Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 490 — Vikings fan
Én valahol Sobrival értek egyet.
Megint elő fog jönni a fanatizmusról való véleményem, amibe sokan belekötöttek.
Engem is bosszantott a Románok elleni vereség, főleg a játék miatt,no aztán az is bosszantott, hogy még kedd délután is az Észt meccset előtt a fantasztikus blogokon megjelent vagy 2.3 írás péntekről.
Ahogy írtam korábban, ha magyarok játszanak remegve nézem ( klub független vagyok)

Kérdés? Mitől jobb nekünk szurkolóknak, ha pl nyertünk volna Romániában? Visszakapjuk Erdélyt? A GDP megemelkedik? Kevesebb adó lesz? Netán egy halálos beteg rokonunk meggyógyul?
A válasz nem? Önbecsülés? Magyarországon annyi románnal találkozunk , hogy naponta jó lesz majd az orruk alá dörgölni? Nem otthon élek illetve jelenelg egy olyan cégnél dolgozom ami a sport igencsak körbeleng a profil miatt, A kollégáim Svéd, Észt, Angol, Spanyol, Német....Ez akkora téveszme, hogy a foci több, mint egy sport..Szerintetek engem megbélyegeznek bent azért, mert Magyar vagyok és foss a focink?! Vagy kinevetnek?Nem beszélgetnek velem? Baromság. Annyi téveszme fut át az emberek agyán, h hihetetlen.
Ahogy anno írtam meghalnék a szeretett klubbomért. Minek mit ad neked? Előléptetést, mennyivel jobb odadörgölni az újpesti haverodnak, hogy bazz nyertünk 1-0-ra?! Jobban fogsz aludni?

A másik: Annyira minősítetlen hangot üt meg egy-két ember. Igaz, nem a "fórumtársak" felé, de számomra akkor is egy bizonyítvány az, hogy így dögölj meg, a k anyád stb....Nem is értem, mitől van ennyi agresszió az emberekben? Jó mondjuk értem, de számomra ez már ijesztő. Hol a tisztelet?! Neked jól esne ha ilyeneket írnának Rólad?

Bizto sok fórumos tudna regélni, h Ő mennyivel jobb focista volt és Neki ott lenne a helye a nemzetiben.
Én is tudnék mesélni, de bazzz emberek 10-15 éve volt gondolom. Kelj fel és járj, minek ezen sírni?

Pénteken, nem hiszem, hogy nem akartak nyerni! Guzmics?! Hibázott, más is hibázott már, de utána talán felfele lógott ki a fossból, de itt mindenki anyázza....

Lehet megkapom, hogy nem vagyok Magyar, ami vicces lenne😊

Nem azt mondom, hogy jó ami otthon folyik , mint foci, de ez van. Nem a focitól lesz kenyér az asztalon.ZoliMP
De az a vicc, hogy ti misztifikáljátok túl. Drága kenyérről vagy hogy sokkal jobb mindenkinek senki nem beszélt. Tudod mennyivel lett volna jobb, annyiban hogy ha nyerünk akkor örülünk, ha vesztünk akkor meg nem. Te soha semminek nem szurkoltál még gondolom csak olcsóbb legyen a kenyérnek...
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 195 — Axel Foley
Szerintem zárjuk be ezt az egész fórumot mert tök felesleges bármelyik csapatnak szurkolni, hisz attól nem lesz olcsóbb a kenyér ha nyernek.
Meg az is szégyelje magát aki szurkolt bármelyik olimpikonunknak.
Én marha azt hittem, ha szurkolok az Újpestnek a hétvégén akkor meggyógyul az egyik halálos beteg rokonom.

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
"Csak" kurvára örültünk volna, ennyi. Nem lett volna olcsóbb a kenyér, nem lett volna több a fizetésünk, a suliban jobb jegyet sem kaptunk volna, de nem is ezért nézzük. Meccsnézés közben nem ezekre gondol az ember ez szórakozás. Hogy mitől lett volna jobb? Legyőztük volna az egyik közvetlen rivális nemzetet és hetekig rohadtul örültünk volna neki. Akik pedig kinn voltak nekik lehet élete legjobb túrájuk lett volna (bár román rendőrök biztos beleköptek volna a levesbe). Ha meg már fanatizmus, akkor azt is illik megnézni, hogy néha eredménykövetőben mi szokott menni NFL-el kapcsolatban...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 571
Én valahol Sobrival értek egyet.
Megint elő fog jönni a fanatizmusról való véleményem, amibe sokan belekötöttek.
Engem is bosszantott a Románok elleni vereség, főleg a játék miatt,no aztán az is bosszantott, hogy még kedd délután is az Észt meccset előtt a fantasztikus blogokon megjelent vagy 2.3 írás péntekről.
Ahogy írtam korábban, ha magyarok játszanak remegve nézem ( klub független vagyok)

