Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
mondjuk az azért érdekelne, hogy a golfautós csávó mit csinált, amiért Csimpi megrúgta, mert gyanúsan repült valami a levegőben Csimpi hasa felé, de a hazai tévések egy idő után már csak a rúgást mutatták.ami meg ugye közhely, hogy Ecuador legnagyobb előnye a hazai pálya, mert az ellenfelek inkább a levegőt keresik, mint a gólokat - na, ezt a meccset csak az utolsó negyed óra alapján gólokkal kellett volna nyernie az albicelestének.
több mint 12 éve
nabazmeg, argentín szarok... ezért van az, hogy a két világbajnoki címükből az egyiket összecsalták nekik, a másik meg összefonódik a vb-k történetének legsportszerűtlenebb góljával.Suarez elbújhat egynémelyikük mellett surmóságban...
több mint 12 éve
az a dán-örmény mi volt?jjncaaJézusom. Mikor ezt beírtad, gondolom kihúztak egy x-et az örmények vagy valami hasonló. Erre 0-4, nah ez kemény. 😀
több mint 12 éve
az a dán-örmény mi volt?jjncaaA janok voltak ma a janik. Esetleg az örmény tippmix maffia keze elér már Legolandba is. Vagy mindkettő.
több mint 12 éve
az a dán-örmény mi volt?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
de csak mert meccs után is a célzóvíz van a kezében!! 😀Böde Dani aranyérmet szerzett MadocsávalHány gólt rúgott Böde tesó? Mindig azt olvasom, hogy 4-5 gólokat gurít.Kiss
Ha idén játékosként nem is sikerült neki, de edzőként a csúcsra ért csatárunk.
Madocsa csapata Bátaapátiban zárta a szezont, méghozzá győzelemmel, így bebiztosította első helyét a Tolna megyei bajnokságban. A gólkirályi címet Böde Dani testvére, Böde István gyűjtötte be. Gratulálunk!
Bátaapáti 1-3 (0-1) Madocsa
Gól: Babanics N., illetve Böde I. 3
egy jó Böde csatárpárostól rettegne az egész világ... 😊Divat
|
több mint 12 éve
Böde Dani aranyérmet szerzett MadocsávalHány gólt rúgott Böde tesó? Mindig azt olvasom, hogy 4-5 gólokat gurít.
Ha idén játékosként nem is sikerült neki, de edzőként a csúcsra ért csatárunk.
Madocsa csapata Bátaapátiban zárta a szezont, méghozzá győzelemmel, így bebiztosította első helyét a Tolna megyei bajnokságban. A gólkirályi címet Böde Dani testvére, Böde István gyűjtötte be. Gratulálunk!
egy jó Böde csatárpárostól rettegne az egész világ... 😊Divat

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Böde Dani aranyérmet szerzett MadocsávalHa idén játékosként nem is sikerült neki, de edzőként a csúcsra ért csatárunk.

egy jó Böde csatárpárostól rettegne az egész világ... 😊
|
több mint 12 éve
Év vicce hogy megvennénk Varane-t a Realból.KennyBesic mellé pedig nem lenne rossz... 😊
|
több mint 12 éve
😂Amadeus91

