NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/dortmund-sorozatban-32-alkalommal-is-telt-haz-2288427Ez közel 2 és fél millió ember 32 meccsen!!!
több mint 12 éve
Tegnap előtt valaki kérdezte, hogy hogy jutottunk így a múltkori török meccstől az andorrai szörnyűséghez. Elgondolkodtam, hogy az EB selejtezők idején is sokkal jobban toltuk. Aztán eszembe jutott, hogy bizony ahhoz képest sokkal kevesebbet játszó embereink vannak. Fura, de ez is szempont, hogy ha légiósokat játszatunk olyanokkal kell tenni akik játszanak is. Dzsudzsi is alig-alig játszik kint, meg is látszik a teljesítményén.NB2Dzsudzsira nem tudom mert mondjak hogy nem jatszik csak mert nincs a mediaban?
Románokat olyan ember lőtte a 2.helyre akinek csapata sincs , szóval ez a kifogás is kicsit problémás szerintem.
több mint 12 éve
Tegnap előtt valaki kérdezte, hogy hogy jutottunk így a múltkori török meccstől az andorrai szörnyűséghez. Elgondolkodtam, hogy az EB selejtezők idején is sokkal jobban toltuk. Aztán eszembe jutott, hogy bizony ahhoz képest sokkal kevesebbet játszó embereink vannak. Fura, de ez is szempont, hogy ha légiósokat játszatunk olyanokkal kell tenni akik játszanak is. Dzsudzsi is alig-alig játszik kint, meg is látszik a teljesítményén.NB2Ez a Dzsudszák alig játszik dolog konkrétan baromság. Az utolsó 8 meccsből 1 volt, ahol nem játszott.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hellószia szerb élvonal........több mint 12 éve
Namost ezek közül a Mészöly kilóg, mert játékosként, edzőként és szövetségi kapitányként is voltak eredményei. Nem tudom emlékszel-e, de a '82-es VB előtt a selejtező csoportunk eredménye:engem az érdekelne, hogy minek a révén lesz valaki "kártevő". Elég rugalmas a fogalom.Amadeus91Kártevő? Aki ellehetetleníti más munkáját, nem enged mást dolgozni, megfúrja, akadályt emel elé, megfenyegeti, kicsesz vele. Olyan személy, aki tudja a megoldást egy problémára mégis az ellenkezőjét teszi. Lehúz másokat, nagyképű, bukás után nem vállalja a felelősséget.
Például:
- az MLSZ-ből 1-2 vezetőségi tag
- Mezey György, Mészöly Kálmán
- Bognár György és az összes tévés celeb, Várhidi, Puhl, stb.
- az összes UP- válogatott edző
- az NB1-es/NB2-es csapatok edzőinek 90%-a (Pintér, Csank, Supka, stb.)
- egyes médiumok képviselőiJC6
1- Magyaro.
2- Anglia
3-Románia
4-Svájc
5-Norvégia
Azután még török szövetségi kapitány is volt, meg a Fenerbahce edzője. Szóval a maga idejében hozott olyan eredményeket, amilyenekért most bármelyik magyar edző bármit megadna. Játékosként pedig olyan volt, amiért most mindenki sír hogy nincs: európai szinten a posztja egyik top játékosa.
Én egyébként nem komázom az öreget a tapló stílusa miatt, de amit elért, azt el kell ismerni. Mert emberileg olyan amilyen, de a tények ugye adottak.
több mint 12 éve
Tegnap előtt valaki kérdezte, hogy hogy jutottunk így a múltkori török meccstől az andorrai szörnyűséghez. Elgondolkodtam, hogy az EB selejtezők idején is sokkal jobban toltuk. Aztán eszembe jutott, hogy bizony ahhoz képest sokkal kevesebbet játszó embereink vannak. Fura, de ez is szempont, hogy ha légiósokat játszatunk olyanokkal kell tenni akik játszanak is. Dzsudzsi is alig-alig játszik kint, meg is látszik a teljesítményén.
több mint 12 éve
ugyanez a véleményem, talán itt lenne az ideje hogy vegyünk végre egy konkrét külföldi példát (mondjuk a törökökét) és elkezdjünk óriási összeget ölni az utánpótlásba ill az igazi edzőképzésbe + abba hogy külföldi szakemberek tömegét csábítsuk hazánkba. davemayerA TAO-s pénzeknek ELVBEN ide kéne jönniek. Az elvben nem véletlenül van nagybetűvel😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nagybátonyban meg feljutottak nb3-ba aztán az 5. héten elfogyott a zseton, jó kis csapat volt 😀Na elmész te a 😀 tudod hol lakok és mégsem jeleztél, hogy jössz meccsre, ezt sose bocsátom meg 😀
tavaly jártam ki meccsekre hébe-hóba tesóm pásztón nyomta.
