NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Washington Commanders - Philadelphia Eagles
2
2
19:00
Atlanta Falcons - New York Giants
1
1
Carolina Panthers - Arizona Cardinals
1
1
Chicago Bears - Detroit Lions
1
1
Cincinnati Bengals - Cleveland Browns
1
1
Indianapolis Colts - Tennessee Titans
1
1
New York Jets - Los Angeles Rams
1
1
RedZone week 16
1
1
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
cassano egy kis agresszív törpe kakas... ha felbas*za az agyát a 2 ajtós szekrény bosnyáknak sztem szarul jár... 😂
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Nálam lehet fogadásokat kötni az Ibra - Cassano fightra: http://sportgeza.hu/futball/2010/12/20/cassano_a_milane_a_samp_15_milliot_bukik/
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Mikey
18 835
Csak vissza akar jönni Liverpoolba. 😉Pont beleillik az általam elképzelt 'ütemtervbe' Rafa kifakadása. 😛
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/a-gazzetta-szerint-menesztik-benitezt-2057340/Stezpont most akartam írni...a pincér kicsit teli van, h ultimátumot ad Morattinak 😊
|
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=nyooYAxBGVw&feature=player_embedded nem kis DiMarika góllal nyertünk 😀U12-es vidi meg no comment 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
U12-es meccs 😀http://www.youtube.com/watch?v=NuwVi8dSQWk&feature=player_embedded
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Veh eddig kb. Pirlo volt a mezőny legjobbja de csak 20 percig tartott neki a meccs Seedorf in...empty taxialamizsna a Romáknak a 3 pont 😀😀
több mint 14 éve
Veh eddig kb. Pirlo volt a mezőny legjobbja de csak 20 percig tartott neki a meccs Seedorf in...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Raúl mesterhármas :cool:Black_Addernehogy a Valencia ellen is előtörjenek a régi szép BL emlékei 😛 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Raúl mesterhármas :cool:
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
vassadi
15 620
Az időjárás megint közbeszólt Angliában, az aktuális PL-forduló mérkőzéseinek többségét, köztük a Chelsea-Manchester United rangadót is elhalasztották. 😕
több mint 14 éve
vassadi
15 620
Nagyon papírforma eredményeket írsz tuti nem lesz. Shaktar és a Tottanhem szerintem tovább megy Valencia-Schalke meg a Bayern-Inter nagyon iksz aki jobb napot fog ki az nyer.TocaTudom, hogy nagyon papírforma-eredménynek tűnnek, de a nyolc továbbjutót úgy sem lehet pontosan megjósolni, az itt leírtak csak az én személyes véleményemet tükrözik és szimpla tippek. A Shakhtar nem esélytelen, többször is előfordult már az utóbbi években, hogy hozzájuk hasonló csapatok bejutottak a negyeddöntőbe (pl. tavaly a CSZKA Moszkva), de szerintem a rutin Tottiék javára dönt; a Milan-Tottenham-ről írtakban elismerem, némileg az is benne van, hogy a Manchester mellett a Milan a másik kedvenc csapatom (de nem emiatt tippeltem azt, amit); a Valencia-Schalke és a Bayern-Inter tényleg megjósolhatatlan, de tippelnem ezeknél a párharcoknál is muszáj volt. 😊 😉
több mint 14 éve
Véleményem a BL-nyolcaddöntők párosításairól:Nagyon papírforma eredményeket írsz tuti nem lesz. Shaktar és a Tottanhem szerintem tovább megy Valencia-Schalke meg a Bayern-Inter nagyon iksz aki jobb napot fog ki az nyer.
