NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
50
7
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Ezek a 20-30 éves lemaradásos duma is nettó hülyeség...a belgák 10 év alatt épìtettek konkrétan a szarból várat, a németek is a 2000es eb zakó után 2006ban már az új rendszerből kijövő emberekkel voltak bronzosak a vébén, de meg lehet nézni a bosnyákokat is stb.... csak hozzá értő szakemberek és elhivatottság kérdése minden....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
több mint 12 éve
írni már tud? akkor nem eléggé.JC6 azért fiatal még, szal lelkesedésemtől eltekintve csak kijutunk addig vhova! 😀Divatelőbb jut ki Vanuatu EB-re, mint mi, de azért aranyos a lelkesedésed 😀slowmotionElég szar érzés abba rájönni, hogy nagyapa leszek, mire kijutunk valahova, mivel nem 1-2 év a lemaradásunk, hanem 20-30...bár bele sem merek gondolni, hogy akkor hol lesz a spanyol, holland, angol foci...JC6addig azért csak rendezünk egyet vkivel karöltve...no meg ott a 24 csapatos EB! 😀😀😀Divat
több mint 12 éve
JC6 azért fiatal még, szal lelkesedésemtől eltekintve csak kijutunk addig vhova! 😀előbb jut ki Vanuatu EB-re, mint mi, de azért aranyos a lelkesedésed 😀slowmotionElég szar érzés abba rájönni, hogy nagyapa leszek, mire kijutunk valahova, mivel nem 1-2 év a lemaradásunk, hanem 20-30...bár bele sem merek gondolni, hogy akkor hol lesz a spanyol, holland, angol foci...JC6addig azért csak rendezünk egyet vkivel karöltve...no meg ott a 24 csapatos EB! 😀😀😀Divat
|
több mint 12 éve
Itt egy top bajnokságra kéne mintázni a magyar focit, ennyi. Nem ilyen új stadionokba ölni a pénzt, hanem edzők/tehetséges játékosok felkutatásába/kinevelésébe. És ha majd folyamatosan jó teljesítményt hoznak ezek a játékosok, csapatok. Akkor lehetne gondolkodni abban, hogy építsünk a növekedő közönségnek új, modernebb stadionokat.Én mindenestre Csányi elzavarásával kezdeném, és kineveznék egy fiatal max 35-40 éves embert akinek van valami fogalma a tehetség szóval kapcsolatban. Aztán azt a gecisok támogatást valami korszerű scoutingba/nevelésbe vezetném, akár külföldről importált fiatal ambciózus okos edzőkkel.
Mindenestre képmutatás nem képmutatás, Szalai képviselte ezt az egész kócerájt szerintem most, és én ezt nevezném előrelépésnek, hogy végre ilyen dolgokat belátnak. Kár, hogy erre ennyit kellett várni...
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/szalai-kiboritotta-a-bilit-a-teljes-sajtotajekoztatoja-vagatlanul-2287613Azért érdemes végighallgatni.
Lehet, hogy Szalai nem egy jellemóriás, de egyértelműen igaza van, és azért kellett bátorság kiállni és elmondani.
Teszek egy pótselejtezőre feljogosító tipszmixet azért, jól fizet 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Egyetértek Szalaival,de Bukarestbe kellett volna teljesítményt mutatni,nem most pofázni.
több mint 12 éve
Elég szar érzés abba rájönni, hogy nagyapa leszek, mire kijutunk valahova, mivel nem 1-2 év a lemaradásunk, hanem 20-30...bár bele sem merek gondolni, hogy akkor hol lesz a spanyol, holland, angol foci...JC6ez a sportág azért szerintem fölfelé korlátos, legfeljebb az a kérdés, hogy a spanyol-holland-német focit kell-e csak utolérni, vagy felzárkózik melléjük még a belga-svéd-stb második vonal is.
