NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
55
8
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
kb egy értelmes kérdést sem kapott sztem, az összes csak támadó volt ill. teljesen független attól amit ő akart mondani ezzel a monológgal. Ha én kiállok így a nyilvánosság elé egy ilyen témában, majd ilyen kérdéseket kapok én is kicsit agresszívan reagáltam volna, látszott nála is hogy vissza kell fognia magát.Tényleg borzalmas kérdés. Egyáltalán nem lehet párhuzamot vonni a két említett dolog között.kristóf17Jáky Szabó Gergely azért odatette a kérdését a sajtótájékoztatón,látszik hogy ő még most is a szurkolókat képviseli a médiában.Kennyő volt az, aki a Romániába kiutazó szurkolókat párhuzamba állította a játékosokkal? legalja kérdés
amúgy az interjú így vágatlanul tényleg sokkal jobban hangzott, mint a kiragadott részletekjjncaa
Lehet hogy nagyképű, de azt simán elhiszem hogy kint nem ehhez van szokva mind edzői ill. újságírói szinten...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Tényleg borzalmas kérdés. Egyáltalán nem lehet párhuzamot vonni a két említett dolog között.Jáky Szabó Gergely azért odatette a kérdését a sajtótájékoztatón,látszik hogy ő még most is a szurkolókat képviseli a médiában.Kennyő volt az, aki a Romániába kiutazó szurkolókat párhuzamba állította a játékosokkal? legalja kérdés
amúgy az interjú így vágatlanul tényleg sokkal jobban hangzott, mint a kiragadott részletekjjncaa
több mint 12 éve
lehet hogy ezek közül van aki topcsapatban játszik, Shaquiri mindenképpen, de nem topjátékosok. Persze attól még jobbak mint a mi legjobbjaink, de szvsz pl Senderos szintjét biztos képes lenne egy magyar is elérni (pl Juhász ha anno még feljebb kerül amikor még ment neki).Nem elsősorban a topjátékosok száma dönti el hogy mi történik a pályán, gondoljatok a svájciakra pl, nem emlékszem hogy topcsapatban topjátékosuk lenne mégis csapatként jók tudnak lenni mert egy jól összerakott gépezetben, együttműködve játszanak. davemayerAzért örülnék én ha lenne egy Lichsteinerünk, Shaquirink, Inlerünk avgy egy Sanderosunk.
De amúgy igazad van.Hanni
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Nem elsősorban a topjátékosok száma dönti el hogy mi történik a pályán, gondoljatok a svájciakra pl, nem emlékszem hogy topcsapatban topjátékosuk lenne mégis csapatként jók tudnak lenni mert egy jól összerakott gépezetben, együttműködve játszanak. davemayerAzért örülnék én ha lenne egy Lichsteinerünk, Shaquirink, Inlerünk avgy egy Sanderosunk.
De amúgy igazad van.
több mint 12 éve
Jáky Szabó Gergely azért odatette a kérdését a sajtótájékoztatón,látszik hogy ő még most is a szurkolókat képviseli a médiában.Kennyő volt az, aki a Romániába kiutazó szurkolókat párhuzamba állította a játékosokkal? legalja kérdés
amúgy az interjú így vágatlanul tényleg sokkal jobban hangzott, mint a kiragadott részletek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Igazából van 5 európai szinten valamelyest elismert játékosunk azt kész.Bogdán,Huszti,Zsuzsi,Gera és Szalai.Esetleg azon is el lehetne gondolkodni, hogy Mo-n játszó jobb külföldieket (akik saját válogatottba nem férnek be) nem lehetne-e honosítani.
Ez kevés,és igazából nem látom hogy ki lehetne a következő aki legalább annyira sikeres lehet mint mondjuk Dzsudzsák Hollandiában.Talán Kovács vagy Otigba.Kenny
több mint 12 éve
Ezek a 20-30 éves lemaradásos duma is nettó hülyeség...a belgák 10 év alatt épìtettek konkrétan a szarból várat, a németek is a 2000es eb zakó után 2006ban már az új rendszerből kijövő emberekkel voltak bronzosak a vébén, de meg lehet nézni a bosnyákokat is stb.... csak hozzá értő szakemberek és elhivatottság kérdése minden....peachMár bocs, de te miről beszélsz? A belgáknál és a németeknél is megvolt minden (a bosnyák helyzetről nem tudok érdemben nyilatkozni), ami az újjáépítéshez kell: utánpótlás, szakemberek, infrastruktúra, pénz. Nálunk ebből - és ez vicces - csak a pénz van meg.
