Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Idén már a Chelsea szurkerek is megérezhetik milyen azt üvölteni h Ancelotti takarodj! 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Abrat is seggbe rúghatná valaki Wilkins kirúgása miatt...F.SchleckJah igen erről meg is felejtkeztem... Ott kezdődött el a lavina...
Amúgy jobb hátvéd nem kell szvsz Bosingwa kezdő, Ivanovic csere, Ferreira kuka.
Amúgy még szerencse hogy ESPNen néztem, még a magyar okosságok kellettek volna ide...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Btw, ki ez a nyomorék szakkommentátor a nyomorék kommentátor mellett?F.Schleckszerintem Juhár Tamás
több mint 13 éve
Ebbe a védelembe biztosan kell valaki, de nem vagyok abban biztos, hogy Gary Cahill megoldaná a gondokat. Az sem kicsit szörnyű, hogy Paulo Ferreira a tartalékcsapatból visszaverekedte magát a kezdőbe, szóval lehet, hogy jobbhátvéd is el kéne. Én személy szerint örülnék Andy Carrollnak is, de először mindenképpen a védelmet kéne megerősíteni. Bár az is tény, hogy 2008 nyara óta nem hoztunk normális játékost. Menjenek már a fenébe ilyen Ramiresekkel...Istenem, mennyire gyenge ez a kommentátor...Carlo azt nyilatkozta, h mivel Alex viszonylag hosszútávon kiesett a helyére hozná Gary Cahillt (bolton, kb 15 millió Ł adnánk érte),de csak őt. Viszont januártól jöhet kölcsönbe Beckham akit szívesen látna az olasz. Sztem egyik sem fog megvalósulni mivel repül Ancelotti, kíváncsi vagyok ki érkezhet a helyére, de jó lenne minél hamarabb h neki tetsző igazolásaink legyenek.
Hajrá Chelsea persze, de januárban sürgősen hozni kell igazolásokat és új edzőt.F.Schleck
Hiddinknek meddig van szerződése a törökökkel?kristof
Btw, ki ez a nyomorék szakkommentátor a nyomorék kommentátor mellett?
Abrat is seggbe rúghatná valaki Wilkins kirúgása miatt...Hanni: miért ne?kristofMert szerintem Abra sem akar még egy elküldött edzőt fizetni. Meg ez sem megoldás hogy állandóan az edzőt küldjük el. Nem hinném hogy Carlo 2 hónap alatt elfelejtette amit edzőként eddig tudott. Itt a játékosokat kellene súlyosan pitsán rúgni. Elég nézni ezen a meccsen is milyen "lelkesedéssel" bohóckodnak...Hanni
több mint 13 éve
Hanni: miért ne?kristofMert szerintem Abra sem akar még egy elküldött edzőt fizetni. Meg ez sem megoldás hogy állandóan az edzőt küldjük el. Nem hinném hogy Carlo 2 hónap alatt elfelejtette amit edzőként eddig tudott. Itt a játékosokat kellene súlyosan pitsán rúgni. Elég nézni ezen a meccsen is milyen "lelkesedéssel" bohóckodnak...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Istenem, mennyire gyenge ez a kommentátor...Carlo azt nyilatkozta, h mivel Alex viszonylag hosszútávon kiesett a helyére hozná Gary Cahillt (bolton, kb 15 millió Ł adnánk érte),de csak őt. Viszont januártól jöhet kölcsönbe Beckham akit szívesen látna az olasz. Sztem egyik sem fog megvalósulni mivel repül Ancelotti, kíváncsi vagyok ki érkezhet a helyére, de jó lenne minél hamarabb h neki tetsző igazolásaink legyenek.
Hajrá Chelsea persze, de januárban sürgősen hozni kell igazolásokat és új edzőt.F.Schleck
Hiddinknek meddig van szerződése a törökökkel?
Hanni: miért ne?
több mint 13 éve
Istenem, mennyire gyenge ez a kommentátor...Hajrá Chelsea persze, de januárban sürgősen hozni kell igazolásokat és új edzőt.
több mint 13 éve
Az utóbbi hetekben elgondolkoztam hogy miért szurkolok a két leglúzerebb KÉK csapatnak...
több mint 13 éve
valaki nézi az Arsenal-Chelseat? én most valahogy leültem, eddig elég csalódás sztem, 1-0 az ágyúsoknakHurkamost jutott eszembe,erre rúgunk még egyet
2-0,nem hittem,hogy megélem ezt :cool:
több mint 13 éve
valaki nézi az Arsenal-Chelseat? én most valahogy leültem, eddig elég csalódás sztem, 1-0 az ágyúsoknak
több mint 13 éve
nah védő meg is van, és végre 100%-osan a mienk: Ranocchiamárcsak egy szélső és egy támadó kéne.
|
több mint 13 éve
vassadi
15 620
Jó anyag lehet, csak tartson ki tavaszig... :cool:KeanoEgyetértek. 😉 Tartottam a meccstől nem is kicsit, mert a Sunderland a nagycsapatoktól rendre pontot, pontokat rabolt, de ehhez képest játszi könnyedséggel sikerült nyernünk. És így hátradőlve figyelhetjük, mit játszik holnap egymással az Arsenal és a Chelsea. 😛 😉
több mint 13 éve
Berba mostmá télleg kezdi törleszteni a sokmilkás árát... csak így továbbbbbbbbbbbbbbbb
Just Win Baby!
több mint 13 éve
MU játékosai valami spéci bejglit ettek karácsonykor, mert nagyon pörögnek 😊bogec7Edwin hozta Amsterdamból 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
bogjosi
1 549
MU játékosai valami spéci bejglit ettek karácsonykor, mert nagyon pörögnek 😊
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 13 éve
Majd őt váltja Dunga csakhogy mindig van lejjebb beigazolódjon 😊Én Moratti helyében Spallettit hoztam volna el. Nagyon jó edzőnek tartom.Sebiijól látod, h Moratti elsősorban Capellot és Spallettit akarta, de egyik se volt elérhető...Leonardo,Zenga,Baresi/Figo,Dunga volt az elérhető, és ebből lett ugye Leonardo.Divat
több mint 13 éve
Én Moratti helyében Spallettit hoztam volna el. Nagyon jó edzőnek tartom.Sebiijól látod, h Moratti elsősorban Capellot és Spallettit akarta, de egyik se volt elérhető...Leonardo,Zenga,Baresi/Figo,Dunga volt az elérhető, és ebből lett ugye Leonardo.
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
b*zi digi. odakapcsolok fél 1kor, csöcszsuzsiék tornászkodnak. ki van írva egészen 13:55-ig. nézem, 2-kor FFC meccs Gerával. najó, majd jövök. jövök 2 felé, bazzeg 45. perc és 1-2.... anyátok
több mint 13 éve
Sebii
3 569
Én Moratti helyében Spallettit hoztam volna el. Nagyon jó edzőnek tartom.
több mint 13 éve
ez valami nagyon durva:Már beraktam egyszer 😉
http://www.youtube.com/watch?v=NuwVi8dSQWkHurka
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
a-a, Amiba megy majd a pénz miatt, haza csak a Galaxy után megyHm a végén még az lesz h Dinho kihúzza a szezont a padon majd megy a város szarabbik végébe a spanjához 😀empty taxikizárt, megy haza levezetniDivat