Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Ilyen napokon egyszerűen nem tudok mit kezdeni magammal. Csak az alvás segít ezek után. És igen, sajnos elég nehéz már 3 éve.Eddig Downing a legjobb nálunk véleményem szerint. 😊 Valóban szimpatikus volt a szurkolóktól. Az már kevésbé, hogy egész meccsen a Villa szurkolóit lehetett eddig hallani 😕kristóf17Nehéz a (gyenge) középcsapatok szurkolóinak élete, nemigaz..? 😕Mikey
több mint 12 éve
Eddig Downing a legjobb nálunk véleményem szerint. 😊 Valóban szimpatikus volt a szurkolóktól. Az már kevésbé, hogy egész meccsen a Villa szurkolóit lehetett eddig hallani 😕kristóf17Nehéz a (gyenge) középcsapatok szurkolóinak élete, nemigaz..? 😕
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Azt nem értem, miért Downing a balbekk az Aston Villa elleni kezdőben.Eddig Downing a legjobb nálunk véleményem szerint. 😊 Valóban szimpatikus volt a szurkolóktól. Az már kevésbé, hogy egész meccsen a Villa szurkolóit lehetett eddig hallani 😕
Igaz sok pénzbe került, és játszatni kell BÁRHOL ha januárban szeretnék eladni.
Jó lenne ha most nem az egyébként szokásos hazai 0-0 lenne a vége...
Go Reds!
szerk.: az de szép volt, hogy még a Liverpool szurkolók is végig tapsolták a 19. percet a Villa szurkolókkal Stiliyan Petrov miatt.Mikey
több mint 12 éve
Azt nem értem, miért Downing a balbekk az Aston Villa elleni kezdőben.Igaz sok pénzbe került, és játszatni kell BÁRHOL ha januárban szeretnék eladni.
Jó lenne ha most nem az egyébként szokásos hazai 0-0 lenne a vége...
Go Reds!
szerk.: az de szép volt, hogy még a Liverpool szurkolók is végig tapsolták a 19. percet a Villa szurkolókkal Stiliyan Petrov miatt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Tössön fullcontact soccer, színészkedés nélkül 😉köszi SanyoJ!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Nem ügyetlen ez a Niang gyerek, de durván Balotelli-feelingje van...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Tipikus kupameccs volt! Azt kell mondjam, hogy jogosan jutott tovább a Bradford. Szarul játszottunk (sajnos mostanában csak a szokásos :/ ) nincs mentség..A negyedoszályú Bradford kipottyantotta a (sz)Arsenalt. Kár, hogy nem raktam mixet 😕Double BAnglia. tüsi91
több mint 12 éve
index.hu/2012/karacsony/balotellin_kifogott_az_ajandek_csomagolas/?token=df4b80ca25ca88aeb7b3022befe44aackész vagyok ettől az "embertől"... 😀 😀
|
több mint 13 éve
A negyedoszályú Bradford kipottyantotta a (sz)Arsenalt. Kár, hogy nem raktam mixet 😕Double BAnglia.
több mint 13 éve
A negyedoszályú Bradford kipottyantotta a (sz)Arsenalt. Kár, hogy nem raktam mixet 😕
több mint 13 éve
fessönnek is szoktak hívni...köszi! 😀Ezen túl csak "Mode" néven illetlek 😛empty taxiwww.bild.de/sport/fussball/guardiola/will-laut-england-medien-zu-bayern-27588970.bild.htmlén most újra németet tanulok, úgyh gyakorlásnak jó! köszi-pusziDivat
Csak Divatnak német nyelvű linkkel, hogy hitelesebb legyen.
Guardiola--->Bayern?Amadeus91
|
több mint 13 éve
Ezen túl csak "Mode" néven illetlek 😛www.bild.de/sport/fussball/guardiola/will-laut-england-medien-zu-bayern-27588970.bild.htmlén most újra németet tanulok, úgyh gyakorlásnak jó! köszi-pusziDivat

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
www.bild.de/sport/fussball/guardiola/will-laut-england-medien-zu-bayern-27588970.bild.htmlén most újra németet tanulok, úgyh gyakorlásnak jó! köszi-puszi
|
több mint 13 éve
Máté lehet megy kölcsönbe Gedeonékhoz, remélem Kanta v Csiki jön helyette!!! és ha már Moniz elengedi, akkor nyilván biztos jön vmi komoly támadó is!Heinz meg állítólag Pápa?! 😀
|
több mint 13 éve
Herr 40 millió megsérült edzésen.
több mint 13 éve
- tizenegyes az ellenfélnek egy semmiképpen sem szándékos kezezés miattmár meg ne haragudj, de ez tipikusan a szabályok felületes tudása 😊 Egyértelműen nem természetes testtartásban volt a keze, még ha rá is bombázták 2 méterről, és bármilyen hülyén is hangzik, még sárga lapot is kellett volna adni a "vétkesnek"
Mikey
több mint 13 éve
www.bild.de/sport/fussball/guardiola/will-laut-england-medien-zu-bayern-27588970.bild.htmlCsak Divatnak német nyelvű linkkel, hogy hitelesebb legyen.
Guardiola--->Bayern?
több mint 13 éve
Tudom senkit nem érdekel főleg akik nem csípik és már unják de megvan Messi csúcsa és még nagy nehezen nyertünk is. Nyert a Barca Nyert a Juve nyert a Philly (igaz szívott a Spusrs) ilyet se nagyon élhettem meg utóbbi két hónapban. 😀dandeUtálom a barkát, de Messi megérdemli az elismerést!
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
sztem ez kamu, Mészöly úr szájából maximum a kurva anyádat hangozhatott el, összetett mondatra nem képes 😀davemayerkamu hát 😀
több mint 13 éve
sztem ez kamu, Mészöly úr szájából maximum a kurva anyádat hangozhatott el, összetett mondatra nem képes 😀Asbee
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Tudom senkit nem érdekel főleg akik nem csípik és már unják de megvan Messi csúcsa és még nagy nehezen nyertünk is. Nyert a Barca Nyert a Juve nyert a Philly (igaz szívott a Spusrs) ilyet se nagyon élhettem meg utóbbi két hónapban. 😀dandeHihetetlen amit művel az argentín bárcsak en Barca mezbe tenné 😀
több mint 13 éve
Tudom senkit nem érdekel főleg akik nem csípik és már unják de megvan Messi csúcsa és még nagy nehezen nyertünk is. Nyert a Barca Nyert a Juve nyert a Philly (igaz szívott a Spusrs) ilyet se nagyon élhettem meg utóbbi két hónapban. 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez az olasz játékvezetés katasztrófa 😀A gólbíró vagy mi a fene, ott áll 3 méterre az esettől és meg sem mukkan 😀 Óriási 😀
Elmaradt kiállítások, 3-4 meg nem adott 11-es és remek hangulat, Inter - Napoli 2-1.
😀
több mint 13 éve
fasssssszzzzzzopppóóóóóóóóóóóóóóó ciiiiiityyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! alééééé!!!!
ami nem hajlik, az törik!