NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
39
11
23:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 556
46
21:41 CFB Playoff - Tulane @ Ole Miss (NET4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
és a legnagyobb, ez tuti tetszeni fog neked kedves székletfehérvári fletamás:nem kell trollkodni rájöttem mi van itt!
na tessék, trollkodjatok megint... 😀Divat
Az U15-ös csapatotok új mezt kap, és nem akarták kidobni a régieket, ezért hoztok olyan csávókat, akikre az pont jó 😂 😂
Bár erre a srácra már egy kicsit nagy is, de majd belenő 😊fetomy
A Rangadó.hu értesülései szerint valószínűleg a Ferencváros csapatába igazol a zalaegerszegi Balázs Zsolt.
A két klubvezetőség közötti tárgyalás már megegyezés-közeli fázisban van, a keddi napon meg is történhet az átigazolás. Bár korábban a Haladás is érdeklődött Balázs Zsolt iránt, most úgy tűnik, a 23 éves csatár az FTC-ben folytatja a játékot.
nem kicsit örülnék neki!!!!!!!
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hallod fetomy, ki ez? 😀
több mint 13 éve
nem kell trollkodni rájöttem mi van itt!
na tessék, trollkodjatok megint... 😀Divat
Az U15-ös csapatotok új mezt kap, és nem akarták kidobni a régieket, ezért hoztok olyan csávókat, akikre az pont jó 😂 😂
Bár erre a srácra már egy kicsit nagy is, de majd belenő 😊
több mint 13 éve
Pep inkább csak készülődjön a nyári milánói költözésére, mert sokkot kapok ha tényleg Figo lesz, és nem pedig Capello v Pep...DivatNem vagyok benne biztos, hogy ő lenne a legjobb választás az Internek. Pepnek viszonylag könnyű dolga volt. Egy majdnem kész csapatot vett át, és szinte csak a motivációs tényezőkre kellet oda figyelnie. Az Interben jóval több edzői tudás kell.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mehetne a feketeinges szajaba a buborek: uj focistank aki multheten 150 kgval szeriazott. gratulalunk !
több mint 13 éve
Pep inkább csak készülődjön a nyári milánói költözésére, mert sokkot kapok ha tényleg Figo lesz, és nem pedig Capello v Pep...DivatNa én meg Juvenak is szurkolóként akkor ha az Interhez, jöjjön csak a Spusrhöz ha már Harry megy a címeresekhez (szép álom 😛 )
több mint 13 éve
Pep inkább csak készülődjön a nyári milánói költözésére, mert sokkot kapok ha tényleg Figo lesz, és nem pedig Capello v Pep...
|
több mint 13 éve
Azért 2-1-nél nagyot védett na ahogy az összefoglalóból láttam mert a meccset egészében nem de hát ez elég sima volt. Valahogy éreztem, hogy ez most így lesz. Szerintem most már játszhatnak minden teher nélkül mert ha innentől nyer a Real papírforma négyévente egyszer meg lehet engedni nekik 😀 a kupát csak behúzzuk a BL meg bónusz vagy történelmet írunk vagy sem. Guardiola meg előhozhatná már végre a motivációt magában, hogy hosszabbítson 😛 de ha nem jöjjön BielsaEz a Victor Valdes katasztrófa. Hétről - hétre szarabb...JC6és még mindig ajándék neki minden egyes meccs Barca mezbe...Divat
több mint 13 éve
Ez a Victor Valdes katasztrófa. Hétről - hétre szarabb...JC6és még mindig ajándék neki minden egyes meccs Barca mezbe...
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez a Victor Valdes katasztrófa. Hétről - hétre szarabb...
több mint 13 éve
szerencsétlen brighton bekk 2 öngólt is szerzett... 😊negyeddöntőben vagyunk. fasza, és még carroll is hajtott. jupii
javítva, mostmár 3 öngól. kicsit sajnálom is őket, de egye fene.
több mint 13 éve
Kész ez a kopasz, igazol mindenféle idiótát, azt kb. mind beválik, a legújabb szerzeménye Muntari is 1. meccsén gólt lő 😀empty taxiMondjuk nem sok érdeme van a gólban, de ott kellett lenni.
