Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Nagyon bevagyunk szórítva. Mondjuk hihetetlen mákosan pattan a labda mindig a Barca elé.
több mint 14 éve
az elklásszikón is a Milan nyer
több mint 14 éve
Hihetetlen mekkora divat lett az Elklásszikó.JayBHááát le is vettem a hangot, mert amilyen ömlengés ment a stúdióba, azt nem lehet elviselni.
Legalábbis én nem tudtam. 😀
több mint 14 éve
JéBé
7 058
@ JayB> Elvileg a soccer ünnepe. És gyakran játszanak nagyon nagy meccseket, annak ellenére, h mekkora rangadó. Csöppet nagy a rivalizálás is úgy érthetőNem azokról beszélek akik tényleg rendesen követik, feltudnak sorolni 2-nél több játékost stb. Csak kicsit vicces hogy facebookon minden második embernél ki van írva hogy hóó wááá ma El Classico jujj de jó stb stb.
@Black_Adder
több mint 14 éve
Hihetetlen mekkora divat lett az Elklásszikó.JayBsajnos az MNF nem 21:00kor kezdődik 😕
több mint 14 éve
@ JayB> Elvileg a soccer ünnepe. És gyakran játszanak nagyon nagy meccseket, annak ellenére, h mekkora rangadó. Csöppet nagy a rivalizálás is úgy érthető@Toca> Az általam utált játékosok értékelésekor kompenzálni szoktam,/*úgy gondolom, h alul értékelem őket, ezért kicsit visszakell csempészni nekik lehet h*/ ezért lett Alves. Meg ott meg nem tervezetem X-et adni. Az iniesta-xavi páros viszont veri az özil-khedira párost. Más a séma a középpályán, de a barca itt mindenképp erősebb.
Mezey mit csinált már? Csak mert én streamen nézem mert a sporttv-s faszságot nem bírom elviselni...
A kulcs: Messit nem szabad a 16-os közelábe engedni
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
JéBé
7 058
Hihetetlen mekkora divat lett az Elklásszikó.
több mint 14 éve
Ez a Mezey mekkora egy gyökér még mindig... 😀Alves-Marcelo idén max X de inkább Marcelo a jobb.
Iniesta-Xavi Özil-Khedira összehasonlítához meg még nem játszottak eleget a Realosok.
több mint 14 éve
El Clásico:valdes - casillas: R
alves - marcelo: B
puyol - carvalho: B
Piqué - pepe: R
abidal - ramos: R
buzgec- alonso: R
iniesta - khedira: B //nem ugyanaz a pozíció, dehát nem ugyanolyan a felállás
xavi - özil: B
pedro - di maría X
villa - benzama BBB //Ezen a legnagyobb különbség, ez fog döntetni
messi - ronaldo X
Ez 5-4 a Barcának. Gyenge meccsen 1-0-s Barca sikert tippelek, de azért nagyon bízom egy döntetlenben...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
ezt akarom ma látni 😛 http://www.youtube.com/watch?v=GidrwGfCc74score mind1 nekem 😊
több mint 14 éve
csak a győzelem!😊
több mint 14 éve
nso blogon mióta vannak jó írások?Mióta a nou san traford átköltözött oda. 😊
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2010/11/28/Ozil_az_en_emberem/Zsoca
több mint 14 éve
nso blogon mióta vannak jó írások?http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2010/11/28/Ozil_az_en_emberem/
több mint 14 éve
Mikey
18 843
Vajon miért nem lep meg, hogy a manure lesz az ellenfél idegenben az FA Kupa 3. körében január 8-án?**** FA.
Vén a vénről, azaz Hodgson Carragherről:
"I don't know at this stage how long Jamie will be out for but I would think it will be quite long because it's a serious injury.
Legalább bizonyíthat a görög, és alkalomadtán Wilson is.
több mint 14 éve
szép volt győr 😊
több mint 14 éve
Mikey
18 843
Én nem tudom. Nem néztem.Hihi. Újabb tasli a vénembernek.Határozottan x meccs volt és olyan 4-4 körüli végeredmény reális is lett volna. Ez van.kristóf17
Kíváncsian várom, most kit fog hibáztatni...Mikey
több mint 14 éve
Hihi. Újabb tasli a vénembernek.Határozottan x meccs volt és olyan 4-4 körüli végeredmény reális is lett volna. Ez van.
Kíváncsian várom, most kit fog hibáztatni...Mikey
több mint 14 éve
Mikey
18 843
Hihi. Újabb tasli a vénembernek.Kíváncsian várom, most kit fog hibáztatni...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
TOTTENHAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM 😀
több mint 14 éve
Nem érdemeltünk vereséget ebben biztos vagyok. Abban is biztos vagyok, hogy Konchesky nem Liverpool szintű játékos. És abban is hogy be kell lőni azokat a kurva helyzeteket.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
jó ez a győr-úttest hófoci 😀Jociam köcsögök az etosok elbújnak a hóban ebben a fullfehér mezben 😀
több mint 14 éve
jó ez a győr-úttest hófoci 😀
több mint 14 éve
nálunk Eto'o távollétében Stanko nagyszerű megpattanós lövéseivel 5-2 Parma ellen 😊Crespo azért 2* beköszönt excsapatának. 😀
|