NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Amúgy, meg nem tökéletesen mind1, hogy ki van a kispadon?
Még egy szövetségi kapitányt sem láttam gólt rúgni, vagy látványos csukafejessel menteni a gólvonalról.
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Kik lehetnek az elérhető jelöltek szövkapnak?laccoo74
Én meglepődnék ha nem Sousa lenne.Toca
Kiherélik. Kikapnál egy heart breaker meccsen 2-1re a spanyoloktól és már fúrnák is, hogy dehát semmi újat nem hozott a magyar futballba. Sousának nincs akkora neve.

Inkább nézek magyar hoki meccset, ott legalább tudom, hogy azért a 2 óráért azt kapom, amit egy nemzeti csapattól el lehet várni. Volt itt Kanada elleni 0-9 a VB-n, felállva tapsolt mindenki.
több mint 12 éve
Teljesen vállalható!
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Kik lehetnek az elérhető jelöltek szövkapnak?laccoo74
Én meglepődnék ha nem Sousa lenne.
több mint 12 éve
Kik lehetnek az elérhető jelöltek szövkapnak?
több mint 12 éve
Hát Toca, szerintem ilyen mentalistással és hozzáállással még Andorra is komoly falat lesz... Lehet, hogy szoros meccset játszanánk, de tuti kikapnánk, majdnem minden mögöttünk lévőtől.JC6
Utóbbi 3 évben Románia aki 1 hellyel van mögöttünk és Norvégia aki 3-mal van mögöttünk vert el minket.
Értem én, hogy fáj a történelmi vereség de Hollandok ellen mi sose voltunk jók, valamiért mindig megszórtak, le kell vonni a következetéseket pl. hogy Egervári egy vicc, Vanczák egy vicc, Hajnal Tomi nem csinál semmit, akárhány VKP-val játszunk ha szarok nem érünk vele semmit, Szalai az egyetlen normális csatárunk, Huszti nagyon kell és stb. aztán menni tovább.

Összességében védelmen kívül ez egy erős válogatott lehet. Szalai szintű csatárunk nem tudom mikor volt utoljára, Böde-Niko duó szerintem még megfelelő utánpótlás is. Dzsudzsit lehet fikázni, hogy hogy futott, tegnapi napon kb ő ért valami a válogatottból, középpályánk azért elég erős lehet ha Huszti, Tőzsér, Gera ha még 1-2 évre lesz.
Amit rendbe kell tenni az a védelem, ezért kéne egy Sousa aki azért megbízható védelmet pakolhatna fel.
Szerintem a Kádár-Juhász-Guzmics trió egy jól felépített taktikával (értsd van középpályánk és nem azt kell lereagálniuk hogy 4 holland jön azt szaladgálnak fel és le mint a hangyák) jó belső védők lehetnek.Melléjük kellene a szélsőket megtalálni Otigba pl. vagy nem tudom még kivan és egy stabilabb védelemből lehetne sok taktikát játszani
Pl. Szalaira és Bödére is fel lehet rúgni a labdát, Dzsudzsák jól el tud azért szakadni a szélen, Huszti is igen jól ad be, Gera és Tőzsér is igen jó passzolók.
Nem annyira fos a helyzet mint aminek tűnik,de ehhez tényleg egy olyan edző kell aki helyrebassza a fejeket, és stabilizálja a védelmeket. Kapus poszton meg nem lesz gond, ahogy általában eddig sem ott volt.
több mint 12 éve
Neked voltak elvárásaid?
Nekem 1986-tól nincsenek.
Egyetlen pozitívuma a tegnapi meccsnek, hogy nem kell majd hasonló "színvonalú" lelkesítő dalokat hallgatnunk:

több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante
cikk 2010 augusztusából:

Nem csak szakmai elvárásokat fogalmazott meg Csányi a válogatottban szereplőkkel szemben. Mint mondta, "nincs szükség rosszízű celebekre" a nemzeti csapatban, helyettük olyan játékosokra kell építeni, akik elhivatottak a válogatott irányában. Erre rímelt Egervári kijelentése is, miszerint nem csak szakmai szempontok alapján fogja összeállítani a keretet, hanem azt is figyelni fogja, hogy emberileg ki mennyire illik a csapatba.

erről lemaradtam anno, így kb. semmilyen elvárásaim nem lettek volna a válogatottal kapcsolatban...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hát Toca, szerintem ilyen mentalistással és hozzáállással még Andorra is komoly falat lesz... Lehet, hogy szoros meccset játszanánk, de tuti kikapnánk, majdnem minden mögöttünk lévőtől.
több mint 12 éve
Azért ebből is látszik, hogy a FIFA világranglista szart sem ér és úgy rossz az egész, ahogy van, mert egy élcsapat ennyire csak 100-150. hely környéki csapatokat szokott elverni.JC6
Azért ebből is látszik, hogy a FIFA világranglista szart sem ér és úgy rossz az egész, ahogy van, mert egy élcsapat ennyire csak 100-150. hely környéki csapatokat szokott elverni.JC6
Ez nettó hülyeség, ebben a sorozatban csak 157.et és a 207. et verték meg ennyire ,szóval maradjunk a 150+ nál. 😀
Amúgy meg most ettől nem lettünk sokkal szarabb csapat, megmutatták a játékosok hogy lélektelenül, enerváltam és fosul játszva ki tudunk mi is kapni, edző buktató is volt.
Európában 19.ek vagyunk, tuti van mögöttünk 4-5 csapat aki megtud verni, de összeségében a mögöttünk lévőkkel szoros meccset játszanánk általában.
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960

