Újra működünk, köszi a türelmet!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Drogba lesen volt, de a kommentátor kérdésben egyetértünk. Ez nem kicsit ritkaság. 😀F.Schleck
" A harczot megharzoltam, futásomat elvégeztem..."
Nincs veled bajom, és ne haragudj a régiekért...

Visszatérve: levettem a hangot, nem bírtam tovább. szégyen ez a digi. az volt a legnagyobb égés, hogy az ARS - CHES meccs után ígértek riportot és semmi nem lett belőle 😀

- honnan vagytok?
- hángöri, digisport!
- what the fakk? 😀 na húzzatok a rákba... 😀
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Kezdtem örülni, hogy végre van digisportom, de amíg ilyen nyomorékok a kommentátorok, addig nem sok boldogságom van benne...

Legalább a Chelsea vezet, még ha egy lesgóllal is. 😊F.Schleck
nem volt les, viszont most volt egy 11es, amit nem adtak meg a Bolton-nak,.... de ez a riporter egy vadbarom.JC6
Szerintem Drogba lesen volt, de a kommentátor kérdésben egyetértünk. Ez nem kicsit ritkaság. 😀

több mint 13 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Na ha ez így marad, akkor már a Liverpool Way sem segíthet kedves edzőnkön.
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 336 — Je suis kobranadrág
Drogba assist - Malouda gól de jó hogy fantasybe őket adtam el a héten... 😂

Amúgy kb 10 perce nyomtam ki a meccset és most lesz izgi...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kezdtem örülni, hogy végre van digisportom, de amíg ilyen nyomorékok a kommentátorok, addig nem sok boldogságom van benne...

nem volt les, viszont most volt egy 11es, amit nem adtak meg a Bolton-nak,.... de ez a riporter egy vadbarom.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

Legalább a Chelsea vezet, még ha egy lesgóllal is. 😊

több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
a faszom tele van már komolyan... beívelésnél les, nem baj, egyértelműen lenyomja a védőjét Zigic, nem baj, tisztán a kezéről(amivel lökött...) lepattan a labda az a PARASZT (annyira utálom azt a gyökeret, le se írom a nevét) meg bekotorja.

Rohadt játékvezetés, halott sportágdavemayer
Kibaszottul ideges voltam a meccs után. A játékvezető megadott egy vitathatatlanul szabálytalan gólt, és ezzel megmentett nekik egy pontot. :mad: A csapatra is dühös vagyok egy kicsit, mert Berbatov gólja után adódtak még olyan helyzetek, amiket értékesítve pontot lehetett volna tenni a találkozó végére, de most egyértelműen Lee Mason vette el tőlünk a győzelmet. :mad: Az elmaradt meccsek ellenére hármas holtversenyben, de valószínűleg még így is vezetni fogjuk a tabellát (hacsak az Arsenal nem nyer öt góllal), de össze kell szednünk magunkat, nem engedhetjük meg magunknak, hogy amikor lendületet vesz a csapat, folyton becsússzon egy-egy pontvesztés idegenben.vassadi27
a City teljesen rászolgált az Xre. Szarul, lassan, ötlettelenül játszott a MU, ráadásul ez a 4-5-1 úgy ahogy van megbukott. Egy jó formában lévő, kiegyensúlyozott Rooney sem tud eljátszani bal szélsőt, nem hogy egy flusztrált, labdát átvenni nem tudó.
A gól az más kérdés, hogy szabálytalan volt, de azt is megelőzte, hogy nagyon magukra húzták az ellenfelet. Ferguson benézte a dolgot.
több mint 13 éve
Chelsea megint tragikusan szórakozik...
több mint 13 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Ezt a Konchesky gyereket egy az egyben betenném a viccek topicba. Bazzeg...Szeretné csinálni a srác de annyira gyenge...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szánalom ez a dagisport, bár, ahol juhár t. a szakkommentátor...
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 620
a faszom tele van már komolyan... beívelésnél les, nem baj, egyértelműen lenyomja a védőjét Zigic, nem baj, tisztán a kezéről(amivel lökött...) lepattan a labda az a PARASZT (annyira utálom azt a gyökeret, le se írom a nevét) meg bekotorja.

Rohadt játékvezetés, halott sportágdavemayer
Kibaszottul ideges voltam a meccs után. A játékvezető megadott egy vitathatatlanul szabálytalan gólt, és ezzel megmentett nekik egy pontot. :mad: A csapatra is dühös vagyok egy kicsit, mert Berbatov gólja után adódtak még olyan helyzetek, amiket értékesítve pontot lehetett volna tenni a találkozó végére, de most egyértelműen Lee Mason vette el tőlünk a győzelmet. :mad: Az elmaradt meccsek ellenére hármas holtversenyben, de valószínűleg még így is vezetni fogjuk a tabellát (hacsak az Arsenal nem nyer öt góllal), de össze kell szednünk magunkat, nem engedhetjük meg magunknak, hogy amikor lendületet vesz a csapat, folyton becsússzon egy-egy pontvesztés idegenben.
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 791 — "Grammar maci"

Rohadt játékvezetés, halott sportág

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
bogjosi New England Patriots 1 549
Fulham,Everton,Birmingham + WBA .... -8 pont :/

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 13 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Mr. Flegma 9-es megint betalált beszarás.... 😂

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát lehet igazatok van kb 1 éve már csak fél szemmel követem a soccert a foci miatt, pl ma arról se tudtam h pl forduló van pedig most vágott 3at balotelli
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tottenham!!! YEAHHH! 😀
több mint 13 éve
Kakát rebesgetik a Chelsea-hez, ezesetben ha marad Ancelotti és jön Becks, Kaká, meg egy belsővédő akkor már bizakodóbb leszekkristof
Arra, hogy Beckham a Chelsea-hez menne, én is csak hasonlóképpen tudnék reagálni, mint gabtsi... Ne röhögtessenek már ilyen ostobaságokkal. Az elég valószínű, hogy az MLS-szezon kezdetéig megint keres majd magának egy csapatot, az viszont biztos, hogy ezúttal nem a Milanhoz jön, ezt már tavaly megmondták. Menjen az Interbe, ott most elkél a segítség, és nála nagyobb kaliberű "erősítést" amúgy sem hiszem, hogy tudnak majd igazolni.

