Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Pfff. Előre hányok attól, hogy meccs előtt milyen felvezetés lesz. Ronaldo így, Ronaldo úgy... Pffff hol egy lavór???
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Celtic, C'mon man! 😀
több mint 12 éve
Galatasaray - SchalkeCeltic - Juventus
Arsenal - Bayern
Sahtar Donyeck - Dortmund
Milan - Barca
Real Madrid - Manchester United
Valencia - PSG
Porto - Malaga

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Real Madrid - Manchester United!!!!!!!!!Kiütik egymást. Ez így tetszik. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Milan-Barca 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDNagyon meglepődtem
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
fél12kor BL, 2kor EL sorsolás! tűkön ülökHöriMe too. 😉
több mint 12 éve
Végre igazolt a pool egy fiatal csatárt akinek nagy jvőt jósolnak és érdemes rászánni ap énzt. Vagy ilyen már volt párszor ?TocaA Boltonban jó volt - 12 meccs, 8 gól - így stabil kezdőként talán Liverpoolban is jó lehet.
De én még sehol nem olvastam erről.
Ami fontosabb, hogy Sterling 5 éves szerződéshosszabbítást írt alá. Remélem szépen fejlődik majd és legalább másfél évtizedre megoldott lesz a balszélső poszt vele.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Végre igazolt a pool egy fiatal csatárt akinek nagy jvőt jósolnak és érdemes rászánni ap énzt. Vagy ilyen már volt párszor ?
több mint 12 éve
A Chelsea szurkolók fellélegezhetnek, megegyezett a Liverpoolal a csapat, Sturridge átigazol 😂

Don't blink!
több mint 12 éve
Újabb "show"! "Balotelli bement egy patikába és kért tizenkét darab óvszert. Mögötte állt két lány és nevettek. Erre Balotelli megfordult, végigmérte őket, majd így szólt: Legyen 14!" 😀 😀
több mint 12 éve
aújkapus ainterbe megoldva, ha megraktátok vóna a BVIN ezerszeres szoróba hozta 😉diginek hála végre tévébe tudtam nézni, nagy volt mikor mki röhögött a szenzációs védése után... 😀
RRRRRRRRoDDRRRRiGo PaLáCCCCSÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!sutianap
|
több mint 12 éve
videa.hu/videok/sport/falcao-alazo-futsalgoja-futsal-gol-mkaxqGr3hMkVniaXVÁOOOOOOÓÓÓÓ

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
aújkapus ainterbe megoldva, ha megraktátok vóna a BVIN ezerszeres szoróba hozta 😉
RRRRRRRRoDDRRRRiGo PaLáCCCCSÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Mario Balotelli: A barátnőm azt mondta"Ha még egy meccset játszol a FIFÁ-val, elköltözöm." Erre azt mondtam neki: "Várj még 8 percet, és segítek összecsomagolni."Ilyen ember kell a Milanba! 😂
bár lehet, inkább a vicc topikba kellet volna... 😀Divat
több mint 12 éve
Mario Balotelli: A barátnőm azt mondta"Ha még egy meccset játszol a FIFÁ-val, elköltözöm." Erre azt mondtam neki: "Várj még 8 percet, és segítek összecsomagolni."bár lehet, inkább a vicc topikba kellet volna... 😀
|
több mint 12 éve
"Ez a csapategység a pályán is megmutatkozott, hiszen hihetetlenül tudtunk küzdeni egymásért"Tudod mire kell figyelni a grupenszexnél? Hogy ki ne maradj belőle, meg a te segged legyen a falnál 😀
www.origo.hu/sport/magyarfoci/20121217-honvedos-orgiarol-mesel-kabat-peter.htmlDzsokijuing
több mint 12 éve
"Ez a csapategység a pályán is megmutatkozott, hiszen hihetetlenül tudtunk küzdeni egymásért"www.origo.hu/sport/magyarfoci/20121217-honvedos-orgiarol-mesel-kabat-peter.html
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/zenit-fontos-tradicio-hogy-ne-legyenek-fekete-jatekosok-2200963We Love Russia 😀
több mint 12 éve
Nekem nem volt bajom ezzel a nyilatkozattal addig, amíg nem láttam, hogy milyen fegyelmezetlenségre képes ez a csapat még. Bár van egy olyan sejtésem, hogy ezt Rodgers sem gondolta volna, mert hátborzongató volt. 😊Ilyen napokon egyszerűen nem tudok mit kezdeni magammal. Csak az alvás segít ezek után. És igen, sajnos elég nehéz már 3 éve.kristóf17Az egyébként nagyon aranyos így 1-3 után, hogy Rodgers a meccs előtt nyilatkozott egy olyat, hogy az év végi 2. helyezés sem elérhetetlen.
Azóta sem tudom eldönteni, hogy ezen most nevetnem kéne, vagy sírnom.
Sosem értettem minek kell hantázni ekkorákat. Így a 12. helyről. (Ami végül is 2., csak nem egészen úgy ahogy BR gondolta.)Mikey
több mint 12 éve
Borzalmas, amit ez a Benítez próbál csinálni a Cselszivel... Első félidőt végigtámadják, de minden helyzetet elbasznak, de csak azért sem hozza le Torrest. Aztán miután kapunk egy gólt, egyből cserél, csak azt nem értem, hogy miért nem lehetett volna hamarabb cserélni. Egyszerűen nem érzi a meccs ritmusát.

Don't blink!
több mint 12 éve
Ilyen napokon egyszerűen nem tudok mit kezdeni magammal. Csak az alvás segít ezek után. És igen, sajnos elég nehéz már 3 éve.kristóf17Az egyébként nagyon aranyos így 1-3 után, hogy Rodgers a meccs előtt nyilatkozott egy olyat, hogy az év végi 2. helyezés sem elérhetetlen.
Azóta sem tudom eldönteni, hogy ezen most nevetnem kéne, vagy sírnom.
Sosem értettem minek kell hantázni ekkorákat. Így a 12. helyről. (Ami végül is 2., csak nem egészen úgy ahogy BR gondolta.)
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Nem ügyetlen ez a Niang gyerek, de durván Balotelli-feelingje van...empty taxiNem hát, már amikor megszereztük, akkor is az egyik legtehetségesebb fiatalnak mondták. De Baszunk játszatni, így szinte tuti, hogy a télen eladják ezek a barmok. Sajnálom, mert szerintem ha megkapná a lehetőséget, simán bizonyítana a bajnokságban is.
több mint 12 éve
Ilyen napokon egyszerűen nem tudok mit kezdeni magammal. Csak az alvás segít ezek után. És igen, sajnos elég nehéz már 3 éve.Eddig Downing a legjobb nálunk véleményem szerint. 😊 Valóban szimpatikus volt a szurkolóktól. Az már kevésbé, hogy egész meccsen a Villa szurkolóit lehetett eddig hallani 😕kristóf17Nehéz a (gyenge) középcsapatok szurkolóinak élete, nemigaz..? 😕Mikey