NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
1
1
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Első dolgom lenne kapitányként ( 😀 ) elküldeni ezeket a srácokat kommunikációs iskolába. Vicc...
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/nsotv_labdarugas/holland-magyar-dzsudzsak-legszivesebben-elbujna-es-egy-nagyot-sirna-2287061NK, zseniális.
több mint 12 éve
Nem tom, az speciel nem 100%, mezszámokat/neveket nem mindig figyeltem, inkább azt ahogy a védők/ a csapat mozgot,t hát nonszensz.. lehet nem is volt 25m egyébként, de jött vele egy darabig, aztán megállt és kinézett oldalra..Nem baj, nézzük tovább.. megy a meccs.. ezúttal balról jön a beadás, Robben lefejeli.. és középen. Senki.. senki... senki.. egy guruló szalmaköteg a vadnyugati ivó előtt.. semmi... bekocog van Persie... bumm.ez amúgy ki volt? csak mert a csütörtöki u21-es meccsen is hasonló történt az első osztrák gólnál, ott a védők mögé bejátszás pillanatában érezte úgy Windecker, hogy neki már nem kell hátra mozognia, a kipattanóból jött is a gól menetrendszerűen
A magyar védő aki 25 méteren át követte, valamiért megáll a tizenhatosvonalon és távolról tapsol.Igor
Devecseri öngóljánál is persze felhúzzuk magunkat, de szerintem ez a kiemelt az a hiba, ami tényleg megbocsáthatatlan, és aki ilyet elkövet, annak automatikusan azt mondani, hogy kösz, akkor ne gyere többet. Előbbi simán bénázás, utóbbi olyan szinten beleszarás, amit megváltoztatni nem lehetjjncaa
Ezen ment fel a cukrom elég sokszor, hogy nem követték végig az embereket, hanem csomószor megálltak és a labdát nézték (mindezt egy helyben), nekem ez annyira szúrta a csőrömet.. nem mintha a multitasking (futás közben fordítod oldalra a fejed) annyival nehezebb lenne... szögletnél esetleg, de ott is menned kell... egy sima beívelésnél meg vazz, kötelező.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Nem baj, nézzük tovább.. megy a meccs.. ezúttal balról jön a beadás, Robben lefejeli.. és középen. Senki.. senki... senki.. egy guruló szalmaköteg a vadnyugati ivó előtt.. semmi... bekocog van Persie... bumm.ez amúgy ki volt? csak mert a csütörtöki u21-es meccsen is hasonló történt az első osztrák gólnál, ott a védők mögé bejátszás pillanatában érezte úgy Windecker, hogy neki már nem kell hátra mozognia, a kipattanóból jött is a gól menetrendszerűen
A magyar védő aki 25 méteren át követte, valamiért megáll a tizenhatosvonalon és távolról tapsol.Igor
Devecseri öngóljánál is persze felhúzzuk magunkat, de szerintem ez a kiemelt az a hiba, ami tényleg megbocsáthatatlan, és aki ilyet elkövet, annak automatikusan azt mondani, hogy kösz, akkor ne gyere többet. Előbbi simán bénázás, utóbbi olyan szinten beleszarás, amit megváltoztatni nem lehet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Na, tudom hogy ide nem sikk ilyet írni.. de egy hosszabb.Ugyanazokkal a haverokkal/kollégákkal, ugyanabba a kocsmába, ahol a román meccset is néztük.... ráadásul félig betegen.. Kérdeztem a sráctól odafele útközben, biztos hogy ez jó ómen? Riposzt: tökmindegy, nem? Említettem Eaglesmcnabb zseniális tippmixszelvényét neki, aztán elmélkedtünk egy sort hogy hányas hendivel érdemes megtenni a meccset, stb... jött egy holland csaj is kis thrashtalk, odaértünk.
Sör kikérve, várjuk a meccset.. először arra kötöttem fogadást egy sráccal, hogy első gólt mikor kapjuk, mondom legyen 10 perces intervalljum: optimistán tippeltem 18-28. perc, ő azt mondta 12-22. perc. Ezek után másik kolléga elmondja náluk volt góltotó, volt 4-0 hollandoknak, 5-1 hollandoknak, 2-3 magyaroknak (mondom WTF?), válaszként.. na jó, akkor én tippelek 6-1-re mondom. Srác mondja nem-nem, arra special pont ő tippelt... felpaprikázva odalöktem, hogy akkor vazze legyen 8-1, 7-1 már úgyis volt jugók ellen...
