NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 667 — je suis poloska
jujj mit fogsz kapni ezért... 😀Divat
ÉN is néztem a meccset, és érdekes mód észrevettem 😊 Lehet jobb volt a stream vagy a szemem. kitudja. Nincs kizárva hogy tényleg fos volt a stream, hogy nem vette észre a pályán az utolsó 30 percben úgy hogy a 73. percben még sárgát is kapott :rolleyes: 😀 Na de mindegy, múlt héten is forduló válogatottja volt, ez az 5 meccs egymásutánban kezdőként All-Time rekord nála szóval már elért egy mérföldkövet 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
jujj mit fogsz kapni ezért... 😀

|
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 120 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ma a tv2 egyik műsora a Lúzer SC na ezt pont ráillik most a Feyenoordra. Tizenegyesből nagy nehezen vezetést szereznek a gólszerző örömében persze leveszi a mezt, jön a sárga és a szívás: már volt egy sárgája így piros.... 😀 Ki is egyenlít a Walviijk épp hogy nem nyertek is.dande
NK9 végigjátszotta a meccset, idegenben jó az az 1-1 a 4. ellen, ráadásul még meg is raktam hogy nem kapnak ki, kár hogy a Bayern vitte a tutimixemet 😀
Dimarika beáll 10 perc alatt gól, majd lesérül... remélem nem komoly.eaglesmcnabb
Na látod őt az utolsó fél órában nem vettem észre😛 onnantól néztem kb, ezért nem is mertem beírni... persze lehet én voltam a vak meg a stream nem annyira jó pedig végig őt skubiztam, hogy pályán van-e.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 667 — je suis poloska
Ma a tv2 egyik műsora a Lúzer SC na ezt pont ráillik most a Feyenoordra. Tizenegyesből nagy nehezen vezetést szereznek a gólszerző örömében persze leveszi a mezt, jön a sárga és a szívás: már volt egy sárgája így piros.... 😀 Ki is egyenlít a Walviijk épp hogy nem nyertek is.dande
NK9 végigjátszotta a meccset, idegenben jó az az 1-1 a 4. ellen, ráadásul még meg is raktam hogy nem kapnak ki, kár hogy a Bayern vitte a tutimixemet 😀
Dimarika beáll 10 perc alatt gól, majd lesérül... remélem nem komoly.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Tévez->Milan és a City szeret az Arsenalból vásárolni 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
szépen tönkrebaszta ezt a klubbot Kroenke

mégis hova menne? Realba padozni?lol
sztem Gyirmótba Pista és Csizi mellé!

|
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 120 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ma a tv2 egyik műsora a Lúzer SC na ezt pont ráillik most a Feyenoordra. Tizenegyesből nagy nehezen vezetést szereznek a gólszerző örömében persze leveszi a mezt, jön a sárga és a szívás: már volt egy sárgája így piros.... 😀 Ki is egyenlít a Walviijk épp hogy nem nyertek is.
több mint 13 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
szépen tönkrebaszta ezt a klubbot Kroenke

mégis hova menne? Realba padozni?

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
hát akkor a FA-kupa is offlol
Szegény RvP-t sajnálom legjobban, hogy ebben a csapatban kell szenvednie.Schleck
Nyártól már nem. 😛
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
hát akkor a FA-kupa is offlol
Szegény RvP-t sajnálom legjobban, hogy ebben a csapatban kell szenvednie.

több mint 13 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
hát akkor a FA-kupa is off

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 13 éve
a valaha volt egyik legnagyobb király.gabtsi
Nekem még megadatott,hogy játszhassak ellene,bár már akkor 41-42 éves volt mikor ideigazolt a Megye 2-be,de látszott mennyivel előrébb jár fejben,mint a többi 21 játékos.Hiába voltam én fiatalabb meg gyorsabb,ilyen szinten nem ért semmit :rolleyes: A rúgótechnikája meg elképesztő :oJoeyPorter
Hát igen, csak kb ezért tart itt a magyar foci már 30 éve, mert egy ilyen iszákos, cigizgető, futni alig tudó volt a legnagyobb király 10 évvel ezelőtt, itthon ezzel kiemelkedő tudott lenni.zavi27
hisze megmondta h nem iszik, olyanok vagytok...

|
több mint 13 éve
Nekem még megadatott,hogy játszhassak ellene,bár már akkor 41-42 éves volt mikor ideigazolt a Megye 2-be,de látszott mennyivel előrébb jár fejben,mint a többi 21 játékos.Hiába voltam én fiatalabb meg gyorsabb,ilyen szinten nem ért semmit :rolleyes: A rúgótechnikája meg elképesztő :oJoeyPorter
Én profi vagyok, lenyomom simán.Stez
a kocsmába v fifába? 😀

|
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
Hát igen, csak kb ezért tart itt a magyar foci már 30 éve, mert egy ilyen iszákos, cigizgető, futni alig tudó volt a legnagyobb király 10 évvel ezelőtt, itthon ezzel kiemelkedő tudott lenni.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
Én profi vagyok, lenyomom simán.

