NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
196
16
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
85
21
22:25
RedZone week 16
84
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
14
4
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
9
4
22:25
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Köszönöm a magyar válogatottnak, hogy megmutatta milyen érzés lesz majd nézni a Denver - Jacksonvillet vasárnap. 😀😀😀iktriadIntro.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Köszönöm a magyar válogatottnak, hogy megmutatta kb. milyen érzés lesz majd nézni a Denver - Jacksonvillet vasárnap. 😀😀😀
több mint 12 éve
adja magát, hogy ha itt nincs megfelelő ember, akkor hozni kell máshonnan. Azért Magyarországnál komolyabb méretű, öntudatú és (fociban az utóbbi időben) eredményesebb országnak sem derogált külföldi edzőt szerződtetni, vagy épp játékosokat honosítani; lásd Törökország. (szépen a "Döner-generáció" vitte magával vissza német szakembereket, + a német honban képzett fiatal generációt)Besicet még ki ne hagyd... Tehát ezek szerint a bevándorlási hivatalból kellene valakit szövkapnak kinevezni, értem 😊Huszti és Tőzsér visszakerül, ez oké, mondjuk a védelem még kicserélődik (kikre?), és mit tudsz még ezen felül kitalálni?jjncaaVinicius, Stopira, Otigba. Magyar védőképzés sajnos gyakorlatilag nem létezik.Shilkor
jjncaa
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
JJ-vel értek egyet, de Sanyának sem kellett volna ennyire meghunyászkodnia a felsőbb vezetés előtt. Látszott, hogy 80%-ban nem ő válogat, hanem neki mondják meg, kit válogasson be. Mert azt még a vak is látja, hogy Lipták, Gyömbér, Guzmics, Devecseri, Elek, stb., nem válogatott szint és Hajnal, Koman meg NK9 is csak a neve miatt van ott.Merítési lehetőség ugyan vajmi kevés, de biztos van attól jobb megoldás, mint ami most megy a válogatottnál.
több mint 12 éve
Ja, 37 éves. Haja sincs 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Jó, akkor Kovács Péter, aki alapember Norvégiában. Ja, hogy nincs eléggé zselés haja?Besicet még ki ne hagyd... Tehát ezek szerint a bevándorlási hivatalból kellene valakit szövkapnak kinevezni, értem 😊Huszti és Tőzsér visszakerül, ez oké, mondjuk a védelem még kicserélődik (kikre?), és mit tudsz még ezen felül kitalálni?jjncaaVinicius, Stopira, Otigba. Magyar védőképzés sajnos gyakorlatilag nem létezik.Shilkor
Én mondjuk csak egy dolgot szeretnék látni a válogatásnál, hogy olyan játékos ne játszon, aki még a klubjában se lép pályára, nem hiszem, hogy olyan nagy kérés lenne...jjncaa
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Besic már bosnyák válogatott sajnosBesicet még ki ne hagyd... Tehát ezek szerint a bevándorlási hivatalból kellene valakit szövkapnak kinevezni, értem 😊Huszti és Tőzsér visszakerül, ez oké, mondjuk a védelem még kicserélődik (kikre?), és mit tudsz még ezen felül kitalálni?jjncaaVinicius, Stopira, Otigba. Magyar védőképzés sajnos gyakorlatilag nem létezik.Shilkor
Én mondjuk csak egy dolgot szeretnék látni a válogatásnál, hogy olyan játékos ne játszon, aki még a klubjában se lép pályára, nem hiszem, hogy olyan nagy kérés lenne...jjncaa
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Besicet még ki ne hagyd... Tehát ezek szerint a bevándorlási hivatalból kellene valakit szövkapnak kinevezni, értem 😊Huszti és Tőzsér visszakerül, ez oké, mondjuk a védelem még kicserélődik (kikre?), és mit tudsz még ezen felül kitalálni?jjncaaVinicius, Stopira, Otigba. Magyar védőképzés sajnos gyakorlatilag nem létezik.Shilkor
Én mondjuk csak egy dolgot szeretnék látni a válogatásnál, hogy olyan játékos ne játszon, aki még a klubjában se lép pályára, nem hiszem, hogy olyan nagy kérés lenne...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Könyörgöm, a falra mászok, mikor az NSO-n is követelik be ezt az Otigba gyereket a válogatottba. Az első 10 csapat közül a Heerenveen kapta holtversenyben a 2. legtöbb gólt. Persze nem egy emberes a védelem, de akkor is...
több mint 12 éve
Olvassátok a másik kommentem is, mint mondtam 0ról indulunk...jön fel 4-5 u21es, plusz a nem szerethetőek...aztán 2 éven belül megy a válogatottság miatt az a 4-5 u21 külhonban, a kövi vb selejtezőn meglátjuk mivan...