Az meg a másik dolog, hogy nem elsősorban az határozza meg egy ország fociját, hogy a válogatott miként szerepel, még ha nyilván az is a legfontosabb kirakat. De attól a német foci fundamentálisan kurva erős volt, hogy volt egy-egy gyenge világversenyük. Viszont - és ez megint vicces lesz - a magyar válogatott alapvetően sokkal jobb eredményeket produkál, mint amire a nem létező magyar foci predesztinálná.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
ez most komoly hogy még ezt a teljesen egzakt dolgot is így zárod le? érdekes....éljen a Fradi!22 évesen már nem volt olyan fiatal..de relatíve hamar került ki ő is Franciaországba.Amadeus91Husztira azért ez kevésbé igaz, profi volt ő már a Fradiban is.davemayermindegyik külföldi közegben kezdte a tényleges profi karrierjét.Amadeus91azért látszik, hogy kik szóltak eddig? Dárdai, Huszti és Szalai.Amadeus91mire célozgatsz mozart? 😀
amúgy az megvan h u21 spanyol vs. magyar new generation meccset semmi nem adja? v én vagyok rosszul tájékozott?peach
Őt a Fradi nevelte ki.Kenny
period.Amadeus91
én azt akartam írni hogy a fradiból lett válogatott is, tehát ebben a felvetésben pláne nem jó példa. period (vagy ha ez olyan nálad mint a táviratban a stop akkor elnézést! stop)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
éljen a Fradi!22 évesen már nem volt olyan fiatal..de relatíve hamar került ki ő is Franciaországba.Amadeus91Husztira azért ez kevésbé igaz, profi volt ő már a Fradiban is.davemayermindegyik külföldi közegben kezdte a tényleges profi karrierjét.Amadeus91azért látszik, hogy kik szóltak eddig? Dárdai, Huszti és Szalai.Amadeus91mire célozgatsz mozart? 😀
amúgy az megvan h u21 spanyol vs. magyar new generation meccset semmi nem adja? v én vagyok rosszul tájékozott?peach
Őt a Fradi nevelte ki.Kenny
period.
több mint 12 éve
22 évesen már nem volt olyan fiatal..de relatíve hamar került ki ő is Franciaországba.Amadeus91Husztira azért ez kevésbé igaz, profi volt ő már a Fradiban is.davemayermindegyik külföldi közegben kezdte a tényleges profi karrierjét.Amadeus91azért látszik, hogy kik szóltak eddig? Dárdai, Huszti és Szalai.Amadeus91mire célozgatsz mozart? 😀
Őt a Fradi nevelte ki.
több mint 12 éve
de relatíve hamar került ki ő is Franciaországba.Husztira azért ez kevésbé igaz, profi volt ő már a Fradiban is.davemayermindegyik külföldi közegben kezdte a tényleges profi karrierjét.Amadeus91azért látszik, hogy kik szóltak eddig? Dárdai, Huszti és Szalai.Amadeus91mire célozgatsz mozart? 😀
több mint 12 éve
Jáky Szabó Gergely azért odatette a kérdését a sajtótájékoztatón,látszik hogy ő még most is a szurkolókat képviseli a médiában.
több mint 12 éve
Husztira azért ez kevésbé igaz, profi volt ő már a Fradiban is.mindegyik külföldi közegben kezdte a tényleges profi karrierjét.Amadeus91azért látszik, hogy kik szóltak eddig? Dárdai, Huszti és Szalai.Amadeus91mire célozgatsz mozart? 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ez az interjú azért nagyon ott volt. Igaz, hogy az emberek 90%-a nem képes felfogni, amit mondott, de ettől még igaza volt szinte mindenben szerintem.
több mint 12 éve
mindegyik külföldi közegben kezdte a tényleges profi karrierjét.azért látszik, hogy kik szóltak eddig? Dárdai, Huszti és Szalai.Amadeus91mire célozgatsz mozart? 😀
több mint 12 éve
azért látszik, hogy kik szóltak eddig? Dárdai, Huszti és Szalai.Amadeus91mire célozgatsz mozart? 😀
amúgy az megvan h u21 spanyol vs. magyar new generation meccset semmi nem adja? v én vagyok rosszul tájékozott?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
most nem azért lehet hogy szar a választék, de van egy otigbánk pl holland elsőbe tolja minden héten ahol egy nevenincs van basten az edző... lehet itt jönni hogy nincs rutin stb, de egy devecserinek és egy guzmicsnak még annyi nemzetközi rutinja sincsen, ráadásul ők még nb1es szinten sem kiemelkedőek.
igaz messze vagyunk az elittől, még a középmezőnytől is, de ha ténylegesen a legjobbjaink játszanának akkor nem lennénk ilyen szarok. csak hát
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Devecseri sztár lett

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
azért látszik, hogy kik szóltak eddig? Dárdai, Huszti és Szalai.Amadeus91ja, köcsög bundesliga 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
azért látszik, hogy kik szóltak eddig? Dárdai, Huszti és Szalai.
több mint 12 éve
Nem elsősorban a topjátékosok száma dönti el hogy mi történik a pályán, gondoljatok a svájciakra pl, nem emlékszem hogy topcsapatban topjátékosuk lenne mégis csapatként jók tudnak lenni mert egy jól összerakott gépezetben, együttműködve játszanak. Egy baj van, nekik van egy Ottmar Hitzfeld-jük, nekünk nincs, és amíg ez a közeg ilyen marad így is lesz. Kellene egy ember aki mögé egységesen besorol a társaság jó része, a maradékot meg kiselejtezni a csába.Ez maximálisan edzőkérdés (persze már az utánpótlástól kezdve), a klasszis játékosok feltűnése - hogy egy klasszikust idézzek - jön magától...
