Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Mikey
18 839
...és még le vagyok hurrogva, amikor azt merem állítani, hogy a soccerben CSAK a pénz számít.😂
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a korrupció vajon-mi...
több mint 14 éve
nem hát, addigra forradalmasítják a rendszert, és úgy lesz igazságos, ha a döntő első félideje van Vostokban, a második félideje pedig Petersbourgban 😀😀hát az biztos, hogy a 2 elődöntőnek nem Vladivostok és Szentpétervár kettős ad majd otthont 😀tüsi91Azért mondjuk az Orosz VBn kellemes lesz mondjuk egy Pétervár-Jeketyerinburg utazás jót fog tenni mindenkinek... Utána meg vissza Moszkvába...Gondolom nem teljesen hülyék a szervezők, a csoportok lesznek szétdobva messze egymástól, az egyenes kiesést meg majd áthozzák az európai részre szerintem.somoskovig
22re meg Katar lesz légkondicionálva nem a pálya. 😀Toca
Amúgy Katar tiszta rendes velünk. Nem csak hogy úgy tervezik, hogy ott leszünk a VB-jükön, de még azt is gondolják, hogy mi leszünk a "világ" tetején...
amúgy a katari stadionok überbrutálok, de hát nem tudom hogyan lesz megoldva az a 40+ C-s hőmérséklet...
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
hát az biztos, hogy a 2 elődöntőnek nem Vladivostok és Szentpétervár kettős ad majd otthont 😀Azért mondjuk az Orosz VBn kellemes lesz mondjuk egy Pétervár-Jeketyerinburg utazás jót fog tenni mindenkinek... Utána meg vissza Moszkvába...Gondolom nem teljesen hülyék a szervezők, a csoportok lesznek szétdobva messze egymástól, az egyenes kiesést meg majd áthozzák az európai részre szerintem.somoskovig
több mint 14 éve
Azért mondjuk az Orosz VBn kellemes lesz mondjuk egy Pétervár-Jeketyerinburg utazás jót fog tenni mindenkinek... Utána meg vissza Moszkvába...Gondolom nem teljesen hülyék a szervezők, a csoportok lesznek szétdobva messze egymástól, az egyenes kiesést meg majd áthozzák az európai részre szerintem.
több mint 14 éve
Azért mondjuk az Orosz VBn kellemes lesz mondjuk egy Pétervár-Jeketyerinburg utazás jót fog tenni mindenkinek... Utána meg vissza Moszkvába...22re meg Katar lesz légkondicionálva nem a pálya. 😀
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Megnézem, hopgy milyen hatásokat vált ki, hogy 2000 °Cban kell játszani majd Katarban. Ráadásul még normális futballjuk sincs.2026ban nagyon érik az Anktarktisz vagy Grönland VB rendezése a FIFA filozófiáját követve.
több mint 14 éve
Mellesleg viszonylag kevés országnak van jobb sportdiplomáciája. 😀Oroszországban lesz a 2018-as vb 😀JJ Tillermeg is érdemlik, klubfutballjuk is felvirágzóban, válogatott sem tragikus, pénz az lesz bőven, jó döntés.
Katar az gázosabb viszont....brk
Kataré 22 ,ez se meglepő érdekes lesz az tény.
több mint 14 éve
és tényleg Katar
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
.brk
1 890
Oroszországban lesz a 2018-as vb 😀JJ Tillermeg is érdemlik, klubfutballjuk is felvirágzóban, válogatott sem tragikus, pénz az lesz bőven, jó döntés.
Katar az gázosabb viszont...
több mint 14 éve
nem (csak) a meccsekre gondolok, élni is szar ott ilyenkor nemhogy gerjedni egész nap.la canfora tweetje szerint 22-ben Qatar ad otthont a VB-nek.szinte biztos vagyok benne h addig megoldják a légkondicionált pályát. főleg ott meg am is érdemes megnézni milyen stadionok lesznekkristof
azért az érdekes lesz 60 fokbangabtsi
plusz mondjuk az az angol/német/holland szurkolók híres absztinenciája is kérdés egy muszlim országban.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
vajon ennek van köze a maffiához? 😛Jociszerintem jó döntés, a 2022-eset remélem Katar kapja, az amcsik csak ne soccerezzenek 😛
http://sportgeza.hu/futball/2010/12/02/vb_2018_ha_nem_az_oroszok_nyernek_akkor_senki/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Na emelkednek a gáz árak hogy megtudják csinálni az olimpia után ezt is. 😀
több mint 14 éve
vajon ennek van köze a maffiához? 😛
több mint 14 éve
Oroszországban lesz a 2018-as vb 😀
---
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
la canfora tweetje szerint 22-ben Qatar ad otthont a VB-nek.szinte biztos vagyok benne h addig megoldják a légkondicionált pályát. főleg ott meg am is érdemes megnézni milyen stadionok lesznek
azért az érdekes lesz 60 fokbangabtsi
több mint 14 éve
Kösz JJ. Meglepő lenne ha nem Ruszki-Qatar duó nyerne.
több mint 14 éve
http://www.fifa.com/worldcup/bidders/live/index.htmlélőben lehet itt nézni, most jön Blatter
---
több mint 14 éve
Jaj csak ne Lackó legyen mert ha kikerülne a válogatott keretből mi lenne a védelmünkkel ? 😀 😀A meleg téli felső ruházat meg mindig is gyökér volt nem is lepődöm meg rajta...
több mint 14 éve
la canfora tweetje szerint 22-ben Qatar ad otthont a VB-nek.azért az érdekes lesz 60 fokban
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/ket-debreceni-jatekos-randalirozott-harkivban-2055076/az egyik a lila qrva volt, a másik pedig laczkó v szakály...
|
több mint 14 éve
ma VB döntés. 2018 nem érdekel, de 2022-re egyértelműen nyerjen az USA. Lenne meccs végre Denverben is 😊haromtmindjárt kihirdetik, de lehet meg kell ismételni a szavazást a két felfüggesztett tag miatt...
---
több mint 14 éve
amúgy nekem a juve x egyáltalán nem meglepetés, hó nélküli pályán verte a poznan a man city-t 3-1re + torinoban is X voltdavemayerennél jobb indok is van: juve EL-ben 5/5 x 😊
|
több mint 14 éve
amúgy nekem a juve x egyáltalán nem meglepetés, hó nélküli pályán verte a poznan a man city-t 3-1re + torinoban is X volt
BEARS BABY!
Sir Alex immortal