több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Nekem még megadatott,hogy játszhassak ellene,bár már akkor 41-42 éves volt mikor ideigazolt a Megye 2-be,de látszott mennyivel előrébb jár fejben,mint a többi 21 játékos.Hiába voltam én fiatalabb meg gyorsabb,ilyen szinten nem ért semmit :rolleyes: A rúgótechnikája meg elképesztő :o

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
én sztem igénylem h kínozzam magam, és ebben egy ideje partnerek is a kedvenc csapataim...de hát lesz ez majd így se! 😀Divat
sztem csak tippmixeltek az ilyen meccseken, hogy legyen nyárra pénz igazolni 😀Habi
v megint buktatni akarnak...nem mondanám h pl Maicont, J. Césart, Lúciot v akár a Capitanot is nagyon megviselte volna ez a sima vereség... f.ckDivat
Eszondom, nagyon elharapózott itt az öltözői-oldboys, ahhoz képest micsoda fizukat raknak zsebre poszthumusz teljesítményért. És lehet mindegyiket fel kellene függeszteni, hogy valahogy normalizàlódjon a helyzet. Én visszahoznàma az öreg Kúpert rendet tenni az agyakban, úgy hogy szabadkezet kap, nincs primadonna és mindenki kibaszható- megnézném a Capitano arcberendezését mikor visszabassza Moratti az arcába az első hàttérmunkàban kiebrudalt edzőt, az Eto-elmenetelér pedig valakinek levàghatnàk a kezecskéjét csuklóból, bàr valószínű Moratti- tutter van valmami disznózsíros feketepénz ezekben az orosztranszferekben.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
a valaha volt egyik legnagyobb király.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Váczi Zoli-interjú, érdekes:
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20120214-interju-vaczi-zoltan-korabbi-nb-ies-es-valogatott-labdarugoval.html

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Nah, kimondta, hogy a Monaconak még feljutásra is van esélye? 😀
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/franciaorszag-a-monaco-ismet-kikapott-komannal-a-soraiban-2117930Schleck
Én mondtam például.
Ettől még Komannak jobb itt,mint a genovai lelátón.Bazzani
annál minden jobb, de pl hollandia, buncseszliga jobb lett volna, de még talán az is ha hazajön egy fél évre-évre a lákiba...Divat
Gondolom oda nem kellett, Loki meg nem bírta megfizetni.
A dorias gyötrődés nem a legjobb ajánlólevél.
Nekem elhiheted, nem kevés meccsen láttam. 😉

több mint 13 éve
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/franciaorszag-a-monaco-ismet-kikapott-komannal-a-soraiban-2117930Schleck
Én mondtam például.
Ettől még Komannak jobb itt,mint a genovai lelátón.Bazzani
annál minden jobb, de pl hollandia, buncseszliga jobb lett volna, de még talán az is ha hazajön egy fél évre-évre a lákiba...

|
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Én mondtam például.
Ettől még Komannak jobb itt,mint a genovai lelátón.

több mint 13 éve
bezzeg anno Prso-k idejében... 😀

|
több mint 13 éve
Émmá nem nézem, csak szigorú heti egy kupaktanács a Kaszával - hanemis igazol, akkor legalább legyünk primavera szopjunk mint a torkosborz, de legalàbb mondhassuk, hogy jövőre jobb lesz - de ez a Csivu - Jézusom el se kezdem, ja igen és ZAnetti-Cambiaszo két hét pad, pofa be és mindenki csak edz nem kombinál.sutianap
én sztem igénylem h kínozzam magam, és ebben egy ideje partnerek is a kedvenc csapataim...de hát lesz ez majd így se! 😀Divat
sztem csak tippmixeltek az ilyen meccseken, hogy legyen nyárra pénz igazolni 😀Habi
v megint buktatni akarnak...nem mondanám h pl Maicont, J. Césart, Lúciot v akár a Capitanot is nagyon megviselte volna ez a sima vereség... f.ck

|
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Hiddink meg macskahalacska lett....díjaznám ha Capellora lecsapnánk, és végre Moratti belenyúlna az erszényébe, mert ha ezek után se jön rá, h ez a csapat kiégett és igazolni kellene minőségi játékosokat, akkor én jó ideig nem fogom nézni a ezt a szarfosgecit...Divat
Émmá nem nézem, csak szigorú heti egy kupaktanács a Kaszával - hanemis igazol, akkor legalább legyünk primavera szopjunk mint a torkosborz, de legalàbb mondhassuk, hogy jövőre jobb lesz - de ez a Csivu - Jézusom el se kezdem, ja igen és ZAnetti-Cambiaszo két hét pad, pofa be és mindenki csak edz nem kombinál.sutianap
sztem csak tippmixeltek az ilyen meccseken, hogy legyen nyárra pénz igazolni 😀

JT Daniels fan