Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Ahogy a költő írta:"#1 meleg vagyok fan" ez ütött 😀 megtagadjátok az Istent!!!KissAz ókori görögöknél gyakori volt az azonos neműek közti action. Lásd még "lezbosz".iktriad
fetomy egy fasza gyerek,
nagy benne az akarat.
Ha nem éri fel a lovat,
_____ _ Samarast!
van Persie közben kihagyott még egyet, 0/187-nél tart az EB-n.
Gomez pedig 2 helyzetből lőtt 3 gólt.. -> de mivel jelenleg ennyire jók a németek, tuti nem fogják kibírni a végéig és nem nyernek EB-t.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Érdekesen fog ez a holland csapat gólt rúgni ha Sneijder meg vdV szarik elkérni a labdát.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
amióta a hollandoknak minimum 2-t kéne lőniük nincs is náluk a labda 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Giorgiosz You know who, aki csúnyán meg fog büntetni 😉Ez a holland védelem gyengébb mint a tavalyi Colts D. Ha már Hummels(!) tör zavartalanul a kapura az mindent elmond.iktriadki a görögöknél a hetes?Höri
több mint 13 éve
Ez a holland védelem gyengébb mint a tavalyi Colts D. Ha már Hummels(!) tör zavartalanul a kapura az mindent elmond.iktriadki a görögöknél a hetes?
több mint 13 éve
Lipták bezzeg tuti bevágta volna az ilyetToca... a stadion melletti parkolóba
több mint 13 éve
Lipták bezzeg tuti bevágta volna az ilyet
több mint 13 éve
Ez a holland védelem gyengébb mint a tavalyi Colts D. Ha már Hummels(!) tör zavartalanul a kapura az mindent elmond.
több mint 13 éve
Picsafaszt beléd is Hummels, te védelmem oszlopa!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Piros szőnyeget nem terítenek neki ? 😀
több mint 13 éve
Kiss: meleg vagyok.legalább te is bevallottad végre 😉
beszaráááás 😂 😂 😂JC6
több mint 13 éve
Kiss: meleg vagyok."meleg vagyok játszott?" 😀 😀
beszaráááás 😂 😂 😂JC6

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
Milyen gagyi ez a stúdió ahol a szagértők ülnek.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
"#1 meleg vagyok fan" ez ütött 😀 megtagadjátok az Istent!!!Kissne virulj, te vagy a #2
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kiss: meleg vagyok.beszaráááás 😂 😂 😂
több mint 13 éve
"#1 meleg vagyok fan" ez ütött 😀 megtagadjátok az Istent!!!KissAz ókori görögöknél gyakori volt az azonos neműek közti action. Lásd még "lezbosz".
több mint 13 éve
fogyózik.http://h11.abload.de/img/untitled-5bamgp.giflolfikát evett a mai meccsen?Kiss
több mint 13 éve
"#1 meleg vagyok fan" ez ütött 😀 megtagadjátok az Istent!!!

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
Miért, szokott mást is enni meccs közben azon kivül?fikát evett a mai meccsen?Kisslol
több mint 13 éve
szólni kéne a hollandoknak, hogy nem akkor lőnek gólt, ha berak 5 szélsőt meg 3 csatárt, hanem ha lehozza azt, aki üres kapura se tudja belőni a gólvonalról. Bár lehet vanpersie megtanul gólt lőni, ha van mellette 8 támadójátékos.
több mint 13 éve
Jogos. Egyébként megnézném mit tudna Gomez és Klose együtt alkotni a pályán.Klose nem tud szélen játszani. Poldi/Müller helyére akkor már Götze vagy Reus.Amadeus91Kinek a helyére?AsbeeMüller vagy Poldi helyére mondjuk. Rosszabb nem lenne náluk az tuti. 😊iktriad
több mint 13 éve
fikát evett a mai meccsen?lol

Samaras játszott?
több mint 13 éve
Huntelaar megnyeri tesóim. 😀
több mint 13 éve
több mint 13 éve
De miért hagyja fenn Robin van Samarast??? 😐