Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/vb-2014-utcat-es-stadiont-neveznenek-el-lowrol-es-khedirarol-2350153Csak ha Kloserül neveznek el egyet. Vagy Schweiniról.
Sami Khedira Stadion
Ik, megyünk? 😀Amadeus91
több mint 12 éve
kondás, mint bajnok edző, ezt kell még tovább ragozni?jó hát garami is bajnok edző. 70 évesen is bajnok lett, itthon azért mindig van lejjebb.
baggio
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
www.dvsc.hu/klub/az-edzok-orograngsoraha zsidai kezd nyernek 😀 de ez azért elég szánalmas a legjobb magyar csapattóleaglesmcnabbkondás, mint bajnok edző, ezt kell még tovább ragozni?
baggio
több mint 12 éve
ha zsidai kezd nyernek 😀 de ez azért elég szánalmas a legjobb magyar csapattóleaglesmcnabbkondás, mint bajnok edző, ezt kell még tovább ragozni?

aranyos volt, hogy örültek a hazaiak a "küzdelmes" döntetlennek 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ha zsidai kezd nyernek 😀 de ez azért elég szánalmas a legjobb magyar csapattól
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Ez a Loki lejöhetne egy sörmeccsre ide városi bajnokságba is. Dombit megforgatnám.
több mint 12 éve
hol lesz ő már annyi idősen?Miért, korhatáros lesz a vb?somoskovigTEVEZt igen is ki kellett volna vinni...amiket Higany meg Palacio elbaszott....azokat beverte volna,mint a huzat!!!34 évesen?Amadeus91
Majd Simeone kiviszi 4 ev mulva! 😛ZoliZoltán
több mint 12 éve
hehhe.ez jó 😀Miért, korhatáros lesz a vb?somoskovigTEVEZt igen is ki kellett volna vinni...amiket Higany meg Palacio elbaszott....azokat beverte volna,mint a huzat!!!34 évesen?Amadeus91
több mint 12 éve
Hát ez az.... 😕TEVEZt igen is ki kellett volna vinni...amiket Higany meg Palacio elbaszott....azokat beverte volna,mint a huzat!!!34 évesen?Amadeus91
Ember észre sem veszi,hogy repül az idő 😕
több mint 12 éve
Miért, korhatáros lesz a vb?TEVEZt igen is ki kellett volna vinni...amiket Higany meg Palacio elbaszott....azokat beverte volna,mint a huzat!!!34 évesen?Amadeus91
több mint 12 éve
TEVEZt igen is ki kellett volna vinni...amiket Higany meg Palacio elbaszott....azokat beverte volna,mint a huzat!!!34 évesen?
több mint 12 éve
Ezeket a meccseket kellene a díszpáholyban végignézetni nagyjainkkal, akkor lehet, hogy inkább nem is építenének stadiont. Soha többé.
több mint 12 éve
Mint két falusi csapat, kb. angol League 2 és Conference premier közti a színvonal, hasonlóan bizarr módon szórakoztató

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ja, megvan a ma esti szórakozás is. Műfüves pályán két amatőr csapatBazz ez nagyon komoly 😊 Ha ezeket nem tömik ki, akkor nem tudom, kitJakehomerMajdnem most kapott gólt a Loki...NB2
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Bazz ez nagyon komoly 😊 Ha ezeket nem tömik ki, akkor nem tudom, kitJakehomerMajdnem most kapott gólt a Loki...
több mint 12 éve
Bazz ez nagyon komoly 😊 Ha ezeket nem tömik ki, akkor nem tudom, kit
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Na ez elég WTF. Pogba, Vidal out?www.fourfourtwo.hu/hirek/olaszorszag/juventus/nem-vicc-lemondott-a-juve-edzoje
több mint 12 éve
sportgeza.hu/futball/2014/vb/cikkek/a_vb_osszes_golja/végignéztem, szerintem már csak a gólok miatt is Hámesz-nek kellett volna kapni az Aranylabdát
a csoportkör után picit megfogyatkoztak a gólok 😊 (kivéve a brazil - németen, nyilván)
james, cahill és jones bombája valamint gervinho szólója tetszett nagyon, a ghánai öngólon meg még most is sírok 😀Dexxter Tailor
illetve ha abból indulok ki hogy Messi valamelyik kritériumok alapján lett kiválasztva (és nem az alapján hogy ő Messi) akkor abban Hámesz tuti jobb volt addig amíg bent volt
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
sportgeza.hu/futball/2014/vb/cikkek/a_vb_osszes_golja/a csoportkör után picit megfogyatkoztak a gólok 😊 (kivéve a brazil - németen, nyilván)
james, cahill és jones bombája valamint gervinho szólója tetszett nagyon, a ghánai öngólon meg még most is sírok 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
TEVEZt igen is ki kellett volna vinni...amiket Higany meg Palacio elbaszott....azokat beverte volna,mint a huzat!!!Majd Simeone kiviszi 4 ev mulva! 😛
több mint 12 éve
www.chelseafc.com/news/latest-news/2014/07/costa-deal-completed.html?WT.mc_id=social_20140715_27869646 remélem jobb lesz, mint torres 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
ahogy a 2-0-a az előnyben lévő csapatra, a -10+ hátrányban lévő negyedik helyezett a legveszélyesebb az élen lévő csapatra 😛Meg nagyon menő stabil 3-4. csapatnak lenni, nem is értem mért nem ezt választja mindenki 😀Tocaoké, a MU most nem indul, előtte meg 15 évig végig kihagyhattad volna ebből a felsorolásból... csak úgy mondomdavemayervan nála legalább 4 jobb csapat, akár a jelenlegi formát/helyezést nézem, akár az elmúlt év eredményeit.csebiLOL amelyiknél van 4 jobb csapat az már középcsapat? 😀 20 csapatos bajnokságban ez nekem sehogy se jön ki. Egyébként nem tudom hogy jött ki az a 4 jobb csapat.
+Az megvan hogy az Arsenal az egyetlen angol csapat amelyik az elmúlt 5 szezonban indulhatott a BL-ben? 😊 Chelsea, Liverpool, Manchester City, United... na Ezek közül egyiknek sem sikerült ez a bravúr.eaglesmcnabb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal