Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
FIFA ismét bizonyította mennyire kompetens bármiben is.gabtsiAz UEFA meg példaértékű büntetéseket bír kiszabni: http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-csokkentettek-mourinho-es-a-real-madrid-bunteteset-2055601/ 😊
szerk.: Ki gondolta volna??? http://sportgeza.hu/futball/2010/12/06/katar_fifa-_tagot_fizetett_le_a_vb-ert/
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Én viszont nem értek veletek egyet. Én teljesen megvagyok rökönyödve, hogy a TOP 3ba, miért csak 3 Barcás van. 😂Úgy is van. Máglyára velük..... Egyébként egyetértek.
És páran még kérdezik, hogy miért utálom úgy a Barcát, mikor másról se hallani csak róluk. Ja ez se igaz, hallani több csapatról is,de csak azért, hogy milyen köcsögök voltak a Barca ellen.
Bocs ha vmilyen Barcást megbántottam.tüsi91
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Én viszont nem értek veletek egyet. Én teljesen megvagyok rökönyödve, hogy a TOP 3ba, miért csak 3 Barcás van. 😂 És páran még kérdezik, hogy miért utálom úgy a Barcát, mikor másról se hallani csak róluk. Ja ez se igaz, hallani több csapatról is,de csak azért, hogy milyen köcsögök voltak a Barca ellen.
Bocs ha vmilyen Barcást megbántottam.
több mint 14 éve
De nem, Messin kívül senkit nem ismernek a 'szakértők', max a csapattársait. Akkor is top10-ben lesz majd, amikor már csak füvet vágni megy a pályára. Fújjj. Undorító ez a barcahype. Megyek hányni...Black_AdderUgyanez el lett játszva a Puskás díjjal is... volt 9 csodaszép gól + Messi semmi extrája.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
CSAK A BARCA!!! 😀
több mint 14 éve
rasszista a fifa, egy feka sincs a top 3-ban
több mint 14 éve
De nem, Messin kívül senkit nem ismernek a 'szakértők', max a csapattársait. Akkor is top10-ben lesz majd, amikor már csak füvet vágni megy a pályára. Fújjj. Undorító ez a barcahype. Megyek hányni...Black_AdderMeg is válaszoltad a kérdésed.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Azért, h Messi mit keres a 3ban azt valaki elmagyarázhatná. Persze tudtam, h ott lesz, de hogy mégis mire fel volt jobb, mint Sneijder vagy Milito vagy Forlán? /*Casillast nem is írom, nehogy elfogultsággal vádoljanak*/ A VB-n Milito gyakorlatilag nem játszott ugyan, de Sneijder sokkal jobb volt nála. Klub szinten meg vitathatatlanul jobb legyőzte az Inter a Barcát. Forlán meg a VB legjobbja volt és UEFA kupát nyert, vagy europa league-et vagy faszom tudja, h hívják most.azért Sneijder és Milito vezérelte Inter-el mégse bírtak 😉 és akkor még Forlánról nem is beszéltünk.Divattessék most már hivatalos h 3 Barcás lesz a dobogón...Divatés milyen helyesenJoci
De nem, Messin kívül senkit nem ismernek a 'szakértők', max a csapattársait. Akkor is top10-ben lesz majd, amikor már csak füvet vágni megy a pályára. Fújjj. Undorító ez a barcahype. Megyek hányni...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
azért Sneijder és Milito vezérelte Inter-el mégse bírtak 😉 és akkor még Forlánról nem is beszéltünk.és milyen helyesenJociAmúgy az aranylabda még egy hónap, azért még annyira nem biztos, hogy ez a végeredmény 😉fetomytessék most már hivatalos h 3 Barcás lesz a dobogón...Divat
|
több mint 14 éve
FIFA ismét bizonyította mennyire kompetens bármiben is.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Csak kisírták Messinek is a dobogót.és milyen helyesenJociAmúgy az aranylabda még egy hónap, azért még annyira nem biztos, hogy ez a végeredmény 😉fetomytessék most már hivatalos h 3 Barcás lesz a dobogón...Divat
több mint 14 éve
és milyen helyesenAmúgy az aranylabda még egy hónap, azért még annyira nem biztos, hogy ez a végeredmény 😉fetomytessék most már hivatalos h 3 Barcás lesz a dobogón...Divat
több mint 14 éve
Amúgy az aranylabda még egy hónap, azért még annyira nem biztos, hogy ez a végeredmény 😉fetomytessék most már hivatalos h 3 Barcás lesz a dobogón...
