Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Juan zseniálisan telibeszarta a mai meccset. Mexés nagyon jó volt, erre nem tudom miért lecseréli Ranieri (sérülés nem volt észrevehető), beáll Juan, rossz hazapassz---kapus piros---tizi---gól.hát ez volt szvsz. élete legszarabb meccse. Totti egyébként miért csak a hosszabbításra jött föl?
83.percben meg agyonrúgja magát és mellőle lő a Samp gólt. Közük nem volt a kiállításig a meccshez...szégyen
szépen eltékozolt 3 pont, arrivaderci Scudetto.Habi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
na csak bejött,egyenlített a Bányász! 😀
több mint 13 éve
sztetek a poolnak fújnak? :o
több mint 13 éve
próbálkozik a Bányász de csak nem akar össze jönni a gól :/hajrá Tatabánya!Jociígy a kezdeteknél mindig látszik, hogy a palánkot nem nagyon merik használni, de eddig sokkal jobb a DVTKHurka
több mint 13 éve
hajrá Tatabánya!Jociígy a kezdeteknél mindig látszik, hogy a palánkot nem nagyon merik használni, de eddig sokkal jobb a DVTK
több mint 13 éve
hajrá Tatabánya!
több mint 13 éve
Duff
3 138
johnsonért jó pénzt lehet kapni ha eladjuk.jöhetne a Milanba 😀
várom már a meccseta.kacsa
több mint 13 éve
Mocskos angol bírok mostanság...
több mint 13 éve
na, elvileg a telesport.hun lehet nézni, de én nem látok semmilyen streamet ott..
több mint 13 éve
Johnson felesége szül. 😊 Legalább a porontyokban jók vagyunk 😛 Hajrá Pool!!Kenny Dalglish has named his first Liverpool team since his return to the dugout for this afternoon's FA Cup third round clash with Manchester United.A lehető legerősebb keret.
The team in full is: Reina, Kelly, Skrtel, Agger, Aurelio, Lucas, Meireles, Kuyt, Gerrard, Maxi, Torres.
Subs: Gulacsi, Kyrgiakos, Babel, Wilson, Ngog, Poulsen, Shelvey.
Johnson, Konchesky és Cole sehol. Jiháá.Mikey
több mint 13 éve
vassadi
15 620
Juan zseniálisan telibeszarta a mai meccset. Mexés nagyon jó volt, erre nem tudom miért lecseréli Ranieri (sérülés nem volt észrevehető), beáll Juan, rossz hazapassz---kapus piros---tizi---gól.Jól alakulnak a dolgok ezen a meccsen, remélem a Samp ezt a pár percet még ki tudja húzni. Aztán jöhetünk mi; nehéz meccsre számítok, de remélem meglesz az Udinese.
83.percben meg agyonrúgja magát és mellőle lő a Samp gólt. Közük nem volt a kiállításig a meccshez...szégyen
szépen eltékozolt 3 pont, arrivaderci Scudetto.Habi
több mint 13 éve
Juan zseniálisan telibeszarta a mai meccset. Mexés nagyon jó volt, erre nem tudom miért lecseréli Ranieri (sérülés nem volt észrevehető), beáll Juan, rossz hazapassz---kapus piros---tizi---gól.83.percben meg agyonrúgja magát és mellőle lő a Samp gólt. Közük nem volt a kiállításig a meccshez...szégyen
szépen eltékozolt 3 pont, arrivaderci Scudetto.
JT Daniels fan
több mint 13 éve
nem lesz valamilyen stream a teremtornáról?
több mint 13 éve
vassadi
15 620
A lehető legerősebb keret.MikeyUnited team: Kuszczak; Rafael, Ferdinand, J.Evans, Evra; Nani, Carrick, Fletcher, Giggs; Berbatov Chicharito. Subs: Lindegaard, Owen, Anderson, Smalling, Fabio, Obertan, Gibson.
Érdekes lesz.
több mint 13 éve
johnsonért jó pénzt lehet kapni ha eladjuk.várom már a meccset
több mint 13 éve
Mikey
18 834
Kenny Dalglish has named his first Liverpool team since his return to the dugout for this afternoon's FA Cup third round clash with Manchester United.A lehető legerősebb keret.
The team in full is: Reina, Kelly, Skrtel, Agger, Aurelio, Lucas, Meireles, Kuyt, Gerrard, Maxi, Torres.
Subs: Gulacsi, Kyrgiakos, Babel, Wilson, Ngog, Poulsen, Shelvey.
Johnson, Konchesky és Cole sehol. Jiháá.
több mint 13 éve
Mikey
18 834
fetomy, közös megegyezés volt mindkettő.Na de fél év SZAR munkáért 7,5 millió font? :o
Schleck, magyar soccerről nem szokásom írni. 😛
több mint 13 éve
vassadi
15 620
Ezzel nem voltál egyedül. 😀Állítólag a gyökér 7,5 millió font végkielégítést kapott.Az utolsó sorig teljesen azt hittem, hogy Sowunmiról van szó. 😀F.Schleck
Fél év munkaviszony után nem rossz. Tiszta BKV. 😀
(Érdekességként, Rafa 6 év után kapott 6 milliót.)Mikey
több mint 13 éve
Állítólag a gyökér 7,5 millió font végkielégítést kapott.Rafa is kirúgva volt? csak merthogy ha kirúgják, akkor gondolom többet kell fizetni neki (meg hát egyébként is 6 év alatt az összegek változnak 😊 )
több mint 13 éve
Állítólag a gyökér 7,5 millió font végkielégítést kapott.Az utolsó sorig teljesen azt hittem, hogy Sowunmiról van szó. 😀
több mint 13 éve
Mikey
18 834
Állítólag a gyökér 7,5 millió font végkielégítést kapott.Fél év munkaviszony után nem rossz. Tiszta BKV. 😀
(Érdekességként, Rafa 6 év után kapott 6 milliót.)