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Az FVB tanácsülés keretében tárgyalta az FFT elnöke által a FEB V-80/2012-13. számú – a Győr–Fehérvár Magyar Kupa-mérkőzéssel kapcsolatos – határozata ellen benyújtott fellebbezést. Az FVB a FEB I. fokú határozatának a Győri ETO FC Kft. sportszervezetre vonatkozó részét megváltoztatta és a sportszervezetet 80.000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.kemény bünti, nem tudom h fogják tudni kifizetni.... 😊
|
több mint 12 éve
Júliusban Haladás-Sampdoria Szombathelyen.Nemrossz, nemrossz. Főleg ha nem az ifikkel jövünk mint a Loki elleni EL meccsen.
több mint 12 éve
Igen Gomez megy el, de szerintem ha érezné a bizalmat akkor maradna. Abidalt meg nem tudom hova elképzelni a Bayernbe.Gomez megy el nem? (seria A elvileg) bár szerintem is fölös lenne Lewa..Watzke-nél elszakadt a pohár és betelt a cérna. Nem adják el Lewandowski-t a Bayernnek, max jövőre igazol ingyen Münchenbe. (úgy fest Götze kivásárlása betette a kaput)Amadeus91Nagyon helyes. Amúgy se értettem, hogy minek Lewa a bajoroknak, mikor ott van Mandzukic és Gomez.FViktor93
Abidalt is pedzegetik Münchenbe.Divat
több mint 12 éve
Gomez megy el nem? (seria A elvileg) bár szerintem is fölös lenne Lewa..Watzke-nél elszakadt a pohár és betelt a cérna. Nem adják el Lewandowski-t a Bayernnek, max jövőre igazol ingyen Münchenbe. (úgy fest Götze kivásárlása betette a kaput)Amadeus91Nagyon helyes. Amúgy se értettem, hogy minek Lewa a bajoroknak, mikor ott van Mandzukic és Gomez.FViktor93
Abidalt is pedzegetik Münchenbe.
|
több mint 12 éve
sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2013/06/07/otszazmillios-tamogatast-kap-a-felcsuti-akademia/?mobile_full=1Mire fel kapod a fejed már ott is a pénz.
Mire fel kapnak 1,5 mrd-ból 500 milliót?Kenny
Amúgy szerintem is irreális, hogy csak az egyharmadát kapják a pénznek, mikor kétharmad dukál.
több mint 12 éve
sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2013/06/07/otszazmillios-tamogatast-kap-a-felcsuti-akademia/?mobile_full=1Mire fel kapnak 1,5 mrd-ból 500 milliót?
több mint 12 éve
az öreg faszrajzoló nagy szarban lenne ha megtörténne a transfer😀
SzabiiiiAmadeus91
(de nyilván nem fog)
több mint 12 éve
Az a baj, hogy nincs semmilyen épkézláb fiatalunk, csak könnyű erre hivatkozni, hogy jöjjenek a fiatalok.Csibó valóban a legtöbbet tette az év vége felé a győzelemért de ettől még kutyaütő. Zamo-t kedvelem de cserecsatárnál semmivel nem több. Erős meg úgy el volt veszve amikor berakták, hogy nekem fájt. Ő még fejlődhet sokat. Nekünk kezdő emberek kellenek.Erős Jr. és Zamo így kapásból. Meggyőzni persze nem foglak tudni, neked Bavon sem tetszett, mikor a csapat legjobbja volt így a vége felé 😊berger90Kit?Bazzaniarról már ne is beszéljünk, hogy alig lépett pályára. van elég fiatalunk, akkor már hozzuk fel őket.berger90Két játékos aki az Újpestbe igazolhat:Quinteronak örülnék, jó spíler, másikról nem tudni semmit ez alapján, valszeg újabb belga vonalas homály.zavi27
www.transfermarkt.hu/hu/cesar-quintero/profil/spieler_119362.html
www.transfermarkt.de/de/benito-raman/profil/spieler_112930.html
Bazzani
Amúgy Nagy aki az uccsó meccsen játszott nem volt rossz.Bazzani
több mint 12 éve
Az Ikarusban meg a 24-es keretből 19 saját nevelés ráadásul többsége 25 alatti, akik anno ifiként kiemelt bajnokságot nyertek, majd 2 éve a blasz2-ből jutottak fel. Lehet egy fél év alatt belerázódtak volna az NB3-ba is, ki tudja 😊A miért lennének teljesen esélytelenek kérdésre ott a túl nagy szakadék gondolatod 😊hosszú távú tapasztalat hogy már az kurva nagy mázli ha legalább a bajnok csapat harmada marad NB3-ra. Nagybátonyban is ez volt, odavittek Ndjodotól elkezdve RomaGabin át Vámosiig mindenkit, aztán elfogyott a zseton már az első héten, pofozógép is lett belőlük. A megye1-eseknek így is elég nagy élmény hogy bajnokok lettek, NB3-ban nem sokan maradnának belőlük, így legalább csak 2 meccsen szopnak nem az egész szezonban. Úgy gondolom hogy pénz kérdése az egész, ha van akkor meg lehet maradni az NB3-ban, persze teljesen új kerettel. Csak ez elég ritkán sikerül.eaglesmcnabb
Persze, ha már egy év alatt lezavarják akkor ez a megoldás. Én csak azt mondom, hogy megyei bajnokok megérdemelnék a feljutást, mert az egy óriási élmény, még ha csak NB3-ba is. Simán meg lehetne felezni az első évben és a másodikban befejezni az átalakítást.Spigo
több mint 12 éve
Watzke-nél elszakadt a pohár és betelt a cérna. Nem adják el Lewandowski-t a Bayernnek, max jövőre igazol ingyen Münchenbe. (úgy fest Götze kivásárlása betette a kaput)Amadeus91Nagyon helyes. Amúgy se értettem, hogy minek Lewa a bajoroknak, mikor ott van Mandzukic és Gomez.