Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 839
...és még le vagyok hurrogva, amikor azt merem állítani, hogy a soccerben CSAK a pénz számít.

😂
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a korrupció vajon-mi...
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Azért mondjuk az Orosz VBn kellemes lesz mondjuk egy Pétervár-Jeketyerinburg utazás jót fog tenni mindenkinek... Utána meg vissza Moszkvába...
22re meg Katar lesz légkondicionálva nem a pálya. 😀Toca
Gondolom nem teljesen hülyék a szervezők, a csoportok lesznek szétdobva messze egymástól, az egyenes kiesést meg majd áthozzák az európai részre szerintem.somoskovig
hát az biztos, hogy a 2 elődöntőnek nem Vladivostok és Szentpétervár kettős ad majd otthont 😀tüsi91
nem hát, addigra forradalmasítják a rendszert, és úgy lesz igazságos, ha a döntő első félideje van Vostokban, a második félideje pedig Petersbourgban 😀😀

Amúgy Katar tiszta rendes velünk. Nem csak hogy úgy tervezik, hogy ott leszünk a VB-jükön, de még azt is gondolják, hogy mi leszünk a "világ" tetején...

amúgy a katari stadionok überbrutálok, de hát nem tudom hogyan lesz megoldva az a 40+ C-s hőmérséklet...
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Azért mondjuk az Orosz VBn kellemes lesz mondjuk egy Pétervár-Jeketyerinburg utazás jót fog tenni mindenkinek... Utána meg vissza Moszkvába...
Gondolom nem teljesen hülyék a szervezők, a csoportok lesznek szétdobva messze egymástól, az egyenes kiesést meg majd áthozzák az európai részre szerintem.somoskovig
hát az biztos, hogy a 2 elődöntőnek nem Vladivostok és Szentpétervár kettős ad majd otthont 😀
több mint 14 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 352 — 49ers GM
Gondolom nem teljesen hülyék a szervezők, a csoportok lesznek szétdobva messze egymástól, az egyenes kiesést meg majd áthozzák az európai részre szerintem.

több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 19 441 — Vikings fan
22re meg Katar lesz légkondicionálva nem a pálya. 😀
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 327 — Tyrone Creek
la canfora tweetje szerint 22-ben Qatar ad otthont a VB-nek.

azért az érdekes lesz 60 fokbangabtsi
szinte biztos vagyok benne h addig megoldják a légkondicionált pályát. főleg ott meg am is érdemes megnézni milyen stadionok lesznekkristof
Ilyenek 😀
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Megnézem, hopgy milyen hatásokat vált ki, hogy 2000 °Cban kell játszani majd Katarban. Ráadásul még normális futballjuk sincs.
2026ban nagyon érik az Anktarktisz vagy Grönland VB rendezése a FIFA filozófiáját követve.
több mint 14 éve
Oroszországban lesz a 2018-as vb 😀JJ Tiller
meg is érdemlik, klubfutballjuk is felvirágzóban, válogatott sem tragikus, pénz az lesz bőven, jó döntés.
Katar az gázosabb viszont....brk
Mellesleg viszonylag kevés országnak van jobb sportdiplomáciája. 😀
Kataré 22 ,ez se meglepő érdekes lesz az tény.
több mint 14 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 704 — no es importante
és tényleg Katar

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Oroszországban lesz a 2018-as vb 😀JJ Tiller
meg is érdemlik, klubfutballjuk is felvirágzóban, válogatott sem tragikus, pénz az lesz bőven, jó döntés.
Katar az gázosabb viszont...
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done

szinte biztos vagyok benne h addig megoldják a légkondicionált pályát. főleg ott meg am is érdemes megnézni milyen stadionok lesznekkristof
nem (csak) a meccsekre gondolok, élni is szar ott ilyenkor nemhogy gerjedni egész nap.

plusz mondjuk az az angol/német/holland szurkolók híres absztinenciája is kérdés egy muszlim országban.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
vajon ennek van köze a maffiához? 😛Joci
szerintem jó döntés, a 2022-eset remélem Katar kapja, az amcsik csak ne soccerezzenek 😛
http://sportgeza.hu/futball/2010/12/02/vb_2018_ha_nem_az_oroszok_nyernek_akkor_senki/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Na emelkednek a gáz árak hogy megtudják csinálni az olimpia után ezt is. 😀
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
vajon ennek van köze a maffiához? 😛

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Oroszországban lesz a 2018-as vb 😀

---
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

szinte biztos vagyok benne h addig megoldják a légkondicionált pályát. főleg ott meg am is érdemes megnézni milyen stadionok lesznek
több mint 14 éve
Kösz JJ. Meglepő lenne ha nem Ruszki-Qatar duó nyerne.
több mint 14 éve
http://www.fifa.com/worldcup/bidders/live/index.html

élőben lehet itt nézni, most jön Blatter

---
több mint 14 éve
Jaj csak ne Lackó legyen mert ha kikerülne a válogatott keretből mi lenne a védelmünkkel ? 😀 😀
A meleg téli felső ruházat meg mindig is gyökér volt nem is lepődöm meg rajta...
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done

azért az érdekes lesz 60 fokban

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/ket-debreceni-jatekos-randalirozott-harkivban-2055076/
az egyik a lila qrva volt, a másik pedig laczkó v szakály...

|
több mint 14 éve
ma VB döntés. 2018 nem érdekel, de 2022-re egyértelműen nyerjen az USA. Lenne meccs végre Denverben is 😊haromt
mindjárt kihirdetik, de lehet meg kell ismételni a szavazást a két felfüggesztett tag miatt...

---
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
amúgy nekem a juve x egyáltalán nem meglepetés, hó nélküli pályán verte a poznan a man city-t 3-1re + torinoban is X voltdavemayer
ennél jobb indok is van: juve EL-ben 5/5 x 😊

|
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 14 792 — "Grammar maci"
amúgy nekem a juve x egyáltalán nem meglepetés, hó nélküli pályán verte a poznan a man city-t 3-1re + torinoban is X volt

BEARS BABY!

Sir Alex immortal