NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
4
3
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Guardiola állítólag Bayern. Csak az én lelki szemeim nem látják a labdafényező német focit 70%-os labdabirtoklással?somoskovigLátszik nem sok Bayern meccset nézel akkor...
Meg hozza a spanyolokat...? milyen spanyolokat? ez nem anglia meg stb. ahol orosz tulaj van, még angolon kívül 20 nemzet egy csapatban.. 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Egy ilyen edzőtől kell is legyen 😀 😀 😀 Amúgy neeem, csak alapvető elvárásaim vannak Bundesliga+ Német kupa, illetve hogy a Blben jól szerepeljünk. Szóval mondjuk 6-10 kupával is elégedett leszek, nem kell 14 legyen 😀 😛Azért elvárások vannak 😀TocaGuardiola állítólag Bayern. Csak az én lelki szemeim nem látják a labdafényező német focit 70%-os labdabirtoklással?somoskovigwww.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2013/39379.php
Elvileg pénteken mutatják be. Amúgy én is kíváncsi vagyok arra, hogy mit fog alkotni a csapatnál. Németnek nem való a tiki-taka.
Egyébként lehet a megfelelő edző, mert jelenleg a keret is kitűnő, és egy-két kis kiegészítéssel összejöhet a 4 év alatt 14 kupa itt is. akkor viszont nem fogok szomorkodni miatta.Double B
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Miértjeiéért?????????????????????? az általam eggyik legjobban nem szeretett csapat a bőrbugyogósok (nem tehetnek róla és no offense bennem van a hiba 😛) ezt emésztgetem még egy darabig kb olyan mintha Reid...ment volna el. Na nem mondok NFL csapatot mert tényleg megbántok vkit 😀dandeHidd el, nekem is fura egy általam nagyon rühellt csapat volt edzőjét leigazolni 😀 Olyan mintha BB jönne a Coltsba 😀
több mint 12 éve
Szegény Pepe, hozhat 15 spanyolt legalább, hogy valakit a csapatba is berakjon. 😀
több mint 12 éve
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ MIééééééééééééééééééért?????????????????????? az általam eggyik legjobban nem szeretett csapat a bőrbugyogósok (nem tehetnek róla és no offense bennem van a hiba 😛) ezt emésztgetem még egy darabig kb olyan mintha Reid...ment volna el. Na nem mondok NFL csapatot mert tényleg megbántok vkit 😀
több mint 12 éve
Azért elvárások vannak 😀Guardiola állítólag Bayern. Csak az én lelki szemeim nem látják a labdafényező német focit 70%-os labdabirtoklással?somoskovigwww.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2013/39379.php
Elvileg pénteken mutatják be. Amúgy én is kíváncsi vagyok arra, hogy mit fog alkotni a csapatnál. Németnek nem való a tiki-taka.
Egyébként lehet a megfelelő edző, mert jelenleg a keret is kitűnő, és egy-két kis kiegészítéssel összejöhet a 4 év alatt 14 kupa itt is. akkor viszont nem fogok szomorkodni miatta.Double B
több mint 12 éve
Guardiola állítólag Bayern. Csak az én lelki szemeim nem látják a labdafényező német focit 70%-os labdabirtoklással?somoskovigwww.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2013/39379.php
Egyébként lehet a megfelelő edző, mert jelenleg a keret is kitűnő, és egy-két kis kiegészítéssel összejöhet a 4 év alatt 14 kupa itt is. akkor viszont nem fogok szomorkodni miatta.
több mint 12 éve
Guardiola állítólag Bayern. Csak az én lelki szemeim nem látják a labdafényező német focit 70%-os labdabirtoklással?
több mint 12 éve
Megkésve bár.. Egy kis Real Team kupa összefoglaló.Nagyon jó élmény egy ilyen kupa. Aki teheti egyszer menjen el!
több mint 12 éve
persze aztán a siófuck lesz a bajnok 9 ponttal, dobogó alján pedig az eger 4 ponttal és EL indulással, kiesők pedig fagyi -60pont, dózsa -50! 😀Szerintem 10 év múlva eljutunk oda is, hogy egy Fradi-Újpest meccsen egy "Mocskos lilák!"-ért pontlevonás és 3 zártkapus meccs fog járni...AsbeeNagyon helyes! Mar most is az kene ilyenert!😊zavi27
átlag nézőszámok pedig toronymagasan Gedeonék vezetnék!
|
több mint 12 éve
Ha hülye zsidó/cigány bírót mondtál akkor jár a főbelövés, hülyéért nem mert csupán csökkent értelmiségi képeségére utaltál.Én múltkor lehülyéztem a bírót, kérnék érte 1 év börtönt isAsbeeSzerintem 10 év múlva eljutunk oda is, hogy egy Fradi-Újpest meccsen egy "Mocskos lilák!"-ért pontlevonás és 3 zártkapus meccs fog járni...AsbeeNagyon helyes! Mar most is az kene ilyenert!😊zavi27
több mint 12 éve
vicc amit blatter csinált,remélem lassan fog meghalni.
több mint 12 éve
vagy szimplán szüntessük meg a két klubbot. 😊Szerintem 10 év múlva eljutunk oda is, hogy egy Fradi-Újpest meccsen egy "Mocskos lilák!"-ért pontlevonás és 3 zártkapus meccs fog járni...AsbeeNagyon helyes! Mar most is az kene ilyenert!😊zavi27

