NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 514
46
18:10 CFB Playoff - Miami @ Texas A&M (NET4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
jah, grat a Barcának, jobbak voltak, ez biztosez van sajnos, majd jövőre továbbmegyünk
több mint 13 éve
😐Mittomén, az a kreol a balszélről.szabaTiago A. mehetne a Milánba amilyen ügyesen kihasznál ma mindent...szabaaz pont Adriano volt szerintem, amelyikre te gondolsz
de jah, jöhetne Tiago hozzánk 😀Stez
Amúgy mindkettő kihagyott egyet és Thiago a neve.
több mint 13 éve
Grat a Barcának, továbbment a jobb csapat.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Hát ezzel túlságosan nem szűkítetted a kört 😀Mittomén, az a kreol a balszélről.szabaTiago A. mehetne a Milánba amilyen ügyesen kihasznál ma mindent...szabaaz pont Adriano volt szerintem, amelyikre te gondolsz
több mint 13 éve
Mittomén, az a kreol a balszélről.Tiago A. mehetne a Milánba amilyen ügyesen kihasznál ma mindent...szabaaz pont Adriano volt szerintem, amelyikre te gondolsz
több mint 13 éve
Tiago A. mehetne a Milánba amilyen ügyesen kihasznál ma mindent...szabaaz pont Adriano volt szerintem, amelyikre te gondolsz
de jah, jöhetne Tiago hozzánk 😀
több mint 13 éve
Tiago A. mehetne a Milánba amilyen ügyesen kihasznál ma mindent...szabapénzbe kerülne -> esélytelen

Madden hates me.
több mint 13 éve
Tiago A. mehetne a Milánba amilyen ügyesen kihasznál ma mindent...
több mint 13 éve
Pato sokat bírt bent volt 10-15 percet ?😊
több mint 13 éve
Pato le...

Madden hates me.
több mint 13 éve
Pato lejött 15 perc után 😂 😂 tutira megsérült 😂
több mint 13 éve
Pipo ha itt lenne tuti vágna 2-t , dehát csak Pato van...
több mint 13 éve
Remélem a döntőben veri az APOEL a Barcát 😂 Aquilani behozatalát sem értem teljesen, Sharaawy jobb lett volna
több mint 13 éve
Bordára is lehet kézt fújni, egyre jobb, mondjuk Robika helyzet kihasználása meg a szokásos.

Madden hates me.
több mint 13 éve
minő meglepő, hogy Robinho ezt is kihagyta 😂 Remélem eladjuk Patoval csomagban az első kérőnek
több mint 13 éve
kapni fogunk most már szerintem legalább 4 gólt, ettől függetlenül abszolut vicc, miért volt szükség ezekre a Barca fasszopkodásokra
több mint 13 éve
Nah egy mákgól. Ha nem lett volna a 2. tizi és ezzel mennek tovább nem esett volna jól, de azt el tudnám fogadni.

Madden hates me.
több mint 13 éve
Továbbra is én kérek elnézést.... emlékszel Stez mit írtam a párharc elején, sajna nem jött be így keserű ízű lesz ha! továbbjutunk most tényleg
több mint 13 éve
Úgy érzem, ugyan nem szándékosan de a bíró inkább a Barcával szimpatizál. Tudat alatt picit nekik fúj és ez a kétes szituknál számít. Ez az elzárás amiből a 11-es lett még kosárban is kérdéses... Most Ibránál ugyanilyen könnyű síppal, Milan 11-es.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Nah jó ez már szánalom.empty taxihagyd már, még megsértődik a nép, hogy kicsit kamuítéleteket gondolsz
több mint 13 éve
Gondoltam két év után megint nézek egy soccer meccset, de ez csak megerősített abban, hogy miért volt jó döntés teljesen ignorálni.JakehomerCsak euroliga - Bilbao-t szabad nézni idén!
több mint 13 éve
Csóró Milan...
több mint 13 éve
Nah jó ez már szánalom.

Madden hates me.
több mint 13 éve
Gondoltam két év után megint nézek egy soccer meccset, de ez csak megerősített abban, hogy miért volt jó döntés teljesen ignorálni.
Tepper takarodj!