NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 379
52
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Coastal Carolina vs UTSA (NET4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
de te nem is vagy elsőosztályú játékos 😛valaki azért elmagyarázhatná hogy miért kell egy ilyen pályán ELSŐOSZTÁLYÚ futball mérkőzést játszani? amíg nincsenek megfelelő körülmények futball sincs, volt 5 gól a második félidőben de hogy futball nem az biztos...davemayerjátszottam én már ennél sokkal rosszabb pályán, pedig én fizetést se kapok érte...Hurka
( MÉG 😂 😛)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
valaki azért elmagyarázhatná hogy miért kell egy ilyen pályán ELSŐOSZTÁLYÚ futball mérkőzést játszani? amíg nincsenek megfelelő körülmények futball sincs, volt 5 gól a második félidőben de hogy futball nem az biztos...davemayerjátszottam én már ennél sokkal rosszabb pályán, pedig én fizetést se kapok érte...
több mint 14 éve
valaki azért elmagyarázhatná hogy miért kell egy ilyen pályán ELSŐOSZTÁLYÚ futball mérkőzést játszani? amíg nincsenek megfelelő körülmények futball sincs, volt 5 gól a második félidőben de hogy futball nem az biztos...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Benzemától egy jó meccset nem láttam ellenben a top10 legellenszenvesebb játékos listáján nagyon előkelő helyet foglal el.Nem, nem kell neki megszereznie, de legalább kergesse, úgy a labdaszerző középpályásainknak könnyebb dolga lenne.nem forgatom ki a szavaidat, de ha mindenki kalap szar volt, miért kell külön kiemelni Benzemát?
Kéne labda nélkül is futni is. Főleg neki. A barca támadói letámadtak minket, mi nem mozogtunk, ebből az lett, h hátrapasszolgattuk egészen Casillasig, aki előre ívelte, ahol Benzema nem tudta megszerezni, jöhetett a barca.
Nála ígéretesebb játékosoknak mennie kellett korábban. Ő mit keres még itt?Black_Adder
Egyedül volt elől a Barca védők gyűrűjében nyilván nem tudta megszerezni, a letámadást meg Lasson kívül gyakorlatilag senki nem csinálta a Madridnál.
Raúl és Guti nagyon hiányoztak, óriási Űrt hagytak maguk után, de én azt mondom, ami igaz 1 fecskére, az igaz még kettőre is. Ők se hoztak volna nyarat a Real zord játékába. :/ sajnos ez van, van...eaglesmcnabb
Cronaldo is egy kurva. Ő is szar volt most. De az egész szezont nézve nagyon jól játszik. Én nem keserednék el, ha ő is menne, de először azokkal kezdem akik nem csak seggfejek, de szarul is játszanak. Ennyi. A kommentátor meg nem csak Benzemát szidta, de ti őt vettétek védőszárnyatok alá, ezért róla megy a vita.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Mikey
18 839
Vén a vénről, azaz Hodgson Carragherről:Most olvasom, hogy 3 hónap. Ismervén Skrtel sérülékenységét, azt hiszem, sokat fogjuk Wilsont pályán látni.
"I don't know at this stage how long Jamie will be out for but I would think it will be quite long because it's a serious injury.Mikey
Ill. én nem, de a többi Liverpool fan igen.
több mint 14 éve
Az a gond Benzemával hogy soha nem csinált semmit.Én nagyon nem bírom el is adnám.Nem, nem kell neki megszereznie, de legalább kergesse, úgy a labdaszerző középpályásainknak könnyebb dolga lenne.nem forgatom ki a szavaidat, de ha mindenki kalap szar volt, miért kell külön kiemelni Benzemát?
Kéne labda nélkül is futni is. Főleg neki. A barca támadói letámadtak minket, mi nem mozogtunk, ebből az lett, h hátrapasszolgattuk egészen Casillasig, aki előre ívelte, ahol Benzema nem tudta megszerezni, jöhetett a barca.
Nála ígéretesebb játékosoknak mennie kellett korábban. Ő mit keres még itt?Black_Adder
Egyedül volt elől a Barca védők gyűrűjében nyilván nem tudta megszerezni, a letámadást meg Lasson kívül gyakorlatilag senki nem csinálta a Madridnál.
