Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
hát azért számomra az is alap, hogy megbüntetném a Swanseat ezért
ha a drukkerekért a klubot sújtják, akkor a labdaszedőért is elvihetik a balhétStez
az a baj, hogy hamarabb tiltják el Hazardot 5-10 meccsre, mint hogy a Swansea kapjon büntetést a kis köcsög miatt.
(nem vagyok Chelsea-szurkoló)
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Támadó középpályás, az a fajta játékos akit Brazíliában nagyon nagyra tartanak, de Európában nem vszínű h be fog futni.empty taxi
nagyon nagy tehetség, de nálunk már sokadik utolsó utáni lehetőségével se tudott élni(alig volt jó meccse), 8M-ért remélem elviszitek(bár nem hiszem, h pont premier leagube fog villogni), aztán akkor már csak Ricky Álvareztől kéne megszabadulnunk... 😊Divat
Szóval azt mondjátok, nem lenne jó igazolás. Köszöntem urak.Mikey
nézd ettől még beválhat Nálatok, Espanyolba tényleg nem volt rossz, örültem is mikor visszajött kölcsönből, h akkor most hátha végre hozza amiért igazoltuk, sajnos nem így lett..Divat
Szerintem alulméretezett, elnyomják, a premierbe méginkább, meg nem lát a páján

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 46 737 — Whoops, looks like something went wrong.
hát azért számomra az is alap, hogy megbüntetném a Swanseat ezért
ha a drukkerekért a klubot sújtják, akkor a labdaszedőért is elvihetik a balhét

több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
ez de durva...
és még ki is állították ezért? 😀Stez
alap...
kurvanagy ahogy pár néző megtapsolja a rúgás után 😀
több mint 12 éve
ez de durva...
és még ki is állították ezért? 😀

több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 662 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

epic 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
de undorító volt ami a Chelsea meccsen történt... a labdaszedő gyereknek kellett volna pirosat adni, ez egy vicc. Nem szeretem a Chelsea-t se Hazaard-ot (jöhetett volna a MU-ba de inkább a cselszkibe ment mert BL győztesek...) de ez szánalmas volt, ugyanígy viselkedtem volna kb. Egy 11 éves gyerek így színészkedjen, szégyen!davemayer
😂
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
elképesztő, hogy ez tényleg megtörtént 😀
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
de undorító volt ami a Chelsea meccsen történt... a labdaszedő gyereknek kellett volna pirosat adni, ez egy vicc. Nem szeretem a Chelsea-t se Hazaard-ot (jöhetett volna a MU-ba de inkább a cselszkibe ment mert BL győztesek...) de ez szánalmas volt, ugyanígy viselkedtem volna kb. Egy 11 éves gyerek így színészkedjen, szégyen!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Hát úgy tűnik, hogy manapság nem sokáig tart a nyálazás a fiatal csigazabálókra, M'Vilát én is bírtam egyébként, csak egy buta tuskó szegény. Olyan Felipe Melo féle barom, akinek 2-3 évig nagyon megy, aztán szépen kijátssza saját magát a tehetségek közül.
Pedig nagyon nagy tehetségeknek lettek kikiáltva többen is a francia fiatalok közül, de szépen lassan tünedeznek el.

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
és időközben a ződek megnyerték a marbellai kupát a steaui szőröstalpú c*gányok elleni 2-1-es győzelemmel!!!!

|
több mint 12 éve
Támadó középpályás, az a fajta játékos akit Brazíliában nagyon nagyra tartanak, de Európában nem vszínű h be fog futni.empty taxi
nagyon nagy tehetség, de nálunk már sokadik utolsó utáni lehetőségével se tudott élni(alig volt jó meccse), 8M-ért remélem elviszitek(bár nem hiszem, h pont premier leagube fog villogni), aztán akkor már csak Ricky Álvareztől kéne megszabadulnunk... 😊Divat
Szóval azt mondjátok, nem lenne jó igazolás. Köszöntem urak.Mikey
nézd ettől még beválhat Nálatok, Espanyolba tényleg nem volt rossz, örültem is mikor visszajött kölcsönből, h akkor most hátha végre hozza amiért igazoltuk, sajnos nem így lett..

|
több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Szóval azt mondjátok, nem lenne jó igazolás. Köszöntem urak.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Ez az M'Vila gyerek is nagy karriert futott be.... ahhoz képest hogy tavaly még mekkora klubok nyomultak érte+válogatott lett(ahonnan később eltiltatta magát😀) eligazolt a Rubin KazánhozJack Zoltán
mér Hulk? 😀

|
több mint 12 éve
Philippe Coutinho. Olasz focit nézők, mit érdemes róla tudni?
A SkySports szerint közel a megegyezés a Liverpool és az Inter között az átigazolásáról...
Bár a cikkük még azt sem írja hogy milyen poszton játszik, így lehet hogy erre a SkySports értesülésre kivételesen nem kéne adnom.Mikey
nagyon nagy tehetség, de nálunk már sokadik utolsó utáni lehetőségével se tudott élni(alig volt jó meccse), 8M-ért remélem elviszitek(bár nem hiszem, h pont premier leagube fog villogni), aztán akkor már csak Ricky Álvareztől kéne megszabadulnunk... 😊

|
több mint 12 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks LSU Tigers 1 058
Ez az M'Vila gyerek is nagy karriert futott be.... ahhoz képest hogy tavaly még mekkora klubok nyomultak érte+válogatott lett(ahonnan később eltiltatta magát😀) eligazolt a Rubin Kazánhoz
több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
Jennert elég komolyan megtaposták..hihetetlen ,ilyet egy barátságos meccsen..látszik,hogy románok...

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks LSU Tigers 1 058
Az Espanyolban azért elég jól nyomta tavaly
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 067 — Lájkold a zsűrit!
A SkySports szerint közel a megegyezés a Liverpool és az Inter között az átigazolásáról...
Bár a cikkük még azt sem írja hogy milyen poszton játszik, így lehet hogy erre a SkySports értesülésre kivételesen nem kéne adnom.Mikey
Támadó középpályás, az a fajta játékos akit Brazíliában nagyon nagyra tartanak, de Európában nem vszínű h be fog futni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Bár a cikkük még azt sem írja hogy milyen poszton játszik, így lehet hogy erre a SkySports értesülésre kivételesen nem kéne adnom.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Semmire, mert felülről kapná az utasítást, hogy kit rakjon be...Mondjuk Bayernnél anno ezzel a "következő szintre lépni" mottóval nagyon beszívta, persze usa válogatott más és rohadtul igaza is van. Mondjuk motivációból jeles Klinsi.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
 online.wsj.com/article/SB10001424127887323940004578258072832363036.html?mod=googlenews_wsj

talán érdemes.
kíváncsi lennék nálunk mire lehetne menni egy ilyen mentalitással. bognárgyuri biztos tudna ezt azt hozzáfűzni.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
Böde a válogatottba is bemutatkozhat. 😊

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
A Piké gyerekét mé híjják Milánnak? Tudunk valami komoly összeesküvést Optimus? És ha már Milán utána mér Mubarak? sutianap
most Milan, utána Real, aztán a döntő előtt meg MÚÚÚÚÚ lesz 😀davemayer
a ríl már megvan neki Zserard Piké Bernabeunak híjják faszikámat

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
A Piké gyerekét mé híjják Milánnak? Tudunk valami komoly összeesküvést Optimus? És ha már Milán utána mér Mubarak? sutianap
most Milan, utána Real, aztán a döntő előtt meg MÚÚÚÚÚ lesz 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal