Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
. Arról meg nem ő tehet, hogy a játékosok 2x nem képesek odaállni Ramos mellé, ezzel el is dőlt a dolog taktika ide meg amoda.mondjuk 2 meccsen 0 lőtt gólnál tök mindegy hova áll a védő. Nem értem, hogyha nyer a csapata akkor ő a király (még akkor is ha bírói tévedések tömkelege által, és most nem csak a realra gondolok, nyilván elfogult vagyok, hanem pl. chelsea), ha kikapnak akkor nem ő a hibás? Ez azért nem túl következetes.
dande
Nos én személy szerint azért nem szeretem a pep hypeot mert mindig kész világverő csapat padjára ül le, de amikor szarban van a haza, akkor megáll a tudomány, gyakorlatilag 1 taktikát tud alkalmazni. Lehet hogy nem ellenszenves, de már csak ezért nem szimpatikus, ez a Bayern kis túlzással még Csertői irányítása alatt is bajnokságot nyert volna, a tavalyi bayernről meg ne is beszéljünk, annyival jobb csapat volt mint ez. Csak és kizárólag azért nem tudom most őket sajnálni, mert tavaly mindent megnyertek. Pep "zsenialitásáról" meg mindent elárul, hogy lenyilatkozta az első meccs előtt hogy a Real a világ legjobban kontrázó csapata" majd mit csinált? engedte őket kontrázni.
Mourinho vele ellentétben többnyire leszálló ágban levő csapatokhoz megy oda, nem világverőkbe. Ugyan sokaknak ellenszenves lehet a stílusa -ezt aláírom-, de ha jobban belegondolok sokkal közelebb áll hozzám mint a spanyolé, úgyhogy nem tudok rá haragudni. Bár azt is elhiszem hogy sokaknak túl sok a temperamentuma.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Jah jó akkor mindent értek 😉Mourinhot se szeretem ami azt illeti. 😀Guardiola megfőtt, öröm nézni.... :pNewmanMert mért? Bár nyilván szíved joga így gondolni.
Csak nem értem. Ha műringyó volna érteném (tuti behúzza holnap az a majom Chelsea-vel), De Guardiola emberileg pont nem tett érte semmit hogy így kárörvendjünk rajta. Van neki baja elég Tito halálával.
Nyilván alig várja/várta mindenki, hogy kárörvendjen rajta meg elverje a port hát tessék. Nem baj hogy ő volt az aki képes volt mindig beismerni ha elszúrta, most is megteszi. s jövőre igyekszik megmutatni tud valamit. Arról meg nem ő tehet, hogy a játékosok 2x nem képesek odaállni Ramos mellé, ezzel el is dőlt a dolog taktika ide meg amoda.
Tudom elfogadom, elfogult vagyok vele szemben mert azt 14 kupát nem olyan egyszerű elfelejteni, de utálom amikor keselyű módjára csapnak le arra aki nem szolgált rá. Mondom ezt úgy,hogy a Bayernt soha nem szerettem nagyon nem.
Remélem azért az Atletico holnap hidegre teszi a Dinamot. Érdekes fordítottja a dolgoknak, a Chealsevel igazán soha nem volt bajom csak most az edzőjével, míg a Bayernél másképp van.dande
Real szurkolóként jó látni.
Emberként meg nem ismerem, ahogy te sem, szóval szerintem nem kéne ilyen szinten túldimenzionálni a dolgokat... :pNewman
több mint 11 éve
Mourinhot se szeretem ami azt illeti. 😀Guardiola megfőtt, öröm nézni.... :pNewmanMert mért? Bár nyilván szíved joga így gondolni.
Csak nem értem. Ha műringyó volna érteném (tuti behúzza holnap az a majom Chelsea-vel), De Guardiola emberileg pont nem tett érte semmit hogy így kárörvendjünk rajta. Van neki baja elég Tito halálával.
Nyilván alig várja/várta mindenki, hogy kárörvendjen rajta meg elverje a port hát tessék. Nem baj hogy ő volt az aki képes volt mindig beismerni ha elszúrta, most is megteszi. s jövőre igyekszik megmutatni tud valamit. Arról meg nem ő tehet, hogy a játékosok 2x nem képesek odaállni Ramos mellé, ezzel el is dőlt a dolog taktika ide meg amoda.
Tudom elfogadom, elfogult vagyok vele szemben mert azt 14 kupát nem olyan egyszerű elfelejteni, de utálom amikor keselyű módjára csapnak le arra aki nem szolgált rá. Mondom ezt úgy,hogy a Bayernt soha nem szerettem nagyon nem.
Remélem azért az Atletico holnap hidegre teszi a Dinamot. Érdekes fordítottja a dolgoknak, a Chealsevel igazán soha nem volt bajom csak most az edzőjével, míg a Bayernél másképp van.dande
Real szurkolóként jó látni.
Emberként meg nem ismerem, ahogy te sem, szóval szerintem nem kéne ilyen szinten túldimenzionálni a dolgokat... :p
több mint 11 éve
Guardiola megfőtt, öröm nézni.... :pNewmanMert mért? Bár nyilván szíved joga így gondolni.
Remélem azért az Atletico holnap hidegre teszi a Dinamot. Érdekes fordítottja a dolgoknak, a Chealsevel igazán soha nem volt bajom csak most az edzőjével, míg a Bayernél másképp van.
