Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Fazekas Árpi bá' legalább megmondta a frankót :cool:

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Geraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Ha jön megyek én is bérletért (120 km).
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Vasastól 2 pont levonva,ahogy az várható volt.Így valószínűleg meg is van a 2. kiesőJoeyPorter
ideje volt már, remélem 2006 után végre a helyükre kerülnek...

Gerzson sztem talán 2-3 szezon múlva tér vissza levezetni, de ne legyen igazam, és jöjjön előbb! 😊

|
több mint 13 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 213
Előre is elnézést, hogy ezt a témát megint előhozom, csak szeretném leírni a véleményemet a témáról. 😊

Nagyjából ugyanezt gondolom egyébként Ronaldoról is (annyi különbség, hogy ő már több csapatban bizonyított) , hogy ha majd a portugálokkal felmutat egy kiemelkedő eredményt, akkor lehet Pelé-Maradona szinten emlegetni addig versengjen csak Messivel
Cristiano Ronaldo a válogatottal elért egy EB 2. helyet és egy VB 4. helyet, ez azért nem a semmi kategória szerintem, bár igaz, hogy az még inkább Figo válogatottja volt, mint az övé, de akkor is ő volt az egyik vezetője már a portugáloknak. 😉 Szóval válogatott szinten is ért már el valamit, és sajnos ez egy ideig nem is lesz ennél több, mert egyszerűen ez a portugál válogatott messze van attól, hogy bármit nyerjen, bár bízok benne, hogy tévedek (Mourinhoval a padon sokkal több esélyt látnék rá 😊 ).
Messi ezzel szemben a válogatottal fel tud mutatni egy Copa America 2. helyet (ami szerintem a minimum az argentinoktól), és ennyi. És, ami ennél is fontosabb, hogy a válogatottban azért korántsem akkora ász, mint a Barcelonában, legalábbis egyelőre, éppen ezért vannak fenntartásaim vele szemben, és éppen ezért vélem úgy, hogy Cristiano Ronaldo jobb játékos. Hiszen míg Messi egy rendszerben tud nagyon jól játszani, addig Ronaldo már a 2. csapatában játszik ugyanolyan jól (az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a válogatottban egyelőre még ő se villogott annyira a világversenyeken, na de majd idén). Persze ezért nem Messi a hibás, mert hülye lenne eligazolni, de szerintem ahhoz, hogy Messit tényleg kilehessen kiáltani a legjobbnak, ahhoz vagy az kéne, hogy a válogatott vezéreként elérjen valami nagy dolgot, vagy az, hogy a Barcában Xavi és Iniesta nélkül is az legyen ami most. 😉
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
tegnap az mtv 1.-en (okosan az UEFA kupa döntő alatt... :rolleyes: )
leadták a bundáról szóló magyar dokumentumfilmet !
azért azon eléggé meglepődtem amikor arról beszélt egy fószer , hogy
a legutóbbi vb 5 ! meccsének eredményét előre közölte vele valami ázsia
brigád...
valszeg a legnagyobb top meccseken kívül
szinte bármi lehet bunda... 😕yooker
jó reggelt kívánok
Egyébként!
Paul volt bundamaffia vezetője, amíg feltételezhetően féltékenységből el nem tették láb alól. Ilyen ez a popszakma...
Nyugodjék békében!

Sajnos amit vártam, beteljesült:

Nemzetközi sajtótájékoztatón jelentette be Alessandro Nesta, hogy a következő idényben már nem a Milan alkalmazásában áll.
Az olasz sajtó szerint az 1976-os születésű védő a jövő szezonban a New York Red Bull csapatát fogja erősíteni; nem megerősített hírek szerint 2 éves szerződést kapott a Thierry Henryt is foglalkoztató csapattól. A sajtótájékoztatón azt mondta: “ez volt az utolsó évem a Milannál. Elhagyom a klubot és Olaszországot is”.
😕
Remek éveket töltött el nálunk, azt hiszem, hogy a klub egyik nagy legendája lett Nesta.
Sok sikert neki a továbbiakban!
Mi meg hozzuk Ogbonnát, de kurva gyorsan. 😊

több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
Vasastól 2 pont levonva,ahogy az várható volt.Így valószínűleg meg is van a 2. kiesőJoeyPorter
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/levontak-a-pontokat-a-vasastol-nott-a-lombard-elonye-2129619

jaja én sajnálom őket azért egy kicsit...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Vasastól 2 pont levonva,ahogy az várható volt.Így valószínűleg meg is van a 2. kieső

több mint 13 éve
ATLETICOOOOOOOOOOOOOOOOO !!

:cool: :cool: :cool:ZoliZoltán
megébredtél? 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
ATLETICOOOOOOOOOOOOOOOOO !!

