Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
nem lehet, hanem biztos h sokat számít egy jó kapusedző, Kakas Lacival biztos nem lenne ez!
égetőbb szükség egy gólvágó és/vagy egy klasszikus 10-es, mint a kapuskérdés, de még gyenge védelmünket és elé helyezném, én akkor is védem Levit, évek óta a legjobb kapusunk(Megyót leszámítva persze) még így is, és Neki legalább jelent vmit a zöld-fehér szín!!!
Divat
Egy gólvágó pedig óriási need, de ezt Moniz is tudja, szerintem megoldja az ismerettségi köréből. Mondjuk 1-2 szezonra reaktiválhatná Nistelrooy-t, nem sokan ellenkeznénk 😊Bálesz
v Leonardot addig űzni amíg igen nem mond! 😀
(amúgy állítólag jön vmi nagy név majd télen!)

|
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 110 — Illegális gyakorló
nem lehet, hanem biztos h sokat számít egy jó kapusedző, Kakas Lacival biztos nem lenne ez!
égetőbb szükség egy gólvágó és/vagy egy klasszikus 10-es, mint a kapuskérdés, de még gyenge védelmünket és elé helyezném, én akkor is védem Levit, évek óta a legjobb kapusunk(Megyót leszámítva persze) még így is, és Neki legalább jelent vmit a zöld-fehér szín!!!
Divat
Nyilván, szimpatikus gyerek a Levi, csak abból nehéz megélni manapság 😊
És tény, hogy a védelem sürgős erősítésre szorul, Besic mellé egy magas belső védő mindenképp kell és egy normál jobb-bekk, mert Jovanovicot vétek ott hátul elpazarolni.
De nem csak a védelem miatt jelent szívrohamot minden pontrúgás/beívelés a kapunk előtt, hanem azért is, mert Levi tragikus, ha ki kell mozdulnia. (de nem akarok ezen vitatkozni, távol álljon tőlem. Emberileg bírom Levit, a kapuba édeskevésnek tartom, de ez az én véleményem, ennyi)
Egy gólvágó pedig óriási need, de ezt Moniz is tudja, szerintem megoldja az ismerettségi köréből. Mondjuk 1-2 szezonra reaktiválhatná Nistelrooy-t, nem sokan ellenkeznénk 😊

több mint 13 éve
most legalább talán rájön hogy mikor van vége egy meccsnek 😛 (bár a játékosai baszták el)davemayer
remélem folytatódik a döme múvi!!! már hiányoznak a nyilatkozatai! vele meg lehet matyi nemzetközi porondja! 😊

|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
 www.worldsoccershop.com/shop-by-team-barcelona-football-club.htmlsutianap
köszönöm. az egyik ajándék megvan.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 693 — capitaine du château de Vienne 1487
 www.worldsoccershop.com/shop-by-team-barcelona-football-club.html

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bazza: PM
süti: honnan?
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 693 — capitaine du château de Vienne 1487

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ide is bemásolom, hátha nem olvassátok a boltok topikot:

Szeretném a párom Barcelonás ajándékcsomaggal meglepni karácsonyra. De semmilyen női ruhát nem találok az interneten...(lehet nem jól keresem?).
Mégis hogy festene rajta egy férfi pulóver?
Köszi a választ és a segítséget!JC6
Szerintem hivatalos honlapon kívül más hely nem nagyon lehet. Mondanám, hogy vatera, de az gondolom már megvolt. Esetleg ebay.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 007 — Axel Foley
1. Vegyél neki Sampdoria-sat. 😊
2. Látatlanba nehéz megmondani, milyen pulcsi?

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ide is bemásolom, hátha nem olvassátok a boltok topikot:

Szeretném a párom Barcelonás ajándékcsomaggal meglepni karácsonyra. De semmilyen női ruhát nem találok az interneten...(lehet nem jól keresem?).
Mégis hogy festene rajta egy férfi pulóver?
Köszi a választ és a segítséget!
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 293 — "Grammar maci"
most legalább talán rájön hogy mikor van vége egy meccsnek 😛 (bár a játékosai baszták el)

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Kapus vagyok:

Érdekes ez a kapus dolog. Az a dolga, hogy védjen..A csatárnak az, hogy gólt kell rúgnia..
A csatár kihagy 4 ziccer egy meccsen nem küldik el rögtön..ha a kapus hibázik netán 4-et meccsen akkor már szerződés is bontanak vele....
A kapusoknak a legnehezebb. Ha hibáznak akkor az esetek 90%-ban gólt kapnak.
Semlegesként írom ezt, mivel nem nagyon látok focit mostanában csak "játszom"

pl. a legutolsó meccsemen egy nullra vezetett az ellenfél a félidőben. Az edző mit mondott, egyszer lőttek kapura és gól. Nem akartam megjegyezni, hogy az első percben fogtam egy ziccert..

