NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Nah, kimondta, hogy a Monaconak még feljutásra is van esélye? 😀
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/franciaorszag-a-monaco-ismet-kikapott-komannal-a-soraiban-2117930Schleck
Én mondtam például.
Ettől még Komannak jobb itt,mint a genovai lelátón.

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/franciaorszag-a-monaco-ismet-kikapott-komannal-a-soraiban-2117930Schleck
bezzeg anno Prso-k idejében... 😀

|
több mint 13 éve
Émmá nem nézem, csak szigorú heti egy kupaktanács a Kaszával - hanemis igazol, akkor legalább legyünk primavera szopjunk mint a torkosborz, de legalàbb mondhassuk, hogy jövőre jobb lesz - de ez a Csivu - Jézusom el se kezdem, ja igen és ZAnetti-Cambiaszo két hét pad, pofa be és mindenki csak edz nem kombinál.sutianap
én sztem igénylem h kínozzam magam, és ebben egy ideje partnerek is a kedvenc csapataim...de hát lesz ez majd így se! 😀Divat
sztem csak tippmixeltek az ilyen meccseken, hogy legyen nyárra pénz igazolni 😀Habi
v megint buktatni akarnak...nem mondanám h pl Maicont, J. Césart, Lúciot v akár a Capitanot is nagyon megviselte volna ez a sima vereség... f.ck

|
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Hiddink meg macskahalacska lett....díjaznám ha Capellora lecsapnánk, és végre Moratti belenyúlna az erszényébe, mert ha ezek után se jön rá, h ez a csapat kiégett és igazolni kellene minőségi játékosokat, akkor én jó ideig nem fogom nézni a ezt a szarfosgecit...Divat
Émmá nem nézem, csak szigorú heti egy kupaktanács a Kaszával - hanemis igazol, akkor legalább legyünk primavera szopjunk mint a torkosborz, de legalàbb mondhassuk, hogy jövőre jobb lesz - de ez a Csivu - Jézusom el se kezdem, ja igen és ZAnetti-Cambiaszo két hét pad, pofa be és mindenki csak edz nem kombinál.sutianap
én sztem igénylem h kínozzam magam, és ebben egy ideje partnerek is a kedvenc csapataim...de hát lesz ez majd így se! 😀Divat
sztem csak tippmixeltek az ilyen meccseken, hogy legyen nyárra pénz igazolni 😀

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kajak sajnálom Ranieri-t....
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/franciaorszag-a-monaco-ismet-kikapott-komannal-a-soraiban-2117930

több mint 13 éve
Hiddink meg macskahalacska lett....díjaznám ha Capellora lecsapnánk, és végre Moratti belenyúlna az erszényébe, mert ha ezek után se jön rá, h ez a csapat kiégett és igazolni kellene minőségi játékosokat, akkor én jó ideig nem fogom nézni a ezt a szarfosgecit...Divat
én sztem igénylem h kínozzam magam, és ebben egy ideje partnerek is a kedvenc csapataim...de hát lesz ez majd így se! 😀

|
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Émmá nem nézem, csak szigorú heti egy kupaktanács a Kaszával - hanemis igazol, akkor legalább legyünk primavera szopjunk mint a torkosborz, de legalàbb mondhassuk, hogy jövőre jobb lesz - de ez a Csivu - Jézusom el se kezdem, ja igen és ZAnetti-Cambiaszo két hét pad, pofa be és mindenki csak edz nem kombinál.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Hiddink meg macskahalacska lett....díjaznám ha Capellora lecsapnánk, és végre Moratti belenyúlna az erszényébe, mert ha ezek után se jön rá, h ez a csapat kiégett és igazolni kellene minőségi játékosokat, akkor én jó ideig nem fogom nézni a ezt a szarfosgecit...

|
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
hát meg a faszomat azt, kihagyjuk a helyzeteket, erre kapunk egy gólt.....................büdös pitsába már.....................

2-öt...kiiiiiirrááááááááályDivat
Ánnyi, egy ötöst kapunk márszejbe, Claudio pedig Adio a sad, i ko zna gde i ko zna kad, A sad Adiiiiiioooooooooooooooooo

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
hát meg a faszomat azt, kihagyjuk a helyzeteket, erre kapunk egy gólt.....................büdös pitsába már.....................

