Soccer
40 feliratkozó
több mint 13 éve
HENRY!!!!
több mint 13 éve
csak panaszkodnom kellett 😊 a meccs eddigi képe alapján azért simán benne volt hogy kihúzzák 1-0-val mivel végig 8-10 emberrel védekeztek és nem sok lehetősége volt az Arsenalnak. A gól is egy távoli szerencsésen eltalált lövésből született nem egy végletekig kijátszott akció utánkisvanek4az a rossz egyébként, hogy ezzel a játékkal ölik meg a támadójátékunkat 5 éve a kiscsapatok...
több mint 13 éve
Azért a 20082009-es évnél közelebb már csak a megnyerés van, hogy kicsit helyesbítsek 😉Szerintem alapból Dalglish nem sokáig lesz már Pool edző...Eleve nem lennék szivesen egyik Liverpool szurkoló helyében sem, 1990 óta nem is kerültek a bajnokságnyerés közelébe , durva hogy egy ilyen tradiciókkal rendelkező klubb ennyire nem tudjon beleószilni a Premier League első helyéért folyó harcba az utóbbi évtizedben, de már a 90-es években sem...
Én ahogy hallom/látom/olvasom, egyre szarabb a Pool az utóbbi időben és a szurkolók ezt kezdik unni, ami azért természetes valahol. A tavalyi hatalmas lendület, amit egyébként csak fejben tudott adni a játékosoknak Dalglish, kezd nagyon elfogyni.Stez
Valamit nagyon rosszul csinálnak...
Én meg átkozom magam, de általában ez szokott velem történni, az első félidő végén lementem kajálni, nem rég értem fel, és természetes hogy ilyenkor esik 2 gól 😊gravedigger
több mint 13 éve
Szerintem Suarez amúgy baszott nagy király. 😀Bár elfogult vagyok a VB-n tolt brvaúrja miatt is, de akkor is az! 😂
Az FA meg a legnagyobb vicc az elmúlt 1-2 éves produkcióját figyelembe véve, de nyilván folytatni fogják a majomkodást és megint eltiltják vagy pénzbüntetést szabnak majd ki Suarezre.

több mint 13 éve
egyébként pont az jutott eszembe, hogy lehet h geci gól volt (mert az volt), de szerintem 90%-a a játékosoknak megcsinálta volna ezt. na jó, ha vezet a csapat akkor lehet, hogy nem. szerencsére ott volt Ramsey mákja ellensúlyozni ezt.csak panaszkodnom kellett 😊 a meccs eddigi képe alapján azért simán benne volt hogy kihúzzák 1-0-val mivel végig 8-10 emberrel védekeztek és nem sok lehetősége volt az Arsenalnak. A gól is egy távoli szerencsésen eltalált lövésből született nem egy végletekig kijátszott akció utánkisvanek4nézi vki az Arsenal meccset? Ilyen nincsen komolyan. A Sunderland végig védekezik a lehetőségei szögletek után adódnak csak, erre Merte vezeti a labdát és hirtelen összeesik és fájlalni kezdi a lábát így a Sunderland-es csatár 1az1-ben vezetheti Szczesny-re a labdát, persze be is vágja. Ennél balszerencsésebb találat nem sok van és amennyire védekező csapat a Sunderland ezt a meccset el is bukta az Arsenal...kisvanek4pont most lőttünk gólt, csak mondom... 😀Newman
több mint 13 éve
Engem igazából az érdekelne, hogy a Pool játékosok fejében mi játszódik le/őket sajnálom talán a legjobban. Egyrészt borzalmas, amit leadershipként Dalglish felől kapnak, aki mellét döngetve mártírt csinál Suarezből. Valószínűleg Suarez cselekedetét elítélik. Ugyanakkor csapattársuk, vagyis tudatosan és tudat alatt is támogatják, kiállnak mellette. Ha előre lehetne tekerni az idő kerekét és beleolvasni egyik másik játékos memoárjába erről az időszakról, nem bánnám. 😊marci😀 😀 Mártírt csinál Suarezből... Minta gyerekhez köze nincsen Luinak, de mindent visszavezetni Dalglishra... Biztos Fergie, Wenger, és a többiek nem így csinálnák. Bravó!!! 😊