Kérdés? Mitől jobb nekünk szurkolóknak, ha pl nyertünk volna Romániában? Visszakapjuk Erdélyt? A GDP megemelkedik? Kevesebb adó lesz? Netán egy halálos beteg rokonunk meggyógyul?
A válasz nem? Önbecsülés? Magyarországon annyi románnal találkozunk , hogy naponta jó lesz majd az orruk alá dörgölni? Nem otthon élek illetve jelenelg egy olyan cégnél dolgozom ami a sport igencsak körbeleng a profil miatt, A kollégáim Svéd, Észt, Angol, Spanyol, Német....Ez akkora téveszme, hogy a foci több, mint egy sport..Szerintetek engem megbélyegeznek bent azért, mert Magyar vagyok és foss a focink?! Vagy kinevetnek?Nem beszélgetnek velem? Baromság. Annyi téveszme fut át az emberek agyán, h hihetetlen.
Ahogy anno írtam meghalnék a szeretett klubbomért. Minek mit ad neked? Előléptetést, mennyivel jobb odadörgölni az újpesti haverodnak, hogy bazz nyertünk 1-0-ra?! Jobban fogsz aludni?

A másik: Annyira minősítetlen hangot üt meg egy-két ember. Igaz, nem a "fórumtársak" felé, de számomra akkor is egy bizonyítvány az, hogy így dögölj meg, a k anyád stb....Nem is értem, mitől van ennyi agresszió az emberekben? Jó mondjuk értem, de számomra ez már ijesztő. Hol a tisztelet?! Neked jól esne ha ilyeneket írnának Rólad?

Bizto sok fórumos tudna regélni, h Ő mennyivel jobb focista volt és Neki ott lenne a helye a nemzetiben.
Én is tudnék mesélni, de bazzz emberek 10-15 éve volt gondolom. Kelj fel és járj, minek ezen sírni?

Pénteken, nem hiszem, hogy nem akartak nyerni! Guzmics?! Hibázott, más is hibázott már, de utána talán felfele lógott ki a fossból, de itt mindenki anyázza....