Raúl és Guti nagyon hiányoztak, óriási Űrt hagytak maguk után, de én azt mondom, ami igaz 1 fecskére, az igaz még kettőre is. Ők se hoztak volna nyarat a Real zord játékába. :/ sajnos ez van, van...eaglesmcnabb
Egyébként a Madrid amelett hogy nincs még felépítve kb 2 módon tud támadni. Ha megnézzük a meccseket vagy a 2 szélen elmennek és onnan alakítanak ki helyzetet vagy 1-2 játékos megvillanásból rövid passzokkal.
1.A barca megfogta azzal hogy Alves hátul maradt a túloldalon meg nem volt Real játékos egész meccsen (WTF ???).
2.Ehhez nem volt most áttörő játékosunk illetve nem volt nálunk a labda.
Joset lehet basztatni, de szerintem ennél korrektebbül életében nem kapott még ki. 😀
Ennyi idő alatt ezt a védelmet nem lehet rendbe szedni. Internél is 2 év alatt csinált csodát. Pedig ott megvolt a védelem. Azért támadó játékot egyszerűbb feldobni, mint ebből a szerencsétlenkedő bandából védelmet csinálni. 😊
Khedira-Xabi Alonso kettős nem rossz, de szerintem egy olyan védekezőbb középpályás mint Lass kell ahhoz hogy legyen labdaszűrés.
több mint 14 éve
Nem, nem kell neki megszereznie, de legalább kergesse, úgy a labdaszerző középpályásainknak könnyebb dolga lenne.nem forgatom ki a szavaidat, de ha mindenki kalap szar volt, miért kell külön kiemelni Benzemát?
Raúl és Guti nagyon hiányoztak, óriási Űrt hagytak maguk után, de én azt mondom, ami igaz 1 fecskére, az igaz még kettőre is. Ők se hoztak volna nyarat a Real zord játékába. :/ sajnos ez van, van...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Beajánlotta Péreznek a 16 éves kurváját, azóta biztos puszipajtások.Csak nem megint ki lettek forgarva a szavaim?Lépjen vissza labdáért ha elől nem kap. Támadja le a Barca védőit, h ne tudják olyan könnyen kihozni, esetleg labdát szerezzünk és nálunk legyen az.ez így jól hangzik, de hogy a viharba szerezzen labdát, ha a híres labdaszerző középpályásaink (Khedira, Alonso) sem szereztek egy kibaszott labdát sem. 2. félidőben is az volt a Real középpálya körülbelül, hogy 4 játékos sétált föl-alá, Lass meg szerencsétlen nem tudta hova rohangáljon. Ebben a Madridban játszhatott volna elől akárki, akár Messi is, sok sót nem zabált volna meg. Úgy volt szar az egész csapat ahogy van, egyszerűen érthetetlen hogy mennyire be voltak fosva a Barcától, ez látszott az első perctől fogva...eaglesmcnabb
Black_Adder
Nem, nem kell neki megszereznie, de legalább kergesse, úgy a labdaszerző középpályásainknak könnyebb dolga lenne.
Senki nem csinált semmit, volt aki próbálkozott, volt aki még azt se tette. Az eddigi szezon idáig jól alakult, úgyh elsősorban nem azokat ostorozom, akik annak részesei voltak.
0-2nél a második félidőben ha kell a saját 16-osig kergesse a labdát. Raúl annak idején nem egyszer megcsinálta. Amikor szarul ment neki, akkor is hajtott. Ebből a csapatból senki sem hajtott. Mindenki szar volt. Benzema is. Nagyon. A különbség csak annyi, h Benzemánál még labda se volt, a kommentátor aki biztos nagyon szar volt pont amiatt néztem streamen, nem véletleül lepődött meg, h Benzema egyáltalán pályán volt. És ezt nem lehet csak a középpályára fogni.
Ha véletlenül érdekel, a spanyol kommentátor is lefikázta, de szvsz a francia is 😛. Egy grammal nem volt jobb a többieknél, a teljes szezont nézve meg vannak nála sokkal jobbak. Sokan.
több mint 14 éve
Csak nem megint ki lettek forgarva a szavaim?Lépjen vissza labdáért ha elől nem kap. Támadja le a Barca védőit, h ne tudják olyan könnyen kihozni, esetleg labdát szerezzünk és nálunk legyen az.ez így jól hangzik, de hogy a viharba szerezzen labdát, ha a híres labdaszerző középpályásaink (Khedira, Alonso) sem szereztek egy kibaszott labdát sem. 2. félidőben is az volt a Real középpálya körülbelül, hogy 4 játékos sétált föl-alá, Lass meg szerencsétlen nem tudta hova rohangáljon. Ebben a Madridban játszhatott volna elől akárki, akár Messi is, sok sót nem zabált volna meg. Úgy volt szar az egész csapat ahogy van, egyszerűen érthetetlen hogy mennyire be voltak fosva a Barcától, ez látszott az első perctől fogva...eaglesmcnabb
Black_Adder
Nem, nem kell neki megszereznie, de legalább kergesse, úgy a labdaszerző középpályásainknak könnyebb dolga lenne.
