NFL eredménykövetés - 2 aktív topik
RedZone week 16
85
9
19:00
Dallas Cowboys - Tampa Bay Buccaneers
2
2
2:20
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Thiago Silva porcgyűrű-sérülés, akár 4-6 hónap. :/ 😕lassan beéritek Milánó szebbik felét injury tekintetében, de még azért vezetünk 😊
Bye-bye scudetto, bye-bye BL!Stez
|
több mint 14 éve
Thiago Silva porcgyűrű-sérülés, akár 4-6 hónap. :/ 😕Bye-bye scudetto, bye-bye BL!
több mint 14 éve
Azt rebesgetik, hogy Cassano érkezik januárban Dinho helyére.Kb. 2 hete még arról cikkeztek h Cassano már megegyezett az Interrel vhogy ezt nem tom komolyan venni, viszont az új kedvenc pletykám a Dinho to Liverpool 😀
Akkor róla beszéltek Gallianiék, valamit már tudnak. Egyik szemem sír, a másik nevet, nem szeretem a csávót, de a Sampban remekül játszott.Stez
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Magyar NB1 statisztikaLehet fideszotonozni, attól még ők a legjobbak 😛
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
JoeyPorter
2 630
Egyértelmű +1,most kell élnie a lehetőséggel még Higuain sérült,hogy legyen egy egészséges verseny a csatársorban,ne csak az legyen,hogy Higuain kezd Benzema meg beáll a 80.percben 😊Benzema nem fog máshova igazolni,télen biztosan nem. Mourinho érkezése jó hatással volt rá,első évében meg minden baja volt honvágytól kezdve az autóbalesetig. Higuainnál 2szer nagyobb tehetség,ha az elkövetkezendő időben legalább úgy hajt,mint azt Pipita tette éveken át,akkor még nagy jövő állhat előtte. ezen múlik nála az egész szerintem.maximilienminden szavaddal egyetértek 😊
OFF: a siged kissé odaver 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Benzema nem fog máshova igazolni,télen biztosan nem. Mourinho érkezése jó hatással volt rá,első évében meg minden baja volt honvágytól kezdve az autóbalesetig. Higuainnál 2szer nagyobb tehetség,ha az elkövetkezendő időben legalább úgy hajt,mint azt Pipita tette éveken át,akkor még nagy jövő állhat előtte. ezen múlik nála az egész szerintem.maximilienminden szavaddal egyetértek 😊
OFF: a siged kissé odaver 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Benzema nem fog máshova igazolni,télen biztosan nem. Mourinho érkezése jó hatással volt rá,első évében meg minden baja volt honvágytól kezdve az autóbalesetig. Higuainnál 2szer nagyobb tehetség,ha az elkövetkezendő időben legalább úgy hajt,mint azt Pipita tette éveken át,akkor még nagy jövő állhat előtte. ezen múlik nála az egész szerintem.
több mint 14 éve
Militot rebesgetik. Nagy játékos, örülnék ha jönne,de valljuk be: nem lenne egy hosszú távú megoldás ő sem...Jó lenne, ha eladnánk, az a baj, h tuti Rooney-t hoznánk a helyére 😕 Értelmes arcokkal már szóba se hoznak minket...Black_Addernyilván eladjuk, amikor rajta kívül nincs ép csatár a csapatunkban...épnek őt sem mondanám 😛
Nyáron meg 3-4 emberen kívül bárki távozhat, addig meg a mának élünk 😊eaglesmcnabb
amúgy eladjátok, és az árából vesztek másikat 😉fetomy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
ejj bazze lebuktam :S 😊nso ősz csapata:Két vidist akarnál inkább? Hámmivan, már neked is fizet az Orbán? 😀😛fetomy
Balajcza Szabolcs (3094) - sztem inkább Bozovic
Heffler Tibor (3005) - inkább Nagy Dani
Divat
|
több mint 14 éve
Jó lenne, ha eladnánk, az a baj, h tuti Rooney-t hoznánk a helyére 😕 Értelmes arcokkal már szóba se hoznak minket...épnek őt sem mondanám 😛jaja, annál többet kértek majd érte januárban, legakésőbb a nyáron, mikor eladjátok 😊Steznyilván eladjuk, amikor rajta kívül nincs ép csatár a csapatunkban...
Nyáron meg 3-4 emberen kívül bárki távozhat, addig meg a mának élünk 😊eaglesmcnabb
amúgy eladjátok, és az árából vesztek másikat 😉fetomy
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Azt rebesgetik, hogy Cassano érkezik januárban Dinho helyére.Én a Roma-ban nagyon bírtam őt /*emléxem még amikor kettérúgta a szögletzászlót az egyik gólja után 😀*/, és örültem volna, ha a Realban megkapja a lehetőséget, de nincs olyan edző, akivel ne veszne össze előbb vagy utóbb...
