NFL eredménykövetés - 5 aktív topik
RedZone week 16
75
9
19:00
Buffalo Bills - New England Patriots
43
12
22:25
Miami Dolphins - San Francisco 49ers
32
6
Seattle Seahawks - Minnesota Vikings
31
11
22:05
Las Vegas Raiders - Jacksonville Jaguars
4
3
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Park nem tudott elugrani a megpattanó labda elől... 😀 De a gól az gól...
több mint 14 éve
Sebii
3 572
Tudtam, hogy szopni fogunk a Nani-Clichy párharcban. Mondjuk mocskos nagy makker gól volt... :/
több mint 14 éve
Nemár, megint a kihagyott helyzetek, aztán majdnem kikapunk a 92. percben... na, ezért nem bajnokesélyes még a Tottenham.JC6Van egy mondás Angiában:
"-Se nem olyan jó, de nem is olyan rossz.
-Ja, mint a Tottenham... " 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
mekkora helyzet maradt ki egy perccel a vége előtt, te uristen 😀szerk.: a kinti soccerben nincs hosszabbítás, érdekes 😊 nyert a Zips, ezzel az Akron történelmének első (!) csapatsportsikerét aratta
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
mindjárt kezdődik az NCAA férfi soccerdöntő, Louisville-Akron!elnéztem az időpontot, most megy a meccs, a második félidőből van még hátra nyolc perc, 1-0-ra vezet az Akron 😊
itt a kiváló stream hozzá: http://www.espa.tv/embed.php?channel=elm11&width=780&height=560
szerk.: a francba, ezen az elődöntő megy felvételről...JJ Tiller
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Prince az Isten!!! 😀Utóbbi 2 meccsen gólt lőtt, mindkétszer a meccs elején, de azt néztem, mint ha kopíroztuk volna az előző heti győzelmet, ugyanazok a góllövők, kb. perc eltérésekkel. 😀
És hát Ibra is megint gólt vágott, meg asszisztot nyomott. 😊
több mint 14 éve
mindjárt kezdődik az NCAA férfi soccerdöntő, Louisville-Akron!itt a kiváló stream hozzá: http://www.espa.tv/embed.php?channel=elm11&width=780&height=560
szerk.: a francba, ezen az elődöntő megy felvételről...
---
több mint 14 éve
vassadi
15 620
a végén már úgy játszott a csapat h elhiszem h a következő 2 meccsen van esélyünk a 6 pontra.kristofErősen kétlem, hogy a Chelsea-nek hét meccsesre nyúlik majd a nyeretlenségi szériája. Remélem a hat még meglesz, és majd csak az Arsenal ellen törik meg a rossz sorozat.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
igazából mákos győzelem lett volna ha bemegy így sztem a játék képe alapján igazságos volt az X. Carlo most valamit mutatott h milyen edző, ill a végén már úgy játszott a csapat h elhiszem h a következő 2 meccsen van esélyünk a 6 pontra.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nemár, megint a kihagyott helyzetek, aztán majdnem kikapunk a 92. percben... na, ezért nem bajnokesélyes még a Tottenham.
több mint 14 éve
vassadi
15 620
Hát ne is mond... ráadásul az a szomorú hogy következő két meccsünk MU & Arsenal...HanniMU ellen lehetne a Chelsea hatodik nyeretlen meccs zsinórban, és a hat az ördög(ök) száma... 😊 Bár a Stamford Bridge-en még a jelenlegi körülmények között is elégedett lennék egy döntetlennel, az a fő, hogy holnap az 'ágyúsokat' elverjük. Az Arsenal-Chelsea-n pedig majd valamelyik rivális úgyis pontokat veszít.
több mint 14 éve
Uhh, így elszalasztani egy győzelmet. :o vassadi27Hát ne is mond... ráadásul az a szomorú hogy következő két meccsünk MU & Arsenal...
