmas jelzőt használnám, de hát kinek mi tetszikborzasztó látni és olvasni azt az erőlködést, amit az index és az ex-indexes újságírók (hvg, cink, 444) folytatnak, de ez már a politika topicba tartozik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
sportgeza.hu/futball/2014/05/01/aldott_legyen_az_isten_hogy_elkeszult_ez_a_stadion/ez egy epic cikk lett
A DVSC most úgy kapott osztrák szintű körülményeket, hogy az, amit a pályán csinál majd a csapat, garantáltan nagyon messze van még az osztrákoktól is. Persze kis lépésekben lehet haladni, de amire a mostani állás szerint megtörténhet a felzárkózás, valószínűleg épp előkerülnek az első panaszok, amiért omladozik a Nagyerdei Stadion. 😀
több mint 11 éve
valaki linkelte az első részét , itt a második is ( az újra éledező NST-ről)Pep vitához is jó anyag :
nst.postr.hu/a-csapat-b-terv
több mint 11 éve
Tony
885
885
Gyönyörű a stadion, mind kívül mind belül élmény volt benne lenni, mosolyogtam mint egy kisgyerek az első órában kb. 😀 A műsor is nagyon színvonalas volt meglepően jól éreztem magam, 1 szó mint 100 profi az egész, megvagyok elégedve.A válogatott meccseket leszámítva, talán most volt először és utoljára telt ház. 😀 😀😀 😛
1,5 hét múlva meg bemutatkozik élesben is a Stadion az UTE ellen, kiváncsi leszek élesben hogy muzsikál. 😀Jughead
Viccet félretéve nagy dobás lenne, ha a románokat idehoznák és nem Pestre. Akkor ki is mennék, mert az az idő, amikor Fradistaként Debrecenben minden basztatás nélkül tudnék meccsre menni, még igen messze van.