több mint 12 éve
előbb jut ki Vanuatu EB-re, mint mi, de azért aranyos a lelkesedésed 😀Elég szar érzés abba rájönni, hogy nagyapa leszek, mire kijutunk valahova, mivel nem 1-2 év a lemaradásunk, hanem 20-30...bár bele sem merek gondolni, hogy akkor hol lesz a spanyol, holland, angol foci...JC6addig azért csak rendezünk egyet vkivel karöltve...no meg ott a 24 csapatos EB! 😀😀😀Divat
több mint 12 éve
Elég szar érzés abba rájönni, hogy nagyapa leszek, mire kijutunk valahova, mivel nem 1-2 év a lemaradásunk, hanem 20-30...bár bele sem merek gondolni, hogy akkor hol lesz a spanyol, holland, angol foci...JC6addig azért csak rendezünk egyet vkivel karöltve...no meg ott a 24 csapatos EB! 😀😀😀
|
több mint 12 éve
sokszor idéztem már, de ennyi:„A védekező futballt nem kell kitalálni. A védekező futball az az, hogy átengedem a területet – ehhez nagy tudás nem kell – és a kontrát megszervezem. A kontrajátékot meg nem is kell igazán megszervezni, mert a kontrajáték adja magát: ott vannak az üres területek (…)”
mindenki tudja, hogy ki mondta ezt, és ez az ember még ott van, ahol
majd csodálkozunk a saját bénaságunkon 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Én azt nem értem egyedül, hogy miként merünk Torghelle nélkül egyáltalán kiállni is...Fel nem foghatom.
Szalai meg megmondta a "frankót" amit egyébként mindenki tud.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Nem látom be, ettől miért lenne patkány. Gyanítom, ha Egervári nem mond le, még mindig "beteg" lenne és nem készülne a többiekkel. Biztos azért került ki a kezdőből, mert nem volt jó formában. Ilyen alapon senki sem került volna be. Erős a gyanúm -mint ahogy említette is- beszélt szerethető Sándorral, és ő azt hitte megcsinálhatja ugyanazt amit Husztival. Csak beleszaladt a késbe. Én inkább a többi sunyító aranylábút hiszem patkánynak, akik tudják ugyanezt, de munka helyett inkább a szurkolókat okolják, majd vállat vonva összetör még egy sportkocsit.ilyen egy igazi csapatpestis, vessük már össze Huszti nyilatkozatának körülményeit az övével... ott van a csapatban és játszik minden egyes meccsen, a románok ellen a többiekhez hasonlóan minősíthetetlen formában, kikerül a kezdőből, majd borítékolhatóan betegségre hivatkozva lemondja a sorsdöntő mérkőzést, miután - mivel jól taktikázva azon már nem lépett pályára - mosdatja kezeit és mindenki elküld a jó édes anyjábaemberileg viszont tényleg nullajjncaamiert?
JayB
az ilyen nem próféta, hanem egyszerűen patkány, függetlenül a mondatainak igazságtartalmátóljjncaa
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Elég szar érzés arra rájönni, hogy nagyapa leszek, mire kijutunk valahova, mivel nem 1-2 év a lemaradásunk, hanem 20-30...bár bele sem merek gondolni, hogy akkor hol lesz a spanyol, holland, angol foci...
több mint 12 éve
nem lett Huszti II mert ő a selejtezők ELŐTT világított rá hasonló dolgokra, Szalai pedig utána teregeti a szennyest. Ami persze nem akkora baj, jobb későn mint soha, de ezért most nem kéne megdícsérni. Elmondta, igaza van, 1 kérdés vetődhet fel csak: lesz változás? Aligha.Kivéve ha ez a sportág megszűnik biznisz lenni azoknak akik rátelepedtek ill. azoknak akik benne lényegi tudás nélkül sütkéreznek. Eszembe jutott amikor Vlak volt a Fradi edzője és elképedve vette tudomásul hogy meg kell tanítani az akkor válogatott Dragónernek hogy hogy kell normálisan becsúszni... kb itt tartunk most, és ez akkor is így lenne ha legalább egyet kérdeztek volna Fergusontól anno mikor Pesten volt, de még arra sem telt...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
ilyen egy igazi csapatpestis, vessük már össze Huszti nyilatkozatának körülményeit az övével... ott van a csapatban és játszik minden egyes meccsen, a románok ellen a többiekhez hasonlóan minősíthetetlen formában, kikerül a kezdőből, majd borítékolhatóan betegségre hivatkozva lemondja a sorsdöntő mérkőzést, miután - mivel jól taktikázva azon már nem lépett pályára - mosdatja kezeit és mindenki elküld a jó édes anyjábaemberileg viszont tényleg nullajjncaamiert?
JayB
az ilyen nem próféta, hanem egyszerűen patkány, függetlenül a mondatainak igazságtartalmától

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom hova tenni ezt a nyilatkozatot, főleg annak tudatában nem, hogy milyen indokkal nem utazott el Hollandiába, de már ott van Telkiben és edz a holnapi meccsre.Egyébként nem úgy van a szabály, hogy a két meccs előtt le kell adni egy 23-as keretet és ha valaki kikerül betegség vagy sérülés miatt az első meccs előtt, akkor behívnak egy tartalékot, arra a két meccsre, helyette, így a beteg/sérült már nem játszhat a másikon sem?