Mindig jövőre
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Egy kis pozitívum tegnapról: nálunk voltak a legdivatosabbak a frizurák 😉

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Azért ebből is látszik, hogy a FIFA világranglista szart sem ér és úgy rossz az egész, ahogy van, mert egy élcsapat ennyire csak 100-150. hely környéki csapatokat szokott elverni.
több mint 12 éve
Remélem hullanak a fejek és belátják bizonyos emberek, hogy ez így nem mehet tovább.JC6
A következmények nélküli országban ezt tényleg komolyan gondolod? 😊 Itt az egész közeggel óriási baj van, a válogatott nyilvánvalóan ennek a kivetülése...

Ami még eszembe jutott, és számomra abszolút érthetetlen, hogy lehet az, hogy egyes labdarúgók a játék alapjainak elsajátítása nélkül játszanak ott és ahol... Dzsudzsák pl. ugye milliárdokat keres az oroszoknál, de tegnap nem volt beadása, ami 20 méteres körzetbe ment volna, ahova eredetileg szánta. Mások meg itthon keresnek elég jó pénzeket, mikor rendre 500 néző előtt játszanak, aztán csodálkozunk, ha a semmire van ekkora arcuk. A társadalom is ugyanolyan ludas ebben amúgyjjncaa
Miért és miben? Csak annyiban, hogy kijárunk meccsekre?berger90
mert ezzel foglalkozik mindenki, és sajnos az emberek - mint mondjuk az x-faktornál vagy a forma1-nél - fel se fogják, hogy nem muszáj ezt nézni, de így a megszokott, ez nemzeti ügy, satöbbi...

Mexikó mondjuk szép góllal nyert az este

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Hogy a bánatos, huncut hucullóf@szába lehet egy "válogatottnak" felemelt kézzel nekimenni egy mérkőzésnek?
Mert mit lehetett olvasni napokkal a mérkőzés előtt?
Semmi esélyünk, nem fogunk nyerni.Be is jött.Ez rendben van, sokkal, de sokkal jobbak a hollandok esőben, hóban, porban, füstben, mindenhogy.
De könyörgöm, milyen hozzáállás az, hogy meg sem próbáljuk legalább imitálni azt, hogy profi futballisták vagyunk?
Én legjobban azokat az embereket sajnálom, akik hittek abban, hogy talán most.Mert vannak ilyenek.
Tegnap délután az egyik kollégám ecsetelte nekem hosszasan, hogy ő úgy érzi,hogy csoda fog történni, és talán bejön az x.Mint a mellékelt ábra mutatja nem jött be.
És építjük a stadionokat minden nagyobb bokor mellé.Minek, kinek?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jó, van benne valami.
Azért arra nagyon kíváncsi vagyok, hány néző lesz kedden a Puskásban és hogyan fogadják a csapatot...
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Remélem hullanak a fejek és belátják bizonyos emberek, hogy ez így nem mehet tovább.JC6
A következmények nélküli országban ezt tényleg komolyan gondolod? 😊 Itt az egész közeggel óriási baj van, a válogatott nyilvánvalóan ennek a kivetülése...

Ami még eszembe jutott, és számomra abszolút érthetetlen, hogy lehet az, hogy egyes labdarúgók a játék alapjainak elsajátítása nélkül játszanak ott és ahol... Dzsudzsák pl. ugye milliárdokat keres az oroszoknál, de tegnap nem volt beadása, ami 20 méteres körzetbe ment volna, ahova eredetileg szánta. Mások meg itthon keresnek elég jó pénzeket, mikor rendre 500 néző előtt játszanak, aztán csodálkozunk, ha a semmire van ekkora arcuk. A társadalom is ugyanolyan ludas ebben amúgyjjncaa
Miért és miben? Csak annyiban, hogy kijárunk meccsekre?