Akkor róla beszéltek Gallianiék, valamit már tudnak. Egyik szemem sír, a másik nevet, nem szeretem a csávót, de a Sampban remekül játszott.Stez
több mint 14 éve
Azt rebesgetik, hogy Cassano érkezik januárban Dinho helyére.Akkor róla beszéltek Gallianiék, valamit már tudnak. Egyik szemem sír, a másik nevet, nem szeretem a csávót, de a Sampban remekül játszott.
több mint 14 éve
épnek őt sem mondanám 😛nyilván eladjuk, amikor rajta kívül nincs ép csatár a csapatunkban...Benzema 3-at vágott, Joey Porter örülhet 😊 (na meg én is 😊)eaglesmcnabbjaja, annál többet kértek majd érte januárban, legakésőbb a nyáron, mikor eladjátok 😊Stez
amúgy eladjátok, és az árából vesztek másikat 😉
több mint 14 éve
JoeyPorter
2 630
Benzema 3-at vágott, Joey Porter örülhet 😊 (na meg én is 😊)eaglesmcnabbThe Benzema Show :cool: Messi is hasonlót akart a Real ellen,mint Benzema 3. gólja csak neki kapufa lett 😊
több mint 14 éve
nyilván eladjuk, amikor rajta kívül nincs ép csatár a csapatunkban...Benzema 3-at vágott, Joey Porter örülhet 😊 (na meg én is 😊)eaglesmcnabbjaja, annál többet kértek majd érte januárban, legakésőbb a nyáron, mikor eladjátok 😊Stez
Nyáron meg 3-4 emberen kívül bárki távozhat, addig meg a mának élünk 😊
több mint 14 éve
jó - mindenkori - kormánytag lenne ^^fetomyPolitológiát tanulok :rolleyes: 😂
De amúgy arra gondoltam hogy a kormány 12.5 milliárdot ad a lokinak + ez az 500 millió a felújításra. Ez 13 vagy nem?
több mint 14 éve
Benzema 3-at vágott, Joey Porter örülhet 😊 (na meg én is 😊)eaglesmcnabbjaja, annál többet kértek majd érte januárban, legakésőbb a nyáron, mikor eladjátok 😊
több mint 14 éve
Benzema 3-at vágott, Joey Porter örülhet 😊 (na meg én is 😊)
több mint 14 éve
nso ősz csapata:Két vidist akarnál inkább? Hámmivan, már neked is fizet az Orbán? 😀😛
Divat
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez mekkora... Nem kap meg egy 11est az Auxerre, erre rá 2 percre vezet a Madrid.
több mint 14 éve
ja és még 1:http://www.youtube.com/watch?v=-TtruzMfXZU&feature=player_embedded
😂 😂
több mint 14 éve
háhá, csak most olvastam, hogy Hercegfalvi nem megy az MLS Draftra, így jön vissza a Honvédbe, még egy "ikont" láthatunk tavasszal 😀viszont szinte már biztos, hogy Abwo megy Lengyelországba 😕
több mint 14 éve
kedvenc pincérem:Meccs előtti nyilatkozata:
„Még megszerezhetjük a csoport első helyét, ami jobb lenne, mintha a második helyen jutnánk tovább, ezért győzni akarunk az utolsó meccsen. Fontos az egész olasz futballnak, hogy minél tovább harcban maradjunk a Bajnokok Ligájában. (...) Nem tudom, milyen összeállításban küldöm pályára a csapatot, de az biztos, hogy minden játékosom a sikerért küzd majd. Hogy mennyire fontos számunkra ez a találkozó? Egy tízes skálán a legmagasabb osztályzatot adnám a meccs fontosságára, és ezt minden futballistám így fogja gondolni, aki pályára lép" – tette hozzá a spanyol szakember.
Meccs utáni:
„Mi már korábban továbbjutottunk, ezért ez a meccs más volt, mint a többi. Az utolsó fontos találkozónk a Twente elleni volt az előző körben. Ráadásul nem csak tőlünk függött az első hely, és a Tottenham állandóan vezetést szerzett Hollandiában. Ez a találkozó arra volt jó, hogy kipróbáljunk fiatal játékosokat. Nem akartunk kockáztatni esetleges sérüléseket"
😊
|
több mint 14 éve
Heffler Tibor (3005) - inkább Nagy DaniVagy szaba kedvence, Böde Dani 😀
Divat
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
hát én idei szezon után ebbe a győztes taktikába nem bízok, de legyen igazad. 😊Ja mert így csak második lett az Inter? Rafát ez sosem érdekelte.Miért, nincs igaza? Egy teljesen tét nélküli meccsen minek kockáztasson bármit is.azért annyira nem volt mind1, mert így imádkozhatunk h Schalket v Shaktart esetleg Bayernt kapjuk, h legyen vmi esélyünk, merth a többi rommá fog minket verni az biztos...Divat
(Ne jöjjön senki azzal, hogy csak azért mondom ezt, mert Rafáról van szó, mert én Mourinho múltkori húzását is meg tudom érteni.)Mikey
Anno sokszor én is úgy voltam, hogy juj csak a Barcát ne, juj csak a Realt ne kapja meg a Liverpool, aztán Rafa mindig megtalálta a győztes taktikát.
Mondjuk a sérülésekkel nem tudom, hogy áll az Inter...Mikey
qrva szarul állunk, most Brémába is lesérült Materazzi...télen kell igazolni pár használható playát, akik BL-ben is játszhatnak.
nso ősz csapata:
Lázár Pál (7358)
Lipták Zoltán (7966)
Csizmadia Csaba (5829)
Takács Ákos (3321)
Marek Heinz (4278)
Elek Ákos (5726)
Czvitkovics Péter (6810)
André Alves (7824)
André Schembri lett (4800)