NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 014
62
01:40 ORANGE BOWL, Penn State vs Notre Dame - ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
És ne felejtsük el a meg nem adott gólt se...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
töki góljával nyerünk a 93.percbenlegyen bármi a vége,örülni fogok,mert most látszik a srácokon h megdöglenek a pályán 😊
több mint 13 éve
Ezek után még inkább nem értem: MI A F@SZ VOLT PÉNTEKEN???
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
JéBé
7 091
Thököly kellet csak vaze.
több mint 13 éve
És ott van. Pont most írtam kell egy 3-dik.Tessék. 😀
Gyönyörű góóóóóól. 😀
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Holnap megyek a magamra tetováltatom Zozit 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
lol mi meccs
több mint 13 éve
Mekkora meccs lett ez, tekurvaélet 😀 😀 Gerzson MVP
több mint 13 éve
hát ez bazdmeg kééész 😂 😂 Geraaa
több mint 13 éve
Gerzsooooooooooooooooooooooooon.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Ez a meccs vazze 😀😀Geraaaaaaaaaaaa!
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Sebii
3 580
Tökölyvel mi a f.szt akarunk?LakiAbban bízunk ,hogy a védőik halálra röhögik magukat és ott elsz a hely Balásznak meg Gerzsonnak.
Hoppá Zozi! 😀
több mint 13 éve
GEEEEEEEEEEERAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 13 éve
GERAMekkora gól!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Geraaaaaaa
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Ez nem potya, Juhászé.SchleckKb akkor vetődött, amikor a labda már mögötte volt
GERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
több mint 13 éve
Ba...ák meg rúgjunk már nekik egy szaros harmadik gólt!!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
lollollol
több mint 13 éve
először én is Fülöpre fogtam, de látszott, hogy beleért a védő, így ezt nem lehet kapushibának mondaniszerencsétlen gól
több mint 13 éve
Tökölyvel mi a f.szt akarunk?
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."