Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Hurka
4 103
http://www.telesport.hu/bntb.aspxa stream már beindult, a hangulat hatalmas, HAJRÁ PÁPA, HAJRÁ FRADI!Hurkabocs hol van streamelve?davemayer
Szűcs azért megkapta a vastapsot Jociéktól 😊
több mint 13 éve
a stream már beindult, a hangulat hatalmas, HAJRÁ PÁPA, HAJRÁ FRADI!Hurkabocs hol van streamelve?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Hurka
4 103
a stream már beindult, a hangulat hatalmas, HAJRÁ PÁPA, HAJRÁ FRADI!
több mint 13 éve
Hurka
4 103
azt hiszem mi is egyébként, sztem Bárányos most is odateszi majd magát 😛mi fullos kerettel megyünkaha,majd ordítok hogy DÖMEEEE 😀Jociremélem összejön a Pápa-Fradi döntő 😛
kár, hogy egyébként Quintero nem lesz ott nálunk, egyedül szopatna itt teremben mindenkit, elképesztően technikás játékos 😀 😊Hurka
én andrezinhotól és heinztől várok sokatJoci
az előbb említett Quintero és Rebryk nem lesz ott, meg ugye sajnos Abwo is elment Lengyelországba kölcsön, pedig ő is nagyon hasznos lenne itt 😊
több mint 13 éve
mi fullos kerettel megyünkremélem összejön a Pápa-Fradi döntő 😛Jössz Fradinak drukkolni?aha,majd ordítok hogy DÖMEEEE 😀Joci
Aki nézte a nyíregyházit: Csak csonkán adták a tévében ugye? Vagy az amcsifoci meccs is benne volt?Döme
kár, hogy egyébként Quintero nem lesz ott nálunk, egyedül szopatna itt teremben mindenkit, elképesztően technikás játékos 😀 😊Hurka
én andrezinhotól és heinztől várok sokat
több mint 13 éve
Hurka
4 103
remélem összejön a Pápa-Fradi döntő 😛aha,majd ordítok hogy DÖMEEEE 😀Jociha már így említed akkor nekem még van 1 helyem,hátha érdekel valakitJociJössz Fradinak drukkolni?
Aki nézte a nyíregyházit: Csak csonkán adták a tévében ugye? Vagy az amcsifoci meccs is benne volt?Döme
kár, hogy egyébként Quintero nem lesz ott nálunk, egyedül szopatna itt teremben mindenkit, elképesztően technikás játékos 😀 😊
több mint 13 éve
aha,majd ordítok hogy DÖMEEEE 😀Jössz Fradinak drukkolni?holnap teremtorna 2. állomása Szegeden, Höri, ugye ott leszel?ha már így említed akkor nekem még van 1 helyem,hátha érdekel valakitJoci
Döme alap 😊Hurka
több mint 13 éve
Hurka
4 103
Aha gondoltam. Bár minket szeretnek Szegeden, szerintem a specifikusan soccerre érkezett arcok nem fognak elájulni tőlünk se.sztem nem foglak megismerni, mert elég távoli kamerát mutatott Nyíregyen, szal gondolom itt is, és egyszer sem közelített rá senkire, de az biztos, hogy én nézni fogom
Mindegy, én azért ígérek legalább egy sacket és/vagy egy intet. 😉Döme
viszont ahogy nézem, az nb1.hun van egy videó az előző hetiről (bár csak 3 playt mutat benne 😀)
több mint 13 éve
Aha gondoltam. Bár minket szeretnek Szegeden, szerintem a specifikusan soccerre érkezett arcok nem fognak elájulni tőlünk se.Mindegy, én azért ígérek legalább egy sacket és/vagy egy intet. 😉
több mint 13 éve
Aki nézte a nyíregyházit: Csak csonkán adták a tévében ugye? Vagy az amcsifoci meccs is benne volt?DömeDehogy volt... a csoportmeccsekről ilyen 5-5 perces összefoglalók voltak, és a végén a lényeges meccseket adták le teljesen.(mármint a soccerek)
több mint 13 éve
Hurka
4 103
a telesport.hun mutatták az egészet, mondjuk eléggé úgy tűnt, hogy leszarja mindenki...Jössz Fradinak drukkolni?holnap teremtorna 2. állomása Szegeden, Höri, ugye ott leszel?ha már így említed akkor nekem még van 1 helyem,hátha érdekel valakitJoci
Döme alap 😊Hurka
több mint 13 éve
Jössz Fradinak drukkolni?holnap teremtorna 2. állomása Szegeden, Höri, ugye ott leszel?ha már így említed akkor nekem még van 1 helyem,hátha érdekel valakitJoci
Döme alap 😊Hurka
Aki nézte a nyíregyházit: Csak csonkán adták a tévében ugye? Vagy az amcsifoci meccs is benne volt?