|
több mint 14 éve
Dzsudzsáknak sincs nagy pofája, azt mondja Bale vagy Dzeko szintjén van. 😀
több mint 14 éve
"Dzsudzsák ismét remekeltHááát minden évben hetekkel előtte kiszivárognak a "pletykák" és micsoda véletlen, általában be is jönnek ezek a tippek. 😊
Eindhoven, december 4., 21.50 A magyar középpályás gólja is kellett az 5-2-es győzelemhez."
De szeretem az ilyen híreket.. 😀
Amúgy az aranylabda még egy hónap, azért még annyira nem biztos, hogy ez a végeredmény 😉fetomy
Nálam Forlán az aranylabdás, mert hát a mi Sanyíííííííííínk sajnos nem kaphatja meg. 😕
Forlán-Xavi-Sneijder.
több mint 14 éve
Sajtóhírek szerint Iniesta az aranylabdás, Sneijder az első 3-ba sem fért be a szavazáson.szánalom.com
Kabaré. Mind Iniesta, mind Sneijder.Stez
Sneijder-nek tuti az őszi szezonjára fogják fogni, pedig tuti ha jó lett volna ősszel Wesley akkor is vmeik Barcás kapná. nálam a sorrend továbbra is Sneijder,Xavi-Milito!!!(aki 23-ba sincs ugye)
nembaj szopkodják csak a Barca faszát azzal, h első 3-ba katalán lesz...tavaly az Inter akkor is meg mutatta(idén sajnos lószar 😊 )
|
több mint 14 éve
"Dzsudzsák ismét remekeltEindhoven, december 4., 21.50 A magyar középpályás gólja is kellett az 5-2-es győzelemhez."
De szeretem az ilyen híreket.. 😀
Amúgy az aranylabda még egy hónap, azért még annyira nem biztos, hogy ez a végeredmény 😉
több mint 14 éve
Megnéztem a Brescia elleni meccsünket, hát mit ne mondjak, elég sima volt.Végre Boateng is betalált, már rögtön az elején, amit pedig örömmel konstatáltam, hogy Robinho egyre jobban tud játszani, bár ez még mindig nem a tavalyi Dinho szint sajnos. :/
Ibra pedig megint nem kis gólt vágott. 😊
Amúgy lőhettünk volna vagy 10 gólt, szóval a helyzetek megvoltak, ráadásul egyre jobban látszik az összhang a csapaton és az összjátékokon.
A BL-be nincs esélyünk, de azért reménykedem egy Scudettoban. 😊
Más:
Sajtóhírek szerint Iniesta az aranylabdás, Sneijder az első 3-ba sem fért be a szavazáson.
Kabaré. Mind Iniesta, mind Sneijder.
több mint 14 éve
Ezért kell Magyarországra szerződni.ha kacsa ha nem, sztem Rudnevs nem sokáig lesz Poznanba...
Innen szinte egyenes út visz az elitligákba:
http://www.footballpress.net/index.php?action=read&idsel=74140
(Tudom,csak pletyka,de annak jó.)Bazzani
|
több mint 14 éve
Ezért kell Magyarországra szerződni.Innen szinte egyenes út visz az elitligákba:
http://www.footballpress.net/index.php?action=read&idsel=74140
(Tudom,csak pletyka,de annak jó.)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
El is dőlt. Fantasztikus Barcelona.Ebben a szezonban is elvárom a triplázást 😊
több mint 14 éve
Van valami a világon amire nem emlékszel? 😀se nem Osasuna, se nem Sociedad, se nem Villareal. Sevilla volt azEmlékszem olyanra amikor a barca ellenfele (ha jól emlékszem valamelyik baszk csapat, úgyh lehet h pont az osasuna, de talán inkább a sociaded) nem akart kedden (vagy mittudom én már melyik nap játszani), és a barca volt olyan segítőkész, hogy másnap 0:05-kor kezdett a meccs. Hát most visszakapták 😛Black_AdderVillareal ellen volt, asszem akkor lőtt Dinho egy félpályás szóló után egy vadállat gólt.szaba
http://www.youtube.com/watch?v=UbHtRNgwGl0konqueror
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
se nem Osasuna, se nem Sociedad, se nem Villareal. Sevilla volt azVillareal ellen volt, asszem akkor lőtt Dinho egy félpályás szóló után egy vadállat gólt.szabaElképesztő ami az Osasuna-Barcelona meccs körül zajlik:Emlékszem olyanra amikor a barca ellenfele (ha jól emlékszem valamelyik baszk csapat, úgyh lehet h pont az osasuna, de talán inkább a sociaded) nem akart kedden (vagy mittudom én már melyik nap játszani), és a barca volt olyan segítőkész, hogy másnap 0:05-kor kezdett a meccs. Hát most visszakapták 😛Black_Adder
- 2 napja még úgy volt, hogy mivel nagy a havazás és rossz a pálya, el lesz halasztva a meccs.