Volt egy kis Guzmics hype, röhögés Németh Krisztiánon és Vanczák 187. válogatottáságán (ott épp akkor hasból 90 körülre tippeltem ott fejből, de ezen is csámcsogtunk egy sort), aztán kijönnek a trógerek (meglepődés,hogy ezek a mocsok hollandok 170 centis óvodásokat állítanak Hajnal elé, mi a túró..)
Röhögés a kétcsatáros felálláson, a védősoron, stb. - sok minden máson.
Mindegy, nézzük a meccset, elvagyunk, megéljeneztük az 1., 2., 3. percet hogy nem kaptunk gólt.. de ezek a hollandok azért elpasszolgatnak öcsém, és pontosan sajna.. és ami igazán gyanús, jön az a beadás jobbról, aztán még egy jobbról, aztán még egy.. ráadásul pontosak. Lesgólnál hümmögünk (annak láttuk élőben, visszalassítva.. hát mázli. Holland csaj szitkozódik.)
Nézzük tovább, hümmögünk még egy adagot.. jön az első gól. WTF... lehet ennél lassabb gólt fejelni? Mindenféle szitkok, szidalmak (ezúttal magyar részről) - konklúzió (pedig én nagyon csipázom): Bogdán azannyád.. mintha félt volna a kapufától.
Nézzük tovább.. Bogdán nagy védés, éljenzés.. Guzmics tackle/felszabadítás dettó.. kötünk fogadást második gólra. Ezt én nyertem.. ezúttal balról. Egyesek Bogdánt szidják főleg a gól miatt - jelzem WTF people, átellenes irányba indult, súlypont egyebek, hogy ért volna vissza... az igazzy kérdés mit keres 2 holland ott bent.. kár hogy ezúttal nem volt jó az első fejre a labda.
Nézzük tovább, itt már 99% trollkodásba ment át a dolog, különösen az utóbbi 25-30 év legbriliánsabb magyar technikai megoldásánál, ami csakis "szöglet-olló" néven vonulhat be a köztudatba.. hatalmas adag röhögés (kb. 9 magyar, facepalm a holland csajszinál, aki kezdi elveszteni a vonalat, hogy miért röhögünk mindenen)
Ezek után további hype minden egyes sikeres magyar tackle-nél, megszerzett bedobásnál, stb-stb... és Lens-et kiröhögjük minden egyes felszabadító rúgással felérő megoldása után.. persze a 35.-ben beveri a kis genyó a lábak között. C'est la vie, a falábú anyád. Nem baj, kérünk még egy sört..
Ezek után asszem a 2 kapufa, itt már röhögni/sírni sem tudunk... aztán még egy kis Guzmics hype, ennek ellenére beverik a negyediket.. Korcsmár mi a f@kkkért jött ki középről Robbenre.. a büdös fejedet.
Jah, kifelejtettem a kifejelt gólt.. Komantól, 5. perc volt talán.. mindegy szóval volt egy olyan is.
Szóval első félidő mérlege: 4 gól, két kapufa, egy lesgól, egy gólvonalas mentés, és egy kapusbravúr.... versus, öööö... egy Dzsudzsák majdnem hasraesős csel utáni valami, és a "szöglet-olló".
Rádöbbenünk, hogy lehet hogy a hollandok igazából csak 60%-ot játszanak.. és az első félidőben igazából csak a beadásokat gyakorolták. Mi lesz itt a másodikban, ha ott mondjuk csak a kényszerítőt fogják tolni..
Még több trollkodás, anyázás, röhögés. szünetben.. elmegy a nép cigizni, burgerért, sörért... második félidőben már 137.2%-os Sobri-féle trollszinten álltunk oda a dologhoz.
Bejön Elek, cool-cool.. Devecseri.. who? Jó, nem vagyunk atomnagy fanok.. de természetesen vakarja a fejét a kocaszurker, mert nem érti Egervári mester zseniális taktikai változtatását.. pedig, csalánba csap a ménkű, és lőn csoda. Dzsudzsi zseniális taktikai érzékről tesz tanúbizonyságot, és kézenlövi a csatárunkat (NK? nem tom, kit érdekel) körülvevő három Oranje védő egyiket.. spori elvtárs is nyilván a magyar gólra tett és az eddigi vérszegény szerencsétlenkedés után kapva kap a lehetőségen, és a tettek mezejére lép. Síp, integetés, labda le a földre.. be a hálóba. Hatalmas őrjöngés, 1-4, mindegy idők legnagyobb comebackje kezdődik itt most, mondogatjuk egymásnak faarccal.. kár hogy két másodperc múlva mindenki röhög (éppúgy mint a tizenegyes beintésénél), holland leányzó bámul.. és magában rettegve imádkozik, hogy ezt az estét élje túl valahogy.