Tudom elég bonyolult vagyok a feleségem is mondta már párszor 😛
több mint 11 éve
Teljesen megérdemelt grat a realosoknak! Hosszú offszezon lesz bajorföldön!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Hát azért jelen esetben Pepe és Ramos úgy játszott mint a világon a két legjobb középhátvéd és ezt nem elfogultságból mondom, hanem mert Ramos végre nem arcozott, Pepét meg az nem ismeri el aki megutálta az évek során mert volt pár olyan húzása, mint mondjuk most Riberynek is egy 😀 Szóval that is all.
több mint 11 éve
YoungZeeZee
9 504
Pep tényleg megbukott.Egyszerűen nem tud újítani, változtatni mikor szükséges lenne..ez nem az első alkalom. Amennyivel előrébb járt mindenkinél annyira lemaradt.
több mint 11 éve
Tudom, hogy nem szép dolog a káröröm, de Robben múlt héten azt nyilatkozta többet várt a Realtól, hát most megkapta 😊
több mint 11 éve
na. katalány földön az volt a baj, hogy volt kimagasló technikai skill, de nem volt kiló, és nem volt hátvédsor. bőrgatyás földön az a baj, hogy van kiló, meg van hátvédsor, de nincs olyan kiemelkedő szintű technikai skill elöl.nekem az a bajom, hogy egy német csapat akar úgy játszani mint egy latin (spanyol). Persze a bundásban lehet elég lesz, de a nagyobb meccseken döcög a dolog, már a MU ellen pengeélen táncoltunk. Előre félek, hogy mi lesz a Borussia ellen, félek csúnya vége lesz annak is. A Real meg úgy játszott mint egy német csapat, kíméletlenül uralta a légteret - elől hátul - erőszakosabban, gyorsabban játszottak, kihasználták a szélsőik gyorsaságát bla bla bla, melyik csapat is nyert meg tavaly így mindent... amelyik ma pirosban játszott?
mondjuk én azt hittem, hogy a német Inzaghi-ról bepattan valami, aztán meccs lesz, erre jön az a Ramos, akinek pályán sem kellene lennie, mert még Piquénél is nagyobb bohóc, erre fejel két gólt. na EZ a megalol kategória.
viszont lehet, hogy Ancelotti rájön a tutira, és előre pakolja be Szerdzsót, aztán hátha egy felívelés bepattan róla - feltéve, hogy holnap a Dinamó jut továbbslowmotion
megjött a pofon, a legyőzhetetlen mítoszt ássuk el, nézzük mit húz Pep.
több mint 11 éve
Ezt a Realt a Milan harommal verte volna. 😀Stezfélidőnként, tudjuk 😉
több mint 11 éve
Ezt a Realt a Milan harommal verte volna. 😀
több mint 11 éve
na. katalány földön az volt a baj, hogy volt kimagasló technikai skill, de nem volt kiló, és nem volt hátvédsor. bőrgatyás földön az a baj, hogy van kiló, meg van hátvédsor, de nincs olyan kiemelkedő szintű technikai skill elöl.mondjuk én azt hittem, hogy a német Inzaghi-ról bepattan valami, aztán meccs lesz, erre jön az a Ramos, akinek pályán sem kellene lennie, mert még Piquénél is nagyobb bohóc, erre fejel két gólt. na EZ a megalol kategória.
viszont lehet, hogy Ancelotti rájön a tutira, és előre pakolja be Szerdzsót, aztán hátha egy felívelés bepattan róla - feltéve, hogy holnap a Dinamó jut tovább
több mint 11 éve
Szegény bayern........
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Gotze bameg... Kurva jo csoka, erre megrohad a padon. Guardioalanal meg igaz, amit mondanak, csak elonybol tud jatszani, hatranyban nem tud megujulni.es varatlant huzni.
több mint 11 éve
Az csere 😀
több mint 11 éve
Szerencséje a Bayernnek,hogy a két ütésnél (Mandzukic az elején meg utána Ribery) pont Carvajal volt az elszenvedő...
több mint 11 éve
Le a kalappal a reál előtt. Egyszerűen éhesebbek. Még pep munkája nem ért be teljesen majd jövőrecsebilegyen igazad, én kicsit szkeptikus vagyok. Nagyon jó a penge idénykezdet/ősz, aztán jött a leengedés. Nyilván a 2:0nál, 3:0nál érkező hibák már következmények... Jó lenne abból meríteni, ami a régi Bayern-t jelenti. Értem én, hogy Pep a tiki-takára esküszik, de nagyon kíváncsi vagyok mennyit akar/képes ebből "engedni" a jövőben.
több mint 11 éve
Le a kalappal a reál előtt. Egyszerűen éhesebbek. Még pep munkája nem ért be teljesen majd jövőre
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Ancelotti egy zseni, mondtam en. Nem veletlenul nyert ennyi BLt a Milannal. Szep foci nem terepe, de az eredmenyes nagyon is.
több mint 11 éve
Pep!meccs után monnyá le,aztán gyere haza.
Amúgy mennyire lesz epic hogy mou a döntőbe betolja a buszt és veri a realt.
😀
több mint 11 éve
az a bizonyos identitás, amiről az NFLben is sokat beszélnek.Csak az eredmenyt latom. Ez valami vicc?Stezvéres valóság.Amadeus91
'who are these guys in green and gold' ?
több mint 11 éve
Ribery helyes kis balpofon, remélem nem fog eldurvulni nagyon a meccs
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Csak az eredmenyt latom. Ez valami vicc?StezNem. Ezt a Bayern ellen még David Moyes is továbbjutásra állt a 2. meccs 2. félidejében.
| Kőkemény 1 percig |