2-öt...kiiiiiirrááááááááály

|
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
15 év és az Anzsinak lesznek a legjobb fiataljai. 😀
De csak mert olyan remekül nevelik ki Őket manapság is.

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Alapfilozófia ugyanaz, csak most kevesebb tehetséget sikerült kinevelni, van ilyen.empty taxi
15 év aztán majd lehet a Barca fog így szopni...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Alapfilozófia ugyanaz, csak most kevesebb tehetséget sikerült kinevelni, van ilyen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hol van már az a régi jó Ajax? Lassan az U-19-cel állnak ki...JC6
a 95-ben BL győztes Ajaxban a döntőben pályára lépők átlag életkora 23.5 év, összvissz ketten voltak 24-nél idősebbek
A tegnap pályára lépők átlag életkora 22.4 év és ugyanúgy ketten voltak 24-nél idősebbek
Hú ez az Ajax mennyit változott....zolika26
Bizonyám...Nem értem mi a rákért kötekedtek.

Nem mondom, van 1-2 tehetséges srác, de a bajnokságban bukdácsolnak és egy rossz formában lévő MU ellen is esélytelenek, hazai pályán... Nincs egy vezéregyéniség, gyenge lábakon áll a védelem. Csinálnak szép dolgokat, de szart sem ér. Nincsenek nevek, nincs tapasztalat. Hogy a francba lehet egy lapon említeni őket a 95-ös sikercsapattal?

LOL
több mint 13 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
a 95-ben BL győztes Ajaxban a döntőben pályára lépők átlag életkora 23.5 év, összvissz ketten voltak 24-nél idősebbek
A tegnap pályára lépők átlag életkora 22.4 év és ugyanúgy ketten voltak 24-nél idősebbek
Hú ez az Ajax mennyit változott....

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Végül is igazad van, vissza kell hívni Litmanent!Stez
kevés...Cruyff, Kluivert és Bergkamp is kell még minimum!

|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Végül is igazad van, vissza kell hívni Litmanent!Stez
Nem erről van szó... láthattad te is tegnap, ha nézted.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
Végül is igazad van, vissza kell hívni Litmanent!

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hol van már az a régi jó Ajax? Lassan az U-19-cel állnak ki...
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 308 — "Grammar maci"
Bántóan sima volt ez a MU meccs, azért nem gondoltam volna hogy ennyi van a 2 csapat között úgy hogy lehetett sejteni hogy a United 30%-on fog "pörögni". Kíváncsi vagyok meddig juthat a MU itt az EL-ben, remélem komolyan veszik mert ha innen kiesik a City akkor ők az esélyesek vsz. Azért az kemény lenne ha a végén itt MU-City a döntőben + a PL-ben is folytatódna a versenyfutás 😉