4 év kihagyás után haverja unszolására odament baszélsőnek.
2. meccsen már jobbhátvéd volt, utána bal, végül középhátvéd, mert egyedül ő tudott fejelni 😀 2 meccsen játszott jól, ott is hagyta az egészet a picsába 😀 Volt egy '97-es gyerek, az már tavalyelőtt stabil kezdő volt felnőttbe... epic az a csapat, de ahogy elnéztem az egész bajnokság. Palotási 50 éves kapusnál 10 kapura lövésből 9 gól volt meg hasonlók 😀 nógrád megye 1. kb pest megye 3-al van egy szinten, de lehet túlzokeaglesmcnabb
Van most 3 nagyon jó csapat (Somos, SBTC, Cered), két közepes (BSE, Szécsény), a többi felejtős. De hallod, eljönnél megye 2-es vagy 3-as meccsre, haza se mennél, annyit fetrengenél a földön a röhögéstől. Bár mondjuk ez lehet, hogy minden megyében így van 😀
Amúgy most a Balassagyarmat jár hasonló cipőben, mint a Nagybátony, bár a BSE-nél az UP miatt iszonyat nagy pénzeket szakítottak a TAO-ból. Már valami új pályát is építenek, fedett lelátóval meg öltözőkkel. Legszebb az volt, hogy nyáron leigazoltak két 3. ligás szlovákot, Wukovics Lacit meg Balaskót, akik közül mára egy ha ott van a keretben 😀
Balaskó az első héten az összes gyarmati kocsmában és fogadóirodában bemutatkozott 😀 ráadásul nagy facebook-os, mint volt anno Vámosi a Bátonyban, NB3-ban 😀. Már elküldték, mert nagyon sokba volt a klubnak. 500 ezret vitt el havonta 😀
Wukovics meg felvette előre a 3 havi bérét aztán elment két meccsre, a harmadikra már sérültet jelentett, onnantól kezdve meg többet nem látták Gyarmaton.
több mint 12 éve
Nőtincs 😀 Tavaly ötödikek lettek a 16 csapatos bajnokságban, ahol az ötödik legkevesebb gólt rúgták 😀Nőtincs bmeg, 3.-os is voltak hasonló számú rúgott góllal 😀
Roma Gabi meg Njodo rulez, ketten 800 ezret vittek el egy hónapban Bátonyból 😀 Edu rúgott 14 meccsen 4 gólt, le is lépett télen 😀
Roma még ott van, egy kis apróért...JC6
Nagybátonyban meg feljutottak nb3-ba aztán az 5. héten elfogyott a zseton, jó kis csapat volt 😀
tavaly jártam ki meccsekre hébe-hóba tesóm pásztón nyomta.
4 év kihagyás után haverja unszolására odament baszélsőnek.
2. meccsen már jobbhátvéd volt, utána bal, végül középhátvéd, mert egyedül ő tudott fejelni 😀 2 meccsen játszott jól, ott is hagyta az egészet a picsába 😀 Volt egy '97-es gyerek, az már tavalyelőtt stabil kezdő volt felnőttbe... epic az a csapat, de ahogy elnéztem az egész bajnokság. Palotási 50 éves kapusnál 10 kapura lövésből 9 gól volt meg hasonlók 😀 nógrád megye 1. kb pest megye 3-al van egy szinten, de lehet túlzok
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Végre valaki aki képben van 😀Az előbb találkoztam a Salgótarjáni BTC (befektető: Puebla kft - temérdek Újpest szál/kapcsolat) gyúrójával, aki azt mondta, hogy hétvégén a Marek Penksa, Kovács Zoltán duóval indul harcba a csapat Nőtincsen 😀 😀 😀JC6Nőtincsen meg Schwarz Zotya söpröget, évek óta 5-4-1-es felállásban nyomják, villámléptű Szunter Csaba volt az ék 😀 sok gólt nem is lőttek egyik szezonban sem pedig ott voltak az élbojban mindig.