Lehet megkapom, hogy nem vagyok Magyar, ami vicces lenne😊

Nem azt mondom, hogy jó ami otthon folyik , mint foci, de ez van. Nem a focitól lesz kenyér az asztalon.
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Ez a tegnapi meccs olyan volt, mint a régi vicc csattanója:
Két elégtelen után még volt kedved énekelni?
A teljes viccet nem írnám le, aki ismeri, az tudni fogja, hogy miről szól.
Annyiban egyébként igaza van Sobri fórumtársnak, hogy ezeknek az elkényeztetett milliomosoknak/Zsuzsi & co/ szinte semmit sem jelent a címeres mez.
Elsősorban azért, mert nem itt akasztják le a nagy lét.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 490 — Vikings fan
Tényleg szórakoztató olvasni, hogy 2013-ban, az Európai Unióban, amikor határátkelő, vagy ellenőrzés nélkül el lehet autózni akár Madridig, mindenkinek okosteló, tabletek, ugyanazok a márkás ruhák vannak, azt vélelmezik sokan, hogy egy játékban, milliomosoknak számítanak olyan anakronisztikus fogalmak, mint "haza", "címeres mez", stb.
Egy prolinak Kaposvár külvárosában, vagy egy gimisnek Újpesten, akinek nincs ezekhez a dolgokhoz kapcsolata, és bele van ragadva a 20 évvel ezelötti valóságba lehet fontos egy játékban egy másik "ország" fölött aratott győzelem, de azoknak a profi játékosoknak, akiknek ez egyfajta megélhetés, munka, mondhatni tökmindegy.
És felesleges ezt megítélni, pláne érzelmi síkon.
2013-ban technikailag az EU-ban nincsenek nemzetállamok.
Pl. mit nem lehet csinálni Romániában (vagy akár Franciaországban, Belgiumban, stb.) amit Magyarországon lehet?
Alapíthatsz céget, nyithatsz bankszámlát, kontroll nélkül jöhetsz-mehetsz, vehetsz házat, válallhatsz munkát, házasodhatsz, stb.
Pláne mi a különbség egy kozmopolita életmódot folytató milliomos számára?
Az égvilágon semmi.
Az meg valóban nem az ő problémájuk, ha valami zserencsétlen drukker többet lát egy meccsbe, mint amit az valójában jelent.
Ha valakinek az az élete csúcspontja, ha mondjuk a magyar gurulósfoci válogatott kijut egy világeseményre - hát annak az élete finoman szólva is röhejes, de mindenképpen ingerszegény, felszínes és proli.
Persze mindenkinek szíve joga annak örülni aminek akar, ahogy nekem is megszólni azokat, akik ezzel az igénytelen szórakozással (gurulósfoci-drukkerség) legtizimálják azt a töménytelen haszontalan fost, ami "foci" név alatt évtizedek óta zajlik Magyarországon.Sobri Jóska
Elmondom neked, hogy attól hogy te nem vagy büszke arra hogy magyar vagy nagy unióba hanem csak egy uniós polgárnak vallod magad, attól még más büszke lehet. Magyarság nem 20 évvel ezelőtti valóságban létezett hanem most is és később is fog. És elmondom neked hogy az EU-ban is a legtöbb országban büszkék arra, hogy ők spanyolok/görögök/stb. és igen is hajtanak a címeres mezért. Itt vannak az észtek, belüket kihajtották a Hollandok ellen, vagy stb. Attól hogy te annyira tudod ledegradálni a magyarságot , hogy az van az útleveled be írva az senkit nem érdekel, azért még a legtöbb ember büszkének kéne rá lennie és az is, mégha bizonyos erők próbálják is ezt kiölni az emberekből.
És emberek szeretnek a hazájukért szorítani/szurkolni mégha ilyen szánalmas kis foshalmazok vannak ott mint a Dzsudzsik király egy autót nem tudok elvezetni, legjobb magyar játékos vagyok, de egy kurva cselt nem tudok megcsinálni az általam csak teknikátlan szar románok ellen sem...

Bazzeg megint Sobrira reagálok uncsi az óra 😀
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Miért tenném szemtől-szembe, ha ez egy fórum?
Ha egy filmről írok kritikát, attól még nem tervezem, hogy felhívjam mondjuk Bay-t vagy Scott-ot, és megdumcsizzam velük telón. De ha mégis, akkor meg nem fogom kiírni a fórumra.
Valamint egzakt tény a következő: mindenféle asszisztálás ehhez a gurulósfocinak titulált foshoz azokat minősíti, akik asszisztálnak. Én meg őket.Sobri Jóska
Teljesen igazad van. Ez egy fórum. Lehet arctalanul névtelenül pocskondiázni embereket. Nem filmről írsz kritikát a soccer topicban, hanem emberek életéről mondod meg a tutit, arra az "egzakt" tényre alapozva, hogy ami szerinted fos, az bizony más szerint is legyen az, különben szánalmas lúzer. Egy avatar és egy rabló neve mögé bújva osztod az észt, tehát a te életed is lehet szánalmas, és egy elveszett lúzer vagy, aki itt éli ki magát, ahol nincs kitéve semmi veszélyes dolognak. Ez is egy egzakt tény, mert mindenféle fos vélemény azokat minősíti aki leírja. Én meg őket.
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Más téma, mert engem nem tud érdekelni a tegnapi FÖLÉNYES győzelem.

Az E csoportot hogyan sikerült összehozni? Svájc, Izland, Szlovénia, Ciprus, Albánia, Norvégia?
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
én nem írtam sehol, hogy mindenhol ez az elfogadott, sőt, a szurkolók számára sehol sem az, csak az a bökkenő, hogy ez a nagy érzelmesség a nemzeti 11 körül általában csak az ő fejükben létezik

válogatott meccseket bundáznak meg, és még mindig tartja magát valami évtizedekkel ezelőtti álomkép, kész röhej (amúgy érdekes módon pont ezzel vádolták meg páran az észteket is)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 863 — a new hope (again)
JJ és főleg te nagyon sötét Sobri! Nézzétek meg a szlovák vs bosnyák összefoglalót kezdve a himnuszokkal....aztán a végén mondjátok,hogy a véleményetek mindenhol elfogadott arról, hogy amikor igazán nagy tét van ki mennyire akar,hajt, küzd a cìmeres mezben.....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
És Dzsudzsika.., egy Ajax-PSV vagy Feyenoord-PSV meccsen nem fostad össze magad, drága tündérbogárvirágszálam? Szegények, érdekes, a szurkolók akik kiutaztak nem féltek. Pedig ők nem repülővel utaztak elsőosztályon, és egy kicsit jóval több gyűlöletet kaptak... nézd meg a vonatukat kívülről 😉
Hát mindjárt megsajnálom szegényt. Inkább annak örülj, hogy nem szerbiába születtél, ott már letépték volna a faszodat edzés előtt\után.
Szegényke.. rendőrökkel kellett edzened...