Természetesen emelem kalapom előtte, rengeteg igazságot mondott és tetszik, hogy megnyílt, de ez még édeskevés, mert most ő lett Huszti II., és egyenlőre kisebbségben van.
Érdekes mód a betegségéről nem szólt...
több mint 12 éve
miert?Szalai megmondta a frankót:emberileg viszont tényleg nullajjncaa
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-folyamatosan-at-vannak-verve-a-szurkoloink-szalai-2287585
mondjuk ezek után, biztos még inkább nem lesz szerethető, és akkor szerintem ennyit a pénteki lázáról is... 😊Divat
Itt a "vágatlan".
"Kicsit másként kezdeném meg ezt a sajtótájékoztatót, attól függetlenül, hogy alakult ez a román vagy a holland meccs. A legjobban az fáj, hogy olyan futballszerető emberek, akik szeretik ezt a sportágat, nem csak most, hanem évek óta, át vannak verve. Ennek egy oka van: mi elsősorban egymás közt olyan terveket szövünk, vagy terveket határozunk meg, amik nem reálisak. Ez a médián át ki is van mondva, ezért sokan csodát várnak. Megdöbbentő, hogy ilyenkor minden szakértő egymás hátába döfi a kést, a másikat hibáztatja, évek óta egymás háta mögött megy minden, aztán kudarc esetén mindenki kiáll, és mutogat a másikra.
"Olyannal még nem találkoztam, aki azt mondaná, hogy mutassatok nekem egy olyan magyar játékost, aki top bajnokságban sztárcsapatban játszik. Vagy mondjatok olyan top tehetséget, akit a magyar futball kitermelt az elmúlt 10-20 évben. Mondjatok egy olyan top edzőt, aki top ligában letett valamit az asztalra az elmúlt húsz évben, vagy olyan magyar csapatot, amely BL-ben vagy EL-ben nagy bravúrt csinált volna. Mondjatok olyan játékost, aki az utóbbi 10-20 évben top játékos lenne a nemzetközi fociban. A válogatott csak ezekből a játékosokból állhat össze. Csak azokból, akik most vannak. Nekünk nincsen top sztárunk, nincsenek német, angol, spanyol szintű, BL- és EL-tapasztalattal rendelkező játékosaink. A mieink vagy a második ligában játszanak vagy olyan országokban, amik nem tartoznak az elithez. Ne kezdjünk el minden selejtezősorozat előtt reményt kelteni, mert ez illúzió. Ezeket ki kell mondani."
"Nehéz elvárni, hogy 3-4-5 év alatt kijöjjön 5-6 sztárjátékosunk. Erre több idő kell. De ezzel se lehet mindent besöpörni a szőnyeg alá, mert addig keményen kell dolgozni. Át kell alakítani a magyar futballt, mert csak akkor van értelme az egésznek."
"Én 16 évesen mentem ki, mert itthon lemondtak rólam. 1-2 év kellett ahhoz, hogy valamennyire magamra találjak, addig szinte nem játszottam. A legnagyobb különbség az, hogy a neveltetésben, képzésben olyan szinten le vagyunk maradva, hogy nagyon. Nem a körülményekben, hanem a képzésben. Az, hogy valaki 30 éve azt mondja, hogy ő edző, az még nem döntő. Nem az anyagi gondok, vagy a rossz pályák miatt van ez. Ezt senki ne mondja. Én 16 éves koromtól 1-2 év alatt el tudtam jutni magasabb szintre, majd később német top csapatokhoz. Ez nem pénz, hanem akarat és tanulás kérdése. Senki ne mondja, hogy a lemaradásunk csak a körülmények miatt van. Ez csak kifogás, magyarázkodás."
"Nézzük meg, hány tehetségünk van? Nem lehet 5 nap alatt csodát tenni a válogatottnál, nem ebből juthatunk ki, hanem abból, amit év közben tanulunk, ahogyan év közben dolgozunk. Rengeteg szakértőnk van, akik a TV-ben, újságokban egymásra mutogatnak, de nem tudják, hogyan épül fel egy profi klub szervezetileg, mentális vagy fizikai munkában. Az tükrözi a magyar focinkat, hogy nekem kell ezt elmondanom 25 évesen, x válogatottsággal."