Nem baj, nézzük tovább.. megy a meccs.. ezúttal balról jön a beadás, Robben lefejeli.. és középen. Senki.. senki... senki.. egy guruló szalmaköteg a vadnyugati ivó előtt.. semmi... bekocog van Persie... bumm.
A magyar védő aki 25 méteren át követte, valamiért megáll a tizenhatosvonalon és távolról tapsol.
Itt szakadt el sok emberben a cérna, már se sírni, se röhögni, se tapsolni nem tud a magyar.. kérünk még egy sört, hátha, egyre többen kacsingatnak rám és a 6-1-et tippelő srácra.
Közben leesik az is, hogy ez volt Robben második assistja... WTF?? Itt a világvége?
Nézzük tovább.. 65. perc - még egyszer elszakad már nagyon régóta nem létező cérna.
Szegény Devecseri gyereket olyan szidalmak övezik.. hamár olyan szépen kicsavarta a fejét, hogy taktikusan fejelje a labdát, hogy a pitába sikerült a hálóba.. ha fejbelövik és bemegy, hagyján. Tizenegyesnél fel akarsz szabadítani, és a hálóba vágod a labdát.. végülis érhető. Ez? Eeez? Eeeeeeeeezzzzzzz?
Bogdán helyében itt vonultam volna le a pályáról..
Benny Hill emlegetése is itt kezdődik, (bár lehet hogy ez már a második alkalom.. elkezdjük fontolgatni milyen egyéb mémeket lehet majd gyártani) szegény sokat forgott a sírjában ma is.
Ezek után még több sírás/röhögés és Guzmics éljenzés, illetve NK hatalmas fightján is őrjöng a sírva vigadó magyar csürhe a kocsmában, miközben a magyar srác, aki 6-1-re tett aggódni kezd, hogy még milyen sok idő van hátra.
Egy másik úriember épp azt fejtegeti, hogy szerinte már a hollandok valódi úriemberek, és nem akarnak gólt lőni, mikor már majd 10 perce nem esik újabb találat... ezt hevesen cáfolom, és bevetem ama aduász-érvemet, hogy Kuyt és Robben még nem lőtt gólt, utóbbival is biztos akarnak lövetni egyet. (Viszont Kuyt van olyan falábú mint Lens.. szóval neki nem biztos, hogy fog menni.)
Eközben Bogdán fog még egy ziccert a rövidsaroknál.. aztán jön az abszolút climax, a tetőpont, a non plus ultra.
Első szabadrúgás.. alapvetően nem állok hadilábon a magyar nyelv szókincsével szerintem, de az itteni érzések/állapot kifejezésére már nehéz szavakat találni... cinikus őrjöngés, sokan bizonygatják hogy Vanczák bizony megéri a pénzét, mert megint gólt fejelt, míg én a holland hölgyet győzködöm hogy ez így már 5-3, hisz két gólt is fejeltünk... még a végén szoros meccs lesz itt.
89. perc- a szabadrúgás előtt beszólok, hogy Robben úgyis bevágja, Kuyt maximum eltrollkodja.. sajnos a hollandok inkább a kopaszt engedték rúgni. Második gól ahol esetleg hibáztatható még Bogdán, az a megtorpanás nem volt szép.. hiába megint közel volt a kapufa, amit azét illik érezni. Fogadom a tengernyi gratulációt.
Jah, kimaradt amikor röhögtünk egy sort a hollandus niemand troll kapuson, aki helyett még Valdez is upgrade lenne... de sajnos neki sem sikerült egy második gólhoz hozzásegíteni minket.
3 perc hosszabbítás (WTF, come on ref), de mivel kb. 30 perce már mindenki máson röhög/trollkodik/jugó meccset idéz/izlandi kézimeccsről beszélget (bocs, ez amúgy első félidő 32. perce táján volt), igazából tökmindegy.
