NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 014
62
01:40 ORANGE BOWL, Penn State vs Notre Dame - ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Azért nekem tetszett ez a meccs. Végre volt elképzelés. Végre volt hajtás.FViktor93De miért nem tudnak mindig így játszani?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Drága Attilám 10 perce állt be és végignézi ahogy tőle 2 méterre az ellenfél saját tizenhatosán a holland leveszi mellel a labdát...JayBfáradt, hagyjad már
komoly 10 perc volt ez 😀
Divat: Jaja, csak Urby pályán nem lesz 😕
Szombaton amúgy utazom el, így sajnos nem láthatom a vereségünket..
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Azért nekem tetszett ez a meccs. Végre volt elképzelés. Végre volt hajtás.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kéne ide a megmentőmióta névvel ellátott mezünk van sanyi nem játszhat, mert az adidas nem bírná a magyar szurkolók megrendeléseit.
Sebii
megmondom őszintén, ha én vennék soccer mezt akkor az csak sanyi lehetne
több mint 13 éve
Akkor csak gólcsúcs beállítás. 😀Legközelebb összejön a 4-4. 😊
Persze megint rossz arányban.danyly
több mint 13 éve
JéBé
7 091
Drága Attilám 10 perce állt be és végignézi ahogy tőle 2 méterre az ellenfél saját tizenhatosán a holland leveszi mellel a labdát...
több mint 13 éve
azóta szopunk amúgy megint, mióta Urby bent vanna majd szombaton 😛
egyértelmű tények ezek kérem szépen 😀Stez
|
több mint 13 éve
Akkor csak gólcsúcs beállítás. 😀 Persze megint rossz arányban.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
azóta szopunk amúgy megint, mióta Urby bent vanegyértelmű tények ezek kérem szépen 😀
több mint 13 éve
melyik hülye tolt egy műesést az előbb? 😀shawnkasztem Gera volt ,de védő összerúgta lábát szvsz
|
több mint 13 éve
😂a mágus éra lezárása. ott is vezettünk 😀haromtA végén még gólcsúcs lesz ha így folytatjuk.Volt egy 7-1 nekik...Vrijbloed
Szerintem ennyi gól még nem volt holland-magyaron.
Persze itt az 5-ik. 😕
Gyerünk hátha sikerül még szépíteni az eredményen. Itt már bármi megtörténhet...danyly
több mint 13 éve
melyik hülye tolt egy műesést az előbb? 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a mágus éra lezárása. ott is vezettünk 😀A végén még gólcsúcs lesz ha így folytatjuk.Volt egy 7-1 nekik...Vrijbloed
Persze itt az 5-ik. 😕
Gyerünk hátha sikerül még szépíteni az eredményen. Itt már bármi megtörténhet...danyly
több mint 13 éve
Érkezzen már valaki középen bassszusA labdást meg támadjuk már meg vazzzzze
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Mondjuk nekünk Moldáviában kellene nyernünk nem itt.... :rolleyes:
több mint 13 éve
Te jó ég :mad: :mad: Fülöpnek volt védése a meccsen?????Black_AdderNem. Átlag 10 meccsenként van egy fantasztikus teljesítménye, a többi 9 viszont ilyen. 😕
Nem értem, hogy kerülhet a válogatott közelébe!
több mint 13 éve
A végén még gólcsúcs lesz ha így folytatjuk.Volt egy 7-1 nekik...
Persze itt az 5-ik. 😕
több mint 13 éve
Sebii
3 580
Laczkó helyett én is játszhatnék. Úgy is balbekk voltam megye 1 ifiben.
több mint 13 éve
buzivagybuzivagybuzivagybuzivagy!
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
A végén még gólcsúcs lesz ha így folytatjuk.Szerintem ennyi gól még nem volt holland-magyaron.
Persze itt az 5-ik. 😕
Gyerünk hátha sikerül még szépíteni az eredményen. Itt már bármi megtörténhet...
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Sanyi a félpályáról is lőtt már gólt és Ő nem Fülöpnek! 😛
több mint 13 éve
mekkora 5. gól. Dirk mégis tud labdarúgni valamennyit.