Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
rengeteget kereshettél, végülis csak youtube főoldalán is ott vancsak németül találtam meg 😀Amadeus91www.bild.de/sport/fussball/luisao/schlaegt-schiedsrichter-bei-fortuna-test-ko-video-25630542.bild.htmlmintha már lett volna, de azért köszönjük az újabb német cuccot... 😀Divat
a benfica védője, Luisao kiütötte a sporit. (videó is van)Amadeus91
www.youtube.com/watch?v=vCZ7ETLmdvA&feature=g-all-xit
több mint 13 éve
dühít, hogy semmi változást nem láttam a tavalyihoz képest. Semmilyen téren nem történt előrelépés.Mivel Heynckes alapból addig marad ezért biztosan 😀 De ha senki nem veszi komolyan az egész meccset, akkor te miért?Asbeemegnyertünk szar játékkal egy - a meccset leszaró - ellenfél ellen egy olyan kupát, amit senki ngem vesz komolyan. De úgy, hogy Reus és Götze gyakorlatilag a 11-s pont vonalán belül cicázott a védőinkkel, úgy, hogy Heynckes Tymoschukot! hozta be Ribéry helyére. Jövő nyáron új edzőnk lesz, erre most lenne egy fogadásom.Amadeus91Dortmund ellen ez tökéletes volt. Inkább szar játékkal nyerjünk meg minden meccset, minthogy belehaljunk a szépségbe...Asbeena de h ON is legyek, itt a sok OFF között:hagyjá' má... nagyon gyengék voltunk. Amadeus91
Mandzukic vezérletével a bajorok behúzták a dortmund ellen a szuperkupát! 😊Divat
több mint 13 éve
Robben sztem azért kicsit komolyan vette, sárgát is kapott érte... 😀Mivel Heynckes alapból addig marad ezért biztosan 😀 De ha senki nem veszi komolyan az egész meccset, akkor te miért?Asbeemegnyertünk szar játékkal egy - a meccset leszaró - ellenfél ellen egy olyan kupát, amit senki nem vesz komolyan. De úgy, hogy Reus és Götze gyakorlatilag a 11-s pont vonalán belül cicázott a védőinkkel, úgy, hogy Heynckes Tymoschukot! hozta be Ribéry helyére. Jövő nyáron új edzőnk lesz, erre most lenne egy fogadásom.Amadeus91Dortmund ellen ez tökéletes volt. Inkább szar játékkal nyerjünk meg minden meccset, minthogy belehaljunk a szépségbe...Asbeena de h ON is legyek, itt a sok OFF között:hagyjá' má... nagyon gyengék voltunk. Amadeus91
Mandzukic vezérletével a bajorok behúzták a dortmund ellen a szuperkupát! 😊Divat
|
több mint 13 éve
Mivel Heynckes alapból addig marad ezért biztosan 😀 De ha senki nem veszi komolyan az egész meccset, akkor te miért?megnyertünk szar játékkal egy - a meccset leszaró - ellenfél ellen egy olyan kupát, amit senki nem vesz komolyan. De úgy, hogy Reus és Götze gyakorlatilag a 11-s pont vonalán belül cicázott a védőinkkel, úgy, hogy Heynckes Tymoschukot! hozta be Ribéry helyére. Jövő nyáron új edzőnk lesz, erre most lenne egy fogadásom.Amadeus91Dortmund ellen ez tökéletes volt. Inkább szar játékkal nyerjünk meg minden meccset, minthogy belehaljunk a szépségbe...Asbeena de h ON is legyek, itt a sok OFF között:hagyjá' má... nagyon gyengék voltunk. Amadeus91
több mint 13 éve
csak németül találtam meg 😀www.bild.de/sport/fussball/luisao/schlaegt-schiedsrichter-bei-fortuna-test-ko-video-25630542.bild.htmlmintha már lett volna, de azért köszönjük az újabb német cuccot... 😀Divat
több mint 13 éve
www.bild.de/sport/fussball/luisao/schlaegt-schiedsrichter-bei-fortuna-test-ko-video-25630542.bild.htmlmintha már lett volna, de azért köszönjük az újabb német cuccot... 😀
|
több mint 13 éve
www.bild.de/sport/fussball/luisao/schlaegt-schiedsrichter-bei-fortuna-test-ko-video-25630542.bild.htmla benfica védője, Luisao kiütötte a sporit. (videó is van)
több mint 13 éve
megnyertünk szar játékkal egy - a meccset leszaró - ellenfél ellen egy olyan kupát, amit senki nem vesz komolyan. De úgy, hogy Reus és Götze gyakorlatilag a 11-s pont vonalán belül cicázott a védőinkkel, úgy, hogy Heynckes Tymoschukot! hozta be Ribéry helyére. Jövő nyáron új edzőnk lesz, erre most lenne egy fogadásom.Dortmund ellen ez tökéletes volt. Inkább szar játékkal nyerjünk meg minden meccset, minthogy belehaljunk a szépségbe...Asbeena de h ON is legyek, itt a sok OFF között:hagyjá' má... nagyon gyengék voltunk. Amadeus91
több mint 13 éve
Dortmund ellen ez tökéletes volt. Inkább szar játékkal nyerjünk meg minden meccset, minthogy belehaljunk a szépségbe...na de h ON is legyek, itt a sok OFF között:hagyjá' má... nagyon gyengék voltunk. Amadeus91
több mint 13 éve
És az jobb volt hogy jol jatszva mindenhol 2.-ak lettetek ? 😊na de h ON is legyek, itt a sok OFF között:hagyjá' má... nagyon gyengék voltunk. Amadeus91
több mint 13 éve
na de h ON is legyek, itt a sok OFF között:hagyjá' má... nagyon gyengék voltunk.