Jah, Knézyéken is röhögtünk egy sort a szünetben.. de ők kihozták a maximumot amit lehetett kb. sajnos, bár Kovács Zolinak volt egy aranyköpése amire már nem emlékszem.. de azon is görnyedtünk.
Meccs vége után mélyenszántó szakmai elemzés a fotelszurkerbrigádtól.. ahol az alábbi két állításon elmélkedtünk főleg:
-nem baj, hogy megtörtént, legyen ez jelen generáció Irapuatója vagy 1-12-je.. rövid, néma 1 perces tisztelgés a legendás Illés Béla emléke előtt.
-egyszerre, egy időben ketten is megfogalmazzuk, hogy igazából a felállással volt a baj, Egervári Sándor taktikai érzéke elég gyenge ugyanis. Én a 8-2-0-s felállást javaslom amely az 1920-as években dívott (értsd: 8 csatár), míg egy másik gentleman a 8 védős(!) felállást javasolná.. akkor legalább nem kapnánk annyit.
Jelzem neki, egyetértünk hogy jó védőkkel lehet kezdeni valamit, hisz a görögök is nyertek EB-t négy masszív védővel, ugyanakkor aljas módon rögtön darabokra is tépem az érvét, ama költői kérdéssel, hogyha 4 védőt nem tudunk kiállítani, ahol de facto Guzmics a legjobb játékos (aki ugyan nem egy nagy májer, de legalább relatíve konzisztens, és sok oltári hibát nem vét)... akkor miért akarunk nyolcat? (excl Juhász, természetesen, de hát ez azt hiszem egyértelmű axióma/kitétel)
Mások hümmögnek, egyetértenek.. sőt van aki még a quatro Guzmics-elméletemet is támogatja! Igaz, kajánul jelzi, hogy akkor az első 5 perc alatt más meccsen négy gólt fogunk kapni, és nem egyet. Ingatom a fejem, és kénytelen vagyok elfogadni ezt az érvet is, eme kompromisszumos megoldással zárjuk le az estét, mielőtt megrohanjuk a koedukált mosdóhelyiséget.. és mielőtt elindulnánk a kassza, majd otthonunk felé.
PS: egyébként az a gáz, hogy (i) Guzmics volt a legjobb védőnk ma (is?), futott az emberrel,keresztezett, voltak szerelései, kifejelt dolgokat.. sok kapitális/sőt úgycakkpundpakk igaz hibája sem volt; vö: Korcsmár, illetve a '10 yardot futom 10 másodperc' alatt Vili és (ii) Dzsudzsi jó volt amúgy. A végén volt egy önzőzése... de sajnos így is kiemelkedett a front sixből (értsd középpálya+csatárok(????), amúgy pedig az 50-65. perc között szintén sírva röhögve biztattuk hogy beadás helyet lője inkább kézen még valamelyik holland védőt.
PS2: biztos egy csomó mindent kihagytam még... jah, kabaré. Arra lyukadtunk hogy ki, hogy ez felért egy Dumaszínház/kabaré által nyújtott szórakozással.. és ugyan a sörért kellett fizetni, de azt ott is kellene, szóval igazából itt olcsóbban kijöttünk, és nem akármilyen előadást láthattunk.
Kíváncsian várom majd a mémeket.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Csányi épp készül kikapcsolni a tv-t, mikor csörög a telefon, Egervári hívja.- Felajánlom a lemondásom.
- Ok. Szia
Ez a magyar valóság.
több mint 12 éve
Sztem meg hozzá,ill az mlsz vezetőségéhez illő h a meccs után 3 perccel már elfogadott a lemindása..normális helyeken msx felajánlja a meccs után amiről másnap az elnökségi üles dönt h elfogadja e...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
pedig Sanyibá takarózhatott volna azzal, hogy nincs Huszti, nincs Gera, nincs Juhász.nem kicsit nőtt meg a szememben...
több mint 12 éve
Nem is kell sokat keresni: Vinicius nagyapja még Vince volt, Stopirának a teljes neve: Ianique dos Santos Tavares, szóval ő Sánta elvtárs leszármazottja. Mateos ősei meg Máték voltak. Ugye milyen gyorsan épül ez a védelem? 😀Otigbán kívül ilyen védőjátékosunk nincs csak MB1-es, azt meg látjuk mennyit ér...ShilkorCsináljuk azt amit pl. az osztrákok. Vásároljuk be bár fiatal közepes külföldi bajnokságban rendszeresen pályára lépő védőből. Majd keresünk mindenkinek egy magyar nagypapi őst. 😀iktriad
több mint 12 éve
Most hallom hogy Egervári lemondott. Te jó ég, hát miért?
