NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Philadelphia Eagles
6
2
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Sneijder állítólag T'ham 12m-ért...Divatörültem volna, ha a Milan elhozza, volt róla szó, de hát mit is várok. 😀
több mint 12 éve
Boldog Karácsonyt! 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
több mint 12 éve
én örülnék ha menne, csak jöjjön Neymar/Falcao a helyére, Torres meg maradjon ilyen 😊 előbbinek (mmint Neymarnak😀) Schleck meg Sanyo se örülne pedig sztem nagyon alázda lenne a brazil vonulatunk: Luiz, Ramires, Oscar, Piazon és Ő, a mai góljaink felét már így előbbieknek köszönhetjük 😊NE!!! Könyörgöm ne.
Super Frankienek meg óriási grat, szépen sikerült a jubileum 😊kristof
több mint 12 éve
én örülnék ha menne, csak jöjjön Neymar/Falcao a helyére, Torres meg maradjon ilyen 😊 előbbinek (mmint Neymarnak😀) Schleck meg Sanyo se örülne pedig sztem nagyon alázda lenne a brazil vonulatunk: Luiz, Ramires, Oscar, Piazon és Ő, a mai góljaink felét már így előbbieknek köszönhetjük 😊nagy gólt vágott az öreg, megérdemelte! qrva dinamot zsinorba 2* megraktam buktak és velük ugye én is, most nem mertem őket erre nekik nyóc...(most mu és bilbao szopatott cserébe😊)
Super Frankienek meg óriási grat, szépen sikerült a jubileum 😊kristof
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
én örülnék ha menne, csak jöjjön Neymar/Falcao a helyére, Torres meg maradjon ilyen 😊 előbbinek (mmint Neymarnak😀) Schleck meg Sanyo se örülne pedig sztem nagyon alázda lenne a brazil vonulatunk: Luiz, Ramires, Oscar, Piazon és Ő, a mai góljaink felét már így előbbieknek köszönhetjük 😊Super Frankienek meg óriási grat, szépen sikerült a jubileum 😊
több mint 12 éve
Arra inkább adok, hogy a SkySports is írja.Hát meglátjuk...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
már az origo is lehozta: www.origo.hu/sport/focivilag/20121223-a-liverpool-megszerzi-a-chelsea-valogatott-csatarat.htmlVégre igazolt a pool egy fiatal csatárt akinek nagy jvőt jósolnak és érdemes rászánni ap énzt. Vagy ilyen már volt párszor ?TocaA Boltonban jó volt - 12 meccs, 8 gól - így stabil kezdőként talán Liverpoolban is jó lehet.
De én még sehol nem olvastam erről.
Ami fontosabb, hogy Sterling 5 éves szerződéshosszabbítást írt alá. Remélem szépen fejlődik majd és legalább másfél évtizedre megoldott lesz a balszélső poszt vele.Mikey

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Mert több helyről le lett nyilatkozva. Cassilas nagyon nem nyilatkozott pozitívat Mouról és fordítvaNem mondtam, hogy te írtad.Nem tudom hol írtam, hogy el fog igazolni ,szerintem sehol. Annyit írtam hogy para van köztünk ami tény 😀TocaOk, már amikor padolt, akkor is láttam magam előtt a főcímeket, hogy CASILLAS 80 MILLIÓ EURÓÉRT A CITYBE IGAZOLHAT, ugyanezt játszották év elején CR-rel, amikor "szomorú" volt.Speciel ennek semmi köze, valami para van Iker és közte. Lenyilatkozta hogy szerinte Adan ugyanolyan kapus mint Iker... Lesz itt még ebből balhéTocaNem arra céloztam, hogy Adán miatt veszítettünk, hanem hogy ha annyira érdekelné még Mou-t a bajnokság, akkor Casillas védett volna. Főleg, hogy két hete nyilatkozta le kb, hogy ezt a tizensok pontot már úgysem lehet ledolgozni.kaszoJo most lehet ekezni Adant , meg lehet Iker megfogott volna egyet a 3 bol , de mezonyben lett lefocizva tobbszor a Madrid arrol nem tehet Adan.TocaEz a Madrid... Remélem innentől feladják a bajnokságot és csak a BL-re fokuszálnak.Toca>Adán védett
>innentőlkaszo
Hiszem ha látom.kaszo
Már miért lenne tény?...kaszo
több mint 12 éve
Nem mondtam, hogy te írtad.Nem tudom hol írtam, hogy el fog igazolni ,szerintem sehol. Annyit írtam hogy para van köztünk ami tény 😀TocaOk, már amikor padolt, akkor is láttam magam előtt a főcímeket, hogy CASILLAS 80 MILLIÓ EURÓÉRT A CITYBE IGAZOLHAT, ugyanezt játszották év elején CR-rel, amikor "szomorú" volt.Speciel ennek semmi köze, valami para van Iker és közte. Lenyilatkozta hogy szerinte Adan ugyanolyan kapus mint Iker... Lesz itt még ebből balhéTocaNem arra céloztam, hogy Adán miatt veszítettünk, hanem hogy ha annyira érdekelné még Mou-t a bajnokság, akkor Casillas védett volna. Főleg, hogy két hete nyilatkozta le kb, hogy ezt a tizensok pontot már úgysem lehet ledolgozni.kaszoJo most lehet ekezni Adant , meg lehet Iker megfogott volna egyet a 3 bol , de mezonyben lett lefocizva tobbszor a Madrid arrol nem tehet Adan.TocaEz a Madrid... Remélem innentől feladják a bajnokságot és csak a BL-re fokuszálnak.Toca>Adán védett
>innentőlkaszo
Hiszem ha látom.kaszo
Már miért lenne tény?...