több mint 14 éve
Andy Carrolhoz mit szólnátok? 😊F.SchleckÉn személy szerint utálom, de ha nálunk termelné így a gólokat ő lenne a' zisten 😀
több mint 14 éve
vassadi
15 620
Pontosan. Nekünk most középső védő kell meg csatár, de ezek nagyon.HanniUhh, így elszalasztani egy győzelmet. :o Hűen tükrözi a Chelsea jelenlegi helyzetét. Bár nem mintha nem örülnék neki, ha holnap nyerünk, 4 ponttal megyünk előttetek, igaz ami fontosabb, hogy az Arsenaltól visszavennénk az első helyet.
több mint 14 éve
Andy Carrolhoz mit szólnátok? 😊Pontosan. Nekünk most középső védő kell meg csatár, de ezek nagyon.Hanniszerk: Chelseat felvethetné még vkiSzobi22ugyan pont a napokban olvastam, h ha kell akkor Abra kinyitja a pénztárcáját télen, de nem hiszem h pont Bale jönne (aki tényleg jó játékos) de baloldalon ott van Malouda és Zhirkov iskristof
több mint 14 éve
Pontosan. Nekünk most középső védő kell meg csatár, de ezek nagyon.szerk: Chelseat felvethetné még vkiSzobi22ugyan pont a napokban olvastam, h ha kell akkor Abra kinyitja a pénztárcáját télen, de nem hiszem h pont Bale jönne (aki tényleg jó játékos) de baloldalon ott van Malouda és Zhirkov iskristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szerk: Chelseat felvethetné még vkiSzobi22ugyan pont a napokban olvastam, h ha kell akkor Abra kinyitja a pénztárcáját télen, de nem hiszem h pont Bale jönne (aki tényleg jó játékos) de baloldalon ott van Malouda és Zhirkov is
több mint 14 éve
50 millió / 5 év -ért akartam írni csak az 5 ös lemaradt. Igazából lényegében majdnem mindegy annyi pénzért is hallgatnék a szívemre 😀50 millió euró / év -ért én is hallgatnék a szívemre. 😀TocaNem sok az egy kicsit?... 😊vassadi27
több mint 14 éve
na.. 😛Lassan a MÚ-t is megutálom, ha így folytatják. 😀végre megérkezett az utolsó szimpatikus csapat is 😀
Bale meg jöjjön csak a MilanbaStez
szerk: Chelseat felvethetné még vkiSzobi22
azért, mert te ízlésficamos vagy, a Milan még mindig király 😀
több mint 14 éve
Lassan a MÚ-t is megutálom, ha így folytatják. 😀végre megérkezett az utolsó szimpatikus csapat is 😀
Bale meg jöjjön csak a MilanbaStez
szerk: Chelseat felvethetné még vki
több mint 14 éve
Lassan a MÚ-t is megutálom, ha így folytatják. 😀Bale meg jöjjön csak a Milanba
több mint 14 éve
vassadi
15 620
50 millió euró / év -ért én is hallgatnék a szívemre. 😀TocaNem sok az egy kicsit?... 😊
több mint 14 éve
50 millió euró / év -ért én is hallgatnék a szívemre. 😀a német futballt kb a steelers szintjén respektálom, de érte akár a dupláját is, szó nélkül:szerencsére a szívére hallgatott és hosszabbított 😀gamerkr
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/12/11/2256099/exclusive-manchester-united-hold-talks-over-sensational-move-for-gabtsi
több mint 14 éve
v Inter, még szerencse h tavaly olcsóbban nem hoztuk el... 😀Szimpatikus gyerek ez a Bale ne rontsa el ezt azzal hogy ő is ManUba megy. Irány inkább Madrid 😀Tocaszerencsére a szívére hallgatott és hosszabbított 😀gamerkrGiggs és Scholes pótlására pedig egy személyben alkalmas lett volna, elvégre mindkét poszton bevethető, a kérdés csak az, mennyire feküdt volna neki a Premier League. Annyira azért nem nagy veszteség, hogy nem fogjuk leigazolni; az őrá szánt összeget (plusz még egy "kevéske" pénzt) kiadhatjuk Bale-ért. 😉 😊vassadi27
|