Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
96. percben kamutizi, ha nem látom akkor is tudom, hogy Real Madrid meccs 😀
több mint 12 éve
na a nagyképű ramosról csak beszoptunk egy gólt, ki is lehetett volna állítani egyébként már az első játékrészben, már-már súrotla a szar a seggünket, aztán megint jött PEPE.. .Isten az az ember én mondom nektek!Ancelotti meg monnyon le! Pepe az jó, a többi egy nagy szar!
Milan meccs meg várható volt hogy x lesz, Robinhó végigtolta gól +assist. Roma meccs is 0-0, Totti beáll oszt egyből nyernek 2-0-ra 😀 vezetik is abajnokságot 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
sportgeza.hu/futball/2013/09/25/beijesztos_szabad/hatalmas. majdnem, mint Chip Kelly 3x3-as felállása. egyszer ez is bejött...
több mint 12 éve
Napoli a legnagyobb király, de szerettem anno CMben velük lenni, akkor még a harmadosztályban voltak - de ott 20 ezer fölötti átlagnézővel... 😀davemayerbiztos azok, de Rafát megint kezdi utolérni a végzete - kis csapatok ellen hajlamos betlizni.
anno a Liverpool bajnoki címe is ezen ment el 2008-2009-es szezonban.
több mint 12 éve
Bayern szappanopera II. résza jóarcúval jár, és a jóarcú-jóképességű felcsinálja. muhaha. miben hitt, hogy Gomez a dugásban sem lesz eredményes? 😊
Iktriad még biztos emlékszik, hogy írtam a Mario Gomez - Sarah Brandner (Schweinsteiger ex?-barátnője) afférról, ami közrejátszott Gomez eladásában. Nos, ha minden igaz, nem csak affér volt, hanem sikerült teherbe esnie a hölgynek (Gomeztől), aminek abortusz lett a vége.Amadeus91
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Beszarok ezen a Milánon.88. percben 3-1 a Bolognának, 90. perc 3-3.
Vajon a 87.percben mennyit írt a bwin az X-re?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Abortusz? Tényleg? Ilyenkor forr a vérem...
több mint 12 éve
Bayern szappanopera II. részIktriad még biztos emlékszik, hogy írtam a Mario Gomez - Sarah Brandner (Schweinsteiger ex?-barátnője) afférról, ami közrejátszott Gomez eladásában. Nos, ha minden igaz, nem csak affér volt, hanem sikerült teherbe esnie a hölgynek (Gomeztől), aminek abortusz lett a vége.
több mint 12 éve
Az én kártyám majd két éves 😛 és még fradi fun sem vok...jót akartak kérdezni 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Napoli a legnagyobb király, de szerettem anno CMben velük lenni, akkor még a harmadosztályban voltak - de ott 20 ezer fölötti átlagnézővel... 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
A Bayern-nek kézzel is ér a gól 😀JC6Kezd beérni a katalán munkája. Majd jöhetnek a színészkedések is...
több mint 12 éve
és az a 2 ezer divat fog dönteni aki a derby előtt regisztrált és 1 évben egyszer használja a kártyát?Szerintem csak így akarják bizonygatni, hogy ők mindent megtesznek, hogy ne legyen belőle baj. Vagy újabb listázás?!
hagyjuk már,nevetséges.az is nevetséges hogy facebook gáboron kívül mindenki kiállt a tábor mellett.Kenny

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A Bayern-nek kézzel is ér a gól 😀
több mint 12 éve
és az a 2 ezer divat fog dönteni aki a derby előtt regisztrált és 1 évben egyszer használja a kártyát?hagyjuk már,nevetséges.az is nevetséges hogy facebook gáboron kívül mindenki kiállt a tábor mellett.
több mint 12 éve
Bazz, nekem is van kártyám kb egy órája hìvtak rejtett számról ( az ilyet nem veszem fel ) akkor engem is az ftc hìvott? lol 😀peachLehetséges. Rejtett számon hívnak..

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Bazz, nekem is van kártyám kb egy órája hìvtak rejtett számról ( az ilyet nem veszem fel ) akkor engem is az ftc hìvott? lol 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Tavaly is hívtak a dózsa elleni meccs előtt. Csak akkor Pali, gépes duma volt, hogy adjunk bele mindent a stadion búcsúztatón. Közben a rendőrség házhoz megy ahhoz akit betudnak azonosítani.Na,már csak ezért se lesz soha szurkolói kártyám,mi az hogy hívogatnak magánszámon?Nem. Most beszéltem pár közeli ismerősömmel és őket is hívták már.Kisscsörög a telóm,hív a Fradi erre megkérdezi, hogy szerintem mit tegyen a Club: megbüntesse a rendbontókat (nyomja meg az egyes gombot), avagy álljon ki a szurkolók mellett(kettes gomb) XDez csak vicc ugye?Kenny
szerk.: szurkolói csoportban írták, szóval nem tudom, hogy kamu-eKiss
Abszurdum..Kenny

Samaras játszott?
több mint 12 éve
Na,már csak ezért se lesz soha szurkolói kártyám,mi az hogy hívogatnak magánszámon?Nem. Most beszéltem pár közeli ismerősömmel és őket is hívták már.Kisscsörög a telóm,hív a Fradi erre megkérdezi, hogy szerintem mit tegyen a Club: megbüntesse a rendbontókat (nyomja meg az egyes gombot), avagy álljon ki a szurkolók mellett(kettes gomb) XDez csak vicc ugye?Kenny
Abszurdum..
több mint 12 éve
Nem. Most beszéltem pár közeli ismerősömmel és őket is hívták már.csörög a telóm,hív a Fradi erre megkérdezi, hogy szerintem mit tegyen a Club: megbüntesse a rendbontókat (nyomja meg az egyes gombot), avagy álljon ki a szurkolók mellett(kettes gomb) XDez csak vicc ugye?Kenny

Samaras játszott?
több mint 12 éve
csörög a telóm,hív a Fradi erre megkérdezi, hogy szerintem mit tegyen a Club: megbüntesse a rendbontókat (nyomja meg az egyes gombot), avagy álljon ki a szurkolók mellett(kettes gomb) XDez csak vicc ugye?
több mint 12 éve
csörög a telóm,hív a Fradi erre megkérdezi, hogy szerintem mit tegyen a Club: megbüntesse a rendbontókat (nyomja meg az egyes gombot), avagy álljon ki a szurkolók mellett(kettes gomb) XDszerk.: szurkolói csoportban írták, szóval nem tudom, hogy kamu-e

Samaras játszott?
több mint 12 éve
én nem hibáztatom a szurkolókat a meccs végi dologért, ez van, ha az ember túl sok college footballt néz :p 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ne csak a negatívumokról legyen szó!!! 😊
3:44 Böde beszól Kurucznak...óriási! 😀😀😀
|
több mint 12 éve
ahamhonvéd most tényleg igazolt még1 bundást? ezt még fel is függesztették...ilyen is csak nálunk kaphat játékengedélyt!!! gyerekek 😀DivatKi az - az a Job nevű arc, aki előbb játszott az mb1ben múlt hétvégén, minthogy a klub bemutatta?iktriad
|