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Valamint egzakt tény a következő: mindenféle asszisztálás ehhez a gurulósfocinak titulált foshoz azokat minősíti, akik asszisztálnak. Én meg őket.Sobri Jóska
Akkor te meg olyan szar vagy mint Tebow 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 755 — #NoStress
Tényleg szórakoztató olvasni, hogy 2013-ban, az Európai Unióban, amikor határátkelő, vagy ellenőrzés nélkül el lehet autózni akár Madridig, mindenkinek okosteló, tabletek, ugyanazok a márkás ruhák vannak, azt vélelmezik sokan, hogy egy játékban, milliomosoknak számítanak olyan anakronisztikus fogalmak, mint "haza", "címeres mez", stb.
Egy prolinak Kaposvár külvárosában, vagy egy gimisnek Újpesten, akinek nincs ezekhez a dolgokhoz kapcsolata, és bele van ragadva a 20 évvel ezelötti valóságba lehet fontos egy játékban egy másik "ország" fölött aratott győzelem, de azoknak a profi játékosoknak, akiknek ez egyfajta megélhetés, munka, mondhatni tökmindegy.
Pl. mit nem lehet csinálni Romániában (vagy akár Franciaországban, Belgiumban, stb.) amit Magyarországon lehet?
Alapíthatsz céget, nyithatsz bankszámlát, kontroll nélkül jöhetsz-mehetsz, vehetsz házat, válallhatsz munkát, házasodhatsz, stb.
Az égvilágon semmi.
Az meg valóban nem az ő problémájuk, ha valami zserencsétlen drukker többet lát egy meccsbe, mint amit az valójában jelent.
Ha valakinek az az élete csúcspontja, ha mondjuk a magyar gurulósfoci válogatott kijut egy világeseményre - hát annak az élete finoman szólva is röhejes, de mindenképpen ingerszegény, felszínes és proli.
Persze mindenkinek szíve joga annak örülni aminek akar, ahogy nekem is megszólni azokat, akik ezzel az igénytelen szórakozással (gurulósfoci-drukkerség) legtizimálják azt a töménytelen haszontalan fost, ami "foci" név alatt évtizedek óta zajlik Magyarországon.Sobri Jóska
Fórumon belül igen. De ha ezt megteszed szemtől szembe, bizony pofán vágnak. Szerintem pedig nincs jogod megszólni másokat azért ahogy élnek, és aminek örülnek. Vagy nem örülnek. Senkit sem ismersz itt, csak vagdalkozol. Milyen egzakt tényeket tudsz felsorolni az itt fórumozók életéről?apeszos
Miért tenném szemtől-szembe, ha ez egy fórum?
Ha egy filmről írok kritikát, attól még nem tervezem, hogy felhívjam mondjuk Bay-t vagy Scott-ot, és megdumcsizzam velük telón. De ha mégis, akkor meg nem fogom kiírni a fórumra.
Valamint egzakt tény a következő: mindenféle asszisztálás ehhez a gurulósfocinak titulált foshoz azokat minősíti, akik asszisztálnak. Én meg őket.