több mint 12 éve
Nem tudom hol írtam, hogy el fog igazolni ,szerintem sehol. Annyit írtam hogy para van köztünk ami tény 😀Ok, már amikor padolt, akkor is láttam magam előtt a főcímeket, hogy CASILLAS 80 MILLIÓ EURÓÉRT A CITYBE IGAZOLHAT, ugyanezt játszották év elején CR-rel, amikor "szomorú" volt.Speciel ennek semmi köze, valami para van Iker és közte. Lenyilatkozta hogy szerinte Adan ugyanolyan kapus mint Iker... Lesz itt még ebből balhéTocaNem arra céloztam, hogy Adán miatt veszítettünk, hanem hogy ha annyira érdekelné még Mou-t a bajnokság, akkor Casillas védett volna. Főleg, hogy két hete nyilatkozta le kb, hogy ezt a tizensok pontot már úgysem lehet ledolgozni.kaszoJo most lehet ekezni Adant , meg lehet Iker megfogott volna egyet a 3 bol , de mezonyben lett lefocizva tobbszor a Madrid arrol nem tehet Adan.TocaEz a Madrid... Remélem innentől feladják a bajnokságot és csak a BL-re fokuszálnak.Toca>Adán védett
>innentőlkaszo
Hiszem ha látom.kaszo
több mint 12 éve
Ok, már amikor padolt, akkor is láttam magam előtt a főcímeket, hogy CASILLAS 80 MILLIÓ EURÓÉRT A CITYBE IGAZOLHAT, ugyanezt játszották év elején CR-rel, amikor "szomorú" volt.Speciel ennek semmi köze, valami para van Iker és közte. Lenyilatkozta hogy szerinte Adan ugyanolyan kapus mint Iker... Lesz itt még ebből balhéTocaNem arra céloztam, hogy Adán miatt veszítettünk, hanem hogy ha annyira érdekelné még Mou-t a bajnokság, akkor Casillas védett volna. Főleg, hogy két hete nyilatkozta le kb, hogy ezt a tizensok pontot már úgysem lehet ledolgozni.kaszoJo most lehet ekezni Adant , meg lehet Iker megfogott volna egyet a 3 bol , de mezonyben lett lefocizva tobbszor a Madrid arrol nem tehet Adan.TocaEz a Madrid... Remélem innentől feladják a bajnokságot és csak a BL-re fokuszálnak.Toca>Adán védett
>innentőlkaszo
Hiszem ha látom.
több mint 12 éve
Speciel ennek semmi köze, valami para van Iker és közte. Lenyilatkozta hogy szerinte Adan ugyanolyan kapus mint Iker... Lesz itt még ebből balhéNem arra céloztam, hogy Adán miatt veszítettünk, hanem hogy ha annyira érdekelné még Mou-t a bajnokság, akkor Casillas védett volna. Főleg, hogy két hete nyilatkozta le kb, hogy ezt a tizensok pontot már úgysem lehet ledolgozni.kaszoJo most lehet ekezni Adant , meg lehet Iker megfogott volna egyet a 3 bol , de mezonyben lett lefocizva tobbszor a Madrid arrol nem tehet Adan.TocaEz a Madrid... Remélem innentől feladják a bajnokságot és csak a BL-re fokuszálnak.Toca>Adán védett
>innentőlkaszo
több mint 12 éve
Nem arra céloztam, hogy Adán miatt veszítettünk, hanem hogy ha annyira érdekelné még Mou-t a bajnokság, akkor Casillas védett volna. Főleg, hogy két hete nyilatkozta le kb, hogy ezt a tizensok pontot már úgysem lehet ledolgozni.Jo most lehet ekezni Adant , meg lehet Iker megfogott volna egyet a 3 bol , de mezonyben lett lefocizva tobbszor a Madrid arrol nem tehet Adan.TocaEz a Madrid... Remélem innentől feladják a bajnokságot és csak a BL-re fokuszálnak.Toca>Adán védett
>innentőlkaszo
több mint 12 éve
Jo most lehet ekezni Adant , meg lehet Iker megfogott volna egyet a 3 bol , de mezonyben lett lefocizva tobbszor a Madrid arrol nem tehet Adan.Ez a Madrid... Remélem innentől feladják a bajnokságot és csak a BL-re fokuszálnak.Toca>Adán védett
>innentőlkaszo
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 379
Mindig öröm látni, hogy a BBC-n a napi összefoglaló intrójában Gera Zoli liverpool elleni gólja is szerepel, no meg az , hogy ordít 😊__
zéé
több mint 12 éve
szeretem azokat a meccsnapokat, amelyeken gerrard labdainak szeme van. ... a mai meccsnapot nagyon szeretem.MikeyAzért ez tegnap rendben volt nem?! 😊 Downing gyerek meg két meccse MOTM. Ezt még egy 4 évig tarthatná 😉
több mint 12 éve
Ez a Madrid... Remélem innentől feladják a bajnokságot és csak a BL-re fokuszálnak.Toca>Adán védett
>innentől
több mint 12 éve
Ez a Madrid... Remélem innentől feladják a bajnokságot és csak a BL-re fokuszálnak.
több mint 12 éve
Ghalleluja
E
R
A
Z
O
L
I
!!!
!!
!JC6
több mint 12 éve
Roma-Milan meccsen 6-7 vendégjátékos volt lesen és továbbengedték 😊#ellenünkmiértnemlátjákalest?

JT Daniels fan
több mint 12 éve
szeretem azokat a meccsnapokat, amelyeken gerrard labdainak szeme van. ... a mai meccsnapot nagyon szeretem.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
GE
R
A
Z
O