Senki nem csinált semmit, volt aki próbálkozott, volt aki még azt se tette. Az eddigi szezon idáig jól alakult, úgyh elsősorban nem azokat ostorozom, akik annak részesei voltak.
0-2nél a második félidőben ha kell a saját 16-osig kergesse a labdát. Raúl annak idején nem egyszer megcsinálta. Amikor szarul ment neki, akkor is hajtott. Ebből a csapatból senki sem hajtott. Mindenki szar volt. Benzema is. Nagyon. A különbség csak annyi, h Benzemánál még labda se volt, a kommentátor aki biztos nagyon szar volt pont amiatt néztem streamen, nem véletleül lepődött meg, h Benzema egyáltalán pályán volt. És ezt nem lehet csak a középpályára fogni.
Ha véletlenül érdekel, a spanyol kommentátor is lefikázta, de szvsz a francia is 😛. Egy grammal nem volt jobb a többieknél, a teljes szezont nézve meg vannak nála sokkal jobbak. Sokan.
Nála ígéretesebb játékosoknak mennie kellett korábban. Ő mit keres még itt?
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Lépjen vissza labdáért ha elől nem kap. Támadja le a Barca védőit, h ne tudják olyan könnyen kihozni, esetleg labdát szerezzünk és nálunk legyen az.ez így jól hangzik, de hogy a viharba szerezzen labdát, ha a híres labdaszerző középpályásaink (Khedira, Alonso) sem szereztek egy kibaszott labdát sem. 2. félidőben is az volt a Real középpálya körülbelül, hogy 4 játékos sétált föl-alá, Lass meg szerencsétlen nem tudta hova rohangáljon. Ebben a Madridban játszhatott volna elől akárki, akár Messi is, sok sót nem zabált volna meg. Úgy volt szar az egész csapat ahogy van, egyszerűen érthetetlen hogy mennyire be voltak fosva a Barcától, ez látszott az első perctől fogva...
Black_Adder
szerk.: egyébként a meccsről még csak annyit, hogy Casillason és CR-n kívül volt aki előre vitte a labdát, vagy előre fele passzolt, mert én olyat nagyon ritkán véltem felfedezni. Ez is mutatja, mennyire beszartak a madridiak tegnap...
több mint 14 éve
de jó,hogy már teljesen leszoktam a soccerről,kicsit se hiányzik 😊
több mint 14 éve
Lépjen vissza labdáért ha elől nem kap. Támadja le a Barca védőit, h ne tudják olyan könnyen kihozni, esetleg labdát szerezzünk és nálunk legyen az.Lehetett volna akár Ibrahimovic,Drogba,Eto csatártrió is ők se értek volna úgyanúgy labdába,mint Benzema mivel a labda sem volt nálunk...Ennyi erővel Dudek is lehetett volna elől,ennyi használhatatlan labdát ő is kapott volna,szvsz semmi köze nem volt a meccshez úgy,ahogy a többi realosnak sem.grat a barcának ennyi a különbség sajna,még.JoeyPorterSzvsz annyira nem vicces, h Benzema pályán van /*pontosabban h egyáltalán a keretben van. Takaroggyá bazdmeg!*/, de azt megértem, h a Barcások vidulnak rajta.Black_Adderja én nem vok Barcás, csak margitot utálom, és ezt a benzemát hozták szóba Internél nemrég...na eza rossz vicc.Divat
Ha meg véletlenül nála van, ne veszítse el egy pillanat alatt.