több mint 13 éve
csak panaszkodnom kellett 😊 a meccs eddigi képe alapján azért simán benne volt hogy kihúzzák 1-0-val mivel végig 8-10 emberrel védekeztek és nem sok lehetősége volt az Arsenalnak. A gól is egy távoli szerencsésen eltalált lövésből született nem egy végletekig kijátszott akció utánnézi vki az Arsenal meccset? Ilyen nincsen komolyan. A Sunderland végig védekezik a lehetőségei szögletek után adódnak csak, erre Merte vezeti a labdát és hirtelen összeesik és fájlalni kezdi a lábát így a Sunderland-es csatár 1az1-ben vezetheti Szczesny-re a labdát, persze be is vágja. Ennél balszerencsésebb találat nem sok van és amennyire védekező csapat a Sunderland ezt a meccset el is bukta az Arsenal...kisvanek4pont most lőttünk gólt, csak mondom... 😀Newman
több mint 13 éve
nézi vki az Arsenal meccset? Ilyen nincsen komolyan. A Sunderland végig védekezik a lehetőségei szögletek után adódnak csak, erre Merte vezeti a labdát és hirtelen összeesik és fájlalni kezdi a lábát így a Sunderland-es csatár 1az1-ben vezetheti Szczesny-re a labdát, persze be is vágja. Ennél balszerencsésebb találat nem sok van és amennyire védekező csapat a Sunderland ezt a meccset el is bukta az Arsenal...kisvanek4pont most lőttünk gólt, csak mondom... 😀

több mint 13 éve
ne vegyük már egy lap alá a kettőt már csak az ok-okozat miatt is.Ne legyél már ennyire elvakult. A Nigró meccs utáni "viselkedését" miért nem teszed szóvá?ZolikaPont ez a lényegi különbség a vélemények között. Ha nem gondolná mindenki, hogy a feketéket meg kell védeni a fehéreknek még az ártalmatlan szavaitól is, nem lenne így felfújva az ilyen mindennapos semmiség.baszki én nem a feketéket védem, egyszerűen történt valami Suarez és Evra között amit Suarez is elismert majd miután megkapta a büntetését ő van megsértődve Evrára és direkt olajat önt a tűzre. Én sem értettem egyet a 8 meccses eltiltással, de ahogy a dolgokat kezeli Suarez azzal meg pláne nem, kussolni kéne és tenni a dolgát.davemayer
"Everybody's the same color with the lights off." - Kár, hogy az álszentség miatt ezt sokan elfelejtik.fetomy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
nézi vki az Arsenal meccset? Ilyen nincsen komolyan. A Sunderland végig védekezik a lehetőségei szögletek után adódnak csak, erre Merte vezeti a labdát és hirtelen összeesik és fájlalni kezdi a lábát így a Sunderland-es csatár 1az1-ben vezetheti Szczesny-re a labdát, persze be is vágja. Ennél balszerencsésebb találat nem sok van és amennyire védekező csapat a Sunderland ezt a meccset el is bukta az Arsenal...
több mint 13 éve
Ne legyél már ennyire elvakult. A Nigró meccs utáni "viselkedését" miért nem teszed szóvá?baszki én nem a feketéket védem, egyszerűen történt valami Suarez és Evra között amit Suarez is elismert majd miután megkapta a büntetését ő van megsértődve Evrára és direkt olajat önt a tűzre. Én sem értettem egyet a 8 meccses eltiltással, de ahogy a dolgokat kezeli Suarez azzal meg pláne nem, kussolni kéne és tenni a dolgát.davemayerazért itt egy kicsit komolyabb dologról van szó.davemayerPont ez a lényegi különbség a vélemények között. Ha nem gondolná mindenki, hogy a feketéket meg kell védeni a fehéreknek még az ártalmatlan szavaitól is, nem lenne így felfújva az ilyen mindennapos semmiség.