- tegnap felmerült, hogy a reptéri dolgozók sztrájkja miatt nem lesz találkozó.
- ma a sztrájk ténnyé vált, és Guardiola nem vállalta, hogy busszal beesik a meccs előtt pár perccel.
- a szövetség kitűzte a holnap 17 órát kezdésnek.
- Barca inkább 1-2 hét múlva játszotta volna le, mert kedden BL meccs, ezt a szövetség és a hazai csapat visszautasította.
- az Osasuna azonban állítólag nem kapott semmilyen hivatalos értesítést, ezért ma akarták lejátszani a meccset, 20:00s kezdéssel, végül viszont a 22:00 lett kitűve célként.
- ezért az egész Barca felpattant egy vonatra -ami késett-, majd a pályaudvarról még 180 kilométeres buszút, rendőri kísérettel, 110km/h-val.
- kb 20:00kor fog beesni a csapat és az Osasuna volt annyira kedves, hogy a közben 8:30ra változott kezdést valószínűleg 9-re kitolják.
- Remélem 23:00-ra el lesz kenve ennek a roppant segítőkész Osasuna szája.
Kabaré.Escalade
http://www.youtube.com/watch?v=UbHtRNgwGl0
több mint 14 éve
Nah közbe 2-0 Robinho 1re jobb.Szerk. Már 3 Ibra rúgott egy hasonlót mint néhány éve a Puskásban.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
szaba
10 610
Villareal ellen volt, asszem akkor lőtt Dinho egy félpályás szóló után egy vadállat gólt.Elképesztő ami az Osasuna-Barcelona meccs körül zajlik:Emlékszem olyanra amikor a barca ellenfele (ha jól emlékszem valamelyik baszk csapat, úgyh lehet h pont az osasuna, de talán inkább a sociaded) nem akart kedden (vagy mittudom én már melyik nap játszani), és a barca volt olyan segítőkész, hogy másnap 0:05-kor kezdett a meccs. Hát most visszakapták 😛Black_Adder
- 2 napja még úgy volt, hogy mivel nagy a havazás és rossz a pálya, el lesz halasztva a meccs.
- tegnap felmerült, hogy a reptéri dolgozók sztrájkja miatt nem lesz találkozó.
- ma a sztrájk ténnyé vált, és Guardiola nem vállalta, hogy busszal beesik a meccs előtt pár perccel.
- a szövetség kitűzte a holnap 17 órát kezdésnek.
- Barca inkább 1-2 hét múlva játszotta volna le, mert kedden BL meccs, ezt a szövetség és a hazai csapat visszautasította.
- az Osasuna azonban állítólag nem kapott semmilyen hivatalos értesítést, ezért ma akarták lejátszani a meccset, 20:00s kezdéssel, végül viszont a 22:00 lett kitűve célként.
- ezért az egész Barca felpattant egy vonatra -ami késett-, majd a pályaudvarról még 180 kilométeres buszút, rendőri kísérettel, 110km/h-val.
- kb 20:00kor fog beesni a csapat és az Osasuna volt annyira kedves, hogy a közben 8:30ra változott kezdést valószínűleg 9-re kitolják.
- Remélem 23:00-ra el lesz kenve ennek a roppant segítőkész Osasuna szája.
Kabaré.Escalade