Kétlem, hogy Mourinho bárkihez is elengedné Kakát, legfeljebb ha nála se tud majd teljesíteni, akkor nyáron kölcsönadják majd valakinek (és max. akkor szóba jöhet az Inter). Cahill leigazolása reális lehetőségnek tűnik, Carrollt rebesgetik még, rá kevesebb esélyt látok, de ha mondjuk valakinek eszébe jutna a klubnál, hogy márciusig esetleg Landon Donovant is el lehetne csábítani (bár nem tudom, őt idén mennyire érdekli egy európai kitérő)...
több mint 13 éve
bizakodhatsz is, Becks személyében lesz egy játékos, aki folyamatosan lassítja majd az iramot, futni és védekezni nem bír, Kaká személyében pedig egy, az utóbbi 2 évben folyton sérült játékost, akinek biztos jót fog tenni a PL 😊Stez
Egy olyan középpályára ami amúgy is 100%osan túlzsúfolt...
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 350 — Whoops, looks like something went wrong.
Kakát rebesgetik a Chelsea-hez, ezesetben ha marad Ancelotti és jön Becks, Kaká, meg egy belsővédő akkor már bizakodóbb leszekkristof
bizakodhatsz is, Becks személyében lesz egy játékos, aki folyamatosan lassítja majd az iramot, futni és védekezni nem bír, Kaká személyében pedig egy, az utóbbi 2 évben folyton sérült játékost, akinek biztos jót fog tenni a PL 😊

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 102 — 28-14
Az Aston Villa-ról mit lehet tudni, hogy állnak most csatárposzton?
Kiderült, hogy a télen Cummings náluk fog edzeni (aki nálam, egy igazságos világban az idei Aranylabdás 😛), és szóba került a kölcsönadás lehetősége a sápadtarcúak szezonbefejezéséig. Végülis ez beleférne, ha valóban kapna lehetőséget, akkor szerezhetne tapasztalatokat, és aztán még jobb lehetne. Csak azért szar, mert Kandji kihagyja a fél szezont ACL miatt, így egyedül Casey maradna épkézláb csatárnak, ha Omart is kölcsönadjuk mondjuk az első 2-3 hónapról. Meg igazából félek tőle, hogy simán lealázza a sok angol köcsögöt, és ott akarják majd tartani, miközben a fél EPL a kegyeiért fog könyörögni, és nem tudunk majd ellenállni a milliomosoknak. :/TheMileHighCity
Emile Heskey
ő a kezdő, tehát Cummings sztem beférhetne Agbonlahor mellé
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
jön Beckskristof

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kakát rebesgetik a Chelsea-hez, ezesetben ha marad Ancelotti és jön Becks, Kaká, meg egy belsővédő akkor már bizakodóbb leszek
több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Az Aston Villa-ról mit lehet tudni, hogy állnak most csatárposzton?
Kiderült, hogy a télen Cummings náluk fog edzeni (aki nálam, egy igazságos világban az idei Aranylabdás 😛), és szóba került a kölcsönadás lehetősége a sápadtarcúak szezonbefejezéséig. Végülis ez beleférne, ha valóban kapna lehetőséget, akkor szerezhetne tapasztalatokat, és aztán még jobb lehetne. Csak azért szar, mert Kandji kihagyja a fél szezont ACL miatt, így egyedül Casey maradna épkézláb csatárnak, ha Omart is kölcsönadjuk mondjuk az első 2-3 hónapról. Meg igazából félek tőle, hogy simán lealázza a sok angol köcsögöt, és ott akarják majd tartani, miközben a fél EPL a kegyeiért fog könyörögni, és nem tudunk majd ellenállni a milliomosoknak. :/

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 13 éve
Nem az (lenne) a megoldás, hogy Ancelottit elküldik, Wilkins-t nem szabadott volna kirúgni. Lehet, hogy erre rá is megy a szezonjuk, hozhatnak bárkit erősítésképpen - mondjuk igazolás mindenképpen kellene, mert meg lehet nézni, most is milyen cseresorral álltak ki, és szerintem Cahillel nem is járnának rosszul. Azt hiszem kezdem sajnálni, hogy elmaradt a Chelsea elleni rangadónk, mert ki tudja, márciusban is ilyen esélyekkel lépünk-e pályára ellenük, mint amilyenekkel most tehettük volna... :rolleyes:
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 569
Nagyszerű győzelem volt, de azért nem vonnék le belőle messze menő következtetéseket. Egyrészt mert mi sem brilliroztunk, csak kihasználtuk a Chelsea hibáit, másrészt egy nagyon szétesett Chelseat vertünk meg.
De azért nagyon örülök, remélem ez lendületet ad nekünk itt a téli nagy hajtásra.