Üdv,Zé
ZoliMP
ennyi, a védelemnek meg aza dolga h ne engedje helyzetbe a támadókat, na már most ez ottennek és társainak(Besic-en kívül) nem sokuknak megy...de mondom úgyse fogjuk a másikat meggyőzni, majd meglátjuk h Moniznál tavasszal is Levi kezd-e, sztem biztos... 😊Divat
ha ziccerből kapná csak a gólokat azt hiszem senki sem szólna egy szót sem, de egy totál oldalról elvégzett szabadrúgás nálam nem az. Ha később nemzetközi szinten gondolkozunk akkor az ő képességei ide nem elég jók, lehet hogy egy jó kapusedző sokat számít a helyezkedés normális elsajátításában de a magasság elég fontos így is. davemayer

más: zselés supit ki is vágták pécsről, pedig már rég vége volt a meccsnek... 😀

|
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 293 — "Grammar maci"
Kapus vagyok:

Érdekes ez a kapus dolog. Az a dolga, hogy védjen..A csatárnak az, hogy gólt kell rúgnia..
A csatár kihagy 4 ziccer egy meccsen nem küldik el rögtön..ha a kapus hibázik netán 4-et meccsen akkor már szerződés is bontanak vele....

pl. a legutolsó meccsemen egy nullra vezetett az ellenfél a félidőben. Az edző mit mondott, egyszer lőttek kapura és gól. Nem akartam megjegyezni, hogy az első percben fogtam egy ziccert..

Üdv,Zé
ZoliMP
ennyi, a védelemnek meg aza dolga h ne engedje helyzetbe a támadókat, na már most ez ottennek és társainak(Besic-en kívül) nem sokuknak megy...de mondom úgyse fogjuk a másikat meggyőzni, majd meglátjuk h Moniznál tavasszal is Levi kezd-e, sztem biztos... 😊Divat
ha ziccerből kapná csak a gólokat azt hiszem senki sem szólna egy szót sem, de egy totál oldalról elvégzett szabadrúgás nálam nem az. Ha később nemzetközi szinten gondolkozunk akkor az ő képességei ide nem elég jók, lehet hogy egy jó kapusedző sokat számít a helyezkedés normális elsajátításában de a magasság elég fontos így is.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Kapus vagyok:

Üdv,Zé
ZoliMP
ennyi, a védelemnek meg aza dolga h ne engedje helyzetbe a támadókat, na már most ez ottennek és társainak(Besic-en kívül) nem sokuknak megy...de mondom úgyse fogjuk a másikat meggyőzni, majd meglátjuk h Moniznál tavasszal is Levi kezd-e, sztem biztos... 😊

|
több mint 13 éve
YoungZeeZee 9 383
Kapus vagyok:

Üdv,Zé
több mint 13 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
A portugál BOLA szerint egy német játékos és angol csapat :d 😀 😀 😀 a mai világban meg egy Götze szintű focistáért hol horribilis a 35 millió euró....középszerű védőkért fizetnek 20-25 misiket ki Angliában,

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Most figyu, ha nagyon összekapnám magam 10 perc alatt belinkelnék neked legalább 3 ilyen hírt, hogy a United már ÁLLÍTÓLAG megegyezett X-el, ÁLLÍTÓLAG ajánlatot tett dzs-ért, ÁLLÍTÓLAG ty-t már orvosi vizsgálaton látták.
tessék, ez 1 perc munkája sem volt:  sport365.hu/nemzetkozi-foci,premier-league,a-mu-horribilis-osszeget-ajanlhat-a-nemet-foci-legnagyobb-tehetsegeert,42219
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Szépen szétkapják majd pár év alatt Dortmundot

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan
Jól látom h azt írtad hernandez jó?😊gabtsi
Igen. Csereként. A kezdő közelébe azonban nem engedném. Egyszerűen nem lehet rá feltenni a labdát, megjátszhatatlan. Bár idén volt már 2 olyan meccse, ahol mezőnyben sem lógott ki lefelé. A kapu előtt idén olyan, mint az első évében. Higgadt és biztos lábú. Tavaly ott is szar volt. Épp olyan, mint Ole, bár ő mezőnyben hozzá képest egy Zidane volt. Kell ilyen ék is.
Ellenben a tavaly első évében szintén remeklő Welbeck, aki Rooneyval nagyon megértette egymást és Rooney is kijelentette, hogy szeret Dannyvel játszani. Na ő idén parkoló pályán van, ha játszik akkor meg nem a helyén... RvP helyét én sem kérdőjelezem meg, Rooneyt sem. Nálam Kagawanak nincs helye. Nem volt júliusban sem.tüsi91
Ha már ilyen szarul álltok támadókkal akkor ez a megfelelő hír:
 www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/manchester-united-megegyeztek-lewandowskival-sajtohir-2196875
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan
És amikor győztetek, mennyiszer óvta meg a kaput góloktól? Mert te még nem hibáztál a munkádban... melyik kapus nem kapott még soha gólt pályafutása során?JC6
Ferdítesz. Mindenki hibázik és senki nem várja el a kapustól, hogy soha ne kapjon gólt. De nem ilyeneket és legfőképpen nem ennyit.
Ha én így végezném a munkámat, már rég kibasztak volna, erről meg ennyit.
"És amikor győztetek, mennyiszer óvta meg a kaput góloktól?" - Ismétlem: EZ A DOLGA!