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Simán meglépném h bemegyek vmi rival csapat meccsére szurkolni és zsidózok 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Én múltkor lehülyéztem a bírót, kérnék érte 1 év börtönt isSzerintem 10 év múlva eljutunk oda is, hogy egy Fradi-Újpest meccsen egy "Mocskos lilák!"-ért pontlevonás és 3 zártkapus meccs fog járni...AsbeeNagyon helyes! Mar most is az kene ilyenert!😊zavi27
több mint 12 éve
Szerintem 10 év múlva eljutunk oda is, hogy egy Fradi-Újpest meccsen egy "Mocskos lilák!"-ért pontlevonás és 3 zártkapus meccs fog járni...AsbeeNagyon helyes! Mar most is az kene ilyenert!😊
több mint 12 éve
Szerintem 10 év múlva eljutunk oda is, hogy egy Fradi-Újpest meccsen egy "Mocskos lilák!"-ért pontlevonás és 3 zártkapus meccs fog járni...
több mint 12 éve
😂Nem vagyok milliomos, nem úgy értettem...NB1-ben az MTK lenne mindenévben a bajnok, néző nélkül rasszisták sincsennek 😀Toca
Én támogatnám a FiFA javaslatát. pont levonás. Ez tényleg arra sarkalna mindenkit, hogy takarítsanak maguk körül.
ZoliMP
több mint 12 éve
Nem vagyok milliomos, nem úgy értettem...NB1-ben az MTK lenne mindenévben a bajnok, néző nélkül rasszisták sincsennek 😀
Én támogatnám a FiFA javaslatát. pont levonás. Ez tényleg arra sarkalna mindenkit, hogy takarítsanak maguk körül.
ZoliMP
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 389
Nem vagyok milliomos, nem úgy értettem...Én támogatnám a FiFA javaslatát. pont levonás. Ez tényleg arra sarkalna mindenkit, hogy takarítsanak maguk körül.
több mint 12 éve
Lind Dan a törpe, a jobboldali meg a Star Trekes gyerek.És te honnan gondolod, hogy minden ruhabolti eladót ismerünk? 😀Matthew99
Az egyiket ismeritek, a másik Lin Dan a világ legjobb tollaslabdázója. Nekem nagy öröm volt ez a kép! 😊diverdoc
több mint 12 éve
És te honnan gondolod, hogy minden ruhabolti eladót ismerünk? 😀
Az egyiket ismeritek, a másik Lin Dan a világ legjobb tollaslabdázója. Nekem nagy öröm volt ez a kép! 😊diverdoc

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve

Az egyiket ismeritek, a másik Lin Dan a világ legjobb tollaslabdázója. Nekem nagy öröm volt ez a kép! 😊

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
miért?túl messzinek tartod?Kissmarbellán? gondolhatod... 😀DivatA marbellai mérkőzésekből többet is műsorába vett a sportcsatorna.valamelyiken kint leszel? Kiss
Január 18., 16:00 Labdarúgás, Ferencváros – Dinamo Kijev, felkészülési mérkőzés (élő), Sport1
Január 21., 16:00 Labdarúgás, felkészülési mérkőzés, Ferencváros – FC Basel (élő), Sport1
Január 23., 19:30 – Labdarúgás – felkészülési mérkőzés, Ferencváros – Steaua (élő), Sport2DivatDivatKissDivatA marbellai mérkőzésekből többet is műsorába vett a sportcsatorna.Divatvalld be,hogy csak attól félsz,hogy bebasznál és eltévednél....Kiss

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/blatter-pontlevonassal-buntetne-rasszizmusert-2207735brace yourself "összeesküdött ellenünk a cionista világkormány" posts are coming!