több mint 12 éve
Az égvilágon semmi.
Fórumon belül igen. De ha ezt megteszed szemtől szembe, bizony pofán vágnak. Szerintem pedig nincs jogod megszólni másokat azért ahogy élnek, és aminek örülnek. Vagy nem örülnek. Senkit sem ismersz itt, csak vagdalkozol. Milyen egzakt tényeket tudsz felsorolni az itt fórumozók életéről?
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 755 — #NoStress
Az égvilágon semmi.
Persze mindenkinek szíve joga annak örülni aminek akar, ahogy nekem is megszólni azokat, akik ezzel az igénytelen szórakozással (gurulósfoci-drukkerség) legtizimálják azt a töménytelen haszontalan fost, ami "foci" név alatt évtizedek óta zajlik Magyarországon.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nagy szerencséje van szerethető sanyinak, hogy egyik török meccsen sem Fatih ült a padon, mert most akkor a 4. helyen fordulnánk az utolsó 2 meccsre...
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 48 182 — Whoops, looks like something went wrong.
Ez nem feltétlenül igaz, mert minden klubnak, minden válogatottnak van külön pszichiátere, aki mindegyik játékossal külön foglalkozik, ez a dolga.
Plusz az edző feladata, hogy az öltözőben és a megbeszéléseken megfelelően felkészítse a csapatot még pluszban, mert ugye mellette a pszichiáterek is állandóan elbeszélgetnek a játékosokkal. Na ez az, amire szerethető Sanyi bánk nem képes és ez az, amibe a válogatott belebukott.
Egyébként pedig ráfoghatjuk a mentális összezavarodottságra, de sosem kért senki sem többet egy játékostól, mint hogy fusson, hajtson, küzdjön. Az a játékos, aki a hazájáért küzd és megtiszteltetésnek véli a címeres mezt, az megteszi, mert semmi különlegesség nem kell ahhoz, hogy ne sétáljon a pályán és ne szarjon arra, mi történik körülötte.

Egyébként pedig nekem ne papoljon Juják a hatalmas teherről, mint ha szokatlan lenne. Ezt a sportot választotta, milliókat, sőt milliárdokat kap érte, akkor csinálja rendesen és ne sírjon, mint egy fürdőskurva. i van nyalva érte a segge, cserébe semmi többet nem várnak el tőle.
Komolyan úgy beszélünk a küzdésről és a hajtásról, mint ha akkora, lehetetlen dolog lenne és a csillagokat le kéne hozni az égről.

több mint 12 éve
elméletben mindenki nagy küzdő, tele van motivációval, képzeletben felszántja a pályát, meghágja az ország összes jó nőjét, 100%-osan koncentrál a munkájára, nem ismer akadályokat, csak a gyakorlatban néha kissé félrecsúsznak a dolgok...jjncaa
Valóban. Csak kérdés, hogy neki ez-e a munkája, és hogy mekkora nyilvánosság előtt teszi, valamint mit képvisel. Vagy nem kérdés?apeszos
a baj pont azokkal van, akik máshogy viselkednek mikor "nézik" őket, mint mikor nem, és pont ez az a teher, amiről Dzsudzsák beszélt

és mily meglepő, hogy általában épp a legfontosabb meccseken állnak földbe gyökerezve a játékosok, követik el a legnagyobb hibákat és tűnik úgy, mintha szarnának bele az egészbe, holott egyszerűen csak az van, hogy nincsenek jól felkészítve mentálisan, kispöcsös korukban pedig valószínűleg ők is hogy fogadkoztak, mit küzdenek majd akkor, mikor magukra öltik a címeres mezt...jjncaa
de akkor miért nem öltek bele pár millió forintot, hogy találjanak pár pszichomókust, akik fel tudnák készíteni őket a legfontosabb meccsekre? vagy erre még nem jött rá a szerethető sándor?Dexxter Tailor
mert ez nem egy néhány terápiával megoldható probléma... nem így működik, nevelés és neveltetés kérdése, erről kellene szólnia az akadémiáknak, csak aztán mégse

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 859 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
amúgy meg gondolom a románok is simán elizgulták a saját meccsüket, ha ma nyertek volna, simán meglett volna nekik is a 2. hely. ellenben a törökök Fatih Terimmel kb nem tudnak kikapni, emlékezzünk csak a 2008-as eb-re, minden játékosuk az utolsó utáni percig küzdött, meg is lett az eredménye. plusz ők még a bukaresti "pokolban" is képesek voltak nyerni.

tehát a megoldás, szerezzük meg Terimet 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 859 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
elméletben mindenki nagy küzdő, tele van motivációval, képzeletben felszántja a pályát, meghágja az ország összes jó nőjét, 100%-osan koncentrál a munkájára, nem ismer akadályokat, csak a gyakorlatban néha kissé félrecsúsznak a dolgok...jjncaa
Valóban. Csak kérdés, hogy neki ez-e a munkája, és hogy mekkora nyilvánosság előtt teszi, valamint mit képvisel. Vagy nem kérdés?apeszos
a baj pont azokkal van, akik máshogy viselkednek mikor "nézik" őket, mint mikor nem, és pont ez az a teher, amiről Dzsudzsák beszélt