:cool: :cool: :cool:
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
én is valószínűbbnek gondolom h nem jön, de nem azért mert cáfolta. btw, ns-nek egy lukas gras hitele nincs az én szememben.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
http://sport365.hu/magyar-foci,nb1-labdar%C3%BAg%C3%A1s,szenzacios-bombahir-gera-zoltan-hazaterne-a-ferencvarosba,24197

persze semmi konkrétum, de ha ez tényleg így lenne, a bejelentés után másnap mennék bérletet venni.gabtsi
LOL!Nem is olyan rég,amikor a Nemzeti Sportnak nyilatkozott,hogy visszatér -e még ebben a szezonban a Premier Leaguebe,akkor érintve volt az NB1-be igazolása is,de akkor azt nyilatkozta,hogy esze ágába sincs még visszaigazolni :rolleyes:

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
http://sport365.hu/magyar-foci,nb1-labdar%C3%BAg%C3%A1s,szenzacios-bombahir-gera-zoltan-hazaterne-a-ferencvarosba,24197

persze semmi konkrétum, de ha ez tényleg így lenne, a bejelentés után másnap mennék bérletet venni.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
ez kemény, jó kis túra lehetett, volt idejük ünnepelni visszafelé a buszon 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 019 — Axel Foley
2005-ben a monterrey-i Tigres szurkolói egy 40 fős busszal vágtak neki a légvonalban is több mint 8000 km-re lévő Buenos Aires-be, hogy megtekintsék csapatuk soronkövetkező Libertadores meccsét a Banfield ellen. Az útra, ami kb másfél hétig tartott (csak az egyik irányba), magukkal vitték egy halott társuk (a neve "Calaka" vagyis Koponya volt) hamvait is egy urnában. Mondanom sem kell, hogy a Mexikón, Guatemalán, Salvadoron, Hondurason, Nicaraguán, Costa Ricán, Panamán, Kolumbián, Ecuadoron, Perun, Csílén és Argentínán át vezető kis kirándulás nem volt éppen egy életbiztosítás. Ráadásul a Panama és Kolumbia határvidékén lévő dzsungelen semmilyen út nem vezet keresztül, így jópárszáz kilométert komppal kellett megtenniük a tengeren. A csapat egy 3-0-ás idegenbeli győzelemmel hálálta meg a szurkolók fanatizmusát és akkor jöhetett még a visszaút...10-11 nap 9000+ km
:o

több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
tegnap az mtv 1.-en (okosan az UEFA kupa döntő alatt... :rolleyes: )
leadták a bundáról szóló magyar dokumentumfilmet !
azért azon eléggé meglepődtem amikor arról beszélt egy fószer , hogy
a legutóbbi vb 5 ! meccsének eredményét előre közölte vele valami ázsia
brigád...
valszeg a legnagyobb top meccseken kívül
szinte bármi lehet bunda... 😕
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Toca, menthetetlen vagy 😀
Állítom a falad meg tele van Messi poszterekkel 😀 😀 😀

Utolsó kép odaver:
- mi a probléma hölgyem?
- zaklat ez a törpe!

😀JC6
Igazából gondokoztam hogy bemerjem e posztolni, de mivel én is csak loptam meg szerintem nem a szereplője hanem maga a cikk létrejötte a vicc,hát beraktam 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Toca, menthetetlen vagy 😀
Állítom a falad meg tele van Messi poszterekkel 😀 😀 😀

Utolsó kép odaver:
- mi a probléma hölgyem?
- zaklat ez a törpe!

😀
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Falcaonak minden bejöt a túloldalt meg semmi sajna van ilyen. Grat az Atketiconak.

Nem a "témát" akarom felhozni, de az milyen szintre vall ha már ez egy cikk(ráadásul az origo főoldalán 😀 ):http://sportarazzi.postr.hu/lionel-messi-baratnojevel-ebedelt
😀 😀 😀Toca
kit érdekel Messi? Újra NB1-ben az MTK! Ez már hír. 😀
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Falcaonak minden bejöt a túloldalt meg semmi sajna van ilyen. Grat az Atketiconak.

Nem a "témát" akarom felhozni, de az milyen szintre vall ha már ez egy cikk(ráadásul az origo főoldalán 😀 ):
http://sportarazzi.postr.hu/lionel-messi-baratnojevel-ebedelt
😀 😀 😀
több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Durva, hogy a Bilbaonak esélye se volt. Semlegesként jobban örültem volna ha a MU/Schalke/Sporting hármast legyőző Bilbao lett volna. Jót tett volna a meccsnek. Bár ha a 19.-én a Bayern ilyen simán győzne, szavam nem lenne rá.

Amúgy csak szerintem gány ez a díszpáholyos serlegátvétel?
több mint 13 éve
Én az FM-ben már a Riverből áthoztam Európába 😉

Megérdemelte az Atletico, szép győzelem, nem jött be a Bilbaonak ma semmi.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
sőt, miután leigazolta az Atletico, felemelték a kivásárlási árát 60 millióra. bár a City így is rá fog röppeni. 😀

elég sima döntő volt egyébként, remélem a Bl jobb lesz.

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Falcao miket oszt.. kíváncsi leszek kinél fog kikötni a nyáron.lol
túl sokan nem fognak tudni megadni 70 milliót érte... 😀
főleg azután, hogy tavaly lehetett volna vinni fele ennyiértHabi
asszem alapból valami 30-35 millióért vette az Atletico, miután Agüero elment
ezek után szerintem 50 alatt nem megy sehová
mondjuk érdekes, hogy csak most vették sokan lészre Falcaot, amikor egyébként évek óta egy kibaszott nagy állat, csak hát spanyolban jobban szem elé kerülhetett

több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Falcao - Athletic Bilbao 2:0 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Falcao miket oszt.. kíváncsi leszek kinél fog kikötni a nyáron.lol
túl sokan nem fognak tudni megadni 70 milliót érte... 😀
főleg azután, hogy tavaly lehetett volna vinni fele ennyiért

JT Daniels fan