Csináljon valamit a pályán. Bármit. Tánvoljon ha mást nem tud, hátha eltereli vele a nézők figyelmét. Valahogy dolgozzon meg a pénzéért, mert nála 100× alkalmasabb, jobb, alázatosabb játékosokat küldött már el a Real...
szerk: Ezen a meccsen természetesen voltak nála jóval szarabbak a csapatban, de ez nem mentesíti őt, mert ő is egy rakás fos volt. És ő nem csak ezen a meccsen...
több mint 14 éve
fradimobon van most már jó kis csapatkép 😊sima csapatkép nem volt még tegnap este,csak ez a régebbi ráfeliratozottezt azért ne felejtsük el 😊Ez a kép se a tegnapi meccsen készült 😊Bálesz
imgJoci
ezt nézd meg 😊
http://videa.hu/videok/sport/ujpest-ftc-2-5-utolso-derby-dozsa-ferencvaros-RmdpRa6emjxyL1XwJoci
ma pedig irány Paks,nyerünk 2. vagyunk :cool:
több mint 14 éve
JoeyPorter
2 630
Lehetett volna akár Ibrahimovic,Drogba,Eto csatártrió is ők se értek volna úgyanúgy labdába,mint Benzema mivel a labda sem volt nálunk...Ennyi erővel Dudek is lehetett volna elől,ennyi használhatatlan labdát ő is kapott volna,szvsz semmi köze nem volt a meccshez úgy,ahogy a többi realosnak sem.grat a barcának ennyi a különbség sajna,még.ja én nem vok Barcás, csak margitot utálom, és ezt a benzemát hozták szóba Internél nemrég...na eza rossz vicc.Divatasszondja kommentátor: tényleg benzema még a pályán van? 😀Szvsz annyira nem vicces, h Benzema pályán van /*pontosabban h egyáltalán a keretben van. Takaroggyá bazdmeg!*/, de azt megértem, h a Barcások vidulnak rajta.Black_Adder
közbe 4....sírjáááá rinyáldó 😀Divat
több mint 14 éve
Én is úgy gondolom, hogy kisírják neki. Majd idén megfordul a trend és nem számít majd a nagy tornán mutatott teljesítmény.Én "csak" néztem a meccset viszont az halálosan irritáló volt ahogy a kommentátor a Barcát éljenezte. Jobbak voltak nem is arról van szó, viszont ha nem magyar csapatot, sportolót nézek akkor nagyon nem bírom ezt a fajta ajnározást. Szerintem egy kommentátor legyen pártatlan és ne élvezzen el minden Messi labdaérintésnél. Komoly meccsen, komolytalan közvetítés volt.Matthew99Ő az Isten megtestesülése. Puszta jelenlétével kiérdemli az összes dicsérő szót, és természetesen az aranylabdától kezdve mindent. Ja és persze érte rajongani nem divatság, hanem szakértőség 😛Black_Adder
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Azt sajnálom csak, hogy Bence nem rúgott gólt. Neki külön drukkoltam 😊
több mint 14 éve
sima csapatkép nem volt még tegnap este,csak ez a régebbi ráfeliratozottezt azért ne felejtsük el 😊Ez a kép se a tegnapi meccsen készült 😊Bálesz
imgJoci
ezt nézd meg 😊
http://videa.hu/videok/sport/ujpest-ftc-2-5-utolso-derby-dozsa-ferencvaros-RmdpRa6emjxyL1Xw
több mint 14 éve
Szeretném neked leírni válaszképpen hogy 20 éve követem a labdarúgást, a régi realt (értsd 2003 előtt) elismertem, jó csapatok voltak, és ami a legszembetűnőbb ezekhez képest: volt stílusuk... Én Man United drukker vagyok, semmi közöm a Barcához, mégis az a véleményem hogy a MAI Reallal nem lehet azonosulni. Egy semleges szurkoló szimpátiáját sokkal inkább elnyeri ez a barca, ezen azért érdemes lenne elgondolkodiuk Madridban talán.
Még egyszer mondom, a régi Zamorano-féle Real még csapat volt, a Ronaldo-féle is a del Bosque korszakban (az a meccs a United ellen a BL-ben OMG...), de a mostani szerintem már stílustalan gépezetek és egyénieskedők csapata. Egy ilyen alakulattal nem lehet megverni egy összeszokott nagybetűs CSapatot.davemayer
Pont erről van szó. Az elnökkel és az edzővel, az élen egy arrogáns seggfej banda lett szeretett csapatomból. Elvileg nekik kéne szurkolnom, de a 10 legjobban utált játékos közül 2 itt játszik cronaldo és benzema, másik kerttővel időről-időre szóba hoznak minket ribery és rooney. A csapat többi részében olyan örökké higgadt sportszerű játékosok mint pepe vagy ramos /*ramost amúgy bírom 😛*/ és aztán teljesen jogosan megkapom, h hogy a picsába lehet ezeket szeretni.
