Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
előbbi az egyetlen (na meg a csapat többi tagja), aki felmentést kaphat, de hogy ehhez a fifától kezdve a szurkolókon át mindenki asszisztál, az nehezen fér a fejembeAz tényleg komoly, hogy az 5 pont hátrányban levő Chelsea 0-0-nál húzza az időt a Liverpool ellen? Ezt ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el, hova süllyed még ez a játék? (míg a népszerűsége az egeket ostromolja...)baggioTe szerinted most érdekli Mou-t vagy bárkit aki a Chelseanek szurkol?NB2
még az f1-nél vagyok így, ami úgy lett egyre nézettebb, hogy egyre nézhetetlenebbé vált, hihetetlen
a kezezés megítélése is csak hab a tortán

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Szerintem a kutyát sem érdekli ha nyernek.Az tényleg komoly, hogy az 5 pont hátrányban levő Chelsea 0-0-nál húzza az időt a Liverpool ellen? Ezt ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el, hova süllyed még ez a játék? (míg a népszerűsége az egeket ostromolja...)baggioTe szerinted most érdekli Mou-t vagy bárkit aki a Chelseanek szurkol?NB2
Bár az én csapataim nyernének rendszeresen, akár bunkerfocival.
Az sem zavarna ha még a vécésnéni is a védekezne, csak végre nyerne bármelyik valami kupát.
több mint 11 éve
A labdarúgás meggyalázása az, hogy a Chelsea ilyen "játékkal" vezethet félidőben.A legrosszabb mégis az, hogy nem lepődtem meg, amikor Gerrard elcsúszott...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Az tényleg komoly, hogy az 5 pont hátrányban levő Chelsea 0-0-nál húzza az időt a Liverpool ellen? Ezt ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el, hova süllyed még ez a játék? (míg a népszerűsége az egeket ostromolja...)baggioTe szerinted most érdekli Mou-t vagy bárkit aki a Chelseanek szurkol?
több mint 11 éve
ehh... azért a 6-kor kezdődő Fener meccset még megnézem, mivel december után újra csak nők és gyerekek lesznek a stadionban, a férfiakat megint kitiltották a lelátókról xD különös pikantériája az összecsapásnak, hogy ma bajnokavatás is lehet, igaz jövőre nem szerepelhetnek az európai porondon sem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Az tényleg komoly, hogy az 5 pont hátrányban levő Chelsea 0-0-nál húzza az időt a Liverpool ellen? Ezt ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el, hova süllyed még ez a játék? (míg a népszerűsége az egeket ostromolja...)baggioa Chelseanek a múltheti Sunderland elleni vereség után biztossá vált, hogy nem a PL a prioritás, a BL-re koncentrál a csapat, ezért is kapott engedélyt Mou a vezetőségtől, hogy pihentesse néhány játékosát.
Persze ettől még senki nem szeretne nagy vereséget, én valami hasonlóra számítottam, bár a Poolra fogadtam.
(és hát igen, kedvenc csapat meg minden, de nem a játék élvezetéért nézem már az ilyen meccseket :-/)
több mint 11 éve
Az tényleg komoly, hogy az 5 pont hátrányban levő Chelsea 0-0-nál húzza az időt a Liverpool ellen? Ezt ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el, hova süllyed még ez a játék? (míg a népszerűsége az egeket ostromolja...)

