Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
hétvégén piros lapot kapó Paulo Viníciust nem tiltották el, őt a fegyelmi bizottság felmentette a piros lapja miatt indított eljárás alól.Divat
a magyar Ed ReedHöri
Ebben csak az a gáz, hogy néhány éve a ZTE ellen kiállították Dragót tök vétlenül a 3-3-as meccsen.
Utólag az FB is elismerte, hogy nem volt megalapozott a kiállítás, de mivel egyből pirosat kapott elmeszelték két meccsre.

Alempijevic egyébként nem látható ütésért most hármat kapott.
Sinisa
ilyeneket én már nem is mertem említeni... 😀Divat
Tegyük hozzá h a balhé előtt 20 perccel már meg kellett volna kapnia Alénak a 2. sárgát, a Burgos-féle meg nem adott gól pedig olyan szinten non-szensz h arra jelző nincs...empty taxi
ahamm, és Besic sárgája vajon mennyire vicc kategória? meg ha már Alét kiállítják ütés miatt, akkor a torkát ráncigáló lilát is illene...
az durva volt! de nem az első vak partjelző, és gyanítom h nem is az utolsó, de kár is ilyenekbe belemenni... 😊

|
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Tudom, hogy már a sorsoláskor eldőlt, hogy a kedvenc csapatom továbbjut, de nem tudok elmenni az Alaves kárára történt bírói hibák mellett.
Nem ad meg egy tiszta 11est a spori.
Pinto kifut a vakvilágból, forrósodik a helyzet, a spori lefújja, kapustámadás.
Majd 2-1-es hazai vezetésnél egy szabályos gólt nem adnak meg les címén, miközben a srác 3 méterre volt a leshatártól...
Nevetséges az egész...JC6
minden_barca_meccs.txt
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 063 — Lájkold a zsűrit!
hétvégén piros lapot kapó Paulo Viníciust nem tiltották el, őt a fegyelmi bizottság felmentette a piros lapja miatt indított eljárás alól.Divat
a magyar Ed ReedHöri
Ebben csak az a gáz, hogy néhány éve a ZTE ellen kiállították Dragót tök vétlenül a 3-3-as meccsen.
Utólag az FB is elismerte, hogy nem volt megalapozott a kiállítás, de mivel egyből pirosat kapott elmeszelték két meccsre.

Sinisa
ilyeneket én már nem is mertem említeni... 😀Divat
Tegyük hozzá h a balhé előtt 20 perccel már meg kellett volna kapnia Alénak a 2. sárgát, a Burgos-féle meg nem adott gól pedig olyan szinten non-szensz h arra jelző nincs...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
a magyar Ed ReedHöri

Sinisa
ilyeneket én már nem is mertem említeni... 😀

|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tudom, hogy már a sorsoláskor eldőlt, hogy a kedvenc csapatom továbbjut, de nem tudok elmenni az Alaves kárára történt bírói hibák mellett.
Nem ad meg egy tiszta 11est a spori.
Pinto kifut a vakvilágból, forrósodik a helyzet, a spori lefújja, kapustámadás.
Majd 2-1-es hazai vezetésnél egy szabályos gólt nem adnak meg les címén, miközben a srác 3 méterre volt a leshatártól...
Nevetséges az egész...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hihetetlen, hogy mekkora balfasz a chelsea támadószekciója... na mindegy, legalább nem kaptunk gólt most sem 😀Dexxter Tailor
7(!) félideje nem is lőttünk. siralmas.
több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
A Spurs lőtt 3 gólt és 2:1-re megnyerte a meccset. Bale újfajta mesterhármast talált fel: gól, gólpassz, öngól 😀 😀
több mint 13 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 660 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
hihetetlen, hogy mekkora balfasz a chelsea támadószekciója... na mindegy, legalább nem kaptunk gólt most sem 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
11 ponty előny a hétvége előtt a Dortmunddal szemben, ha ott nyerünk akkor az őszi szezon végére legjobb esetben akár 20 pont is lehet 😀

És 60 perc játék után verjük a Poolt 😀

Ilyen gólt kapni 😒 Idén nincs szerencsénk, remélem a tavasszal majd nekünk lesz végig szerencsénk -,-
több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 3 143 — Gràcies Pep!
a magyar Ed ReedHöri

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát, Geráékat egy félidő alatt elintézték 😕
több mint 13 éve
Vasas a 8 között bitches!
Remélem megkapjuk következő körben a Vácot vagy a Létavértest 😀 De a ZTE is jó ha kiverik a Vidit. Mondjuk ők akkor lehet erősebbek mint a Siófok, szóval csupa jó opció. A Kispestet ne is mondjam.Höri
vasas? olyan van még? legutóbb még vmi felszámolást és nb8-at hallottam... 😀

|
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Vasas a 8 között bitches!
Remélem megkapjuk következő körben a Vácot vagy a Létavértest 😀 De a ZTE is jó ha kiverik a Vidit. Mondjuk ők akkor lehet erősebbek mint a Siófok, szóval csupa jó opció. A Kispestet ne is mondjam.