NEM szeretem őket! Mindenkinél jobban gyűlölöm őket! Aztán meg itt röhögnek rajtam, h mekkora faszok játszanak a Realban.
Black_Adder
több mint 14 éve
ezt azért ne felejtsük el 😊Ez a kép se a tegnapi meccsen készült 😊
imgJoci
több mint 14 éve
Szeretném neked leírni válaszképpen hogy 20 éve követem a labdarúgást, a régi realt (értsd 2003 előtt) elismertem, jó csapatok voltak, és ami a legszembetűnőbb ezekhez képest: volt stílusuk... Én Man United drukker vagyok, semmi közöm a Barcához, mégis az a véleményem hogy a MAI Reallal nem lehet azonosulni. Egy semleges szurkoló szimpátiáját sokkal inkább elnyeri ez a barca, ezen azért érdemes lenne elgondolkodiuk Madridban talán.Még jó, h a meccs előtt levezettem, h egyrészt a Barca erősebb, másrészt megtippeltem h nyerni fognak, bár az tény h 5-0-ra nem tippeltem (leginkább mourinho miatt), és utálom a sok divat kedvencet a realban, és ezt valahányszor játszik a Real leírom, de megkapom miattuk, h a Reallal nem lehet szimpatizálni. Az illető biztos több mint 5éve néz focit, h ilyen egyetemes megállapításokat von le, de szerencsére már mindent megszoktam.Btw: Egy másodpercre nem tűntem el, úgyh kurvára nem értem az alaptalan rosszindulató hazug piszkálódást, dehát egy barca fantól senki se vár mást, így meg se lepődök. Nekik nem elég ha megy a csapatnak, kell még egy kis realtebuzitisztelegjabajnoknak, hovatűntasokrealosilynekor, stb.Black_AdderEverton szurkoló vagyok, és nem pont arra gondoltam hogy eltűntetek, csak facebookon is egész héten az volt, hogy real oktatás lesz stb ilyenkor meg nem mernek kiírni semmit, vagy csak annyit, hogy: "elmegyek inkább aludni".
Az a lényeg, hogy sok az undorító divatszurkoló... :puke:Little Jarry
Ja még valami, a fejem rá, h több divatbarcás van mint divatrealos, de nagyon nem lovagolnék ezen, mert évről évre változik. Ettől függetlenül csak a divatRealosokat veszi észre mindenki.
De kérlek rúgjatok még belém 2-t 3-t a földön, ahhoz nem kell bátorság...Black_Adder
Még egyszer mondom, a régi Zamorano-féle Real még csapat volt, a Ronaldo-féle is a del Bosque korszakban (az a meccs a United ellen a BL-ben OMG...), de a mostani szerintem már stílustalan gépezetek és egyénieskedők csapata. Egy ilyen alakulattal nem lehet megverni egy összeszokott nagybetűs CSapatot.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Én nem írtam le a Realt, ezt nem tudom hol olvastad. Azt mondtam, hogy ez a csapat még messze van a Barcától és a BL győzelemtől is, ahogy azt Mourinho is megmondta: A Barca egy kész csapat, a Realnak viszont nagyon hosszú utat kell még bejárnia. Jókor kapták a pofont a hatalmas hype közepette, mert valóban közel sem tökéletes még ez a csapat és most már ők is tudják, hogy egyelőre külön világ a Barca.És ez Mou húzása volt tutira, hogy addig próbálják provokálni, amíg el nem szakad nála a cérna. Stezszerintem pont CR volt akit provokáltak, és ha lehet azt mondani, még ő bírta a legjobban a Madridiak közül. Gardiola labdaeldobása is kurva nagy provokáció volt szerintem, amit egy edzőnek (pláne neki) nem illene 2-0-nál, bár ő tudja, ott is egyértelműen provokálta CR-t. azt meg hogy utaztak volna Messre nem hinném, ja és a műesése is nagyon kellett 4-0nál 😊
Ramos meg no comment, elmehet a bús picsába,amúgy is az egyik legtúlértékeltebb védő a világon, hagyján hogy egész meccsen lófaszt nem csinál, még a végén pofozkodik.
a Real kurva nagy pofont kapott, de aki a szezon ebben a felében leír egy csapatot, azt nem tudom megérteni. Egyrészt rohadt hosszú még a szezon, 2 pont az picsa, másrészt a tegnapi meccs csupán 1 volt a 38-ból.