több mint 12 éve
Botond von Hayn zu SteiermarkMár alig várom mikor lép a válogatottban pályára a Jordan Kovacs - Austin Pasztor csatársor.iktriadegyébként nem lepne meg, ha 20 éven belül olyanok is lennének a válogatottban, akik a mostanában kivándorolt magyarok kint képzett gyerekei. Mint mondjuk a törököknél Sahin, vagy az Altintop-tesók.Amadeus91Na, akkor meg is lehetne csinálni. Pedig csak ironizáltam az elméletemmel.jót nevetsz, de a mostani honosítási szabályok alapján egy-két ükpapi is doszt elég, hogy megkapd piros szőnyegen. Lazán ki lehetne menni Kijevbe a Dinamo akadémiára, Erdélybe, Felvidékre, Újvidékre, Burgenlandba, Horvátországba n+1. generációs magyarokért.Amadeus91Otigbán kívül ilyen védőjátékosunk nincs csak MB1-es, azt meg látjuk mennyit ér...ShilkorCsináljuk azt amit pl. az osztrákok. Vásároljuk be bár fiatal közepes külföldi bajnokságban rendszeresen pályára lépő védőből. Majd keresünk mindenkinek egy magyar nagypapi őst. 😀iktriad
Akkor nem stadionokra kell (csak) költeni, hanem játékosokra is. Tiszta klubfutball. 😀😀iktriad
Magnus Lakatos
Kasper Balogh
Laszlo Jones
több mint 12 éve
Már alig várom mikor lép a válogatottban pályára a Jordan Kovacs - Austin Pasztor csatársor.egyébként nem lepne meg, ha 20 éven belül olyanok is lennének a válogatottban, akik a mostanában kivándorolt magyarok kint képzett gyerekei. Mint mondjuk a törököknél Sahin, vagy az Altintop-tesók.Amadeus91Na, akkor meg is lehetne csinálni. Pedig csak ironizáltam az elméletemmel.jót nevetsz, de a mostani honosítási szabályok alapján egy-két ükpapi is doszt elég, hogy megkapd piros szőnyegen. Lazán ki lehetne menni Kijevbe a Dinamo akadémiára, Erdélybe, Felvidékre, Újvidékre, Burgenlandba, Horvátországba n+1. generációs magyarokért.Amadeus91Otigbán kívül ilyen védőjátékosunk nincs csak MB1-es, azt meg látjuk mennyit ér...ShilkorCsináljuk azt amit pl. az osztrákok. Vásároljuk be bár fiatal közepes külföldi bajnokságban rendszeresen pályára lépő védőből. Majd keresünk mindenkinek egy magyar nagypapi őst. 😀iktriad
Akkor nem stadionokra kell (csak) költeni, hanem játékosokra is. Tiszta klubfutball. 😀😀iktriad
több mint 12 éve
egyébként nem lepne meg, ha 20 éven belül olyanok is lennének a válogatottban, akik a mostanában kivándorolt magyarok kint képzett gyerekei. Mint mondjuk a törököknél Sahin, vagy az Altintop-tesók.Na, akkor meg is lehetne csinálni. Pedig csak ironizáltam az elméletemmel.jót nevetsz, de a mostani honosítási szabályok alapján egy-két ükpapi is doszt elég, hogy megkapd piros szőnyegen. Lazán ki lehetne menni Kijevbe a Dinamo akadémiára, Erdélybe, Felvidékre, Újvidékre, Burgenlandba, Horvátországba n+1. generációs magyarokért.Amadeus91Otigbán kívül ilyen védőjátékosunk nincs csak MB1-es, azt meg látjuk mennyit ér...ShilkorCsináljuk azt amit pl. az osztrákok. Vásároljuk be bár fiatal közepes külföldi bajnokságban rendszeresen pályára lépő védőből. Majd keresünk mindenkinek egy magyar nagypapi őst. 😀iktriad
több mint 12 éve
Na, akkor meg is lehetne csinálni. Pedig csak ironizáltam az elméletemmel.jót nevetsz, de a mostani honosítási szabályok alapján egy-két ükpapi is doszt elég, hogy megkapd piros szőnyegen. Lazán ki lehetne menni Kijevbe a Dinamo akadémiára, Erdélybe, Felvidékre, Újvidékre, Burgenlandba, Horvátországba n+1. generációs magyarokért.Amadeus91Otigbán kívül ilyen védőjátékosunk nincs csak MB1-es, azt meg látjuk mennyit ér...ShilkorCsináljuk azt amit pl. az osztrákok. Vásároljuk be bár fiatal közepes külföldi bajnokságban rendszeresen pályára lépő védőből. Majd keresünk mindenkinek egy magyar nagypapi őst. 😀iktriad
Akkor nem stadionokra kell (csak) költeni, hanem játékosokra is. Tiszta klubfutball. 😀😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ha Izland kedden nyer Norvégiában (a hazaiaknak esélyük sincs a 2. helyre), akkor Jégország történelmet ír.
