Soccer
40 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Majdnem rosszul lettem... 😀...de megvan, nehezen is, de megvan 😛
Az a komoly... A Pireus 2-0-ra is ment összesítésben, erre 8 perc alatt kiestek. Megyerit fényezi hetek óta az NS, kíváncsi vagyok a gólokra...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
torrest azonnal trédeljük joe hartért! kapus (cechet egyáltalán nem leírva) és csatár poszton egyaránt upgrade lehetne
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
SPORTINGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGALÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
Végre kijön a lépés...!!!
több mint 13 éve
4-et? 😛Remélem azért a City továbbmegy.tüsi91nem hiszem h fognak rúgni 3-at... 😛Divat

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
egy City bukónak mindig lehet örülni, főleg ez lenne a 3. zsinórban ---> hullámvölgy??Remélem azért a City továbbmegy.tüsi91nem hiszem h fognak rúgni 3-at... 😛Divat
de jól jönne a plusz terhelés nekik a végére. Annyira nem bő a keretük.
több mint 13 éve
Remélem azért a City továbbmegy.tüsi91nem hiszem h fognak rúgni 3-at... 😛

több mint 13 éve
Ivan Klasnic, veseátültetésigen, Abidalnak elég durván kijut a szarból, nagyon sajnálomNikola Klasnic járt hasonló cipőben, ő tudta folytatniJack Zoltán
remélem, hogy egészségügyileg rendbe jön, ha már focizni nem is nagyon fog már.. bár ki tudja, nincs róla infóm, hogy volt-e már példa hasonlóra, hogy valaki új szervvel folytatni tudta, hát majd kiderül
😕Stez

JT Daniels fan
több mint 13 éve
igen, Abidalnak elég durván kijut a szarból, nagyon sajnálomNikola Klasnic járt hasonló cipőben, ő tudta folytatni
remélem, hogy egészségügyileg rendbe jön, ha már focizni nem is nagyon fog már.. bár ki tudja, nincs róla infóm, hogy volt-e már példa hasonlóra, hogy valaki új szervvel folytatni tudta, hát majd kiderül
😕Stez
több mint 13 éve
Remélem idén is mindenki szurkolni fog a Rapids-ért. 😛Az évadnyitón nagyon szép játékkal vertük a Crew-t, kellemes meglepetés volt az új stílus, ha így folytatjuk, szerintem tetszeni fog ez a bátor támadójáték.
http://denversports.blog.hu/2012/03/15/rapids_diadalmas_kezdes
több mint 13 éve
4 EL meccsen 4-szer játszottak rosszabbul/motiválatlanabbul, mint bármelyik PL meccsen. Ezt el kell fogadni, más kérdés, hogy szurkolói szemmel nehéz. Csak mi a tökömért nyilatkozzák, hogy fontos, meg minden. Ma az első félidőben még úgy ahogy rosszul sem játszottak. Mindegy a PLben már mi vagyunk a favoritok. Viszont kőkeményen húzni kell a meccseket. Mert nem a City ellen fog múlni itt semmi, hanem, hogy a többi 9ből mennyit nyerünk.
Remélem azért a City továbbmegy.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hihetetlen, hogy ennek a párharcnak, hogy nem lett 12-3-as összesített eredménye...
több mint 13 éve
Jól van.Elkezdtek rugdosódni az englisek.
Ez már megvan sztem.

több mint 13 éve
továbbra sem fogom megérteni miért kellett feladni ezt az EL-t, szerintem megérte volna hajtani itt is nem csak a PL-ben. Persze nem jó dolog 2 szék között a pad alá esni de nekem semmi sem garantálja azt hogy ha csak a PL-re figyelnek akkor azt tutira meg is nyerik... + ez nem a MU mentalitása.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
igen, Abidalnak elég durván kijut a szarból, nagyon sajnálomremélem, hogy egészségügyileg rendbe jön, ha már focizni nem is nagyon fog már.. bár ki tudja, nincs róla infóm, hogy volt-e már példa hasonlóra, hogy valaki új szervvel folytatni tudta, hát majd kiderül
😕

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Iraola gecc, ha valaki nem látta, majd keresse meg...ha feltöltik valahova... 😀 szétcopatta a fél MU-t majd kihagyta 😀
több mint 13 éve
legyen csak Real-Barca, a Milan meg menjen a másik ágra 😀Szevasz Maxi 😀
hadd üssék ki egymást a majmokStez

több mint 13 éve
"Az elkövetkezendő hetekben Abidal májátültetésen fog átesni"szegénynek ki jut a "jóból" rendesen, pedig jó kis balbekk...
Bár már a májdaganat miatti műtéte után sem hittem, hogy fog még játszani, most van vége.diverdoc

több mint 13 éve
"Az elkövetkezendő hetekben Abidal májátültetésen fog átesni"Bár már a májdaganat miatti műtéte után sem hittem, hogy fog még játszani, most van vége.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
legyen csak Real-Barca, a Milan meg menjen a másik ágra 😀hadd üssék ki egymást a majmok

több mint 13 éve
Szerintem:Nem hinném, ez olyan mintha kiemelés lenne.
RM - Chelsea
Milan - Marseille
Barca - APOEL 😀
Bayern - BenficaJC6
Egy szuperfantasztikussohailyennagy párharc tuti lesz.
Tippem a Barca-Milan.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem:RM - Chelsea
Milan - Marseille
Barca - APOEL 😀
Bayern - Benfica
több mint 13 éve
ja, azt hittem péntek van 😀hagyjad nem újdonság nála...tuti megint vmi kocsmába van/volt/lesz... 😀Divatna ma megkapjuk a Real-Bayern-Barca trióból az egyiketmajd holnap 😀 😀Double B
erre van egy söröm, valaki állhatná a tétet 😀
én a Chelseanek örülnék egyébként nagyon, vén banda, most meg van végre egy olyan csapatunk, ami lendületből le tudná focizni Őket, de nem is mondhatná senki sem ha továbbjtuunk, hogy egyenes utunk volt, elvégre csak nem egy APOEL 😊Stez
hoppáá
akkor holnap kapjuk meg valamelyiket a három közül 😀