Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Szereti a Shitty a 3-2es hazai győzelmet, csak elfelejtették hogy most idegenben vannak 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
megkerülte 2szer a kombájnt mielőtt lenézett Hart lába mellé a labda, vagy te nem így láttad??? 😀 😀CR7 ezt még a Unitedban tanultad 😊davemayermármint ott is lehúzták a fejüket mikor lőtt? 😀Divat
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Jó kis nyitány volt az biztos!
több mint 13 éve
CR7 ezt még a Unitedban tanultad 😊davemayermármint ott is lehúzták a fejüket mikor lőtt? 😀
|
több mint 13 éve
amúgy a zenit tényleg nem witsel: málagatól sima 3 nyuszi... 😀Divatnálam tuti volt a zakójuk, a fél csapat sérült
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Köszi Roni, hoztál nekem egy talicskányi eurót 😀Mekkora meccs, volt, Casillas megtanulhatná már ezt a szabadrúgás variációt, itt még csak nem is volt igazán esély rá hogy beleérjenek.
CR7 ezt még a Unitedban tanultad 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
amúgy a zenit tényleg nem witsel: málagatól sima 3 nyuszi... 😀
|
több mint 13 éve
😀be se fér az ajtón akkor...Divatmekkora meccs...tejóégDivatMekkora?
Joco
Egyébként hosszú idő után az első labdarúgás meccs amit megnéztem,megérte volna az utolsó fél órát megnézni,az jó volt 😊
több mint 13 éve
be se fér az ajtón akkor...mekkora meccs...tejóégDivatMekkora?
Joco
idióta kompany összehúzza magát, és pont rinyaroni dönti el... 😕
|
több mint 13 éve
meg a védő, aki lehúzza a fejét egy ilyen szituációban.. jesszus.szuper, így megint csak a balfasz Milan viszi a mixem.lolnem. Hart is.szaba
több mint 13 éve
szuper, így megint csak a balfasz Milan viszi a mixem.lolnem. Hart is. Nem is, ez Kompany-é, nagyon szar volt ma.
több mint 13 éve
szuper, így megint csak a balfasz Milan viszi a mixem.
több mint 13 éve
😂
több mint 13 éve
Marcelo gyorsan egyenlített, ő nagyon megérdemelte ezt a gólt, jól játszik.
több mint 13 éve
De csúnyán lekontrázta a City a Madridot. 70 perc alatt momentumuk nem volt.
több mint 13 éve
Nem is értem miért nem nyomott be még két védőt Ronaldo mellé a csapatba Mourinho :rolleyes: Lehet attól félt,hogy nagyon védekezni kell majd,de ha így van akkor reagálhatna rá korábban is,mert felesleges 3 védekező közzéppályás így,hogy 76-24 a labdabirtoklás és abban az egy megindulásban is átszaladt Touré az összes középpályáson.Az meg,hogy Khedira bőrözgetne az ellenfél 16-osán...Essien/Khedira helyett jöhetne Özil/Modric simán
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
belenéztem a DVTK elleni meccsükbe, hát siralmas volt. és nem a B-csapat volt a pályán...jó, mert ott a két elit D# találkozott 😛
JC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
viszont ha megnézed, a Vidi külföldiekkel érte el a sikert, Sousa pedig nem győzi kivágni ezeket az Elek féléket. Rossz közeg, Uram-bátyámozás...Amadeus91szvsz szerint Elek nem rossz játékos, sőt, csak a földön kellett volna maradni a kezdeti sikerek után. ez mellett, ha jól tudom volt egy komolyabb sérülése is.
Sousa-nak nincs akkora hatalma sajnos, egy idő után - eredményektől függetlenül - neki is meg kell majd hajolnia a felsőbb akarat előtt. jó, ott van az EL-siker, ami hatalmas dolog, eszméletlenül boldog vagyok, de helyén kell kezelni. belenéztem a DVTK elleni meccsükbe, hát siralmas volt. és nem a B-csapat volt a pályán...
több mint 13 éve
A magyar UP is a velejéig romlott. A menedzserek korán lenyúlják a tehetségeket, majd minél előbb próbálják elsózni őket külföldön. Na most nekik vagy sikerül vagy nem. 90%-ban nem és hazakullognak.viszont ha megnézed, a Vidi külföldiekkel érte el a sikert, Sousa pedig nem győzi kivágni ezeket az Elek féléket. Rossz közeg, Uram-bátyámozás...
Akik viszont itthon maradnak, azok mit látnak? Nem kell megszakadni a klubért, a pénz úgyis jön, a foci szar, a nők tapadnak, nem kell más csak csőgatya meg zselé, és heti 5x a fodrász, mert nehogy már másnap is ugyan olyan legyen a hajam hé.
Persze vannak gerinces alakok az utánpótlásban, de nagyon kevés. Sok jó edzővel is találkozni, de mindegyiknek meg kell hajolni a felsőbb akarat előtt.
Biztos, hogy Angliában, Spanyolországban is van olyan, hogy pár játékos apja tehetősebb, netalántán politikus és azért játszik, de ott hamar kihullanak mind. Magyarországon meg nem... Annyi megválaszolatlan kérdés van, hogy hihetetlen.
Persze azért sem fejlődik a focink, mert egy Egri FC 20-as keretében 14 külföldi, vagy nézzük meg a Honvédot vagy bármelyik másik csapatot. Ez viszont többet árt, mint használ, még ha egy ideig jönnek is az eredmények. Az építkezést, ha valaha el is akarják kezdeni, rettenetesen mélyről kell majd, mert rohadtul nagy a hátrányunk még egy Szlovákiával szemben is...JC6
több mint 13 éve
Már csak 8óra 9perc és 35msp és kezdődik a BAJNOKOK LIGÁJA! Csatlakozz te is a játékhoz!en.uclfantasy.uefa.com/UEFA/15804/clienthome.do
Arsenal FC - Hungary Liga belépéshez szükséges kód: 872912-422732
Drukker Söröző Liga belépéshez szükséges kód: 872912-422724