Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Bááázmeg shawnka, te látnok vagy?😀 Kegyetlen ez a meccs. 😀
több mint 12 éve
Ez az Arbeloa nagy csere volt. Értelmeset nem csinált ma...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
mondtam.
több mint 12 éve
Mindegy, nagy rakás szar volt a BvB, már az első meccsen is.JakehomerNem értek a labdarúgáshoz, de Götze most már azért kapja be, nem?shawnkamekkora les...gamerkr
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mekkoraMindegy, nagy rakás szar volt a BvB, már az első meccsen is.JakehomerNem értek a labdarúgáshoz, de Götze most már azért kapja be, nem?shawnkamekkora les...gamerkr
több mint 12 éve
3-2 lesz ide 😀
több mint 12 éve
Még jó, hogy ez a párharc eldőlt a 7. percben különben roppant mód zavarna ez a játék amit a Madrid előadott ma. Így ráfogom arra, hogy letojták nagy ívben mi lesz a vége.
több mint 12 éve
szerintem a kapufát találta volna el 😀 azért a Malaga kapusa baszki miket védett (magyarul hihetetlen szerencséje volt 😛)bement volna, rendes volt Thomson 😀HöriNem értek a labdarúgáshoz, de Götze most már azért kapja be, nem?shawnkamekkora les...gamerkr

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Mindegy, nagy rakás szar volt a BvB, már az első meccsen is.Nem értek a labdarúgáshoz, de Götze most már azért kapja be, nem?shawnkamekkora les...gamerkr
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
bement volna, rendes volt Thomson 😀Nem értek a labdarúgáshoz, de Götze most már azért kapja be, nem?shawnkamekkora les...gamerkr
több mint 12 éve
Nem értek a labdarúgáshoz, de Götze most már azért kapja be, nem?shawnkamekkora les...
több mint 12 éve
Törököknél tiltott a bwin vagy miért nincs fent a real mezén?JayBnemcsak a bwin, hanem minden sportfogadás reklám tiltott a mezeken úgy emlékszem
több mint 12 éve
Törököknél tiltott a bwin vagy miért nincs fent a real mezén?JayBmert itt BLose van nekik
több mint 12 éve
Nem értek a labdarúgáshoz, de Götze most már azért kapja be, nem?
több mint 12 éve
Törököknél tiltott a bwin vagy miért nincs fent a real mezén?
több mint 12 éve
na kb ezért ültem le 20.40kor a tv elé 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Jó, most már pottyanhat a Madrid... Még 2 kell, 15 perc, gyerünk. 😀
több mint 12 éve
Hasszan Sas 😀 mekkora sztár volt a 2002-es VB-n!közben meccs van!!!!!4
több mint 12 éve
pfú Snejder, megnyugtathatott volna hogy jönni fog a tippmixem.... 😀 (ezt Xanyi simán bebombázza)
több mint 12 éve
Eboue felborította a kaput hogy a törökök is örüljenek valaminek.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
0:1 Kár! pedig reménykedtem egy izgalmas kis meccseben...nálam dettó,leülök,na mondom egy 1-0 hangrobbanást és utána az őrjöngést úgy meghallgatnám erre 1 percre rá CR ilyen gagyi elkerülhető gólt lő. gyenge ez a galata.
W. Sneider frizurája viszont mint egy újszülöttön a magzatmáz kb...yooker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
0:1 Kár! pedig reménykedtem egy izgalmas kis meccseben... W. Sneider frizurája viszont mint egy újszülöttön a magzatmáz kb...
több mint 12 éve
Rummenigge azt szeretné, ha a Bundesliga átállna a norvég/ex-orosz menetrendre a bajnokság lebonyolításának terén.Néha azt érzem a Bayern vénjein hogy muszáj valami faszságot kitalálniuk és bemondaniuk, mert különben figyelem hiányosak lennének
(...)Amadeus91
több mint 12 éve
Rummenigge azt szeretné, ha a Bundesliga átállna a norvég/ex-orosz menetrendre a bajnokság lebonyolításának terén.elgurult a gyógyszer...
(...)Amadeus91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Rummenigge azt szeretné, ha a Bundesliga átállna a norvég/ex-orosz menetrendre a bajnokság lebonyolításának terén.(...)
|