"Everybody's the same color with the lights off." - Kár, hogy az álszentség miatt ezt sokan elfelejtik.fetomy

több mint 13 éve
baszki én nem a feketéket védem, egyszerűen történt valami Suarez és Evra között amit Suarez is elismert majd miután megkapta a büntetését ő van megsértődve Evrára és direkt olajat önt a tűzre. Én sem értettem egyet a 8 meccses eltiltással, de ahogy a dolgokat kezeli Suarez azzal meg pláne nem, kussolni kéne és tenni a dolgát.azért itt egy kicsit komolyabb dologról van szó.davemayerPont ez a lényegi különbség a vélemények között. Ha nem gondolná mindenki, hogy a feketéket meg kell védeni a fehéreknek még az ártalmatlan szavaitól is, nem lenne így felfújva az ilyen mindennapos semmiség.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Ti ne panaszkodjatok, Bazzanival mi Pistons meccseket nézünk 😂vajh' miért nézek Chelsea meccseket? (azt leszámítva, hogy a kedvenc csapatom)Amiért mi néztünk idén Eagles meccseket főleg 4. negyedeket 😛dande
csak felbaszom magam rajtuk :/kristof
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
vajh' miért nézek Chelsea meccseket? (azt leszámítva, hogy a kedvenc csapatom)Amiért mi néztünk idén Eagles meccseket főleg 4. negyedeket 😛
csak felbaszom magam rajtuk :/kristof
több mint 13 éve
azért itt egy kicsit komolyabb dologról van szó.davemayerPont ez a lényegi különbség a vélemények között. Ha nem gondolná mindenki, hogy a feketéket meg kell védeni a fehéreknek még az ártalmatlan szavaitól is, nem lenne így felfújva az ilyen mindennapos semmiség.
"Everybody's the same color with the lights off." - Kár, hogy az álszentség miatt ezt sokan elfelejtik.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
vajh' miért nézek Chelsea meccseket? (azt leszámítva, hogy a kedvenc csapatom) csak felbaszom magam rajtuk :/
több mint 13 éve
hát nem tudom srácok, de egy ilyen dologért tisztelni valakit, érdekes.Suarez tudta hogy olajat önt a tűzre, de minimum tudnia kellett hogy nem ez az intelligens megoldása a dolgoknak (vagy igen? szóljatok...), mégis megtette. Az hogy ezt miért tette annak a megítélése már egyéni is lehet, szerintem csak ezzel a gyerekes dologgal akart visszavágni azért amit Evra tett (mármint hogy elmondta azt amit Suarez is elismert az FA-nak...). Ha meg akarta volna oldani kulturáltan a helyzetet kezet fog a meccs előtt és a játékával bizonyítja hogy a pályára való. Fütyülték volna így is valószínűleg egész meccsen de rövid időn belül elfelejtődött volna a dolog, így viszont később is emlékezni fognak erre. Ebben az egészben az az érdekes hogy úgy tekintetek erre mintha az egyik kis gyökér osztálytárs beárulta volna a tanárnál a suli kemény legényét azért mert meglökte a folyosón- azért itt egy kicsit komolyabb dologról van szó.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Roy Keane: "Ha én, Incey vagy Sparky játszott volna: Suarez a meccs végén azt kívánta volna, hogy bárcsak kezet fogott volna...."Na pontosan így kell az ilyenre reagálni 😀
😀killkenny
Hacsak Suarez fel nem jelenti Keane-t, hogy megfenyegette.. 😀
több mint 13 éve
Roy Keane: "Ha én, Incey vagy Sparky játszott volna: Suarez a meccs végén azt kívánta volna, hogy bárcsak kezet fogott volna...."😀

több mint 13 éve
én tuti adnék neki pár meccset hogy legközelebb kétszer is meggondolja mit hozzon magával a pályára a kis fejében...davemayerAkkor én a helyében annál inkább folytatnám.
Ha a meccs előtti kézfogással nem a másik tiszteletét fejezed ki, hanem ha tiszteled, ha nem, kötelező kezet fogni, akkor gyakorlatilag nem jelent semmit sem az a kézfogás, és értelmét veszti, hogy kezet fog-e vagy sem.
