Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
akkor mégis milyen koncepció alapján kapták meg a VB-t ha alapvető kérdések mint a helyszín és az időpont is lóg a levegőben ?Az a 8000milliárd jól hangzott :cool:
tudtam én h irdatlan bohóc ez a Blatter, de hogy ennyire azt nem is akarom elhinni.gabtsi
Tél nagy szívás lenne. Olyan hangulatos volt eddig trikóban, rövidnadrágban, tangapapucsban a haverokkal a főtéren nézni. -16°Cben ez kicsit kényelmetlen megoldás lenne 😕 Bár messze van még 2022 addigra lehet fűtött lesz a főtér, vagy nem is lesz xD
több mint 14 éve
JoeyPorter
2 630
A Lyon pont méltó ellenfél lesz,hogy megszakítsuk az átkot 😊 Le kell mosni őket :cool:
több mint 14 éve
Cassano alairt 2014-ig a Milanhoz. Januarban kezd uj munkahelyen...BazzaniAddig úgy se bírja ki, h ne vesszen össze senkivel és ne küldjék el...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Cassano alairt 2014-ig a Milanhoz. Januarban kezd uj munkahelyen...
több mint 14 éve
http://sportgeza.hu/futball/2010/12/17/szinte_biztos_hogy_telen_lesz_a_2022-es_futball-vb/lehet h télen lesz, majd meglátjuk
lehet h kicsi az ország és be kell vonni mást is, majd meglátjuk
akkor mégis milyen koncepció alapján kapták meg a VB-t ha alapvető kérdések mint a helyszín és az időpont is lóg a levegőben ?
tudtam én h irdatlan bohóc ez a Blatter, de hogy ennyire azt nem is akarom elhinni.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
igen, de az enyhe ízlésficamba a ződ szív tartozik csak bele, a többi király 😛 Jóhogynem majd a rossz negróknak szurkol 😛enyhe ízlésficam 😀mióta vagy Bayern fan? 😛Jocimióta az eszemet tudom 😊 kölök koromba első focimez amit kaptam egy Klinsmann-mez volt(persze egy ződ BL-es umbro mellé 😛), ettől függetlenül az Intert jobban szeretem.Divat
két legutáltabb csapatom 😀Stez
több mint 14 éve
és még mellé ződ a szívem 😀enyhe ízlésficam 😀mióta vagy Bayern fan? 😛Jocimióta az eszemet tudom 😊 kölök koromba első focimez amit kaptam egy Klinsmann-mez volt(persze egy ződ BL-es umbro mellé 😛), ettől függetlenül az Intert jobban szeretem.Divat
két legutáltabb csapatom 😀Stez
ezt már páran megjegyezték itt, de nyugi én is hasonlóan vélekedek Milánó szarabb feléről 😀
|
több mint 14 éve
enyhe ízlésficam 😀mióta az eszemet tudom 😊 kölök koromba első focimez amit kaptam egy Klinsmann-mez volt(persze egy ződ BL-es umbro mellé 😛), ettől függetlenül az Intert jobban szeretem.Divatlegalább egyik szeretett csapatom továbbmegy 😊Divatmióta vagy Bayern fan? 😛Joci
két legutáltabb csapatom 😀
több mint 14 éve
mióta az eszemet tudom 😊 kölök koromba első focimez amit kaptam egy Klinsmann-mez volt(persze egy ződ BL-es umbro mellé 😛), ettől függetlenül az Intert jobban szeretem.mióta vagy Bayern fan? 😛Jociajjaj Inter-Bayerngamerkrlegalább egyik szeretett csapatom továbbmegy 😊Divat
|
több mint 14 éve
mióta vagy Bayern fan? 😛ajjaj Inter-Bayerngamerkrlegalább egyik szeretett csapatom továbbmegy 😊Divat
több mint 14 éve
ajjaj Inter-Bayerngamerkrlegalább egyik szeretett csapatom továbbmegy 😊
|
több mint 14 éve
elmaradt a köbenhavn-shaktar rémálompárosítás, máris sikeres a sorsolás.
több mint 14 éve
Milan-Tottenham hú, de ki fogunk szopni 😀
több mint 14 éve
ajjaj Inter-Bayern
több mint 14 éve
semmi értelme sincs egy sorsolásról tippelni.Hörinagyon egyszerű, akkor ne tippelj.
megkérdeztem, vkinek még kedve is van hozzá, akkor miről beszélünk? vmivel fel kell dobni a topikot, ha már a tegnap esti nagy konda győzelem se hozta lázba a népet... 😊
|
több mint 14 éve
semmi értelme sincs egy sorsolásról tippelni.Höride ez soccer, itt jól lehet trashtalkolni...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
😛Divat szerintem a párosokra gondolt és nem a továbbjutókra.Matthew99nem kéne megvárni a sorsolást?Höriúgy már könnyű.miilann
tham-roma
schalke-arsenal
mu-köbenhavn
barca-inter
bayern-milan
chelsea-lyon
real-om
sahtar-valencia
|
több mint 14 éve
tudom.Divat szerintem a párosokra gondolt és nem a továbbjutókra.Matthew99nem kéne megvárni a sorsolást?Höriúgy már könnyű.miilann
spurs-marseille
schalke-arsenal
mu-koppenhága
barca-milan
bayern-valencia
chelsea-lyon
real-inter
sahtar-roma
child please!
több mint 14 éve
Divat szerintem a párosokra gondolt és nem a továbbjutókra.úgy már könnyű.miilannbl nyolcaddöntőre tippek?Divatnem kéne megvárni a sorsolást?Höri
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
úgy már könnyű.bl nyolcaddöntőre tippek?Divatnem kéne megvárni a sorsolást?Höri
child please!
több mint 14 éve
Megnyugtat, hogy itt is hasonlóan szimpatikus hozzászólások vannak, mint az index címlapján...
több mint 14 éve
Joci kérsz karira egy kondás kabátmezt? 😛 😊Divatjöhet de kérek mellé egy rajczi mezt is 😀
bazze,most jövök haza,látom hogy nyert a konda,mi történt? 😂 😂