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 169
A magyar utánpótlás-válogatott Otigba Kenneth góljával 1–0-ra győzött a Heerenveen a Groningen ellen a holland élvonalbeli utánpótlás labdarúgó-bajnokságban.

szép nevű, igazi hungarikum... 😊Divat
nem akarom elkezdeni, de minden jelentős európai válogatottnál van meghatározó másik hazából származó labdarúgó, aki gyerek kora óta abban az országban aminek a mezét viseli. inkább nálunk is lenne pár ilyen spíler....peach
konkrétan évfolyamtársam volt 9.-ben középsuliban, a srác 2szer ugrott neki a 10.-nek sikertelenül, a végén megkérdezték tőle, már mikor Hollandiából járt vissza osztályozóra, hogy "te tulajdonképpen mit csinálsz még kint a focin kívül?" annyira suta volt mindenből. Tipikus buta, 17 évesen agyonvart sztárgyerek, kétségkívül kiváló fizikális adottságokkal és tehetséggel.

nem tudom, hogy az érettségi sikerült-e neki aztán valaha is.
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 837
Bastia - Lille miért szakadt félbe?
több mint 13 éve
8 éves korában Gyulán kezdett focizni, majd onnan Bkékscsabára ment. 14 éves korától minden utánpótlás válogatottban játszott. Szerintem őt nevezhetjük simán magyar játékosnak. Ennél sokkal kevesebb nemzeti tudattal rendelkező kéziseket istenítünk itthon. FViktor93
Bezzeg szegény németek, őket folyamat szidják az importált játékosokért, pedig nagyjából mind ilyen kisgyerekkora óta ott van 😊fetomy
ezért is dobtam be... 😛

|
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
8 éves korában Gyulán kezdett focizni, majd onnan Bkékscsabára ment. 14 éves korától minden utánpótlás válogatottban játszott. Szerintem őt nevezhetjük simán magyar játékosnak. Ennél sokkal kevesebb nemzeti tudattal rendelkező kéziseket istenítünk itthon. FViktor93
Bezzeg szegény németek, őket folyamat szidják az importált játékosokért, pedig nagyjából mind ilyen kisgyerekkora óta ott van 😊
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
A magyar utánpótlás-válogatott Otigba Kenneth góljával 1–0-ra győzött a Heerenveen a Groningen ellen a holland élvonalbeli utánpótlás labdarúgó-bajnokságban.

nem akarom elkezdeni, de minden jelentős európai válogatottnál van meghatározó másik hazából származó labdarúgó, aki gyerek kora óta abban az országban aminek a mezét viseli. inkább nálunk is lenne pár ilyen spíler....peach
Nem is kell, nyilván van ő is olyan magyar, mint amilyen olasz Balotelli..apeszos
8 éves korában Gyulán kezdett focizni, majd onnan Bkékscsabára ment. 14 éves korától minden utánpótlás válogatottban játszott. Szerintem őt nevezhetjük simán magyar játékosnak. Ennél sokkal kevesebb nemzeti tudattal rendelkező kéziseket istenítünk itthon.
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat

Nem is kell, nyilván van ő is olyan magyar, mint amilyen olasz Balotelli..
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 603 — a new hope (again)

nem akarom elkezdeni, de minden jelentős európai válogatottnál van meghatározó másik hazából származó labdarúgó, aki gyerek kora óta abban az országban aminek a mezét viseli. inkább nálunk is lenne pár ilyen spíler....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 693 — capitaine du château de Vienne 1487

csk!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve

szép nevű, igazi hungarikum... 😊

|
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
hétvégén piros lapot kapó Paulo Viníciust nem tiltották el, őt a fegyelmi bizottság felmentette a piros lapja miatt indított eljárás alól.

hátezmiii?? volt már ilyen? múltkor liktápot se mentették fel, pedig őt is jogtalanul állították ki, v mikor air sanyi műesése után Kemeneset meszelték el 4 meccse...ja de persze tudjuk h ez nem orbánliga.Divat
Mondjuk ez pont ezután a meccs után elég vicces. De biztos egy pápai, vagy maga a Pápa ráajánlott Vityára a meccs előtt, így neki meg maradt pénze, hogy Viníciust ne tiltsák el. Jobb lenne ha szeretett Viktorunk legközelebb a meccset venné meg, akkor alapból nem számít ha eltiltottunk van.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
a magyar Ed Reed

több mint 13 éve
hétvégén piros lapot kapó Paulo Viníciust nem tiltották el, őt a fegyelmi bizottság felmentette a piros lapja miatt indított eljárás alól.

hátezmiii?? volt már ilyen? múltkor liktápot se mentették fel, pedig őt is jogtalanul állították ki, v mikor air sanyi műesése után Kemeneset meszelték el 4 meccse...ja de persze tudjuk h ez nem orbánliga.

|