Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Pfff. Előre hányok attól, hogy meccs előtt milyen felvezetés lesz. Ronaldo így, Ronaldo úgy... Pffff hol egy lavór???
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Celtic, C'mon man! 😀
több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 650 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Galatasaray - Schalke
Celtic - Juventus
Arsenal - Bayern
Sahtar Donyeck - Dortmund
Milan - Barca
Real Madrid - Manchester United
Valencia - PSG
Porto - Malaga

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 557 — Dolphins fan
Real Madrid - Manchester United!!!!!!!!!
Kiütik egymást. Ez így tetszik. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 46 687 — Whoops, looks like something went wrong.
Milan-Barca 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nagyon meglepődtem

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
fél12kor BL, 2kor EL sorsolás! tűkön ülökHöri
Me too. 😉
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
fél12kor BL, 2kor EL sorsolás! tűkön ülök

több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 572
Végre igazolt a pool egy fiatal csatárt akinek nagy jvőt jósolnak és érdemes rászánni ap énzt. Vagy ilyen már volt párszor ?Toca
A Boltonban jó volt - 12 meccs, 8 gól - így stabil kezdőként talán Liverpoolban is jó lehet.

De én még sehol nem olvastam erről.

Ami fontosabb, hogy Sterling 5 éves szerződéshosszabbítást írt alá. Remélem szépen fejlődik majd és legalább másfél évtizedre megoldott lesz a balszélső poszt vele.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 059 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan
Végre igazolt a pool egy fiatal csatárt akinek nagy jvőt jósolnak és érdemes rászánni ap énzt. Vagy ilyen már volt párszor ?
több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 650 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
A Chelsea szurkolók fellélegezhetnek, megegyezett a Liverpoolal a csapat, Sturridge átigazol 😂

Don't blink!
több mint 12 éve
krixtofer New Orleans Saints 606 — SaintGooner
Újabb "show"!

"Balotelli bement egy patikába és kért tizenkét darab óvszert. Mögötte állt két lány és nevettek. Erre Balotelli megfordult, végigmérte őket, majd így szólt: Legyen 14!" 😀 😀
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
aújkapus ainterbe megoldva, ha megraktátok vóna a BVIN ezerszeres szoróba hozta 😉

RRRRRRRRoDDRRRRiGo PaLáCCCCSÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!sutianap
diginek hála végre tévébe tudtam nézni, nagy volt mikor mki röhögött a szenzációs védése után... 😀

|
több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
 videa.hu/videok/sport/falcao-alazo-futsalgoja-futsal-gol-mkaxqGr3hMkVniaX
VÁOOOOOOÓÓÓÓ

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 693 — capitaine du château de Vienne 1487
aújkapus ainterbe megoldva, ha megraktátok vóna a BVIN ezerszeres szoróba hozta 😉

RRRRRRRRoDDRRRRiGo PaLáCCCCSÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Mario Balotelli: A barátnőm azt mondta"Ha még egy meccset játszol a FIFÁ-val, elköltözöm." Erre azt mondtam neki: "Várj még 8 percet, és segítek összecsomagolni."

bár lehet, inkább a vicc topikba kellet volna... 😀Divat
Ilyen ember kell a Milanba! 😂

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Mario Balotelli: A barátnőm azt mondta"Ha még egy meccset játszol a FIFÁ-val, elköltözöm." Erre azt mondtam neki: "Várj még 8 percet, és segítek összecsomagolni."

bár lehet, inkább a vicc topikba kellet volna... 😀

|
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
"Ez a csapategység a pályán is megmutatkozott, hiszen hihetetlenül tudtunk küzdeni egymásért"
 www.origo.hu/sport/magyarfoci/20121217-honvedos-orgiarol-mesel-kabat-peter.htmlDzsokijuing
Tudod mire kell figyelni a grupenszexnél? Hogy ki ne maradj belőle, meg a te segged legyen a falnál 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 443 — Saturday Night Lights
"Ez a csapategység a pályán is megmutatkozott, hiszen hihetetlenül tudtunk küzdeni egymásért"
 www.origo.hu/sport/magyarfoci/20121217-honvedos-orgiarol-mesel-kabat-peter.html

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 153
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/zenit-fontos-tradicio-hogy-ne-legyenek-fekete-jatekosok-2200963

We Love Russia 😀
több mint 12 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Ilyen napokon egyszerűen nem tudok mit kezdeni magammal. Csak az alvás segít ezek után. És igen, sajnos elég nehéz már 3 éve.kristóf17
Az egyébként nagyon aranyos így 1-3 után, hogy Rodgers a meccs előtt nyilatkozott egy olyat, hogy az év végi 2. helyezés sem elérhetetlen.
Azóta sem tudom eldönteni, hogy ezen most nevetnem kéne, vagy sírnom.
Sosem értettem minek kell hantázni ekkorákat. Így a 12. helyről. (Ami végül is 2., csak nem egészen úgy ahogy BR gondolta.)Mikey
Nekem nem volt bajom ezzel a nyilatkozattal addig, amíg nem láttam, hogy milyen fegyelmezetlenségre képes ez a csapat még. Bár van egy olyan sejtésem, hogy ezt Rodgers sem gondolta volna, mert hátborzongató volt. 😊
több mint 12 éve
Borzalmas, amit ez a Benítez próbál csinálni a Cselszivel... Első félidőt végigtámadják, de minden helyzetet elbasznak, de csak azért sem hozza le Torrest. Aztán miután kapunk egy gólt, egyből cserél, csak azt nem értem, hogy miért nem lehetett volna hamarabb cserélni. Egyszerűen nem érzi a meccs ritmusát.

Don't blink!
több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 572
Ilyen napokon egyszerűen nem tudok mit kezdeni magammal. Csak az alvás segít ezek után. És igen, sajnos elég nehéz már 3 éve.kristóf17
Az egyébként nagyon aranyos így 1-3 után, hogy Rodgers a meccs előtt nyilatkozott egy olyat, hogy az év végi 2. helyezés sem elérhetetlen.
Azóta sem tudom eldönteni, hogy ezen most nevetnem kéne, vagy sírnom.
Sosem értettem minek kell hantázni ekkorákat. Így a 12. helyről. (Ami végül is 2., csak nem egészen úgy ahogy BR gondolta.)

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Nem ügyetlen ez a Niang gyerek, de durván Balotelli-feelingje van...empty taxi
Nem hát, már amikor megszereztük, akkor is az egyik legtehetségesebb fiatalnak mondták. De Baszunk játszatni, így szinte tuti, hogy a télen eladják ezek a barmok. Sajnálom, mert szerintem ha megkapná a lehetőséget, simán bizonyítana a bajnokságban is.

több mint 12 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Eddig Downing a legjobb nálunk véleményem szerint. 😊 Valóban szimpatikus volt a szurkolóktól. Az már kevésbé, hogy egész meccsen a Villa szurkolóit lehetett eddig hallani 😕kristóf17
Nehéz a (gyenge) középcsapatok szurkolóinak élete, nemigaz..? 😕Mikey
Ilyen napokon egyszerűen nem tudok mit kezdeni magammal. Csak az alvás segít ezek után. És igen, sajnos elég nehéz már 3 éve.