"A magyar focinak, a válogatottnak olyan edzőre van szüksége, aki veri a fejünket. Aki mindent belever. Így volt ez Mainzban. Nem volt pénzünk drága játékosokra, de reggeltől-estig begyakoroltunk mindent, minden belénk lett verve, mert olyan edzőnk volt. Mi azt nem csinálhatjuk meg, mint néhány helyen, hogy 40-50 százalékot ad az edző, mert olyan topjátékosaik vannak, akik maguktól tudják, hogy mi a dolguk. Itt belénk kell verni mindent."
"Olyan edző kell, aki néhány edzés, néhány nap alatt valamit össze tud gyúrni ezekből a játékosokból. Szervezett játékkal talán jutunk valamire. Nekem már elegem van az olyan nyilatkozatokból, hogy nem volt szerencsénk vagy elkerülhető gólokat kaptunk. Ne verjük át egymást."
"Nem azt mondtam, hogy az az ok, hogy nincsen normális edzője a válogatottnak. A gond az, hogy 20 éve meg vannak vezetve az emberek. Nincsen jó játékosaink, nincsenek olyan edzőink, akik Európában letettek valamit az asztalra. A válogatottban kész játékosok vannak már, de ők már teljesítményben, mentálisan nem fogják felvenni a versenyt a törökökkel vagy a románokkal, mert 15 éven át nem azt a képzést kapták, mint az ő játékosaik. Amit ők kapnak, tanulnak, azt nem lehet összevetni az európai bajnokságokban tanultakkal."
"Volt súrlódásunk, kár lenne tagadni. Ezeket a dolgokat neki is elmondtam. De a játékosoknak is. Mi kaptunk ki Máltán, Romániában, Hollandiában. Ennek mi vagyunk az okai, de minket neveltek valakik ilyen szintűvé."
több mint 12 éve
Szalai megmondta a frankót:emberileg viszont tényleg nulla
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-folyamatosan-at-vannak-verve-a-szurkoloink-szalai-2287585
mondjuk ezek után, biztos még inkább nem lesz szerethető, és akkor szerintem ennyit a pénteki lázáról is... 😊Divat

---
több mint 12 éve
Szalai megmondta a frankót:www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-folyamatosan-at-vannak-verve-a-szurkoloink-szalai-2287585
mondjuk ezek után, biztos még inkább nem lesz szerethető, és akkor szerintem ennyit a pénteki lázáról is... 😊
|
több mint 12 éve
Már az észtek ellen is játszott, szóval azért kellett neki is egy meccs, h felvegye a ritmust 😀 Ezek szerint viszont Böde Dani a legnagyobb, mert ő tényleg góllal debütált a törökök ellen, ráadásul még jó kapuba is talált be 😀Devecseri a legjobb, nem sokan tudnak góllal debütálni a válogatottban, és ez a legnagyobb sztárokra is igazslowmotionAzt nem értem most miért Egervári a hibás. Hiszen ő kerek perec megmondta, hogy nem fogunk döntetlenre játszani. Úgy is lett. Nem?apeszosNa meg Devecseri?
Felküldték a pályára, hogy ha tud fejeljen egy gólt.
Fejelt? Naugye.Bazzani
több mint 12 éve
Devecseri a legjobb, nem sokan tudnak góllal debütálni a válogatottban, és ez a legnagyobb sztárokra is igazAzt nem értem most miért Egervári a hibás. Hiszen ő kerek perec megmondta, hogy nem fogunk döntetlenre játszani. Úgy is lett. Nem?apeszosNa meg Devecseri?
Fejelt? Naugye.Bazzani
több mint 12 éve
Nekem is megfordult a fejemben, hogy ezek a srácok nagyon örülhetnek, nem a Balkánon v. Dél-Amerikában laknak. Szegény Escobart egy öngólért megölték, akkor -8-ért ott nyilvánosan felakasztanák😊
több mint 12 éve

Ezek a játékosok brazíliában pl dokkmunkások lennének csak...
több mint 12 éve
viccen kívül.Azt nem értem most miért Egervári a hibás. Hiszen ő kerek perec megmondta, hogy nem fogunk döntetlenre játszani. Úgy is lett. Nem?apeszosNa meg Devecseri?
Fejelt? Naugye.Bazzani
Amit Amszterdamban (és Bukarestben) láttunk, az a jéghegy csúcsa. Leverhetjük Egervárin és a játékosokon a port (megérdemlik ők is), de ténylegesen az a rendszer fos, amely kitermelte őket. (de szerintem ebben egyetértünk)