több mint 13 éve
Újabb rendkívül okos statisztika...Dehogy értelmetlen. Pont olyan értelmes, mintha azt néznénk meg, hogy melyik játékos van a leginkább 185 és 187 centi között.
http://sportgeza.hu/futball/2011/01/14/messi_sehol_sincs_egy_kuvaiti_2010_gollovoje/Hanni
Én baromira statisztikamániás vagyok. A legjelentéktelenebb dolgokból is élvezek statisztikákat kihozni,számolgatni, stb... de ez már nekem is sok...
több mint 13 éve
Újabb rendkívül okos statisztika...http://sportgeza.hu/futball/2011/01/14/messi_sehol_sincs_egy_kuvaiti_2010_gollovoje/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Van valami FC San Diego az amatőr ligában. 😛TheMileHighCityEz kell nekem 😀 😛
több mint 13 éve
Sajnos még egy favágó védőnek sem lenne jó.és mekkora soccer csillag válhatna Kaeding-ből 😀 Csak be ne jussanak a playoffba mert célozni ott már nem tud...Gabesz92Semmilyen európai focira hasonlító dolog nincs ott??? Komoly?JC6Arra ott a Chargers ST.
TheMileHighCity
http://www.youtube.com/watch?v=mePlP4hAUts
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
és mekkora soccer csillag válhatna Kaeding-ből 😀 Csak be ne jussanak a playoffba mert célozni ott már nem tud...Arra ott a Chargers ST.Nincs, de a Salt Lake-et meg az LA-t lehet utálni. 😀TheMileHighCitySemmilyen európai focira hasonlító dolog nincs ott??? Komoly?JC6
TheMileHighCity
több mint 13 éve
Arra ott a Chargers ST.Semmilyen európai focira hasonlító dolog nincs ott??? Komoly?JC6San Diego-nak van focicsapata?JC6Nincs, de a Salt Lake-et meg az LA-t lehet utálni. 😀TheMileHighCity
Van valami FC San Diego az amatőr ligában. 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Semmilyen európai focira hasonlító dolog nincs ott??? Komoly?San Diego-nak van focicsapata?JC6Nincs, de a Salt Lake-et meg az LA-t lehet utálni. 😀TheMileHighCity
több mint 13 éve
Mikey
18 875
A Liverpool nem top klub.Így jobb. Mert sajnos - vagy nem, kinek hogy - qrvára igaz. :rolleyes:
A kiesés ellen küzdenek, még a 15 milla is sok.Stez
több mint 13 éve
haha 😛Amellett, hogy 2010-ben egy top angol klubnál a 15 az lóf.. abban egyetértek, hogy igazából teljesen felesleges télen többet költeni. Majd az lesz a kérdés, hogy nyáron mennyi léje lesz, de most tényleg, a nemzetközi kupahelyezés irreális, nem kell elrontani a nagybevásárlással, hogy aztán a végén a kiesés ellen kelljen küzdeni. Örülhetnek, ha így nem kell majd.fetomyA Liverpool nem top klub. 😛
A kiesés ellen küzdenek, még a 15 milla is sok. 😀Stez
több mint 13 éve
holnap teremtorna 2. állomása Szegeden, Höri, ugye ott leszel?ha már így említed akkor nekem még van 1 helyem,hátha érdekel valakit
Döme alap 😊Hurka
több mint 13 éve
San Diego-nak van focicsapata?JC6Nincs, de a Salt Lake-et meg az LA-t lehet utálni. 😀
több mint 13 éve
Hurka
4 103
holnap teremtorna 2. állomása Szegeden, Höri, ugye ott leszel?Döme alap 😊