AS Roma - Shakhtar Donetsk: Első ránézésre akár lefutottnak is tűnhetne, de az ukránok rengeteget fejlődtek az utóbbi időben, a Roma pedig nem tud folyamatosan jó formát produkálni, úgyhogy szoros párharc lesz. Tipp: AS Roma
AC Milan - Tottenham Hotspur: A Spurs bizonyította az erejét a csoportküzdelmek során, de van egy olyan érzésem, hogy a rutin és az állandósulttá vált jó teljesítmény (ami remélhetőleg tavasszal is kitart) párosa ebben a párharcban már átsegíti a Milant a nyolcaddöntőn. Tipp: AC Milan
Valencia - Schalke: Egyenlő erők küzdelme, a párharc végkimenetelére tényleg csak tippelni lehet, de szerintem a 'németség' fog győzedelmeskedni. Tipp: Schalke
Internazionale - Bayern München: A jelenlegi formák alapján nehéz megtippelni; szerintem ha a német küzdőszellem most is élni fog, a bajorok visszavághatnak a döntőben elszenvedett vereségért. Tipp: Bayern München
Olympique Lyon - Real Madrid: Ez már kezd gyanús lenni. Hiába minden babona és tény (a Real egyszerűen nem tudja megverni a Lyont), a Mourinho-faktornak köszönhetően szerintem most már tényleg túl tud majd lépni a 'királyi gárda' a nyolcaddöntőn. Tipp: Real Madrid
Arsenal - Barcelona: Az 'ágyúsok' most "nyögik" majd azt, hogy lazára vették a csoportkört és csak a második helyen végeztek a Shakhtar mögött; a Barca ellen nem lesz esélyük. Tipp: Barcelona
Olympique Marseille - Manchester United: Milannak, Internek, Romának jobban örültem volna, így viszont sima továbbjutás kell. Tipp: Manchester United
Köbenhavn - Chelsea: Bármilyen formában is lesz majd februárban-márciusban a Chelsea, ezt a párharcot kötelező hozniuk. Tipp: Chelsea
És végre megvannak a várva-várt pontok a Debrecentől az európai kupaporondon! :cool:vassadi27
több mint 14 éve
Állítólag könnyen elképzelhető a Cassano-Ronaldinho csere.
Szappanopera.
több mint 14 éve
vassadi
15 620
Véleményem a BL-nyolcaddöntők párosításairól:AS Roma - Shakhtar Donetsk: Első ránézésre akár lefutottnak is tűnhetne, de az ukránok rengeteget fejlődtek az utóbbi időben, a Roma pedig nem tud folyamatosan jó formát produkálni, úgyhogy szoros párharc lesz. Tipp: AS Roma
AC Milan - Tottenham Hotspur: A Spurs bizonyította az erejét a csoportküzdelmek során, de van egy olyan érzésem, hogy a rutin és az állandósulttá vált jó teljesítmény (ami remélhetőleg tavasszal is kitart) párosa ebben a párharcban már átsegíti a Milant a nyolcaddöntőn. Tipp: AC Milan
Valencia - Schalke: Egyenlő erők küzdelme, a párharc végkimenetelére tényleg csak tippelni lehet, de szerintem a 'németség' fog győzedelmeskedni. Tipp: Schalke
Internazionale - Bayern München: A jelenlegi formák alapján nehéz megtippelni; szerintem ha a német küzdőszellem most is élni fog, a bajorok visszavághatnak a döntőben elszenvedett vereségért. Tipp: Bayern München
Olympique Lyon - Real Madrid: Ez már kezd gyanús lenni. Hiába minden babona és tény (a Real egyszerűen nem tudja megverni a Lyont), a Mourinho-faktornak köszönhetően szerintem most már tényleg túl tud majd lépni a 'királyi gárda' a nyolcaddöntőn. Tipp: Real Madrid
Arsenal - Barcelona: Az 'ágyúsok' most "nyögik" majd azt, hogy lazára vették a csoportkört és csak a második helyen végeztek a Shakhtar mögött; a Barca ellen nem lesz esélyük. Tipp: Barcelona