több mint 12 éve
jót nevetsz, de a mostani honosítási szabályok alapján egy-két ükpapi is doszt elég, hogy megkapd piros szőnyegen. Lazán ki lehetne menni Kijevbe a Dinamo akadémiára, Erdélybe, Felvidékre, Újvidékre, Burgenlandba, Horvátországba n+1. generációs magyarokért.Otigbán kívül ilyen védőjátékosunk nincs csak MB1-es, azt meg látjuk mennyit ér...ShilkorCsináljuk azt amit pl. az osztrákok. Vásároljuk be bár fiatal közepes külföldi bajnokságban rendszeresen pályára lépő védőből. Majd keresünk mindenkinek egy magyar nagypapi őst. 😀iktriad
több mint 12 éve
Sokat érnek vele, ha minden második meccsen gólt kapnak róla.JC6Valószínűleg már nem lenne kezdő, ha folyton róla kapnák a gólokat.
több mint 12 éve
....22korul lattam az elso reszeredmenyt.5-1!!!!Kaptunk még hármat.
kapom most az uzenetet...8-1.
Mi a faszom tortent?!ZoliMP
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
....22korul lattam az elso reszeredmenyt.5-1!!!!Nyertünk 😀
kapom most az uzenetet...8-1.
Mi a faszom tortent?!ZoliMP
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 410
....22korul lattam az elso reszeredmenyt.5-1!!!!kapom most az uzenetet...8-1.
Mi a faszom tortent?!
több mint 12 éve
Otigbán kívül ilyen védőjátékosunk nincs csak MB1-es, azt meg látjuk mennyit ér...ShilkorCsináljuk azt amit pl. az osztrákok. Vásároljuk be bár fiatal közepes külföldi bajnokságban rendszeresen pályára lépő védőből. Majd keresünk mindenkinek egy magyar nagypapi őst. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sokat érnek vele, ha minden második meccsen gólt kapnak róla.
több mint 12 éve
Könyörgöm, a falra mászok, mikor az NSO-n is követelik be ezt az Otigba gyereket a válogatottba. Az első 10 csapat közül a Heerenveen kapta holtversenyben a 2. legtöbb gólt. Persze nem egy emberes a védelem, de akkor is...JC6Ő legalább játszik egy holland TOP10-es csapatban.
Én is annak örülnék ha magyar srácok játszanának a válogatottban, csak akkor ne akarjunk kijutni sehova. Realitás a 3-4. hely a csoportban.Besicet még ki ne hagyd... Tehát ezek szerint a bevándorlási hivatalból kellene valakit szövkapnak kinevezni, értem 😊Huszti és Tőzsér visszakerül, ez oké, mondjuk a védelem még kicserélődik (kikre?), és mit tudsz még ezen felül kitalálni?jjncaaVinicius, Stopira, Otigba. Magyar védőképzés sajnos gyakorlatilag nem létezik.Shilkor
jjncaa
Otigbán kívül ilyen védőjátékosunk nincs csak MB1-es, azt meg látjuk mennyit ér...Én mondjuk csak egy dolgot szeretnék látni a válogatásnál, hogy olyan játékos ne játszon, aki még a klubjában se lép pályára, nem hiszem, hogy olyan nagy kérés lenne...jjncaaHuszti és Tőzsér visszakerül, ez oké, mondjuk a védelem még kicserélődik (kikre?), és mit tudsz még ezen felül kitalálni?jjncaaVinicius, Stopira, Otigba. Magyar védőképzés sajnos gyakorlatilag nem létezik.Shilkor