Persze manapság kell az embereknek, hogy akkoris mosolyogjál a szemembe, ha amint hátat fordítok kést szúrsz belém, de én úgy gondolom, hogy ne játsza meg magát senki. Ha utálsz, akkor utálsz, ez van, de nem kell úgy tenni mintha húde rendben lenne minden.
Az meg szép, hogy Evra volt olyan rendes, hogy kezet nyújtott, miután ő lett az ártatlan kisebbségi, akit ez a náci leniggerezett, és sikerült kiharcolnia neki 8 meccset meg mittudomén mennyi pénzt. Miért ne nyújtott volna?
Én tisztelem Suárezt, hogy "kockáztatva" a 100%-os büntetést, nem volt hajlandó belemajomkodni Evra arcába. A mai világban nem jellemző az egyenesség, jó látni, hogy valakinél még jelen van, akkor is ha megszopja miatta.
több mint 13 éve
A kézfogás elmaradásáért panaszkodók szerint az nem lenne végtelenül álszent és hazug, ha minden ellenérzése dacára kezet fogna valakivel csak azért, mert kell? Ez egy buta és nevetséges rituálé, amit valamikor kitaláltak. Azt akarja jelképezni, hogy az ellenfelek tisztelik egymást, és sportszerűen fognak viselkedni a meccsen, ennek ellenére néha pépesre rugdossák a másikat...Én akkor ítélném el, ha nem lett volna kötelező odamenni mancsot nyújtani, Lajos pedig önként odalépett volna Evrához, hogy csak azért se fogjon vele kezet.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
érdekes hogy valakit nem kéne automatikusan elítélni ha a minden (!) meccs előtti csapat-kézfogásnál szándékosan megsérti az egyiket. Nem kell hogy szeresse, meccs közben azt csinál amit akar (...) de hogy egy ilyen szokást csak úgy semmibe vegyen mert ő megsértődött- kaphatott volna pár pofont csak ezért.Na én meg ettől az álszenteskedéstől hányok. Ha valakit nem bírok, nem fogok vele jó pofizni.
Az hogy meccs közben mit csinál az ő dolga de amikor az egyik csapat felsorakozik a másik előtt minimum illik végigcsinálni a rituálét. Voltak akik jobban utálták egymást mint ezek ketten mégis a meccs előtti kézfogás megvolt (jól megszorítva...) aztán meccs közben össze vissza rugdosták egymást.Mondom, nem kell hogy szeresse ezek után Suarez Evrát de hogy egy ilyen dolgot megengedjen magának az eszméletlen arrogancia, én tuti adnék neki pár meccset hogy legközelebb kétszer is meggondolja mit hozzon magával a pályára a kis fejében...davemayer
több mint 13 éve
érdekes hogy valakit nem kéne automatikusan elítélni ha a minden (!) meccs előtti csapat-kézfogásnál szándékosan megsérti az egyiket. Nem kell hogy szeresse, meccs közben azt csinál amit akar (...) de hogy egy ilyen szokást csak úgy semmibe vegyen mert ő megsértődött- kaphatott volna pár pofont csak ezért.Az hogy meccs közben mit csinál az ő dolga de amikor az egyik csapat felsorakozik a másik előtt minimum illik végigcsinálni a rituálét. Voltak akik jobban utálták egymást mint ezek ketten mégis a meccs előtti kézfogás megvolt (jól megszorítva...) aztán meccs közben össze vissza rugdosták egymást.Mondom, nem kell hogy szeresse ezek után Suarez Evrát de hogy egy ilyen dolgot megengedjen magának az eszméletlen arrogancia, én tuti adnék neki pár meccset hogy legközelebb kétszer is meggondolja mit hozzon magával a pályára a kis fejében...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Evra komolytalan, Balotelli már rég felgyújtotta volna Suarezt is, meg az Anfield Roadot is valami tüzijátékkal.StezÚgy is kell! Balotellinek lett volna esze kezelni a helyzetet :rolleyes:
több mint 13 éve
Evra komolytalan, Balotelli már rég felgyújtotta volna Suarezt is, meg az Anfield Roadot is valami tüzijátékkal.