több mint 12 éve
Róla kaptuk, de szerintem messze legjobb védőnk így is....hónapokat hagyott ki de ez mind1. Ennél rosszabb keretet,taktikát,csapatot úgy se lehet összerakni akármki is jön kapitánynak és akárkiket is rak be.Pintér Ádám jó lenne ha folyamatosan játszana, Korcsmár se lenne rossz ha játszana Fürthben, és meglátjuk mit tud Otigba is.KroosKorcsmárról kaptuk az első két-három gólt, imádom mindig ezt a nevekkel való fantáziálást... Csak sok értelme nincs még beszélni se arról, hogy mondjuk Dzsudzsit kiveszem a kezdőből, amikor a merítési lehetőség kb. egyenlő a nullával. Max kapusposzton lehet variálni, máshol mindenkinek meg lenne kötve a keze. Nyilván ennyire inkompetens, mint egervári sincs még egy kerek e világonjjncaa
több mint 12 éve
Huszti és Tőzsér visszakerül, ez oké, mondjuk a védelem még kicserélődik (kikre?), és mit tudsz még ezen felül kitalálni?jjncaaVinicius, Stopira, Otigba. Magyar védőképzés sajnos gyakorlatilag nem létezik.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kit rakjunk be Guzmicsék helyére? Tökmindegy. Esküszöm egy rossz szavam nem lenne, ha full amatőrök lépnének pályára. Nem értem miért olyan nehéz felfogni, hogy a mellkasodon lévő címer fontosabb, mint a hátán található név. Egyébként meg halkan jegyzem meg, hogy több olyan csapat - amelyiknek esélye van még odaérni a selejtezős helyekre - nem használja ezt a névre szóló mezbaromságot. Hollandia? Oké. Németország? Jó.De Magyarország? Minek?
A címer a lényeg.
több mint 12 éve
Pintér Ádám jó lenne ha folyamatosan játszana, Korcsmár se lenne rossz ha játszana Fürthben, és meglátjuk mit tud Otigba is.KroosKorcsmárról kaptuk az első két-három gólt, imádom mindig ezt a nevekkel való fantáziálást... Csak sok értelme nincs még beszélni se arról, hogy mondjuk Dzsudzsit kiveszem a kezdőből, amikor a merítési lehetőség kb. egyenlő a nullával. Max kapusposzton lehet variálni, máshol mindenkinek meg lenne kötve a keze. Nyilván ennyire inkompetens, mint egervári sincs még egy kerek e világon

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Megint oda jutunk, hogy sz...rból nem lehet várat építeniNem volt elég hideg Hollandiában, nem kötött meg.......
Kár ilyenért "marni" egymást.NB2
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Huszti és Tőzsér visszakerül, ez oké, mondjuk a védelem még kicserélődik (kikre?), és mit tudsz még ezen felül kitalálni?jjncaaHa mondjuk normális középpályás védekezés lenne, akkor jobb lenne a védelem is.
Ilyen középpálya mögött játszhatna Pique, Thiago Silva, Pepe, stb. is.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Záboltsch remélem már pakol...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Pintér Ádám jó lenne ha folyamatosan játszana, Korcsmár se lenne rossz ha játszana Fürthben, és meglátjuk mit tud Otigba is.
több mint 12 éve
Megint oda jutunk, hogy sz...rból nem lehet várat építeniKár ilyenért "marni" egymást.
több mint 12 éve
Koman,hajnal,guzmics,mészáros,lipták,elek,devecseri,nk9,király most ìgy hirtelen...peachAkkor mondd, hogy kik alkotnák a hátvédsort. 😊
több mint 12 éve
Dzsudzsák a lélektelen fos játékával meccsek óta nem csinál semmit. Kétszer ment el oldalt, passzolni luxus. Lipták egy lassú szar. Bogdánnál nagyobb lepkególokat még Seaman sem kapott, pedig az aztán. Devecseri simán nulla.Hagyjad már, a két belső védő mondjuk amúgy is peremember volt, a másik kettő meg mindenkinél kezdő lennejjncaaDzsudzsák, Devecseri, Lipták, Bogdán.berger90Sztem ebben volt edzőbuktatás is, más kérdés,hogy a keret fele is megy vele...megint ott vagyunk mint bozsik után, nulláról indulunk...peachKeret fele? Koman, Hajnal, Guzmics, Németh, ki még?jjncaa
Egyéb kérdés?
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Huszti és Tőzsér visszakerül, ez oké, mondjuk a védelem még kicserélődik (kikre?), és mit tudsz még ezen felül kitalálni?

---
több mint 12 éve
Koman,hajnal,guzmics,mészáros,lipták,elek,devecseri,nk9,király most ìgy hirtelen...