Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Ha ez a meccs is meglesz, tökéletes a hétvégém!nekem még a fradi hiányzik 😀
Forca Barca!G-men
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Ha ez a meccs is meglesz, tökéletes a hétvégém!Forca Barca!
több mint 14 éve
ezt azért ne felejtsük el 😊 több mint 14 éve
hát azért volt ott egy könyökös, de tény h túljátszotta szerepét 😒DivatFelemelte a könyökét pont ott volt Messi egyértelműen ne mvolt ütő mozdulat. Ő meg úgy dobta el magát mint anno Chelszki ellen.
több mint 14 éve
Na a másik donna is megvillant. Nekem meg egyetlen pozitívum hogy Messi nem lőtt gólt. 😀TocaÉn is pont ezt írtam, csak Isten nevét hiába szádra ne vedd 😛
hát azért volt ott egy könyökös, de tény h túljátszotta szerepét 😒DivatMega LOL. Ő ment neki hátulról. Ha ezt CR csinálja akkor teljesen jogosan az egész fórum itt fürdőskurvázna és te lennél az egyik első 😛
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
hát azért volt ott egy könyökös, de tény h túljátszotta szerepét 😒
|
több mint 14 éve
Na a másik donna is megvillant. Nekem meg egyetlen pozitívum hogy Messi nem lőtt gólt. 😀
több mint 14 éve
Az isteni, a sérthetetlen, a tökéletes, az érinthetetlen, szépen megoldotta 😂A meccs egyetlen pozitívuma, h ő még nem lőtt gólt
szerk:
Fürdőskurva2
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Elesne mielőtt betörnék, mert meg próbálná eljátszani 😛én leszarom, egy a lényeg, hogy valaki törje be az orrát 😊Stezhogyan mondhatsz ilyet? ő egyáltalán nem olyan...Divatsose tenne olyat. 😀
Mondjuk nem hülyeség felhúzni a barca agyát legalább kicsit pontatlanabbak lesznek. 😀Toca
több mint 14 éve
én leszarom, egy a lényeg, hogy valaki törje be az orrát 😊sose tenne olyat. 😀Krisztina már most elkezdte a fürdőskurva című epizódotStezhogyan mondhatsz ilyet? ő egyáltalán nem olyan...Divat
Mondjuk nem hülyeség felhúzni a barca agyát legalább kicsit pontatlanabbak lesznek. 😀Toca
több mint 14 éve
sose tenne olyat. 😀Krisztina már most elkezdte a fürdőskurva című epizódotStezhogyan mondhatsz ilyet? ő egyáltalán nem olyan...Divat
Mondjuk nem hülyeség felhúzni a barca agyát legalább kicsit pontatlanabbak lesznek. 😀
több mint 14 éve
A Real játékaí. hátra adni amíg lehet, aztán Casillas előre íveli. Elmés playbook.
több mint 14 éve
Krisztina már most elkezdte a fürdőskurva című epizódotStezhogyan mondhatsz ilyet? ő egyáltalán nem olyan...
|
több mint 14 éve
Krisztina már most elkezdte a fürdőskurva című epizódot
több mint 14 éve
Tudom. 😊Nah, szoros meccset vártam, így most kapcsoltam ki a TV-t. 😊Nincs még vége-Toca
Bár mindig jó nézni, ha alázzák a Realt, most szoros meccset akartam, de hát ez semmi.Vrijbloed
De bevallom untat a meccs, leszámítva azt, ahogy a Barca focizik...
több mint 14 éve
Nah, szoros meccset vártam, így most kapcsoltam ki a TV-t. 😊Nincs még vége-
Bár mindig jó nézni, ha alázzák a Realt, most szoros meccset akartam, de hát ez semmi.Vrijbloed
több mint 14 éve
Nah, szoros meccset vártam, így most kapcsoltam ki a TV-t. 😊 Bár mindig jó nézni, ha alázzák a Realt, most szoros meccset akartam, de hát ez semmi.
több mint 14 éve
csúnya...
több mint 14 éve
Nagyon bevagyunk szórítva. Mondjuk hihetetlen mákosan pattan a labda mindig a Barca elé.
több mint 14 éve
az elklásszikón is a Milan nyer
több mint 14 éve
Hihetetlen mekkora divat lett az Elklásszikó.JayBHááát le is vettem a hangot, mert amilyen ömlengés ment a stúdióba, azt nem lehet elviselni.
Legalábbis én nem tudtam. 😀