Olympique Marseille - Manchester United: Milannak, Internek, Romának jobban örültem volna, így viszont sima továbbjutás kell. Tipp: Manchester United
Köbenhavn - Chelsea: Bármilyen formában is lesz majd februárban-márciusban a Chelsea, ezt a párharcot kötelező hozniuk. Tipp: Chelsea
És végre megvannak a várva-várt pontok a Debrecentől az európai kupaporondon! :cool:
több mint 14 éve
akkor mégis milyen koncepció alapján kapták meg a VB-t ha alapvető kérdések mint a helyszín és az időpont is lóg a levegőben ?Az a 8000milliárd jól hangzott :cool:
tudtam én h irdatlan bohóc ez a Blatter, de hogy ennyire azt nem is akarom elhinni.gabtsi
Tél nagy szívás lenne. Olyan hangulatos volt eddig trikóban, rövidnadrágban, tangapapucsban a haverokkal a főtéren nézni. -16°Cben ez kicsit kényelmetlen megoldás lenne 😕 Bár messze van még 2022 addigra lehet fűtött lesz a főtér, vagy nem is lesz xD
több mint 14 éve
JoeyPorter
2 630
A Lyon pont méltó ellenfél lesz,hogy megszakítsuk az átkot 😊 Le kell mosni őket :cool:
több mint 14 éve
Cassano alairt 2014-ig a Milanhoz. Januarban kezd uj munkahelyen...BazzaniAddig úgy se bírja ki, h ne vesszen össze senkivel és ne küldjék el...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Cassano alairt 2014-ig a Milanhoz. Januarban kezd uj munkahelyen...
több mint 14 éve
http://sportgeza.hu/futball/2010/12/17/szinte_biztos_hogy_telen_lesz_a_2022-es_futball-vb/lehet h télen lesz, majd meglátjuk
lehet h kicsi az ország és be kell vonni mást is, majd meglátjuk
akkor mégis milyen koncepció alapján kapták meg a VB-t ha alapvető kérdések mint a helyszín és az időpont is lóg a levegőben ?
tudtam én h irdatlan bohóc ez a Blatter, de hogy ennyire azt nem is akarom elhinni.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
igen, de az enyhe ízlésficamba a ződ szív tartozik csak bele, a többi király 😛 Jóhogynem majd a rossz negróknak szurkol 😛enyhe ízlésficam 😀mióta vagy Bayern fan? 😛Jocimióta az eszemet tudom 😊 kölök koromba első focimez amit kaptam egy Klinsmann-mez volt(persze egy ződ BL-es umbro mellé 😛), ettől függetlenül az Intert jobban szeretem.Divat
két legutáltabb csapatom 😀Stez
több mint 14 éve
és még mellé ződ a szívem 😀enyhe ízlésficam 😀mióta vagy Bayern fan? 😛Jocimióta az eszemet tudom 😊 kölök koromba első focimez amit kaptam egy Klinsmann-mez volt(persze egy ződ BL-es umbro mellé 😛), ettől függetlenül az Intert jobban szeretem.Divat
két legutáltabb csapatom 😀Stez
ezt már páran megjegyezték itt, de nyugi én is hasonlóan vélekedek Milánó szarabb feléről 😀
|
több mint 14 éve
enyhe ízlésficam 😀mióta az eszemet tudom 😊 kölök koromba első focimez amit kaptam egy Klinsmann-mez volt(persze egy ződ BL-es umbro mellé 😛), ettől függetlenül az Intert jobban szeretem.Divatlegalább egyik szeretett csapatom továbbmegy 😊Divatmióta vagy Bayern fan? 😛Joci
két legutáltabb csapatom 😀
több mint 14 éve
mióta az eszemet tudom 😊 kölök koromba első focimez amit kaptam egy Klinsmann-mez volt(persze egy ződ BL-es umbro mellé 😛), ettől függetlenül az Intert jobban szeretem.mióta vagy Bayern fan? 😛Jociajjaj Inter-Bayerngamerkrlegalább egyik szeretett csapatom továbbmegy 😊Divat
|