Schwarz pár éve söprögetőként volt házi gólkirály mert ő lőtte a tiziket 😀
De nagybátony is jó volt NdJodoval a pályán, meg romagabival a kapuban. ő sem megye 1ről álmodott amikor végigtolta a SanyiKarcsit. dehát az arc ott is nagyobb volt mint a teljesítmény.eaglesmcnabb
Nőtincs 😀 Tavaly ötödikek lettek a 16 csapatos bajnokságban, ahol az ötödik legkevesebb gólt rúgták 😀
Roma Gabi meg Njodo rulez, ketten 800 ezret vittek el egy hónapban Bátonyból 😀 Edu rúgott 14 meccsen 4 gólt, le is lépett télen 😀
Roma még ott van, egy kis apróért...
több mint 12 éve
Az előbb találkoztam a Salgótarjáni BTC (befektető: Puebla kft - temérdek Újpest szál/kapcsolat) gyúrójával, aki azt mondta, hogy hétvégén a Marek Penksa, Kovács Zoltán duóval indul harcba a csapat Nőtincsen 😀 😀 😀JC6Nőtincsen meg Schwarz Zotya söpröget, évek óta 5-4-1-es felállásban nyomják, villámléptű Szunter Csaba volt az ék 😀 sok gólt nem is lőttek egyik szezonban sem pedig ott voltak az élbojban mindig.
Schwarz pár éve söprögetőként volt házi gólkirály mert ő lőtte a tiziket 😀
De nagybátony is jó volt NdJodoval a pályán, meg romagabival a kapuban. ő sem megye 1ről álmodott amikor végigtolta a SanyiKarcsit. dehát az arc ott is nagyobb volt mint a teljesítmény.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
évi 100 000 euró nem olyan nagy pénz szerintem, azt megkapja Svájcban is, vagy bárhol nyugaton.Más: Guus Hiddink az Ancsinál évi 8 millió eurót keresett, ami 2,4 milliárd forint. Van 32 első és másodosztályú csapatunk, mi lenne, ha ebből az összegből mindegyiknek az élére hoznánk évi 100 000 eurós keresetért egy-egy szakmai vezetőt az utánpótlás koordinálására? Hiddink béréből 3 évig dolgozhatna itt 32 SZAKEMBER a fiatal gyerekekkel. Igaz, ez nem lenne látványos, "csak" hasznos...Szokolugyanez a véleményem, talán itt lenne az ideje hogy vegyünk végre egy konkrét külföldi példát (mondjuk a törökökét) és elkezdjünk óriási összeget ölni az utánpótlásba ill az igazi edzőképzésbe + abba hogy külföldi szakemberek tömegét csábítsuk hazánkba. Vagy ez, vagy hagyjuk az egészet a francba és mindenki törődjön bele hogy 3-4. helynél előrébb nem fog lenni a válogatott a random selejtezősorozat végén a csoportjában.
Egyébként most idehozni ennyi pénzért egy ekkora szakembert mégsem most a legjobb ötlet, a feltöltött EB-re lehet hogy az Egervári is eljuttatott volna minket - bár akkor meg 10 évig minden meg lett volna bocsájtva neki szóval jobb hogy felállt...davemayer
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Az előbb találkoztam a Salgótarjáni BTC (befektető: Puebla kft - temérdek Újpest szál/kapcsolat) gyúrójával, aki azt mondta, hogy hétvégén a Marek Penksa, Kovács Zoltán duóval indul harcba a csapat Nőtincsen 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Más: Guus Hiddink az Ancsinál évi 8 millió eurót keresett, ami 2,4 milliárd forint. Van 32 első és másodosztályú csapatunk, mi lenne, ha ebből az összegből mindegyiknek az élére hoznánk évi 100 000 eurós keresetért egy-egy szakmai vezetőt az utánpótlás koordinálására? Hiddink béréből 3 évig dolgozhatna itt 32 SZAKEMBER a fiatal gyerekekkel. Igaz, ez nem lenne látványos, "csak" hasznos...Szokolugyanez a véleményem, talán itt lenne az ideje hogy vegyünk végre egy konkrét külföldi példát (mondjuk a törökökét) és elkezdjünk óriási összeget ölni az utánpótlásba ill az igazi edzőképzésbe + abba hogy külföldi szakemberek tömegét csábítsuk hazánkba. Vagy ez, vagy hagyjuk az egészet a francba és mindenki törődjön bele hogy 3-4. helynél előrébb nem fog lenni a válogatott a random selejtezősorozat végén a csoportjában.