Tudom fradi meg minden, de én speciel örülnék ha Moniz amit a Ferencvárosnál elkezdett kiteljesítené a magyar focira, mondjuk Sousa-val karöltve. Egyébként a legjobb egy Berti Vogts szintű elismert külföldi agy lenne akibe nem merne ez a sok gyökér belekötni de arra meg nincs pénz ugye.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ezek után ha magyar edző lesz a kapitány,Szalai lemondja.Igazából van 5 európai szinten valamelyest elismert játékosunk azt kész.Bogdán,Huszti,Zsuzsi,Gera és Szalai.
Ez kevés,és igazából nem látom hogy ki lehetne a következő aki legalább annyira sikeres lehet mint mondjuk Dzsudzsák Hollandiában.Talán Kovács vagy Otigba.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
...és még be sem fejeztem a regényem, itt az újabb gyöngyszem:www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/holland-magyar-az-ongolt-leszamitva-nem-jatszottam-rosszul-devecseri-2287671
Semmi önkritika.
Szerintem jól szálltam be, leszereltem Robbent, megelőztem a csapattársát, stb.
Most dicsérjelek meg?
Komolyan ááá.....végem... Aztán azt gondolom, hogy ettől nincs lejjebb, de azért felmegyek fb-ra, megkeresni őt és egy félmeztelen, tükörből pózolós profilkép fogad... Legalja.
Kedves Devecseri Szilárd!
Én meg az általános hatodikban a matek dolgozataimra kapott 2 db egyesemen és 3 db kettesemen kívül nem számoltam rosszul.
...és egy komment a végére:
"A magyar focisták embernek, futballistának egyaránt hitványak. Ez a nyilatkozat ékes bizonyítéka ennek. A sunyítás, a felelősségtől való bujdoklás jele ez a taknyoló nyilatkozat, tele "úgy éreztem" "úgy gondolom", kifejezéssel, és egy súlyos vereséget szenvedő csapat védője, aki ráadásul öngólt vét, addig facsarja a szót, amíg arra nem jön rá, hogy ő azért/attól még jól játszott, hát ez aztán a pofátlanság teteje. És a valóságérzet teljes hiányáról árulkodik !
Egyébiránt ezek a plázacicák SEMMIBEN SEM érnek fel a - bármily nemzetbéli - hivatásos labdarúgókhoz, hacsak nem számítjuk a divatos frizurát, extrém tetoválásokat, playstation jártasságot, szolárium-kozmetika bérletet a professzionális futballistaság elengedhetetlen kellékének ..."
több mint 12 éve
Nálam ez verte a biztosítékot legjobban."Az öngólt leszámítva nem játszottam rosszul - Devecseri"
Most komolyan?Ezek a fiatal tehetségeink?Ember 8 gólt(igaz amikor pályán voltál csak négyet) kaptunk egy tétmeccsen,és nem vagy hibás?Szégyen..
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Azért egy a sajtótájékoztató - őszinte roham megmutat valamit.Itt a vágatlan videóban sok rossz, negatív dolog elhangzik a focinkkal kapcsolatban (ami persze igaz), de azért valamire érdemes figyelni: amint egy kis kritika éri őt vagy játékostársait, azonnal támad, visszalő.
Emlékszem azon interjújára, ahol beszólt elég keményen az egyik újságírónak, akkor Dzsudzsák ott ült mellette és röhögött, közben meg pont Bazsi volt a ludas, hogy nem tudott válaszolni egy egyszerű kérdésre.
Most is: "Komolyan mondom mi ez, óvoda? Lesüllyedünk egy olyan szintre...én kiálltam ide, őszintén...stb." Amikor jogosan kérnek rajta - és válogatott társain - számon olyan alapvető dolgokat, ami talán még a San Marino-i amatőr csapat tagjai sem engednek meg maguknak, mint például a cipőfűző bekötés (öltözőben mit csinált ez a játékos vajon?), tök vakarás. A tisztelet legalapvetőbb jele az, hogy a hozzád beszélő edzőre nézel és figyelsz, állsz egy helyben, koncentrálsz. Ha erre képtelenek, akkor mit várunk tőlük a pályán?