Manning is 4 picket dobott a Chargers ellen, attól még mindenki tudja mire képes.eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Manning is 4 picket dobott a Chargers ellen, attól még mindenki tudja mire képes.eaglesmcnabboff{
6 pickre 😂 😂
}
több mint 14 éve
És ez Mou húzása volt tutira, hogy addig próbálják provokálni, amíg el nem szakad nála a cérna. Stezszerintem pont CR volt akit provokáltak, és ha lehet azt mondani, még ő bírta a legjobban a Madridiak közül. Gardiola labdaeldobása is kurva nagy provokáció volt szerintem, amit egy edzőnek (pláne neki) nem illene 2-0-nál, bár ő tudja, ott is egyértelműen provokálta CR-t. azt meg hogy utaztak volna Messre nem hinném, ja és a műesése is nagyon kellett 4-0nál 😊
Ramos meg no comment, elmehet a bús picsába,amúgy is az egyik legtúlértékeltebb védő a világon, hagyján hogy egész meccsen lófaszt nem csinál, még a végén pofozkodik.
a Real kurva nagy pofont kapott, de aki a szezon ebben a felében leír egy csapatot, azt nem tudom megérteni. Egyrészt rohadt hosszú még a szezon, 2 pont az picsa, másrészt a tegnapi meccs csupán 1 volt a 38-ból.
Manning is 4 picket dobott a Chargers ellen, attól még mindenki tudja mire képes.
több mint 14 éve
Pont erről van szó. Az elnökkel és az edzővel, az élen egy arrogáns seggfej banda lett szeretett csapatomból. Elvileg nekik kéne szurkolnom, de a 10 legjobban utált játékos közül 2 itt játszik cronaldo és benzema, másik kerttővel időről-időre szóba hoznak minket ribery és rooney. A csapat többi részében olyan örökké higgadt sportszerű játékosok mint pepe vagy ramos /*ramost amúgy bírom 😛*/ és aztán teljesen jogosan megkapom, h hogy a picsába lehet ezeket szeretni.Félreértés ne essék, én nem vagyok sem Barca, sem Real drukker (sőt, úgy nagyjából a foci sem igazán mozgat meg), csak bármilyen sportról legyen szó, mindig örömmel nézem, amikor hatalmas XXL-es arcok messzehangzó csattanással találkoznak a talajjal. Egyébként meg ha valaki tegnap életében először látott volna focimeccset, akkor sem tudott volna szurkolni az esélytelen, de legalább küzdő szegény kiscsapatnak, mert amit a Real játékosai műveltek, attól minden jóérzésű embernek a gyomra felfordult.somoskovigHa én most barcelonai újságíró lennék, biztosan átkeresztelném Mourinho Special Five-ra. 😂Ha egyszer meghal Florentino Perez (álmában véletlenül halálra kínozza magát, és bár a nyomok hozzám vezetnek majd, de akkor is megérné), és fordul majd a kocka, és újra csapat lesz a Real Madrid, a sok fürdős kurvát meg majd a barca gyűjti be, akkor ezeket 100×osan fogjátok visszakapni tőlem! Készüljetek és reszkessetek, mert semmi sem tart örökké!Black_Adder
Egyébként ez a Real olyan, mintha egy csapatba szednék össze a Richie Incognito, Hines Ward, Albert Haynesworth, Cortland Finnegan, Rodney Harrison ötösfogatot, szerethető, szimpatikus csapat, na.somoskovig
NEM szeretem őket! Mindenkinél jobban gyűlölöm őket! Aztán meg itt röhögnek rajtam, h mekkora faszok játszanak a Realban.
Erre mondtam, h ha egyszer a Barcában fognak ekkora faszok játszani, és a Real lesz normális csapat, akkor meneküljetek előlem, mert nem lesz irgalom. Nem rád értettem, de azok alapján amiket írtál rád nem is lesz hatással, de sokakra lesz (ördögi kacaj). Előkerültek itt is, máshol is leendő áldozataim, én meg csak gyűjtöm a gyűlöletet, kamatoztatom, és még hitelben is veszek majd fel extra gyűlöletet, h az amúgy is földön lévő szurkolókra minél nagyobb csapást mérhessek, pont úgy ahogy most ők csinálják! (még egy ördögi kacaj)
Remélem fog még annyira érdekelni a soccer, h legyen kedvem visszaadni, elfelejteni tuti nem fogom...