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
Wenger meccs utáni nyilatkozatában elmondja, hogy szerinte a taktika nem volt rossz... Amint megtudtam, hogy Rosicky játszik már tudtam, hogy Wenger ismét elbaszta. Persze volt néhány érdekes bírói döntés, meg a pályára is lehetne fogni, de sztem ezt egyértelműen Wenger baszta el, meg az hogy ennyire szarul játszani az Arsenalt, nagyjából a Liverpool elleni 2-0 óta nem láttam. 3 előremenő pontos passz nem jött össze a meccs során, senki se futott (pl. 2. gól), a középpályások nem léptek vissza védekezni, a védők össze vissza bolyongtak a pályán. Mind1 hány védő volt hátul hány támadóra, vki mindig üresen volt a Milanból. Nem volt olyan játékos, aki elfogadhatóan játszott volna. A 16-oson belül akkor vette le egy Milan játékos a labdát amikor akarta. Pedig előzetesen a legjobb védő 4-essel állt ki az Arsenal, de persze hogy mind a 4en a szezon legrosszabb produkcióját nyújtják. Rosicky miért kezdett Ox helyett, érthetetlen. Ramseyről meg tudni lehetett ezt, hogy ő ennyit tud. Ha van mellette vki, akkor ő nagyon jól játszik, viszont ha neki kell irányítania akkor nagyon ügyetlen. Walcott ismét sztem a csapat legrosszabb játékosa volt. Vissza se jött védekezni, támadásban se csinált semmit... Na mind1 marad a bajnokság 4.ik hely és az FA kupa. Nem is olyan nagy baj, hogy kiesett a csapat a BL-ből, ha visszaemlékezek arra, hogy amikor az Udinese ellen játszottak, akkor azt bravúrnak tartottam, hogy a csapat bekerült a csoportkörbe. Reménykedjünk egy tisztes 2-0-ban a visszavágón lehetőleg sérülés nélkül. A jövőt illetően meg, sztem Wenger maradni fog, viszont szerintem/remélem nagy változások lesznek a játékoskeretben. (Almunia, Diaby, Arsha, Park, Squillaci, Samah, Bendő, Denilson simán mehetne, de Walcott is eléggé kérdőjeles nálam)
Akiről eddig itt senki se beszélt az Henry. Lejátszotta valószínűleg utolsó másodperceit is az Arsenalban. Sokan féltették amikor kölcsönbe jött, hogy nem fog hozzátenni a csapathoz, hogy csak a saját dicsőségét fogja rombolni, és értelmetlen húzás volt az egész. Sztem összegezve ezt a 7 meccset amin játszott, egyértelműen megérte az ő ide hozatala. Továbblőtte a csapatot az FA-kupában, megnyert egy meccset, valamint felbecsülhetetlen örömet szerzett a szurkolóknál, amikor pályára lépett. Egy igazi legenda öltötte fel az Arsenal mezt ezen a 7 meccsen, remélem nem utoljára, mert öröm volt látni őt a pályán.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
egy gyenge, oldboys Milan (ahol a fél csapat sérült) lol
Lehet csak az indulat mondatta veled, de erre nem bírom ki h ne reagáljak:
- gyenge: a helyzet az h a Milan még zsidóbb klub mint az Arsenal és így van TOP5 kerete a Földön, ami gyengeségnek neveznék az a korosodó kp, ill. a szélső védőknek vannak néha teljesen homály meccsei
- oldboys: részben igaz, a csatárszekcióban lement már a generációváltás, a védelemben is lassan befejeződik, a kp-án van még sok öreg, meg Abbiati a kapuban 35, de ez kapusnál még tűréshatáron belül van.
- fél csapat sérült: a múlt héten még igaz is lett volna most már csak 6 db sérültünk van (Yepes, Gattuso, Flamini, Aquilani, Merkel és Cassano), ennyi az év ezen szakaszában szvsz átlagos számnak tekinthető.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvsc-szabo-adam-a-lokiban-balajti-az-mtk-ban-folytathatja-2117692 Hát a faszomat azt, az egyik legjobb középpályásunk, normális szerződést kellett volna adni neki, nem elkótyavetyélni Balajtiért... Vicc

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
igazad van akkor maradjunk maróti,csizmadia,bartholomew, adnan, doherty, felix és társai vonalnál, velük tuti BL csoportkör lenne...elhihetted h én is szívesebben néznék kis Gerákat és kis Lipcseiket, de róluk se hiszem, h már az elején gondoltad volna, h igazi vezérek lesznek...de qrva jó h még nem is láttad zöld-fehérbe őket, de már inkább 8 korosodó niggerre vágysz.(morrison+wolfe jó lesz?? hívjuk már vissza őket is, hadd nézhessük őket a Barca ellen majd) én azért adok nekik egy esélyt. én kérek elnézést, h tehetségeknek mertem nevezni őket......

a majd jövőre szlogenre sajnos már a lilákok jó ideje lecsaptak...pedig jól hangzik 😕Divat
nem neked szólt sorry, a parasztvakitast nem birom,más nálunk, se az egész magyar futballban.gabtsi
persze megértelek téged is, nekem se a legjobb, h NB2-ből, megye 1ből, meg a steelersből kell "erősítenünk"...de ez az egész télleg jellemzi az egész magyar focit és a remek utánpótlásunkat is, de ez már párszor ki lett vesézve...

ejj a kisherceg megint villant, szegény mit fog ezért kapni az asszonytól...IR? 😊

|