Egyébként most idehozni ennyi pénzért egy ekkora szakembert mégsem most a legjobb ötlet, a feltöltött EB-re lehet hogy az Egervári is eljuttatott volna minket - bár akkor meg 10 évig minden meg lett volna bocsájtva neki szóval jobb hogy felállt...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Igaz, ez nem lenne látványos, "csak" hasznos...SzokolAkkor hülyeség 😀 És mit tennél a kirakatba?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Mindenféle magyarázat nélkül szeretném belinkelni az MLSZ szakmai bizottságának tagjait:Elnök:
Gellei Imre
Tagok:
Benczés Miklós
Bozsik Péter
Garami József
Halmai Gábor
Herczeg András
Illés Béla
Kovács Zoltán
Róth Antal
Szalai László
Kérdés: mit vártunk?
Más: Guus Hiddink az Ancsinál évi 8 millió eurót keresett, ami 2,4 milliárd forint. Van 32 első és másodosztályú csapatunk, mi lenne, ha ebből az összegből mindegyiknek az élére hoznánk évi 100 000 eurós keresetért egy-egy szakmai vezetőt az utánpótlás koordinálására? Hiddink béréből 3 évig dolgozhatna itt 32 SZAKEMBER a fiatal gyerekekkel. Igaz, ez nem lenne látványos, "csak" hasznos...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem hiszem azt, hogy meg lehet tenni, de mindenre van megoldás és ezeknek az embereknek a munkáját is el lehetne lehetetleníteni. Nem kell mindjárt felkapni a vizet, csak leírtam kik a kártevők és jó lenne tőlük megszabadulni.
több mint 12 éve
Te el vagy kicsit tévedve ha azt hiszed ezt így meg lehet tenni...engem az érdekelne, hogy minek a révén lesz valaki "kártevő". Elég rugalmas a fogalom.Amadeus91Kártevő? Aki ellehetetleníti más munkáját, nem enged mást dolgozni, megfúrja, akadályt emel elé, megfenyegeti, kicsesz vele. Olyan személy, aki tudja a megoldást egy problémára mégis az ellenkezőjét teszi. Lehúz másokat, nagyképű, bukás után nem vállalja a felelősséget.
Például:
- egyes médiumok képviselőiJC6
Te az képzeled, hogy Csányi az atyaúristen es barmit megtehet , de ilyet még Vitya se tehetne meg kb...
Mondjuk elképzelem, hogy, hogy a picsába adod be az UEFAnak mondjuk hogy az edzőid 70% kát kibaszod , vagySport1 és támogatóknak akik velük reklámozzák a magyar focit mennyire mennének neked stb.
Értem a problémát , de hogy valakit amiatt szidsz csak hogy szidhass mert nem csinált olyat amit nem tehet elég vicces.
Kb. Mintha a hardcore szélső jobb azt mondaná Vitya szar ember mert nem deportálta az összes cigány bűnözőt. Szép szép csak mielőtt baromságokat írunk gondolkozzunk már el a megvalósíthatóságán is...
több mint 12 éve
Irigykedem.semmi tömeg oszlatás...hol vannak a vízágyúk és a paprika???
JC6
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Irigykedem.több mint 12 éve
A magyar foci annyira más az alapoktól kezdve, mint a labdarúgás, hogy egy külföldi top edző nem tud mit kezdeni az itt rendelkezésre álló emberanyaggal. (Ezért sem lehetnek itt sikeresek és menekülnek el végül sikoltozva.) Top ligák 3. vonalából jövő edző talán tudna faragni valami lábfélét a honi tuskókból.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
deportálhatjuk akkor fél Magyarországot.engem az érdekelne, hogy minek a révén lesz valaki "kártevő". Elég rugalmas a fogalom.Amadeus91Kártevő? Aki ellehetetleníti más munkáját, nem enged mást dolgozni, megfúrja, akadályt emel elé, megfenyegeti, kicsesz vele. Olyan személy, aki tudja a megoldást egy problémára mégis az ellenkezőjét teszi. Lehúz másokat, nagyképű, bukás után nem vállalja a felelősséget.
JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
engem az érdekelne, hogy minek a révén lesz valaki "kártevő". Elég rugalmas a fogalom.Amadeus91Kártevő? Aki ellehetetleníti más munkáját, nem enged mást dolgozni, megfúrja, akadályt emel elé, megfenyegeti, kicsesz vele. Olyan személy, aki tudja a megoldást egy problémára mégis az ellenkezőjét teszi. Lehúz másokat, nagyképű, bukás után nem vállalja a felelősséget.
Például:
- egyes médiumok képviselői