A másik dolog az, hogy a lényeges kérdéseket pont kikerülni. Nekik nem volt halálfélelmük a másfél órás repülőúton, vagy a pályán, mint azoknak az ismerőseimnek, akik egy napot utaztak Romániába, meccsre mentek vagy a stadionban szurkoltak. 100%-ig igaza volt annak az újságírónak, amikor azt mondta, hogy az akarat legapróbb jelet sem lehetett felfedezni a pályán lévőkön. És nekem ne jöjjön azzal, hogy 50 ezer román volt ott, meg hogy 8 Steaua játékos a BL-ben játszik évente 6 meccset, mert ez nem igaz! Én full amatőr játékos vagyok, a szlovák negyedik vonalban. Nem vagyok profi, örülök, ha a benzinpénz mellé kapok pár eurót, amivel elismerik a játékom. Nem ebből élek, nem játszok több ezer ember előtt. De engem úgy felspannolt tavaly az egyik regionális derbink, amikor csak egy kis faluval játszottunk, de 1500 néző szorongott a stadionunkban, hogy nem bírtam megállni. Nem lettem jobb játékos, de meg akartam mutatni, hogy tudok harcolni. Engedtessék már akkor megkérdeznem, hogy ha mentálisan rendben lett volna egy Lipták, akkor gyorsabban fordul? Vagy Dzsudzsák pontosabban ad be? Vagy Koman nem ad el 10 labdából 9-et, csak 5-öt? Poén az egész. Lehet itt sok mindent az edzőkre fogni, de nem ők veszik át a labdát, nem ők futnak, nem ők adnak be, nem ők lőnek kapura.
Természetesen nagyon sok hozzá nem értő, nagyképű, majom edző van, aki csak a politikai hovatartozása vagy családi - baráti kapcsolatai révén jutott olyan pozícióba, hogy gyerekeket képezzen. Egyik ismerősöm épp szombaton mesélte, hogy a tarjáni csapatban játszó fiára felfigyelt egy megfigyelő tavaly és megkereste, hogy lenne egy lehetőség Kaposváron, kiemelt bajnokságban játszani. A gyerek (16 éves), a család első szóra ugrott. Leköltözni ugyan nem tudtak, de egy rokonuk a közelben lakik, így nála lett szállás és az a rokon el tud menni az összes meccsére, támogatni, helyzetjelentést adni a szülőknek. Lényeg a lényeg, a srác 4 hét után haza akart jönni. Kérdezik a rokont, mi történt. Hát a srácból nem tudja kiszedni, de amit lát minden meccsen az az, hogy az edző részegen irányít az oldalvonal mellől. Srác faterja ezért leutazott egy meccsre, hogy a saját szemével lássa. Nekem épp azt ecsetelte, mikor szombaton találkoztunk, hogy fel nem foghatja, 15-16 éves gyerekekkel hogy foglalkozhat egy olyan ember, aki minden nap iszik? Egy alkoholista. Kaposváron, kiemelt bajnokságban! Nem Patakon, megye 3-ban!
Aztán tudjátok, meséltem a másik ismerősömről, akinek a fia a SK Akadémián pallérozódik. Na most, ott olyan követelményeket állítottak a szülők elé, hogy nem bírták vállalni, ezért a gyereket elvitték Újpestre. Találkozok vele pont ma, elkezd mesélni. Azt mondja, múlthéten az egyik meccs után azonnal berontott egy nagynevű cég igazgatója az öltözőbe és a következőt ordította 30 cm-re az edző fejétől: "Nekem vannak magasabb szinten kapcsolataim, ha nem akarod magad kicsinálni, akkor a következő meccsen játszasd a gyerekem, vagy véged!" Mivel az ismerősöm fia az eset történésekor az öltözőben volt, így én hiszek neki. És ez csak két sztori a sok közül.
Szóval, én elhiszem, hogy a kritika szarul esik, de azért még Ádám sem tett le sokat az asztalra. Oké, szép lassan és fokozatosan építette fel magát, megcsinálta a karrierjét és ki vagyok én, hogy sárral dobáljam, de visszább kéne azért venni. Elismerem és tisztelem őt, viszont kíváncsi lennék, hogyha már ennyire ekéz itt sok mindenkit, hogy reagálna arra, mikor megmondanák neki: "Ádám, végignéztem a Schalke utóbbi 10 meccsét, az első perctől a kilencvenedikig és csináltam egy kis statisztikát is. A rád játszott 10 labda közül hármat nem tudtál átvenni, négy pedig több méterre pattant tőled."
Összegezve: igen, sok mindenben igaza van, de nem mindenben. És ne védjen nekem egy Guzmicsot, egy Liptákot, egy Mészárost, egy Hajnalt és ez Komant sem. Dzsudzsákot meg legfőképp nem.