---
több mint 11 éve
Roy Keane pont remek mediátor lenne... 😀
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
nagy guru, de nagyon erős személyiség. Lazán padra baszta a 40 milliós Gomezt, meg a 11 milliós Tymoschukot, meg berakta a kapuba a 3. számú kapust.Amadeus91Végre egy olyan edző, aki nem azt nézi ki mennyibe került, hanem azt hogy ki érdemli meg a kezdőbe kerülést. Juhé!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
pontosabban itt jön elő leghamarabb, hogy csak eseti javulást hoz.DVTK - Paks, végre hozzuk a kötelezőt.szabaamúgy ez most tippmix meccs vagy csak ez most a Diósgyőr? ha az utóbbi akkor ez lesz Szivics első olyan állomása Mo.-n, ahol nem épít jó csapatotdavemayer
aztán persze előbb-utóbb mindenhonnan elzavarják.
több mint 11 éve
Van Gaal a Mu-ba????????????? szerintem ne akarjátok. Szakmailag lehet, hogy nem rossz, bár szerintem jó ideje nem tud megújulni, és főleg emberileg nagyon nem bírom. Nagyon bennem van ahogy kezelte a Fradit is anno mikor az Ajax edzője volt, és a Bl-ben találkoztak, de a Barcás időszaka alatt meg egyáltalán nem bírtam. Talán RvP jól járna vele de meglepődnék ha Rooney is....dandehát az igazat megvallva Van Gaalnak én sem igazán örülnék, jó lenne ha maradna a válogatott élén, de sajnos nem, és PLbe akar nagyon menni, de remélem inkább a Spurs lesz a befutó 😀
csak az a baj hogy igazán kiemelkedő edzőt nem tud hozni a csapat mivel mindegyiknek van csapata, szal kíváncsi leszek hogy gondolkodnak....
több mint 11 éve
LOL 😀 Pakson is csak leépítette a csapatot, mondjuk aláírom, hogy nem volt 5csillagos a keret, de Kiskarcsi óta itt mindenki megégett. Érdekes módon mindenki felfelé bukott.DVTK - Paks, végre hozzuk a kötelezőt.szabaamúgy ez most tippmix meccs vagy csak ez most a Diósgyőr? ha az utóbbi akkor ez lesz Szivics első olyan állomása Mo.-n, ahol nem épít jó csapatotdavemayer
több mint 11 éve
Van Gaal a Mu-ba????????????? szerintem ne akarjátok. Szakmailag lehet, hogy nem rossz, bár szerintem jó ideje nem tud megújulni, és főleg emberileg nagyon nem bírom. Nagyon bennem van ahogy kezelte a Fradit is anno mikor az Ajax edzője volt, és a Bl-ben találkoztak, de a Barcás időszaka alatt meg egyáltalán nem bírtam. Talán RvP jól járna vele de meglepődnék ha Rooney is....
több mint 11 éve
DVTK - Paks, végre hozzuk a kötelezőt.szabaamúgy ez most tippmix meccs vagy csak ez most a Diósgyőr? ha az utóbbi akkor ez lesz Szivics első olyan állomása Mo.-n, ahol nem épít jó csapatot
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
DVTK - Paks, végre hozzuk a kötelezőt.
több mint 11 éve
ááá végre ismét régi old school Manu foci van,végre idén egy olyan meccs ahol tényleg akarnak a srácok,van elképzelés és jó játék és nem mellékesen gólokat is lövünk 😀
több mint 11 éve
Hát ez bizony Loki örömfoci a végére. Ez a Kulcsár gól a végén 5 csillagos.
több mint 11 éve
www.fourfourtwo.hu/hirek/anglia/premier-league/man-united/megvan-az-united-uj-edzojenagy guru, de nagyon erős személyiség. Lazán padra baszta a 40 milliós Gomezt, meg a 11 milliós Tymoschukot, meg berakta a kapuba a 3. számú kapust.
Még nem hivatalos, de ha igaz szerintem jól jár a United. Ideális választás ő, jól le fogja menedzselni a generációváltást, aztán 3 év múlva feláll a padról.Sebii
Nem tudom, hogy Rooneyval hogy fognak kijönni.
több mint 11 éve
www.fourfourtwo.hu/hirek/anglia/premier-league/man-united/megvan-az-united-uj-edzojeremélem megtartja Giggset másodedzőnek, aztán majd ő átveszi ha elég tapasztalatot gyűjtött.
Még nem hivatalos, de ha igaz szerintem jól jár a United. Ideális választás ő, jól le fogja menedzselni a generációváltást, aztán 3 év múlva feláll a padról.Sebii
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Nyíregyházán azért sokan kimentek meccsre mindig.m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-750-millios-tamogatast-kap-a-nyiregyhaza-ha-feljut-2331097mondjuk a nézőszámhoz kötött támogatás szerintem kifejezetten jó ötlet, mely önmagában legitimálja az önkormányzati pénzosztástbaggio
Á nem pénzmosoda 😀Toca
több mint 11 éve
www.fourfourtwo.hu/hirek/anglia/premier-league/man-united/megvan-az-united-uj-edzojeMég nem hivatalos, de ha igaz szerintem jól jár a United. Ideális választás ő, jól le fogja menedzselni a generációváltást, aztán 3 év múlva feláll a padról.
több mint 11 éve
Bazza! És akkor még ezt a nyilatkozatot üdvözölni kéne v mi? Azért mert 6-8 évig ő volt a kezdő kapus az alanyi jogon garantálja neki, hogy amìg vissza nem vonul bérelt helye van a kezdő 11ben? Az, hogy mentornak/cserének szánják az neki degradál mert ő akkora király, hogy ez neki csak bohóckodás? Arról nem is beszélve, hogy az uccsó másfél évben már szar is volt... az h az öltözőben mi van nem tudom, lehet abban neki van igaza, de ez itt nem számìt szvsz. ez a nyilatkozat jó példa rá mi az egyik legnagyobb baj a magyar játékosokkal....peachFélreérted a dolgot.
Arra akartam rávilágítani, hogy jelenleg mi a helyzet Újpesten.
Van egy bizonyított kapus aki csere egy tehetséges fiatal mögött ami nem is lenne még baj.
De a fiatal (Dmitrovics) már alighanem távozik a nyáron és érkezik helyette valaki aki megint csak addig marad ameddig el nem lehet adni.
Hosszú távon csak a szarok (Tschibuabua) maradnak, olyanok akik sehová nem kellenek.
Biztos vagyok benne, hogy a Suljics-Simon páros is távozik nyáron.
több mint 11 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-750-millios-tamogatast-kap-a-nyiregyhaza-ha-feljut-2331097mondjuk a nézőszámhoz kötött támogatás szerintem kifejezetten jó ötlet, mely önmagában legitimálja az önkormányzati pénzosztást
Á nem pénzmosoda 😀Toca

---
több mint 11 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-750-millios-tamogatast-kap-a-nyiregyhaza-ha-feljut-2331097Á nem pénzmosoda 😀
több mint 11 éve
WOW - A Honvéd leigazolta tegnap Abdel-Kader Keïtát, aki a Lyonban, a Lilleben és a Galatasarayban is nem épen peremember volt az előző évtizededben(A Lyon 18 millió eurót fizetett 2007ben érte, a Galata 8.5 milliót adott érte 2009ben, az Al Sadd 2010ben meg 8.15őt)!Jó, már 32 éves, és 2 éve nincs csapata(az elöző valami arab volt), de a Mennyiben (pl Bonazzolit elnézve) szerintem nem rossz fogás, sőt.