Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 228 — Cowboys fan
Nem volt szép győzelem a mai,de ugyanúgy három pontot ér.
HAJRÁ KAPOSVÁR!Kenny
hát nem jött be.
viszont a fiúk legalább mínusz kettőnél, emberhátrányban is mentek előre. búcsúzni csak emelt fővel...
több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 501
Ma egy nagyon idős spanyol bácsi leszólított majd közölte velem, olyan vagyok mint Pique😀😀
Ez vajon megtiszteltetés?!Amúgy sztem kurvára nem hasonlítok rá.

Loki - Újpest
Azért más így meccset nézni. Jó stadion, mondhatni telt ház. Nyugati körítés, de valahogy az jutott eszembe vakok közt félszemű....
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 493 — Omar's Coming Yo!
Nem volt szép győzelem a mai,de ugyanúgy három pontot ér.
HAJRÁ KAPOSVÁR!

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
az új népstadionról tud valaki látványterveket mutatni? sehol nem találtam, pedig elméletileg június 7-én már búcsúztatják a régit (megint)baggio
állítólag őszre lesz csak megDub
Őszre lesznek meg a tervek?! Aztakurva...baggio
miért, nálunk is volt ilyen, elköltöztünk, aztán még egy év múlva is sikerül megtalálni dolgokat. mindig is mondtam, hogy ez az ország egy kibaszott nagy kupleráj, de most itt a kézzel fogható bizonyíték 😊slowmotion
egyszer már idéztem Moldovát:

"engem mindig bántott ez, mert már nem egy kuplerájban jártam, de mindben rend, tisztaság és fegyelem uralkodott..."

Mindig jövőre
több mint 11 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 761 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
már a mez is lassan barszás lesz, nem csak a foci 😛
Dexxter Tailor
eléggé kifakult az a barszás mez, biztos nem Ariellel mostákslowmotion
ahogy anno ezt sem 😊

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 471 — "Grammar maci"
Dexxter Tailor
eléggé kifakult az a barszás mez, biztos nem Ariellel mostákslowmotion
régebben is volt ilyen meze a münchennek nem értem miért cikizitek őket...? | értem ám 😛 |

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Dexxter Tailor
eléggé kifakult az a barszás mez, biztos nem Ariellel mosták
több mint 11 éve
az új népstadionról tud valaki látványterveket mutatni? sehol nem találtam, pedig elméletileg június 7-én már búcsúztatják a régit (megint)baggio
Őszre lesznek meg a tervek?! Aztakurva...baggio
miért, nálunk is volt ilyen, elköltöztünk, aztán még egy év múlva is sikerül megtalálni dolgokat. mindig is mondtam, hogy ez az ország egy kibaszott nagy kupleráj, de most itt a kézzel fogható bizonyíték 😊
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 471 — "Grammar maci"
Mezei nyelve mélyen benn vann a Fradi seggében, de nem gyengénpetey
Mezei annyira lefőtt már mint kommentátor hogy az hihetetlen, persze nyalt is a fradinak, de úgy zusammen volt idióta végig, pl ilyet mondani hogy a DVTK leparkolta a buszt, úgy ahogy Mou is csinálta - miközben a Diósgyőr rendre átment támadni a Fradi térfelére, nem volt bunkerfoci egyáltalán...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 459 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 149 — Csodabogár
Mezei nyelve mélyen benn vann a Fradi seggében, de nem gyengén