és mily meglepő, hogy általában épp a legfontosabb meccseken állnak földbe gyökerezve a játékosok, követik el a legnagyobb hibákat és tűnik úgy, mintha szarnának bele az egészbe, holott egyszerűen csak az van, hogy nincsenek jól felkészítve mentálisan, kispöcsös korukban pedig valószínűleg ők is hogy fogadkoztak, mit küzdenek majd akkor, mikor magukra öltik a címeres mezt...jjncaa
de akkor miért nem öltek bele pár millió forintot, hogy találjanak pár pszichomókust, akik fel tudnák készíteni őket a legfontosabb meccsekre? vagy erre még nem jött rá a szerethető sándor?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve

és mily meglepő, hogy általában épp a legfontosabb meccseken állnak földbe gyökerezve a játékosok, követik el a legnagyobb hibákat és tűnik úgy, mintha szarnának bele az egészbe, holott egyszerűen csak az van, hogy nincsenek jól felkészítve mentálisan, kispöcsös korukban pedig valószínűleg ők is hogy fogadkoztak, mit küzdenek majd akkor, mikor magukra öltik a címeres mezt...

---
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
9 éves voltam mikor láttam Baranyi Mikit (salgótarjáni) 11 percig magyar válogatott mezben játszani. Többet feküdt a földön, mint állt, 11 percig robotolt, mindent kiadott magából. Jó játékos volt, de sose hívták be többet. Tudta, hogy ez az egyetlen egy lehetősége, a nagy esélye, mert soha többet nem lesz válogatott. Kikaptak ugyan, de 11 perc alatt többet mutatott, mint a fél csapat. Büszke volt arra, hogy magára ölthette a címeres mezt, és 660 másodpercig viselhette. Be is írta magát a történelemkönyvbe.
Jó pár évig az volt az álmom, hogy ha lehet, csak 1 másodpercig is, de legyek magyar válogatott. A hazámat képviselni a futballpályán mindennél többet ér.
Nem sikerült. De talán jobb is. Mert még engem utáltak volna meg Zsuzsiék, ha 1 másodperc alatt is ugyan, de megdöglök a pályán és többet mutatok, mint ő 89 perc 59 másodperc alatt.
több mint 12 éve
Valóban. Csak kérdés, hogy neki ez-e a munkája, és hogy mekkora nyilvánosság előtt teszi, valamint mit képvisel. Vagy nem kérdés?
több mint 12 éve
elméletben mindenki nagy küzdő, tele van motivációval, képzeletben felszántja a pályát, meghágja az ország összes jó nőjét, 100%-osan koncentrál a munkájára, nem ismer akadályokat, csak a gyakorlatban néha kissé félrecsúsznak a dolgok...

---
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 48 182 — Whoops, looks like something went wrong.
Azért a kommenteket olvasnám jutnak eszembe a nagy öregek, akik még nem a pénzért és az elismerésért játszottak, hanem egyszerűen, mert imádtak focizni. És a legtöbb igenis megtiszteltetésnek érezte, hogy egy ország, egy nemzet nevében mehetett ki a gyepre és őket képviselhette.
Számomra meg éppen az vicces, hogy lassan azt kell olvasnom és ezek szerint el is fogadnom, hogy még én vagyok a hülye és naív ember, amikor azt várom, hogy igenis egy mai játékos is érezze ezt megtiszteltetésnek. Oké, az szar kifogás, hogy nem pofára hívják be az embereket, mert Vityáék tökéletesen elintézték azt, hogy ne így legyen, de ez már rájuk nézve szégyen szerintem, mert ezek szerint nekik nem az az érdekük, hogy egy ütős, jó magyar válogatott játsszon minden meccsen, hanem az, hogy a spanok és a puszipajtások játsszanak.
Én sosem fogom elfogadni, hogy ha valaki egy komoly tétmeccsen felmegy alibizni a pályára, amellyel leégeti azokat, akiket képvisel, majd utána még neki áll feljebb, hogy ezt valaki számon meri kérni rajta.
Mások vagyunk, én így gondolom, ettől függetlenül még a legkisebb rosszérzés sem merül fel bennem azért, mert egyeseknek nem tetszik az, ahogyan én gondolkodom.
Szar ügy.
Ezek azok a dolgok, amelyeken úgy kellene elgondolkozni, mi lenne akkor, ha Te/Ti lennétek a válogatottban, valóban ennyire leszarnátok az egészet? ugyanezt a viselkedést mutattátok volna be, mint amit mondjuk Juják?
Szerintem egyébként nem.