No de kit érdekel Muntari, amikor Emanuelson ilyen gólt lőtt :cool:
több mint 13 éve
Kész ez a kopasz, igazol mindenféle idiótát, azt kb. mind beválik, a legújabb szerzeménye Muntari is 1. meccsén gólt lő 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
mondjuk engem éppen nem zavar ha nincs 😉http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/ac-milan-boateng-megint-serult-jateka-kerdeses-a-juventus-ellen-2118127Azert nem tudom hibaztatni, hogy napi ketszer meghagja AZ asszonyt. En is megtennem. 😀
ejj eza fránya asszony....kééééész 😀Divat
De nagyon kellene a juve Ellen..Stez
több mint 13 éve
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/ac-milan-boateng-megint-serult-jateka-kerdeses-a-juventus-ellen-2118127Azert nem tudom hibaztatni, hogy napi ketszer meghagja AZ asszonyt. En is megtennem. 😀
De nagyon kellene a juve Ellen..
több mint 13 éve
megmondtuk...bár aza randaság miatt is lennék IR-en... 😀http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/ac-milan-boateng-megint-serult-jateka-kerdeses-a-juventus-ellen-2118127Megelőztél, megmondtátok vagy megmondtátok 😀 😛 😂dande
|
több mint 13 éve
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/ac-milan-boateng-megint-serult-jateka-kerdeses-a-juventus-ellen-2118127Megelőztél, megmondtátok vagy megmondtátok 😀 😛 😂
több mint 13 éve
A partnerklub Arsenal-ból jön próbajátékra egy fiatal hátvéd, George Brislen-Hall. Nem tudom esetleg ismeritek-e, amikor anno még Londonba jártunk edzőtáborozni (már csak Hawaii-ba hívnak), akkor mindig szarrá szopattuk a szarzenál korosztályos csapatait, max pár balhéról lehetne még híres, mint Folan, amit már tudnék értékelni. 😊A másik már hivatalos új igazolás, hogy kölcsön vettük a 21 éves argentín középpályás Martin Rivero-t a Rosario Central-tól. Állítólag nagy spíler lesz belőle, csak nem értem miért erősítünk ennyire a középpályára, nincs ennyi hely, amikor 4-3-3-ra álltunk át, és a Mastroeni-Larentowicz páros mozdíthatatlan, ráadásul ide jött már Castrillon, lehet a két szélső papíron csatár lesz, és Conor az előretolt támadó.
De a lényeg a Dél-amerikai virtus és vehemencia, amivel remélem szarrá fogunk rúgni mindenki, lenne mit megbosszúlni tavalyról. Kicsit olyan érzésem van, hogy Pareja-nak fogalma sincs mit csinál, csak hozza a kokós spanokat a pampákról, de legalább a hangulat jó lesz. 😊
több mint 13 éve
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/ac-milan-boateng-megint-serult-jateka-kerdeses-a-juventus-ellen-2118127ejj eza fránya asszony....kééééész 😀
|
több mint 13 éve
Én még most se értem miért érné meg nekünk Bödét mondjuk Újpestre eladni. Mert ha még külföldre akkor oké.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Ma a tv2 egyik műsora a Lúzer SC na ezt pont ráillik most a Feyenoordra. Tizenegyesből nagy nehezen vezetést szereznek a gólszerző örömében persze leveszi a mezt, jön a sárga és a szívás: már volt egy sárgája így piros.... 😀 Ki is egyenlít a Walviijk épp hogy nem nyertek is.dandeigazolják le Procit, ha már akkora gólt kent a Fradinak, hollandban is ellenne 😊
amúgy viasat3 😉
több mint 13 éve
elfogult vagy... 😀jujj mit fogsz kapni ezért... 😀DivatÉN is néztem a meccset, és érdekes mód észrevettem 😊 Lehet jobb volt a stream vagy a szemem. kitudja. Nincs kizárva hogy tényleg fos volt a stream, hogy nem vette észre a pályán az utolsó 30 percben úgy hogy a 73. percben még sárgát is kapott :rolleyes: 😀 Na de mindegy, múlt héten is forduló válogatottja volt, ez az 5 meccs kezdőként All-Time rekord nála szóval már elért egy mérföldkövet 😀eaglesmcnabb
|