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 809 — no es importante
Őszre lesznek meg a tervek?! Aztakurva...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Visszahívják Kovács Zoltánt Újpestre
 www.borsonline.hu/20140509_visszahivjak_kovacs_zoltant_ujpestreBazzani
imádom, hogy rögtön a sportigazgatónál akarják kezdeni. mindenekelőtt Vignjevicset kell elzavarni, az új tréner hozna rendes játékosokat, és ha ez megvan, na akkor cseréljük a vezetőséget. Ha igaz a hír tehát, akkor is értelmetlen a logika.berger90
mennyire vicces, hogy amikor jött, és nyilatkozott valami szerényet egy egész pofás eredmény után, akkor a lila kontingens itt majdnem elcsöppent, hogy mekkora királyságos edző...slowmotion
kábé tíz éve esünk ugyanabba a hibába minden szezonban. Ékesszóló edzők, aztán kiderül, hogy csak tudás és akarat nincs mögötte. Az a nyilatkozat pedig, ahogy te is írtad, szerencsés időben született. Egy ugyanilyen nyilatkozatot pl a múlt heti 0-4 után egyenesen letiltattak volna.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
állítólag őszre lesz csak meg
több mint 11 éve
az új népstadionról tud valaki látványterveket mutatni? sehol nem találtam, pedig elméletileg június 7-én már búcsúztatják a régit (megint)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
imádom, hogy rögtön a sportigazgatónál akarják kezdeni. mindenekelőtt Vignjevicset kell elzavarni, az új tréner hozna rendes játékosokat, és ha ez megvan, na akkor cseréljük a vezetőséget. Ha igaz a hír tehát, akkor is értelmetlen a logika.berger90
mennyire vicces, hogy amikor jött, és nyilatkozott valami szerényet egy egész pofás eredmény után, akkor a lila kontingens itt majdnem elcsöppent, hogy mekkora királyságos edző...
több mint 11 éve
imádom, hogy rögtön a sportigazgatónál akarják kezdeni. mindenekelőtt Vignjevicset kell elzavarni, az új tréner hozna rendes játékosokat, és ha ez megvan, na akkor cseréljük a vezetőséget. Ha igaz a hír tehát, akkor is értelmetlen a logika.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
 www.borsonline.hu/20140509_visszahivjak_kovacs_zoltant_ujpestre

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Sajnos Zolly barátom nem léphet pályára vasárnap... Azért remélem jó hírrel jön haza, +1 éves szerződéssel a zsebben! GBUJC6
Már így írja a nevét?

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Sajnos Zolly barátom nem léphet pályára vasárnap... Azért remélem jó hírrel jön haza, +1 éves szerződéssel a zsebben! GBU
több mint 11 éve
baggio
látok rá esélyt, hogy kimentél a mai MTK-PFLA meccsre, ha igen, nem tett jót a haverodnak, epic öngól lett a vége 😀kristof
csak az öngólt láttam most, tényleg szép találat, persze pont az MTK ellen... 😊
na de majd jövő héten a felcsúti katlanban!

---
több mint 11 éve
Mindig van lejjebb:
 sportgeza.hu/futball/2014/05/09/egyedulallo_bravur_az_nb_i.-ben_torghelle_oltozkodes_kozben_serult_meg/

mégsem lehetett ott a kezdéskor, nem sokkal később kiderült, öltözködés közben sérült meg. A Sport TV közvetítésében elhangzott, hogy a futballista akkor húzódott meg, amikor megpróbálta felvenni a lábszárvédőjét, ez valószínűleg egyedülálló bravúr a futballvilágban. Az nb1.hu is úgy tudja, hogy Torghelle azért nincs a pályán, mert átöltözés közben gondjai akadtak.
😀 😀 😀 😀

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Danny Arizona Cardinals 1 774
Hát erre nem tudok mit mondani. Ugyan abban a stadionban, ugyan abba a kapuba, mint a Mester 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
baggio
látok rá esélyt, hogy kimentél a mai MTK-PFLA meccsre, ha igen, nem tett jót a haverodnak, epic öngól lett a vége 😀
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 720 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Megvan a német 30as bő keret a vébére - Mario Gomez a tévén nézi majd a világbajnokságot.

iktriad
ebben egész sok német nevű van. Löw hagyományt teremt?berger90
A török újhullám egyelőre csak Shkodran Mustafival képviselteti magát. 😕iktriad
Ő albán amúgy.
Szerk: látom megelőztek. 😊

Vicces, hogy Mihajlovics érkezése előtt gyenge volt aztán a válogatottig vitte.Bazzani
Mondjuk sanszosan Löw otthon hagyja majd, de a bő keret sem rossz státusz.