több mint 13 éve
na de h ON is legyek, itt a sok OFF között:Mandzukic vezérletével a bajorok behúzták a dortmund ellen a szuperkupát! 😊
|
több mint 13 éve
A hét jelenete az NB1ben. több mint 13 éve
sör? kisfröccs!"Milan Perics télen, az előző szezon közben szerződött a Kaposvártól a Videotonhoz, ám a fehérváriaknál csak elvétve kapott eddig lehetőséget, ezért információink szerint távozni szeretne, és a lehetséges kérők között van a Ferencváros is."2 sör mellett megtanítja DömeAsbee
jöhet. de persze csak ha tud kártyázni.deyell
|
több mint 13 éve
"Milan Perics télen, az előző szezon közben szerződött a Kaposvártól a Videotonhoz, ám a fehérváriaknál csak elvétve kapott eddig lehetőséget, ezért információink szerint távozni szeretne, és a lehetséges kérők között van a Ferencváros is."2 sör mellett megtanítja Döme
jöhet. de persze csak ha tud kártyázni.deyell
több mint 13 éve
poor fideszoton 😊ahelyett hogy sanyi kapott volna sárgát műesésért védettek egy tizit Lovriccal.
Játékosokat, és történelmet már vett/lopott nekik a törpecigány, eredményt még nem mindig sikerül 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Nem indul el nekem a videó (video not found or access denied) 😕 Nincs meg valahol máshol?őszintén sajnálom Zavit 😀 igazából arra kérdeztem, hogy komoly-e, hogy Döme ezt nyilatkozta-e.Amadeus91www.sport1tv.hu/Videok/2012/08/12/ftc_papa_detari6kristof
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
"Milan Perics télen, az előző szezon közben szerződött a Kaposvártól a Videotonhoz, ám a fehérváriaknál csak elvétve kapott eddig lehetőséget, ezért információink szerint távozni szeretne, és a lehetséges kérők között van a Ferencváros is."jöhet. de persze csak ha tud kártyázni.
buhloone mindstate
több mint 13 éve
én ilyet még nem láttam, mint ami volt a vidi meccs 92. percében 😀 😀 😀JC6Azt hiszem anno Mladen Petric csinált hasonlót Baselben.
több mint 13 éve
annyira tudtam hogy Niko nem lövi be. bájdövéj, az első félidőben az már piros és 11-es lett volna nekünk Sanya lerántásánál..én ilyet még nem láttam, mint ami volt a vidi meccs 92. percében 😀 😀 😀JC6Lovric for President! 😊 iktriad
több mint 13 éve
mekkora nézhetetlen fos a játékunk.
több mint 13 éve
😊 Ha megint ilyen jól kártyáztok hétközben akkor nehéz lesz!😊majd jövő héten nyertek! legalábbis remélem...DivatFeltámadtunk, de ez nem változtat semmin.Hát ezt meg kellett volna nyerni így. Úristen!😕zavi27
Ja és Eninful 3évre Újpesten. Komolyan ez vicc.Bazzani
több mint 13 éve
én ilyet még nem láttam, mint ami volt a vidi meccs 92. percében 😀 😀 😀JC6Lovric for President! 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én ilyet még nem láttam, mint ami volt a vidi meccs 92. percében 😀 😀 😀
több mint 13 éve
majd jövő héten nyertek! legalábbis remélem...Feltámadtunk, de ez nem változtat semmin.Hát ezt meg kellett volna nyerni így. Úristen!😕zavi27
Ja és Eninful 3évre Újpesten. Komolyan ez vicc.Bazzani
|