Mindig jövőre
több mint 12 éve

Ami még eszembe jutott, és számomra abszolút érthetetlen, hogy lehet az, hogy egyes labdarúgók a játék alapjainak elsajátítása nélkül játszanak ott és ahol... Dzsudzsák pl. ugye milliárdokat keres az oroszoknál, de tegnap nem volt beadása, ami 20 méteres körzetbe ment volna, ahova eredetileg szánta. Mások meg itthon keresnek elég jó pénzeket, mikor rendre 500 néző előtt játszanak, aztán csodálkozunk, ha a semmire van ekkora arcuk. A társadalom is ugyanolyan ludas ebben amúgy

---
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 363 — Omar's Coming Yo!

a zseni megint alkotott 😀

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ez azért hatalmas pofon Vityának, Csányinak, de legfőképpen Mezey doktorbának is. Persze van akkora arcuk, hogy csak azért is kötik az ebet a karóhoz és ők bizony véghez viszik tűzön-vízen át a saját elképzeléseiket, még ha azok úgy sz@rok, ahogy vannak. Ülök majd 50 évesen a tv előtt és látom, amint Mezey tolókocsiban ül, mellette oxigénpalack. Leveszi a maszkot és elkezdi elhaló hangon osztani az észt, hogy a külföldi edző sz@r, csak a magyar jó, satöbbi, satöbbi, satöbbi...
A médiát is le lehetne állítani, mert amit egyes lapok/oldalak megengednek maguknak az hányadék. Remélem hullanak a fejek és belátják bizonyos emberek, hogy ez így nem mehet tovább. Azért van egy határ, amit ugyan párszor átléptek a felelős "szakemberek", de mindig volt valami, ami segített nekik mosakodni. Most viszont úgy érzem, hogy többet nem már bír el a magyar szurkoló gyomra. Elég volt.
több mint 12 éve
Nem baj, nézzük tovább.. megy a meccs.. ezúttal balról jön a beadás, Robben lefejeli.. és középen. Senki.. senki... senki.. egy guruló szalmaköteg a vadnyugati ivó előtt.. semmi... bekocog van Persie... bumm.
A magyar védő aki 25 méteren át követte, valamiért megáll a tizenhatosvonalon és távolról tapsol.Igor
ez amúgy ki volt? csak mert a csütörtöki u21-es meccsen is hasonló történt az első osztrák gólnál, ott a védők mögé bejátszás pillanatában érezte úgy Windecker, hogy neki már nem kell hátra mozognia, a kipattanóból jött is a gól menetrendszerűen

Devecseri öngóljánál is persze felhúzzuk magunkat, de szerintem ez a kiemelt az a hiba, ami tényleg megbocsáthatatlan, és aki ilyet elkövet, annak automatikusan azt mondani, hogy kösz, akkor ne gyere többet. Előbbi simán bénázás, utóbbi olyan szinten beleszarás, amit megváltoztatni nem lehetjjncaa
Devecseri volt a srác, aki mikor meglátta hogy jön be a labda megállt, hogy VanPersie olyan közelről hogy tudná berúgni hiszen 5-5-5 méteres háromszögcsapdában van.
több mint 12 éve
"Németh Krisztián pótolja Szalait a válogatott kezdőjében"

NK 4 gól
Nikolic 10 gól
Végülis..Nembaj Egervári favorizáld csak Némócskát,remélem mindkettőtöknek van még két meccse a válogatottban aztán viszlát.Kenny
Na mondjuk ebbe belekötni nem lehet... Egyrészt Nikolics a magyar bajnokságban vitézkedik, míg Németh Krisztián a hollandba, szerintem érzed a különbséget. Másrészt Németh pont most lendült formába, ugyanis 3 gól rúgott 3 forduló alatt. Ezenkívül Nikolics az utóbbi hetet kihagyta betegség miatt, nem biztos, hogy 100%-os. És igen Egervárinak nincs nagy taktikája, de Németh akkor is jobban ismerei a "rendszert", mint Nikolics.

Szóval lehet Egervárit kritizálni nagyon sok mindenért, de ezért éppenséggel nem kell. 😉Jughead
Hagyjuk már NK soha nem volt jó focista,csak az u20 vb meg a poolos szerződés után széthypolta a média.Nemtudom pontosan de kb rúghatott 10 gólt az elmúlt 3 évében tétmeccsen.
Remélem a következő kapitány a keret közelébe se engedi.

több mint 12 éve
Akkor és csak akkor lépünk ezután előre ha nem egy újabb Mezey edzőképzésben tanult bábú ül le a padra.

Sousa,Matyi,Rehagel, ilyen arcok kellenének,dehát tudjuk hogy jön majd a szerethető megoldás Mészöly Jr személyében.

több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 539 — Keep pounding
Tök mindegy kik játszanak, vakokkal is el lehet érni normális eredményt és jó játékosokkal is nagyon szart elérni. Szakmai koncepció kell, ami viszont nincs. Mivel a magyar foci semmilyen eredményt nem ért el az elmúlt 30 évben, lehet nem az itthoni zsenikkel kéne próbálkozni. Külföldről, már eredményt elért edzőt kell hozni, aki hozza teljes pereputtyát, nem pedig magyar cimbikkel és segítőkkel dolgozik. Persze ez sok pénz de abból most úgyis van szarásig, hiszen jobban teljesítünk, épülnek stadionok százai... És ezt a koncepciót u2-ig levinni, nem engedni, hogy helyi géniuszok belepofázzanak bármibe. Ilyen szempontból a legjobban alakult a tegnapi meccs.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Szíjjártó képzelt kommentárja: Tulajdonképpen mi győztünk, hiszen teljes narancs uralom volt.