Divat: sajnos azt kell mondanom, hogy a jelenlegi keretből Ranilovicot védetném inkább. Na nem, mintha ő megoldást jelentene, kapust mindenképp igazolnék (és egyúttal a 87, semmire sem jó kapusunk 99%-át elzavarnám a francba, csak a pénzt viszik)Bálesz
Hát sokmindent rálehet húzni Jovára de hogy 10x jobb mint Ranilovic az fix 😊
Nyertetek nem mindegy, majd ha kikaptok akkro dühöngj 😊
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 110 — Illegális gyakorló
És amikor győztetek, mennyiszer óvta meg a kaput góloktól? Mert te még nem hibáztál a munkádban... melyik kapus nem kapott még soha gólt pályafutása során?JC6
Ferdítesz. Mindenki hibázik és senki nem várja el a kapustól, hogy soha ne kapjon gólt. De nem ilyeneket és legfőképpen nem ennyit.
Ha én így végezném a munkámat, már rég kibasztak volna, erről meg ennyit.
"És amikor győztetek, mennyiszer óvta meg a kaput góloktól?" - Ismétlem: EZ A DOLGA!

Divat: sajnos azt kell mondanom, hogy a jelenlegi keretből Ranilovicot védetném inkább. Na nem, mintha ő megoldást jelentene, kapust mindenképp igazolnék (és egyúttal a 87, semmire sem jó kapusunk 99%-át elzavarnám a francba, csak a pénzt viszik)

több mint 13 éve
Jól látom h azt írtad hernandez jó?😊gabtsi
Igen. Csereként. A kezdő közelébe azonban nem engedném. Egyszerűen nem lehet rá feltenni a labdát, megjátszhatatlan. Bár idén volt már 2 olyan meccse, ahol mezőnyben sem lógott ki lefelé. A kapu előtt idén olyan, mint az első évében. Higgadt és biztos lábú. Tavaly ott is szar volt. Épp olyan, mint Ole, bár ő mezőnyben hozzá képest egy Zidane volt. Kell ilyen ék is.
Ellenben a tavaly első évében szintén remeklő Welbeck, aki Rooneyval nagyon megértette egymást és Rooney is kijelentette, hogy szeret Dannyvel játszani. Na ő idén parkoló pályán van, ha játszik akkor meg nem a helyén... RvP helyét én sem kérdőjelezem meg, Rooneyt sem. Nálam Kagawanak nincs helye. Nem volt júliusban sem.
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Jól látom h azt írtad hernandez jó?😊

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
kíváncsi leszek Sneijder hol fog kikötni..Fergi akarja még vajon?Divat
Minek? Hova? Annak a szerencsétlen, agyonsztárolt Kagawanak sincs normális helye. Mert fizikuma abszte nincs, Rooney helye pedig elvitathatatlan, s Rooney játéka legyen bármennyire is rossz, de maga a mentalitása az kell, mint egy falat kenyér.

Welbeck el lesz herdálva ettől félek.tüsi91
hisze Lewandowskit is akarjátok... 😀Divat
jah volt egy hír, ahol egy újságíró arra hivatkozott, hogy Lewandowski egy barátja azt állította neki, hogy szeretne a MUba játszani. De ő is minek? RvP fix kezdő, Hernandez csereként beállva jó, amúgy emberhátrányt jelent gyakorta a fenn léte, Rooney és Welbeck. Aki ennek az évnek a vesztese. Sajnos. Ha játszik, akkor meg többnyire szélsőt... Mehh.
több mint 13 éve
kíváncsi leszek Sneijder hol fog kikötni..Fergi akarja még vajon?Divat
Minek? Hova? Annak a szerencsétlen, agyonsztárolt Kagawanak sincs normális helye. Mert fizikuma abszte nincs, Rooney helye pedig elvitathatatlan, s Rooney játéka legyen bármennyire is rossz, de maga a mentalitása az kell, mint egy falat kenyér.

Welbeck el lesz herdálva ettől félek.tüsi91
hisze Lewandowskit is akarjátok... 😀

|