NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Green Bay Packers - New Orleans Saints
1
1
2:15, Arena4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
az utolsó momentum ismét megmutatta hogy lehet drukkolni a realnak de szimpatizálni vele soha... szánalmasok 😐
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Ez gyönyörű volt 😂 😂 😂 😂 😂 Kiváncsi vagyok JM tud e csupán annyit mondani hogy gratula vagy muszáj lesz vmit még kitalálnia?! Így tovább!deee
több mint 14 éve
lol erre mi szükség volt...
több mint 14 éve
Grat a Barcának. De ez a riporter kurvára felbaszott mekkroa gyökér... Már már gyula szintjén mozgott ma...
több mint 14 éve
5* 😀 szép volt Barca
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Hát ez undorító volt .Tipikus Ramos.
több mint 14 éve
lol 😀 "Felmutatja mind az 5 ujját. Még szerencse, hogy nem 6 a vége, mert annyi ujja nincs. Vagy akkor sámán." 😀😀 Mármár Hotry-s magasság 😀A szarházi kurva anyádat Ramos 😉
több mint 14 éve
megint csak ezt tudom írni: CSÜRHE szép volt fiúk! 5-0
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Btw: Egy másodpercre nem tűntem el, úgyh kurvára nem értem az alaptalan rosszindulató hazug piszkálódást, dehát egy barca fantól senki se vár mást, így meg se lepődök. Nekik nem elég ha megy a csapatnak, kell még egy kis realtebuzitisztelegjabajnoknak, hovatűntasokrealosilynekor, stb.Black_AdderEverton szurkoló vagyok, és nem pont arra gondoltam hogy eltűntetek, csak facebookon is egész héten az volt, hogy real oktatás lesz stb ilyenkor meg nem mernek kiírni semmit, vagy csak annyit, hogy: "elmegyek inkább aludni".
Az a lényeg, hogy sok az undorító divatszurkoló... :puke:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
konkrétan elaludtam a meccsen pedig nem voltam annyira hulla. mikor felkeltem újra elkezdtem nézni de mikor csukódott le a szemem inkább a tévét kapcsoltam ki.
több mint 14 éve
Azért azt nem gondoltam volna hogy másodosztályú csapatot csinál a barca a realból... 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
remélem Cassanora viszont lecsapunktökön is szúrom magam, ha az a francia "philliprivers" milánóba jön...fetomySzvsz annyira nem vicces, h Benzema pályán van /*pontosabban h egyáltalán a keretben van. Takaroggyá bazdmeg!*/, de azt megértem, h a Barcások vidulnak rajta.Black_Adderja én nem vok Barcás, csak margitot utálom, és ezt a benzemát hozták szóba Internél nemrég...na eza rossz vicc.Divat
|
több mint 14 éve
tökön is szúrom magam, ha az a francia "philliprivers" milánóba jön...ja én nem vok Barcás, csak margitot utálom, és ezt a benzemát hozták szóba Internél nemrég...na eza rossz vicc.Divatasszondja kommentátor: tényleg benzema még a pályán van? 😀Szvsz annyira nem vicces, h Benzema pályán van /*pontosabban h egyáltalán a keretben van. Takaroggyá bazdmeg!*/, de azt megértem, h a Barcások vidulnak rajta.Black_Adder
közbe 4....sírjáááá rinyáldó 😀Divat
több mint 14 éve
Ha a csapatomat akarom látni, akkor össze kell szedni a Schalke, a Besiktas, stb meccseket, hogy láthassam az igazi Real játékosokat. Így mint ma, velük is mehetne, és nekik legalább tiszta szívből lehetne szurkolni.Hol van a sok realos ilyenkor? :cool:Little JarryKimentek a WC-re, hogy láthassák a csapatukat 😉fetomy
Btw: Egy másodpercre nem tűntem el, úgyh kurvára nem értem az alaptalan rosszindulató hazug piszkálódást, dehát egy barca fantól senki se vár mást, így meg se lepődök. Nekik nem elég ha megy a csapatnak, kell még egy kis realtebuzitisztelegjabajnoknak, hovatűntasokrealosilynekor, stb.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
ja én nem vok Barcás, csak margitot utálom, és ezt a benzemát hozták szóba Internél nemrég...na eza rossz vicc.asszondja kommentátor: tényleg benzema még a pályán van? 😀Szvsz annyira nem vicces, h Benzema pályán van /*pontosabban h egyáltalán a keretben van. Takaroggyá bazdmeg!*/, de azt megértem, h a Barcások vidulnak rajta.Black_Adder
|
több mint 14 éve
Hol van a sok realos ilyenkor? :cool:Little JarryKimentek a WC-re, hogy láthassák a csapatukat 😉
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hol van a sok realos ilyenkor? :cool:
több mint 14 éve
asszondja kommentátor: tényleg benzema még a pályán van? 😀Szvsz annyira nem vicces, h Benzema pályán van /*pontosabban h egyáltalán a keretben van. Takaroggyá bazdmeg!*/, de azt megértem, h a Barcások vidulnak rajta.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Hát kurvára remélem, hogy a mönöfö egy hangyányit izgalmasabb lesz, mert ez minden csak nem rangadó :/Azért hálistennek a Barca picsáz, és nem fordítva 😀
több mint 14 éve
lesz hat? 😀
több mint 14 éve
asszondja kommentátor: tényleg benzema még a pályán van? 😀közbe 4....sírjáááá rinyáldó 😀
|
több mint 14 éve
Ez El Clássico? 😂 Nem egy szint a 2 csapat, óriási a különbség....